Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ha kínai webshopban vásárolsz, akkor egyrészt elfogadod a feltételeket, melyek nincsenek olyan gránitba vésve, mint más szabályok, másrészt annak az országnak a szabályai és törvényei vonatkoznak rád, ahol a bolt működik.
Hányszor fordult elő, hogy reklamáltál, visszakaptad a pénzed, aztán mégiscsak megjött a holmi?
Ilyenkor mit csináltál? Elutaltad újra a pénzt? Vagy szépen, csendben ingyen megtartottad?
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Kowi84
üzenetére
És (#30181) Silent77-re:
Talán ez releváns hsz másik topikból.Erre pedig csak azt tudom mondani, hogy én mindig azt nézem meg, hogy mikori az első "shipped" azaz feladva bejegyzés és a választott postázási mód szállítási idejét. Ha 7-15 munkanap, akkor megnézem melyik napon kapta a shipped státuszt, plusz rászámolom a 15 munkanapot (azaz a megadott szállítási határidő legkésőbbi időpontját), az eredmény utáni napon már nyitom is a PP ticketet minden infót azonnal mellékelve az első ticketben (helyzet pontos leírása angolul, hogy mi az én problémám, képernyő képek csatolása a shipped státuszról, a szállítási határidőkkel együtt).
A GB/Banggood/Fasttech és a többi kínai webshop ticket rendszere két célt szolgál: idő húzása, pénz megtartása. Ha a pénzedet valóban viszont szeretnéd látni méghozzá időhúzás nélkül, akkor csak PP. De ettől nem kell félni, ha PP-n keresztül fizettél, teljesen jogosan kéred vissza a pénzed az ő segítségükkel.
Ha én felárat fizetek pl egy gyors postáért akkor elvárom, hogy tartsák azt a shipping határidőt amit megadtak az oldalon. Ha nem fizetek felárat és regular szállítást kérek akkor pedig nem tudom elfogadni azt amikor 35+ munkanapon át csúszik a szállítás. Mindkét esetben amondó vagyok, hogy vegyenek igénybe jobb postaszolgáltatást vagy írják ki a valós szállítási időt vagy verjék le a postán, de semmiképp ne engem szívassanak. Azonnal paypal és pénz vissza ha nem tudják tartani a szállítási határidőt, de ezt én rendszerint alkalmazom ebay-en és más kínai webáruházak esetén is, erre van a money back garancia olyan helyen pedig nem is vásárolok ahol nincs ilyen.
-
Kowi84
aktív tag
Ha a paypal-en keresztül próbálom meg visszaszedni az elküldött lóvét, érdemes felvenni a kapcsolatot ott a gearbest-tel, vagy rögtön adjam át a döntést a paypal-nek?
-
madstunt
addikt
Köszi srácok a segítséget

-
válasz
anonymus89
üzenetére
Mindig azt nézik mennyit fizettél érte.
10 kábel semmi, simán regisztrált postával rendeld.
Én is vettem párat.
-
anonymus89
addikt
Kérdés rendelnék vagy 9-10 db adatkábelt aminek az értéke meghaladja a 43$-t de persze kuponozva fele ennyi sem lesz.
Inkább ne packázzak a navos kollegákkal mert úgyis az eredeti árát fogják ráírni vagy nyugodtan rendeljem meg Pirority line Europe registerddel?
-
cidalain
veterán
válasz
madstunt
üzenetére
ok, csak gondoltam szólok, de akkor nem mondtam újat

szerintem aki a GB shopban árul, arra eladóként is ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a GB-re. volt priority line posta ha jól láttam pár dolcsiért, amivel áfa szempontjából járhatsz jól, és ha nyomsz rá egy pár dolcsis biztosítást, akkor az esetleges problémákat minimalizálod, ami a küldés során felmerülne.
nagyon kamu telót nem kaphatsz azt gondolom, így szerintem nem nagyobb a kockázat, mint amúgy. -
madstunt
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Igen, az utobbi 2-3 evben hasznalt mobiljaim egyikeben se volt b20 (OPPO R7 Plus, R9 Plus), de nagyon ritkan hianyzott, igy nálam ez sose volt deal breaker
Igen, tudom, hogy van ujabb generacio (2 is meghozza), de megvannak az okaim amelyek miatt az elso sokkal inkabb vonzobb szamomra (pl: headset jack, nagyobb akksi, nagyobb kijelzo, stb..) -
madstunt
addikt
Sziasztok
Jövő héten szeretnék venni egy értékesebb telefont Gearbestről.[link]
Viszont azt írja, hogy ez vmi AlKan nevű 3rd party-tól jön.
Ez mennyire megbízható szerintetek ? -
Kowi84
aktív tag
30169-re valaki valami okosat? Még mindig semmi változás a csomagot illetően...
-
Lucho7
tag
Sziasztok, van pár telefon a hk4 raktárban akciósan, akit érdekel.
-
Pcgamers
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Én is remélem, de sajnos felküldik Bp-re pedig itt élek 80 km-re Pozsonytól
-
Monoton
tag
Az normális, hogy angliai raktárból (EG-W-11) Spain Express szállítással fake tracking numbert kaptam, és az utolsó frissítés 06.27 a feladás napja?

-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Szlovákiából általában milyen gyorsan érkeznek meg a csomagok?
Jelenleg itt áll a csomagom: Item posted at post office 801 908 MP Bratislava 090
Válaszokat előre is köszönöm -
Dyingsoul
veterán
válasz
gyemipapa
üzenetére
Én a Gearbest ticketekkel semmire nem mentem, paypalon viszont sikerült megoldani és csak nekik köszönhetem a full refundot. Ha ők nincsenek akkor még most is várnám a pénzem. Én ez után is úgy vagyok vele, hogy ha lejár a szállítási határidő amit a rendelésnél megadtak, azonnal nyitom a paypal ticketet. Minden más időpazarlás.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni nálam rutinosabb rendelőktől. Júni 11-én rendeltem egy telefont Priority Line - Eu express-el. Anglián keresztül jön. 23-án kaptam egy állapotfrissítést miszerint a csomag elhagyta a UK-t és úton van Magyarországra. De azóta semmi. Ennyi idő alatt már gyalog ide kellett volna érni. Várjak még? Türelmetlen lennék? Ha nem változik a dolog továbbra sem hova forduljak?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Csütörtökön írt azt hogy célországban feldolgozva, pénteken meg azt hogy Belföldi feldolgozásra továbbítva.
Meglep, hogy ilyen gyorsan megy a szállítás.
Köszi az infót Neked is meg mindenkinek.
8497ft-ot vont le az otp, ami 283ft/$1 árfolyamon számolt a bank. Nem gondoltam hogy 10k alatt hozzájutok végül.Igaz ez kínai verzió. -
gombii
tag
Igen, azt jelenti!
látom már kaptál választ -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ma 14 napja rendeltem meg az akciós ($30) xiaomi 70 minute autós kamerát holland postával.
A magyar posta nyomkövetése azt írja, hogy célországban feldolgozva, belföldi feldolgozásra továbbítva.
Akkor ez azt jelenti, hogy nem kell rá áfát fizetnem meg semmit, illetve napokon belül meg is kaphatom akár? -
sepsi0
őstag
válasz
gyemipapa
üzenetére
Nekem is ez volt, de az Onemix cipőkkel és igaz 35$ volt csak.
Írtam ticketet, írták nincs válasszak mást. Írtam, hogy refound és töröljék a megrendelést. Még aznap rajta volt a PayPalon a teljes összeg és a pontokat is visszaadták. Még jól is jártam, mert erősödött a dollár és többet kaptam vissza, 2. nap a számlámon volt.
Szerintem a PayPalt akkor kell bevonni, ha feladták és nem kaptad meg, nálad ez nem történt meg, ha jól emlékszem. -
gyemipapa
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Köszönöm.
Most egyenlőre a ticketben válaszoltam, hogy rendelés storno, kérem vissza a pénzt, ez így nem elég?
Várjak a válaszra, vagy párhuzamosan a paypalhoz is forduljak?
Paypal esetén hol, miként? (Etéren csak ebay-os tapasztalatom van).
(Amúgy orderednél csak a vásárlás időpontja van meg, a határidő már nem látszik). -
Dyingsoul
veterán
válasz
gyemipapa
üzenetére
Igen, a Paypal felé kell fordulni mihamarabb, csak akkor van esélyed visszakapni a pénzedet (tapasztalatból mondom). Paypal ticket esetén várni kell X napot a seller váléaszára, de ragaszkodj mindenképp a pénz visszához. Csak az időt tudják húzni, nézd meg az orderedben GB-n, hogy mi volt a shipping határidő, ha munkanapokban van megadva, szám,old ki a naptári napot. Csatolj róla screent és a paypal elrendezi neked ha már kifutottak a vásárlásban említett szállítási határidőből.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kérdésem, hogy mintha régebben olvastam volna olyan oldalról, hogy egy termék akciós árának összehasonlításást valahogy el lehet érni visszamenőleg különböző forrásokat is néz, pl BG, GB, DX, stb.
De csak felületes emlék foszlányok vannak meg.
Az a kérdésem, hogy jól emlékszem, hogy van ilyen. Ha igen, tudná valaki linkelni?
Köszönöm! -
anadroid
senior tag
Nincs többé pontgyűjtés???
A reggeli bejelentkezés után hiába kattintottam a pontgyűjtésre, nem adott pontot, és a 3-ára jelzett ajándékdobozt is eltüntette.
-
gyemipapa
senior tag
Három hete hitegetnek, hogy küldik a bicajomat, ami elvileg készleten volt EU Stockban, de mégse...
Elfogyott a türelmem, most júli vége a legújabb ajánlatuk, elegem volt.
Persze ajánlgatják hogy levásárolhatom, de én a pénzt szeretném vissza.
Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy visszakapjam a pénzem?
Rögtön paypalhoz fordulni, de hogyan kell? Vagy másképp?
Előre is köszönöm azok válaszát, akiknek van személyes tapasztalatuk etéren. -
air
nagyúr
A 2-esben 2 antenna van szemben az egyessel, amiben csak 1 volt.
Így a szabványnak megfelelő értéket kellene hoznia, mert képes egyszerre két irányba kommunikálni. (A leírása szerint ez 150Mbit, mivel az n-es szabványt ismer. Persze tudjuk, hogy ez csak az elméleti határ.)
Ehhez képest nálam ha a telefonnal őrá csatlakozom nem a routerre, akkor a sebesség max. 24Mbit, a routerrel egy helyiségben, kb. 3m-re.
Ha növelem a távolságot a router és a repeater között, a sebesség drasztikusan lecsökken, 2-3Mbitre. Ha ugyanazon a helyen a routerre csatlakozom nem a repeaterre, akkor kb. 9-10x jobb sebességet mér a telefonom.
A stabilitása pedig kritikán aluli.
Lehet, hogy csak az enyém selejt, de mástól is olvastam rossz tapasztalatokat.
Ezért én nem ajánlom.
-
Flashy
veterán
nekem a fehér USB-s változat van, nem-Xiaomi routerekkel szuperül működik, ugyanazt az SSID-t szórja tovább, mint a másik kettő. a másik routeren semmilyen beállításra nincs szükség hozzá (amit amúgy nem feltétlenül értek, de ha működik, hát működik). ez olyan 5dollár körül szokott lenni kuponnal, 7-ért már meg lehet venni.
-
sambenez
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nekem egy ugyanilyen routerrel tökéletesen működik. HGG rom van rajta.
-
NORBl
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
De most akkor mi a konklúzió ? Nekem telekomos rúterhez kell, hogy nagyobb legyen a range. Már megrendeltem. Cancel-eljem ?
-
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya tájékoztatása alapján az alábbi értékhatárokig adómentes a küldemény:
2018. Júliusban: 42,81 USD-ig, 57,96 AUD-ig, 56,88 CAD-ig, 42,68 CHF-ig és 277,19 CNY-ig -
NORBl
aktív tag
Xiaomi Amplifier 2 7$ - ért jó ? Szokott lenni olcsóbban ?
Mi a különb az angol, meg kínai között ?
Mi a különb az Amplifier 1 - 2 között ?
-
Flashy
veterán
válasz
eisento
üzenetére
meglepően választékos és helyes a válaszuk. a lehetőséget valóban jól érted, válassz egy másik terméket mert a beszállító nem bírta a megrendeléseket és nem mernek mit ígérni, a terméket kivették a kínálatból. ha különbözik az ára, akkor visszautalnak vagy elkérik a különbözetet (nem láttam még ilyet, talán megjelenik egy kifizetetlen megrendelés a különbözet értékével).
a válaszod lehet ez (ha jól értem, az új termék pár centtel olcsóbb, tehát visszakapsz pár forintot):Thank you for your answer, I understand your problem with your supplier, I have chosen an other product.
The alternative product will be: (ide a linket az új táskára) with "Registered Air Mail" shipping, that is $10.48+$1.29, and please refund the price difference.Thank you for your cooperation,
László(én általában minél rövidebben és egyszerűbben fogalmazok nekik, nem tudni ki kapja, bár valószínű egy beszélgetést ugyanaz az ügyintéző folytat le)
-
eisento
addikt
Na valaszoltak gearbesten ha jol ertelmezem nincs ebbol a taskabol es valasszak egy ugyanolyan vagy hasonlo erteku taskat?
Dear László,
Thank you for contacting Gearbest about your order.
This is an update about the following item:249737501* 1 , Front Pocket Nylon Travel Backpack .
We are sorry to inform you that this item is no longer available and has been discontinued.
This item your ordered is hot sale and there have been significant supply issues with the manufacturer. We had originally submitted a large order to them, however, despite repeated assurances, they only provided an incomplete batch which is far below the replenishment level to meet consumer demand. We are as disappointed as you and feel let down by the manufacturer. We wish to apologize unreservedly for this situation.
To resolve this we can offer you the following solution:
Choose an alternative product(s) of the equivalent value.If you choose this option, please give us the link of the product you would like and let us know the size/color/verison you need.
If there is any price difference with the original item, we will either refund it to you or send you an invoice to cover the difference.
We can send you 50 points after it is shipped out , which you can use for your next order.
To ensure you will receive your goods as soon as possible, we recommend you choose a product that ships out on today's date.
Would you please let us know your decision. We look forward to hearing from you soon.Best regards,
Julia.Zhang
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
ha jol forditott a google fordito valaki tudna nekem segiteni akkor ezt valasztana az asszonypajti: kb egy arban van amit eredetileg rendeltem... [link]
12 dollar volt nyomkovetessel. ez kb ugyanannyira jonne ki. vki tudna segiteni az angol szovegben amiben le van irva hogy akkor ezt a termeket szeretnem helyette Nyomonkovetessel....

-
Flashy
veterán
-
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Gearbest 62 nappal a jelzett szállítást követően sem tud működő Tracking Numbert adni valamint a csomag sem érkezett meg. 130 dollárról lenne szó, kértem refoundot, de csak 50%-ot ajánlottak fel.
Mit tudok tenni ez ügyben?
Paypal-on kezdeményezzem a refoundot?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
vegyszer
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tehát van benne egy ahhoz hasonló piezo rendszer, mint az öngyújtókban, és az egy becsengetés jelzéshez elegendő energiát ad?
Köszönöm!Gondolkodtam ilyenben, de eddig még nem léptem meg...
-
sepsi0
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Én egy sima Xiaomi Wireless swits-et raktam be a Somogyi régi kaputelefonom külső dobozba.
Kiszedtem a hangszórót és a nyáklapot és egy kis sufni tuninggal megoldottam, hogy a doboz nyomógombja megnyomja a Xiaomi kapcsolót (a kerek swits).
A doboz süllyesztve van, vannak rajta lyukak a hangszóró és mikrofon miatt, így nem zárt,párát és hideget is kapott.
Már egy éve így használom, volt egy tél, kapott mindent és tökéletes. Hatótáv szerintem 50-100m között lehet, egyszer próbáltam régen.
Az elem a Domoticz szerin 80%-on van, még nem cseréltem, hetente 3-4 szer nyomogatják. Az egész meg volt 4$-ból. A Gateway jelez....Csináltam képet is, hogy el tudd képzelni:
-
flash-
veterán
üdv
tudnátok GB-ről vagy máshonnan valami minőségi(xiaomi esetleg más) kapucsengőt?
kültéri használatot bírja,(eső,stb) valamint legyen azért jó hatótávolsága.. -
Dyingsoul
veterán
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Köszi a linket! Hát nem tudom, EU priority-vel rendeltem arra azt írta 8-15 munkanap és az ordersben dpd UK-t ír shippingre.
-
-
Dyingsoul
veterán
Gearbesten EU priority line-al való rendelés mennyi idő után trackelhető kb? Nyilván nem mondható meg pontosan, csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nekem már 4 munkanapon túl van a kapott tracking szám és a DPD-nél még mindig nincs semmi.
-
AtiSnatch
aktív tag
Eddig tartott a FS pontozás?

-
atee_13
őstag
Majd 1 hónapos huza vona után kaptam egy ilyen választ kijelzős sárgulás részleges visszatérítésre
Thank you for your message.
We wish to apologise for any inconvenience.
We have refunded your order on 2018-06-20 12:24:24, refund ID is 5T43972734626782Y.
You can view the status of your refund from your Account History.Thanks for your understanding and assistance.
We hope everything goes well with you.Még nem volt ilyenem és ezt a history menüpontot nem látom. email nem jelzett paypal visszafizetésről, meg tudom nézni, hogy csak szórakoznak e vagy végre tényleg tettek valamit?
-
Knobber
aktív tag
Europe Registered átrakásos volt mindenmentes
Lehet nem véletlenül került át a Prio Line alá

-
sambenez
addikt
válasz
ferasorion
üzenetére
Erről már tényleg nem a GB tehet. Menj be a postára, szerintem ott lesz. Ez sikertelen kézbesítés, kapnod kellett volna értesítőt.
-
ferasorion
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem a egy okos karperecet akciosan, ami akkor volt is raktáron, ám 3 hét kesessel és egy csomó email után sikerült csak feladniuk, amiért iszonyat tele is lett velük a hócipőm.
Na most újabb 2 hét varakozas után, ezt látom, mi ilyenkor a teendő? Kezdek nagyon elkeseredni.. Ennyit egyik rendelésemmel se szoptam még, a support pedig folyamatosan automata üzenetekkel válaszol.

-
Beni2360
félisten
Gyerekek mit takar ez az újfajta Tv..... akármilyen szállítási lehetőség?

-
x64
aktív tag
Akkura ritkán adnak garit, de ha mégis, akkor is max. fél évet.
Nekem egy concorde roadcam hd 40-esem van, már 4 éve. Folyamatosan be van dugva a szivargyújtóba, gyújtásra beindul, ha leáll az autó, akkor még elmenti az aktuális felvételt és leáll. A 350mAh-s akkuja kb. 6-7 hónap alatt "megdöglött", de annyi kraft, hogy nlg elmentse az aktuális felvételt azért maradt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)