Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
Na, 06.12. én rendelt akciós cipőrendelésem refundolták.
-
vegyszer
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Két éve még nem volt, vagy ha volt is, nem ismertem.
Nem az volt a gond, hogy 11000Ft-ot utólag kellett fizetni. Hanem az, hogy egy hónap alatt ért ide 5km messziről.Sőt, akkor pesti számla levelek még jöttek, amik 6 héttel korábban lettek feladva.
Nem kapkodott a posta... -
cidalain
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Igazabol passz. A postanal sose lehet tudni. Lehet hogy konternert csipogtatni sem ertek ra a hosszuhetvege elott...
Nalunk ket posta van a varosban, ket kulonbozo iranyitoszam van a ket varosresznek.
Egyszer hivnak a masik postarol, hogy hozzajuk jott egy csomagom. Kihozni nem tudja, a cimzes jo volt, az iranyitoszam is, megis a rossz postara ment. Kerdezte a neni, hogy at tudom e ott venni naluk, mert ha nem akkor vissza kell kuldenie pestre, ahol ujraszortirozzak, es kikuldik a masik postara, akik ki tudjak nekem vinni. Saccperkabe 5 nap plusz. A ket posta kozott nincs 2 km a varosban. Elmentem erte...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Sőt elsőbbségivel is több mint egy hét
Tapasztalat.. -
Peaceliker
addikt
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Nekem legutóbb sima levél 2 hét volt

-
cidalain
veterán
válasz
Dani37
üzenetére
Van egy kontener, amit leb.szt.ak a magyar postanal. Es ha ott azt meg egy ember sem nyitotta ki, es nem csippantotta le a csomagodrol a vonalkodot, addig nem is tud valtozni a statusz. Igy jon ki az, hogy mar masfel napja utazik, holott mar reg nem, csak a posta a szokasos feldolgozasi sebesseget hozza. Mar egy ideje arrol szol ez a topic, hogy a magyar posta milyen tetulassu, sokszor gyorsabban eler a cucc Budapestre, mint onnan Bakonyrettenetesre. Ne legyenek elvarasaid, hogy mar itt van a kozelben akkor par nap es megkapod. A turelem kinai csomagot terem.
-
Dani37
csendes tag
Heló megint, én nem értem, ha szlovákból jön a csomagom, és már csütörtökön “item sent abroad”, akkor mi tart ilyen sokáig hogy ideérjen? :/
-
bizmark6
tag
válasz
walakyb
üzenetére
Nekem ugyan ez a felállás,07.31.én indult belgiumból unregistered,és még ma sem kaptam meg.(2 csomag)
Szerintem a magyar posta a ludas.Kínából kb 1 hét alatt a belgáknál volt,következő nap indították,délután megérkezett kishazánkba,aztán valahogy átlépett egy másik dimenzióba. -
Beni2360
félisten
Belga vagy NL ingyenes szállítást? Melyik a jobb?
Köszi.

Ez milyen lehet minőségben, nagy néha használni. 8" Lenovo tab3 8 plus-hoz.
-
Dani37
csendes tag
Sziasztok, ez az "item accepted by postal operator" pontosoan mit takar? Már Magyarországon van a csomagom? (Kép http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=824IMG_2513.jpg)
-
jeni
félisten
válasz
tomazin
üzenetére
Itt nem elállásról volt szó,hanem ha a termék 3 napon belül meghibásodik.
Amúgy a Opus BT-C3100 árát visszautalta a Gearbest,de rejtély miért nem a terméket küldték el? Miért törölték a rendelésemet?
Talán közben a Ft-t leértékelték és a pénzfeladásáról meg amúgy ők tehetnek róla 3-4 napig vacakoltak a vissza igazolásával mialatt gyengült a jó magyar pénz? -
zacci
senior tag
válasz
AaronOS
üzenetére
Hi,
Az Angol DPD-nek irtam, leven ott akadt el a cucc. A magyar DPD annyira szerencsetlen, hogy eszembe sem jutott rajuk irni. Egyebkent is azt mondanak, hogy nekik ehhez semmi kozuk, ok is annyit latnak mint en.
Szal irtam az Angol DPD-nek, irtak hogy nagyon sajnaljak es bekertek adatokat, irtam a GB-nek, irtak, hogy nagyon sajnaljak es ok is inditottak allitolag egy nyomozast. Legalabbis ezt kamuzta mind2 fel. Persze miutan a GB is elinditott egy allitolagos nyomozast, azota a DPD-nel se kep se hang. Mar ott tartok, hogy minden nap megirom ugyan azt a szoveget, de no reaction. Ezek most vagy nem ernek ra valaszolni, informacioval szolgalni, mert mar mindenki az en csomagomat keresi, vagy ugy vannak vele, hogy kiesett utkozben az autobol es vagy ellopta valami dpd-s jomunkas ember, igy inkabb melyen khussolunk.
Jovo heten nyitom pp-nel a disputot es megirom, hogy egyik fel sem csinal semmit, meg a levelekre sem valaszol, ugyhogy ezek csalok es kerem vissza a penzem. Ha nem adja a pp a penzem, akkor azok is ugyan olyan trogerek, mint a GB es a DPD paros.
A GB szinvonala az utobbi honapokban erosen leromlott, ellenben az araik neha megduplazodtak. A potozasi rendszer egy vicc. Direkt discount-ba teszik az osszes arut, hogy ne tudd ervenyesiteni a pontjaidat, ami meg nem discount aru, az meg x2. Onnan meg pontozhatsz, max. normal aron kapod meg, ha egyaltalan megkapod, es nem hagyjak (lopjak) el a DPDnel utkozben.
Nyilvan a GB beszedi a DPD-tol az aru erteket (mivel minden DPD csomag alapbol biztositott), majd nagylelkuen felajanljak, hogy ha kifizetem a cucc felet, akkor ujra kuldik.
Majd okulas keppen megirom a vegkimenetelt. -
Ciccuka
veterán
7 képes értékelésre kaptam 4x10 + 20 pontot

-
DolbySys
csendes tag
Sziasztok!
a Fast-23 raktarbol szeretnek rendelni .
A Expedited shipping DHL az trefa mentes , vagy ez az a bizonyos DHl express amirre annyi minden kezelesi koltseg ramegymeg sosem rendeletem a Fast-23 bol , ez a regi G-W 5 raktar lenne?
-
ztibor
senior tag
Review ID-t hol találok?
Az utóbbi időben leadott értékelésekre csak az instant 5 pontot kaptam meg, és a reklamálásnál ezt is kérik.
De sehol nem találom ezt az adatot.Olvastam összefoglalót, kerestem a fórumban is, láttam, többen bajlódtak ezzel, de választ nem találtam.
-
Met
nagyúr
A raktárak között (nem eu-s) van különbség szállítási időben?
HK-4-ből jön belga regessel. -
cidalain
veterán
-
x64
aktív tag
válasz
tomazin
üzenetére
Nekem nem jutott ide a dolog, mert sikerült megjavíttatni helyben, számlával (amit ki is fizetett a GB a paypalomra), de ígérte a GB ügyintéző, hogy ha tényleg nem működik (DOA), akkor utólag térítik a visszapostázás (egyébként ca. 40 000 forintos) költségét.
Ez szerepel a szabályzatukban is. -
csiki52
tag
válasz
dugesz77
üzenetére
vicces amikor én rendeltem /aug 08/ a szállitás 9-10 volt ma a rendelés aug 20-24 -et jelöl , talan az elsőket el kellett volna rég inditani. a promo-t is tolja még 5 nap stb amikor rendeltem csak 1 nap volt vissza .
én ilyet egy rendelésemnél sem tapasztaltam, valami itt nekem nem kerek. -
cidalain
veterán
válasz
nemeth.akos
üzenetére
Sajna most nem talalom a hardverapron azt a hirdetest.
Kinai telefonok/tabletek szervizelese vagy valami hasonlo cimenthirdetett. -
nemeth.akos
csendes tag
Esetleg az a kinai tabletes szaki elérhetőségét meg tudnád adni ?
walakyb: köszi
-
cidalain
veterán
válasz
nemeth.akos
üzenetére
Elvinnem egy kiani tabletes szakihoz (van itt a forumon is ilyen), lehet csak szetcsuszott egy szalagkabel. Ha ugy iteli meg hogy olcson javithato akkor csinaltasd meg, ha nem akkor viszont szet se szedje.
Aztan irjal a GB-nek, hogy ez meg az a hiba, x dollarert tudod megjavittatni itthon, kerjel partial refundot. Vagy ha nem lehet ertelmesen javittatni, akkor kered toluk a javittatast. De ekkor vissza kell postazni, aminek az ara teged terhel... -
walakyb
tag
válasz
nemeth.akos
üzenetére
Elvileg a rendelesnel after sales aplication
-
walakyb
tag
válasz
nemeth.akos
üzenetére
Miért akarnal PP-t indítani?? Megkaptad, hibátlanul, semmi indok nincs rá, el is fognak hajtani. Ráadásul a 180 nap is lejart.
Első körben csinálj egy videót a hibáról, nyiss egy ticketet, írd le mi történt, csatold a videót (jobb yt-re feltenni, és a linket küldeni), és küldd el nekik. Majd válaszolnak, és megírják, hogy mi van. -
walakyb
tag
válasz
csiki52
üzenetére
Igen, előfordul, hogy hosszabb a várakozási idő, legtöbbször a termékhez ki van írva, hogy ship between x-y, én már olyat is láttam, hogy majd 1 hónap volt a legkorábbi.
Itt pl aug 17-29 között, tehát akár 15 nap:
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1830693.html?wid=1349303
Legegyszerűbb, ha rákérdezel, hogy mikor indítják.
A vállalt szállítási határidő 60 nap (lásd felhasználási feltételek), ráadásul shipped outtol számolva. Amit te írtál azt meg úgy hívják, hogy estimated shipping Time, magyarul várható szállítási idő. -
nemeth.akos
csendes tag
Sziasztok
Véleményetekre lennék kiváncsi mit tegyek. Decemberben rendeltem Teclast T10 Pro tabletet januárban megjött. Most a hétvégén nem érzékel az érintő kijelző fullon semmit először saját életre kelt aztán vége azóta semmit nem érzékel. Elvileg 1 év garancia van rá azt irták, most szerintetek mit csináljak reklamáljam meg esetleg hiba javitásra ki küldjem? vissza jön meg vámolják lehet annyit nem ér ?? Vagy probálkozzak pénz vissza kéréssel ? vagy inditsak paypal disputot? -
Kowi84
aktív tag
Csak egy bosszantö tapasztalat a supportal kapcsolatban. 06.11-én rendelt csomagommal kapcsolatban (ami elveszett) vártam idáig a gearbest kérésére. Most írtam nekik, hogy az idő lejárt akkor jussunk dűlőre. Nagylelkűen felajánlották, hogy ha kifizetem a teló árának 50%-át újra akkor küldenek egyet megint, vagy refund-ként felajánlottak 2 (azaz kettő) dollárt. Elég nagylelkű ajánlat a 180 dolláros telefonért. Beszarás...
-
csiki52
tag
sziasztok
a Gearbeströl rendelt cucc /tablet/ PAID /fizetett/ állapotban van, vagyis se összecsomagolva se elindítva 08.08 óta.
ez normális?
rendeltem már innen és máshonnan is, de másnap általában Packed állapotban volt és inditották.a vállalt szállitási idő a rendelésben EU priority line 10-18 munkanap
-
Dani37
csendes tag
Lenne még egy kérdésem: Hogy lehet lemondani a shipped rendelést? Közbe találtam egy oldalt ami szimpatikusabb mint a gearbest, de azt írják a shipped order-t már nem lehet lemondani. Hozzám még közel se jutott el, mit lehetne tenni?
-
Dani37
csendes tag
Sziasztok, pár napja rendeltem elösszőr GB-n, ~68$ értékben, e-cigit. Aug. 10-én kaptam a visszaigazolást hogy shipped. (Est. 10-15 nap)
A kérdésem az lenne, hogy a csomagom az áfa mentes lesz? CN-099-es raktárból jön, de nem tudom hogy az hol van. Valahol azt írják hogy azok a kínai raktárak, de valahol meg eu.. (A szállítási mód Europe registered, priority line). A másik az lenne hogy kb. mennyi idő szokott lenni hogy ideérjen? Szám: LK000181872SK
Köszi. -
zeon.hu
nagyúr
Mobil alkalmazásból hova tűnt a napi bejelentkezés ikonja?
-
kicsako
őstag
Xiaomi Mi Band 3
Szállítási mód: Belgium Registered
Megrendelve 07.25
Kézhez kapva 08.13

Paráztam hogy sosem érkezik meg, de dél körül csengetett a postás, és lám lám megérkezett a kis okoskütyü
Viszont amit furcsálltam, hogy el sem kérte a személyim a postás, simán a kezembe nyomta. Ha véletlen a szomszédhoz csönget be, akkor bukó.. -
Zsolesz_
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem az oldalról egy powerbankot 9.600 Ft-ért. A szállítási módok között csak a Priority Line->Europe Registered -t tudtam kiválasztani. Ez most áfa- és vámmentes lesz? Kb mikorra várható az érkezése?
Köszi -
bizmark6
tag
Azért az is érdekes,hogy a gearbest rendelésem kínából belgium érintésével (kb 9000 km)10 nap alatt budapestre ér.A magyar posta 250 km-re nem képes kihozni 10 nap alatt.Lehet,hogy gyalogol a postás?
Elcs.....tt banda. -
vityax82
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Ezt a nyomkövetési számot kaptam, de nem nagyon mutat semmit:
LK000172028SK
Pedig 08.05.-én rendeltem, azóta már kellene lennie valaminek nem? -
viktorhu
veterán
válasz
lacko6
üzenetére
Az enyémnél látszik az alis rendelésen, hogy felhasználtam egy 1 dolláros kupont, 167 dollár helyett 166-ot fizettem. Gondolom, hogy nyilatkoznom kell majd, hogy milyen jogcímen kaptam a kedvezményt, és nyilván erről tértivevényes levélben fognak értesíteni, hogy nehogy egy dollárral kevesebb után fizessek áfát.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
+1 ezeknél ez az alap hozzáállás
-
jeni
félisten
Érdekes cég a GearBest!
Opus akkus multitöltő.
Beszerezhetetlenségre hivatkozva törölték a rendelésemet MÉG ANNAK TUDATÁBAN,HOGY ELŐRE KIFIZETTEM A PÉNZT,és ma néztem és ismét kapható európai csatlakozással és rendelhető! Az is tény emelkedett az ára!
Miért is törölték?Jó elfogadom,hogy készlet hiány lett csütörtökön,de akkor most mitől lett készleten? Miért nem foglaltatták le az 1-t nekem ha már elutaltam a pénzt?
U.i.: így már csak azért kel izgulnom,hogy a pénzt megkapjam!
Ha megjött a zseton akkor írok nekik szép pár üdvözlő levelet. -
gombii
tag
az lehet.. nekem is 2db Yeelight LED szalagom van náluk 36dollár volt a kettő... csatoljam nekik a kupon kódot?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elvesztettem a fonalat. Én neked válaszoltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)