Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Aha, valóban. Ez minden kapott pontot külön ír ki? Azaz nem egyben jár le?
Affenébe most látom milyen sok lejárt és soha nem vásároltam le
Azt hittem ez ott marad mindig. Pár nap múlva is lejár valamennyi, éppen az előbb vettem valamit, le kellett volna vásárolnom. Csak arra tartogattam ha éppen áfahatár fölé mennék akkor vonjam le.
Nem volt jó ötlet -
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem lesz.
Téma lezárva, köszönöm!

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én szívesen vettem volna a Xiaomi laptoptáskából, de nem találtam mellé 78 dollárnyi értelmes cuccot, sőt, még 10 dollárnyit sem.

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Semmit, nincs semmi olyan ami megérné.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én is erre gondoltam először a tracking bejegyzés alapján, ezért is kérdeztem rá itt.
Közben viszont meglett, a titkárságra került a céges postával együtt. Ugye posta hozta levélként, nem is volt nagy valami. A portások ki szokták szedni általában az ilyen magánjellegűeket, de most nem vették észre.
Kösz mindenkinek a segítséget!
-
Vertigo18
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ugyanezt a terméket (2x) rendeltem volna, de nem fogadja el a kódot.

-
Beca1990
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
ehhez a kupont hol igényelted?
-
Beni2360
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hogy jön ide a flash sale áru a promóciós áruhoz?
DE mint látom torolték a hsz-d valamiért.
Na de nekem a 9-s is páros.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem van ilyen
15$/db mindenképp megériIgaz én egyszer használtam de akkor nagyon, motorral járok dolgozni így nem tudtam hurcolni otthon meg nem használom így a dobozban pihen és várakozik
Egy nagyon havas téli napon használtam, hóban raliztam vele igen jól szórakoztam hó dombra fel és le
Egy gondja van az akkumulátor elég kicsi hamar lemerül, 10perc környéke -
Beni2360
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Promociós árunál nem tudod beváltani szerintem.
-
vegyszer
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tehát van benne egy ahhoz hasonló piezo rendszer, mint az öngyújtókban, és az egy becsengetés jelzéshez elegendő energiát ad?
Köszönöm!Gondolkodtam ilyenben, de eddig még nem léptem meg...
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Bocsi, elírtam 319.
Érdemes szerinted várni, vagy jobb megrendelni ennyiért mert több szokott lenni? -
tobias40
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Vidéki Takszöv(3A TAKSZÖV),de mondom érdekes mert csak a PP-t nem tudom így használni..
-
GAbre
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
[link]
Sajna visszajelzésekben se jelezte senki ezt a sebességesést :S -
anonymus89
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Így van és fólia sincs rajta hanem olyan szépen van összerakva az egész, hogy a ledsor fénye bevilágít a kamera látószögébe ezért is van egy sárgás folt a videóban végig. Tudom, hogy vannak alternatívák de barátomnak mind3 méretből 5,5mm/7mm/8mm kellett rendelni és most jött meg utoljára az 5,5mm-es.
shingen: akkor csak nem én látom így
Csak az érdekelne, hogy tényleg így műxik, ahogy leírták nekem válaszban azaz: rögzítik nekem már volt mondjuk refundom mert azt fogom kérni és nem lesz még 1x ilyen ajánlat részemre???

"Please note that these are all exceptional solutions and will be recorded in our system. Such solutions will not apply to future orders." -
Quidam
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem ma feladták (elvileg) a kettő rendeltből az előbb rendeltet a másik még processing.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Még nem.

-
Quidam
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
én naiv, azt hittem, hogy Mo-ra érkezett meg

csak bosszantó, hogy direkt kértem/fizettem nyomkövetést, de nem tudtam, hogy a Belga "korlátozott"
akkor várok, mást úgy sem tudok tenni... -
Quidam
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
az országba érkezés után ?
-
WestBam
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kupon nagyon ritkán, talán az általános megy rajta, de ha van pontod azzal sokkal többet le tudsz belőle venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt hittem ez ott marad mindig. Pár nap múlva is lejár valamennyi, éppen az előbb vettem valamit, le kellett volna vásárolnom. Csak arra tartogattam ha éppen áfahatár fölé mennék akkor vonjam le.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)