Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Putyin90
üzenetére
Még jön az, csak az a kérdés, melyik karácsony a cél?
Amilyen a magyar posta, itthonról nem mernék venni semmit november elsejétől, ami kell karácsonyra.
Tegnap vettem át levelet, elsőbbségi, mégis 13km-t 8 nap alatt tett meg... (+1 nap, hogy kaptam róla behívót). Vajon milyen lehet a sima levélként küldött idő? Bele se merek gondolni... -
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Ez alapján ez a csomag hol van most?

Más: ha november elején (7-8 körül) rendelek egy csomagot, ami kínából fog jönni, a leggagyibb szállítással, akkor azt valószínűleg már nem kapom meg karácsony előtt?
-
szmyky
aktív tag
válasz
tomzero
üzenetére
Nekem tavaly novemberben tűnt el telefonom, januárban kértem nyomozást és februárban utalták a pénzem vissza.
Paypalt szándékosan nem vontam be a vitába (gondoltam nem fogom hagyni az igazam)... Nem hagytam lerázni magam - biztosítás nem volt a csomagra - és kértem a hivatalos papírt a nyomozás eredményéről!
😉
Persze az nem volt.
Inkább fizettek. -
demike93
tag
Reggel kaptam levelet, azért nem adták még fel, mert több mint 34 karakter a szállítási címem...

-
Laza...
addikt
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Akkor rögtön kitalálnak egy másik TN-t, és ismét várakoztatnak, de zargasd a supportot, ártani nem árt. Én véletlen ugyan azt a terméket 2x rendeltem meg, és ki is fizettem. Azonnal írtam nekik, de nem értették mit akarok ( aha...), és addig nem értették míg fel nem adták a csomagot, ahogy shipped lett értették, csak sajnos már nem tudnak mit csinálni - így most 2 is jön, és a rettegett Feutchban vannak éppen. Nekem itt már 3 telóm tűnt el (Tinydeal)

-
sambenez
addikt
válasz
yeezymeezy
üzenetére
De már feladták.
"2018-10-09 17:00:18 Arrived at Hongkong Sorting Centre" -
Laza...
addikt
válasz
yeezymeezy
üzenetére

-
Laza...
addikt
válasz
yeezymeezy
üzenetére
-
thefreeman
aktív tag
Ma nekem is megjött az EU Priority line Feucht-ot megjárt csomagom. Feladástól számított 16. napon.
-
walakyb
tag
Valakinek nincs valami otlete, hogyan lehetne olcson (legalabbis nem vagyonokert) telefont spanyolorszagba kuldeni? Neztem a posta oldalat (oda holnap meg bemegyek szemelyesen azert), beszeltem DPD, GLS, UPS, a legolcsobb megoldas 11k volt. 1db telefon sajat dobozaban, mindenhol boven a legkisebb meret.
ez igy azert elegge nevetseges... -
demike93
tag
Sziasztok!
GB-n rendeltem Fast-23 raktárból 3-5 napos szállítással.
Tapasztalatok alapján mennyi idő amíg feladják a csomagot?
Illetve a 3-5 nap az a fizetéstől van számítva vagy attól, hogy a státusz már nem 'Packed'? -
bul07
nagyúr
Észrevettétek hogy megint eltűnt az ingyen posta, vagyis nekem van vagy 100 tétel a kívánság listámon amit rendszeresen(havonta többször) megnézek
És a 3/4-nél eddig nem volt postaköltség, de mostanra majdnem mindnél lett 0.3 és 0.9$ közöttTudom tudom karácsonyi emelés majd lejjebb megy, na de akkor is
-
szmyky
aktív tag
válasz
peterk
üzenetére
Ha nem érkezik meg hozzájuk akkor te jártál a legjobban igazából, mert A Paypal is vissza adta már a postaköltséget, meg a posta is vissza fogja adni az árát meg az értékét a csomagnak, ha eltűnik.
Nyomkövetőt kapsz természetesen, azzal tudod bizonyítani, hogy hol van a csomag, de az eladó csak akkor fog visszatérítést adni, amikor a csomagot megkapta.
Előre nem fog fizetni az neki kevés, hogy feladtad, meg is kell érkezzen. -
peterk
senior tag
válasz
szmyky
üzenetére
Köszönöm az információkat neked is és a többieknek is. Ez leegyszerűsíti akkor a dolgot. Feladom, elsőbbségi levélként, ajánlottan, értékmegadással. A feladás költségeiről (blokkról) és a csomagról csinálok fényképet, és az alapján a paypalnál elindítom a postaköltség visszafizetést. A termék árát meg majd a geekbuying visszatéríti .... valamikor
(hónapokra számítok, de ez van).Egyébként ha ajánlottan adom fel, kapok posta tracking számot és értéket is adok meg, akkor ha nem érkezik meg hozzájuk a csomag, akkor ki fizet? A postán kell leverni, vagy a geegbuying "elhiszi" nekem, ha elküldöm nekik a tracking számot?
u.i.: Igen, sima china posttal (vagy mi a túró a neve) kértem, ami EU-n kívüli forrásként jelent meg és a vámon kötött ki. Oda szoktam rá figyelni, de ezúttal figyelmetlen voltam, siettem, és így jártam. Pár ezer forint bánta, kibírtam.

-
szmyky
aktív tag
válasz
peterk
üzenetére
Mindenképpen ajánlottan adjad fel a levelet és értéknyilvántartással, nekem épp most tűnt el egy csomagom, egy visszaküldött áru Kínába.
Nyomozást kértem a csomag után, aminek eredménye 2 hónap után, hogy eltűnt a cucc.
A posta sűrű bocsánatkérések közepette - a kínai fél nevében is mert ugye ott tűnt el a csomagom -visszatérített a feladás árát és az érték nyilvántartott összegetHasználd a paypalt, mert visszatérítik a postaköltséget, lefotózod a feladásról a dokumentumokat és elküldöd a Paypalnek a megadott email címre, hozzá csapod a Paypal kivonatot a vásárlásról és kész.
Régen kérték, hogy a csomagról is készíts egy fotót amin látszik a címzés.Egyébként, milyen milyen szállítási opcióval kérted, hogy elkapták a vámon.
Nem a EU Priority Line szállítási funkciót választottad? -
peterk
senior tag
Nem Gearbest hanem Geekbuying, de gondoltam megkérdezem:
Rendeltem egy android TV boxot tőlük, 2 hónap alatt megjött (vámot is kellett rá fizetnem, de az belefért). A csomag sértetlen volt, de a küldött TV box halott volt, nem működik. Levelezgettem velük, és eljutottunk odáig, hogy sajnálják, küldjem vissza és visszaadják az árát.
Küldem vissza Kínába? Csinált már ilyent valaki? Hogyan érdemes visszaküldeni, hogy oda is érjen, és ne kerüljön egy valag pénzbe? Ez egy huszonpárezres kütyü, ezt tízezrekért semmi értelme visszaküldeni....
Egyébként a paypal hogyan áll az ilyesmihez? Ha a geekbuying ragaszkodik a visszaküldéshez, van esélyem a paypalnál, hogy ár/értékben nonszensz dolgot kérnek és kérem tőlük a visszatérítést?
-
Knobber
aktív tag
Ezeknél még van esély a megérkezésre? Rollerek... Lettek volna.
-
demike93
tag
válasz
walakyb
üzenetére
Értem én ezeket, elég sok filléres biz-bazt rendeltem már kínából, csak egy tabletnél azért rosszul érintene ha nem érkezik meg (még akkor is ha nem vág anyagilag földhöz).
Az még tetszett a dologban, hogy 10-18 nap volt kiírva ami nekem egész gyorsnak tűnt (az aliexpresses 45-60 naphoz képest), de ez a 60 napos dolog amit írtál az megint nem túl szimpi.
Gondoltam reggel, hogy estére eldöntöm, hogy mi legyen de most csak még jobban gondolkodok a dolgon
-
walakyb
tag
válasz
demike93
üzenetére
60 nap eltelte elott PP-hez menni kb felesleges, sanszosan azt fogja mondani a GB (vagy mas kereskedo) keresere, hogy varjunk meg egy kicsit.
Ha a PP discuss elindult, erdemes par levelvaltast lezongorazni az eladoval, lassa a PP is, hogy mi van.
Ha nincs eredmeny, akkor lehet escalalni a dolgot, onnantol 1-2 nap utan itelkeznek. Ha a javadra, akkor tovabbi par nap, es nalad a penz.Viszont
Minden kulfoldi rendelesnel tudni kell, hogy benne van a pakliban, hogy eltunik a csomag, es csak hosszabb ido utan sikerulhet penzunkhoz jutni. Ha valakinek ez nem fer bele, ne rendeljen, Tenyleg. En elegge turelmes vagyok, de neha (pl most is) engem is ki tudnak hozni a sodrombol, de erdekes modon, szinte minden gebasz (szallitasrol beszelek eppen, es termeszetesen azokrol, amik engem ertek/ernek) a dragalatos magyar kiralyi posta nevehez kotheto. Most eppen az NL post szerint 30-an megerkezett az orszagba egy csomagom, a posta viszont meg 9 nap utan is csak annyit lat, hogy elhagyta hollandiat...
Egyebkent meg ugy erdemes szamolni, hogy 60 nap alatt er ide. ha hamarabb megjon, az tok jo. ha addigra nem, akkor lehet menni intezkedni.
bocs a hosszabbert
-
walakyb
tag
válasz
demike93
üzenetére
Azért szerintem a "sok mindenkinek" megfogalmazas eros tulzas. Azt a legtobb ember leirja, hogy kepzeljetek el, eltunt a csomagom nekem is, de amiatt mar nem allnak neki irkalgatni, hogy nekem megjott, nekem is, nekem is, stb
Persze, ettol fuggetlenul nagyon gaz a dolog, es akiknek eltunik a csomagja, azokat cseppet se vigasztalja, hogy sokan masok meg megkaptak (sot...)
Fogalmazzunk inkabb ugy, hogy joval tobb csomag tunik el feuchban, mint mashol, legalabbis a trackinges csomagokat illetoen, de ennek ellenere a csomagok jelentos resze igy is megerkezik meg feuchton keresztul is... -
demike93
tag
válasz
szmyky
üzenetére
Annyit olvastam erről a feuchtről, hogy teljesen elvette a kedvem a rendeléstől

Egyébként, ha mégis megrendelem és elakad ott, akkor a PP mennyi közbenjárás és mennyi idő után fizeti vissza?Illetve még az a kérdésem, hogy az Expedited Shipping az miben különbözik a Priority Line-tól?
-
demike93
tag
EU priority line érinti ezt a terméktemetőt? Kicsit olvasgatva sok mindenkinek ott tűnnek el a cuccai...
-
Putyin90
senior tag
Hali! Geatbestről rendeltem kollégmának egy órát. Úgy beszéltük meg, hogy legyen nyomonkövethető a csomag, megéri azt a pár száz ft felárat. A delivers-nél Sweden Registered szerepel. Ezek szerint Svédországból jön a cucc? Csak mert raktárat nem lehetett választani a rendelésnél.
-
szmyky
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Gondolom ott se a holland őslakosság dolgozott.
Egyébként tényleg... ott nekem is tűnt el cuccom.
😀 -
thefreeman
aktív tag
Emlékszem kb 3 éve is el el tűntek a csomagok csak akkor nem Németországban hanem Hollandiában Best-ben.
-
Laza...
addikt
GB raktárak, mert sokszor előkerül, és nincs egyetemleges válasz a raktárakat illetően. Itt a legfrissebb lista:
Warehouse Location <-> Warehouse Name
AUSTRALIA AU-1
China CN-099, CN-ED, CN-2, CN-MI, CN-59
CZECH/GERMANY Fast-23, G-W-19
ENGLAND Fast-27, UK-W, CN-001, G-W-15
FRANCE Fast-30, Fast-028
GERMANY G-W-24, G-W-21
HONGKONG HK, HK-2, HK-4, HK-5, HK-6
ITALY Fast-010
JAPAN JP, JPN
POLAND Fast-08, Fast-026
PORTUGAL G-W-25
RUSSIA RU-EST, RU-1, RU-2, RU-3
SPAIN Fast-29, CN-006, Fast-07, Fast-013
US US-5, US-LA, US-NYC, US-NY,US-1, US-2, US-3, US-4 -
kishozi
csendes tag
Sziasztok!
Milyen szállítási módot kell választani, hogy Feuch érintésével jöjjön a csomag? Csak hogy tudjam, hogy melyiket nem szabad választanom... -
szmyky
aktív tag
válasz
demike93
üzenetére
Ezt nem fogja soha hírdetni a GB, de igen, elvileg minden további költség mentes.
Nekem már jött így cucc szeptemberben és minden oké volt.
Általában a magyar posta hozza, németeknél újra feladják és így EU-n belüli csomagnak számít.
A nyomkövetőn mindent fogsz látni, ami itt történik az EU-ban.
De paypal-el fizess, mert a csomagok a németeknél erőssen ellopódnak...😉.
Valami nagyon mocsok garnitúra dolgozhat ott az utóbbi 1-2 évben. -
demike93
tag
Sziasztok!
Új vagyok a GearBest-en.
Kinéztem magamnak egy tabletet, ~200$.
Lenne pár kérdésem:
- ha EU priority line-nal rendelem akkor áfa és vámmentes, ugye?
- ezt postától vagy futárszolgálattól kapom (az összefoglalóban ezt nem találtam)
- kapok valami részletesebb leírást, hogy pontosan mikor kapom meg (sms, email, galambposta) vagy csak várjak hogy szóljon a portás hogy átvett egy csomagot nekem?Köszi előre is!
-
cidalain
veterán
válasz
pilu01
üzenetére
kicsit kevered. a walleten nem pont lesz, hanem dollár (kvázi virtuális dollár). egy az egyben felhasználható. akár a vételár 100%-a is fizethető vele.
de ha walletre kapsz refundot, akkor szoktak mellé ajándék pontokat is adni (nekik ez azért jó, mert a pénz náluk marad, csak náluk tudod elkölteni, kivenni nem tudod). az is felhasználható, ott már él a 30%-os arány, és 50 pont=1 dollár.(#31624) Knobber
elvárná az ember ettől a szervezettől, hogy a vásárlói jogokat olyan ügyintéző intézze, aki már kijózanodott a szombati bulikából, és nem keveri össze az országokat mondjuk -
Knobber
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Felhívtam inkább PayPalt, kicsit kiéreztem az ügyintéző hangjából hogy Germany-t összekverték Hungary-val és azt hitték hogy kézbesítve a csomag. "Mert hogy a seller valós trackinget adott" , mondom jó, de én HU-ba rendeltem nem DE-be, az két külön ország. Mondja, ja jó akkor végülis tényleg elveszett a csomag, majd 5-10 nap és visszaadják a pénzt.

-
pilu01
senior tag
Nekem meg Wallet pontokkal akar kiengesztelni a selejt karóra miatt a GB.
Ezeket a pontokat egyben le tudom vonni a következő vásárláskor (20USD=20pont) vagy ezt is csak 30%-ban tudom felhasználni, mint az ajándék pontokat?
Köszi -
Knobber
aktív tag
Gearbest rendelés nem érkezett meg (Okostelefon, Feucthban eltűnt). Először customer service-en próbálkoztam ahogy rendre illik, szokásos 60 nap után. Majd hosszas meg nem egyezés múltán PP dispute-ot nyitottam. Ott is leveleztünk jó sokáig, de nem sikerült megegyezni így beclaimeltem. PP most GB javára ítélt, pedig a csomag azóta is Feuchtban. Mit csináltam rosszul?
-
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
az opelnek ritka fos a szivargyújtó csatlakozója. sokkal nagyobb átmérőjű a hüvely, ráadásul lamellás a széle, nem fix cső, így minden lötyög. szar úton ráadásul ki is rázódik kicsit. viszont a foglalatban alul van egy kis perem, ami hasznos, de csak bizonyos csatlakozónál jó.
Nekem van egy Roidmi 1S, és annal az alja peremes, és beakad, az nem rázódik ki. Most rendeltem (másnak) egy Aukey CC-S1 töltőt, ami szintén rendelkezik peremmel, majd ezt is bepróbálom az opelbe.
(persze ami a csomagtérben van csatlakozó hüvely az normális, oda minden tök jól szorul.)Talán a Roidmi 2S jó lehetne, azzal lehet kihangosítani, és van perem az alján.
-
bazsimano
őstag
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
roidmi 3sre valami olcsosito kupon?
vagy barmi?
koszi
b -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Mi Band 3 mellé egy ideje már él az IVBAND3 kupon, és így 23.69$ ellenében egy 10¢-es követett belga postával jönne.
Az a kérdésem, hogy ez csak a határig követhető LVS-es kezdetű track szám lenne, vagy a hazai posta által is követhető "rendes" szám?
-
BMizutani
tag
Üdv . Gearbesten rendeltem pár cuccot . A szállítás partly shipped , részleges szállítás lett , az egyik terméket már postázták ragszámot kaptam .
Kinek mi a tapasztalata mennyi idő a többi termék feladási ideje ? Kapok a többi termékre ragszámot visszajelzést ? Mi a partly shipped működése ? -
anarchimedes
csendes tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Percre pontosan itt jár az én csomagom is! Reménykedjünk!😃
-
tomzero
csendes tag
Sziasztok,
10 napja áll feucht-ban a csomagom, gondolom annak már annyi.
Mi a leggyorsabb módja a refund-nak, hol inditsam, vagy érdemes még várni?
Paypallel fizettem és a biztositást is bepipáltam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest