Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Sziasztok
a Xiaomi Mi A2 5.99 inch 4G Phablet Global Edition - LIGHT SKY BLUE -höz tud valaki esetleg kupont?
remélem most jó lesz a link.
-
Breki
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Én bocsi, de ezt mindig elfelejtem.
de mivel fontos ezt a részt bemásolnám
Bizonyára többen észrevettétek, hogy eltűnt az EU Express szállítási mód a telefonoknál és néhány táblagépnél.
A GearBest is megerősítette, hogy ideiglenesen szünetel a szolgáltatás, és csak a drágább, nagyobb termékeket tudják ezzel a módszerrel küldeni. Ez rossz hír, reméljük, mindenki időben megrendelte a karácsonyi ajándékot, aki az áfamentes import lehetőségével akart élni.
A közlemény szerint az ok az, hogy a 11.11 és Black Friday miatt nagyon sok a feldolgozandó rendelés, túlterhelt a logisztikai cég, valamint a vámhatóságok ismét rászálltak a DPD csomagokra, megfogják őket a határokon, ezzel jelentős késéseket okozva. Ezért a GB úgy döntött, hogy határozatlan időre leállítja az EU Express-t bizonyos termékekre, hogy elkerüljék a durva késéseket. A helyettesítő szolgáltatás a Belgium Registered lesz, ami 15-20 munkanapos szállítást garantál. Várhatóan a jövőben újraindul majd az EU Express a telefonokra is, de egyelőre nem tud a GB sem biztos időpontot mondani.
-
-
Breki
veterán
Ez amit ìrtok Xiaomi köralakú læmpa, hogy működik pontosan?
Este kapcsol be vagy mozgásra világìt vagy mindkettő?
Rögzìtése mivel történik?
-
Breki
veterán
Ezek a kedves kis ügyfélszolgálatosok nekem a ticketemre, továbbra is csak jó kis kitérő válaszokat adnak.
Előzmény korábban Lenovo P8 amit nem képesek feladni és konkrétumot se mondani.
Thanks for your message with us.
The different color the price is also different, you also can check it on our website.
If you do not want to pay, we are unable to change it for you any more.We sincerely apologize for any inconvenience that may cause.
Any more questions, please feel free to contact us.Best Regards
Rafael
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/Akkor írják azt, hogy átmeneti készlethiány át kell hoznunk kínából légy türelmes pár nap múlva biztosabbat tudunk mondani, de nem simán figyelem nélkül hagyják az ez irányú kérdéseim.
-
Breki
veterán
Possible if szerkezet, kérdőjel a végén. Előtte meg egy kérdés amit simán figyelmen kìvül hagytak. Lehet szerkezetileg nem tökéletes, de simán érthető amit ìrtam. És ha kijelentettem volna have to val, hogy cseréljék fehérre az se magyarázná meg, hogy miért akarnak ezért fizettetni 38 dollárt, főleg úgy, hogy ezt a Lenovo laptopot most is hirdetik decemberi szállìtással.
-
Breki
veterán
válasz
üzenetére
Most én is hasnló cípőben járok
Lenovo P8 tablet, nem adják fel írok nekik nyitottam egy ticketet.
Válasz.
válaszom.
ok, thanks your answer.
When is this black blue color laptop expected? and possible to change it to white colour if this colour have you got now?
Erre ma jön egy ilyen.
Dear Nagy,
Thanks for your reply.
I have changed as your requirement.
Please kindly wait 2-3 business days for the extra payment link.
If you haven't received the payment link after this date,please recontact us.We will do our best to assist you.
If there are any additional issue or further queries, please feel free to contact us.
Thank you for your patience.Best regards
Rafael
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
És jön egy ilyen rögtön.
Most én nem értem, vagy ő nem ért engem?
Azért mert belemegyek esetlegesen, hogy fehéret kapjak én fizessek még 38 dollárt?Szóval ha nem gond átküldenéd nekem privátban azt a levelet mert átfogalmazva én is hasonlót írnék ezt így nem szeretném elfogadni.
-
Breki
veterán
Akik a múlt héten rendeltek Lenovo P8-ast azoknak feladták már?
Ezen kívül mindent feladtak nekem Ilive porszívó pár nap alatt megérkezett, de ez még mindig processing.
-
Breki
veterán
válasz
zerokuler
üzenetére
Tudom. Én pro és kontra írtam, hogy miért ajánlott az EU raktár ha gyorsan szeretnél megkapni és miért nem az EU Shipping
Ez utóbbi akkor ajánlható, ha ráér de nem szeretnél áfát, vagy nincs más lehetőséged esetleg sokkal olcsóbb úgy az ár.
A felsoroltakból a K88H van nekem erről korábban a kínai okosóra szaktopikban írtam részletesen.
Most egy munkatársnőmnek rendeltünk sportoláshoz úgymond okosórákat ebben most képben vagyok de ez ali-s meg ebay-es illetve geebuyingos volt ezert most nem keverném ide.
Max annyi, hogy ebayen lehet angliai eladóktól venni órákat amik gyorsan megjönnek többet vettem már én is így sokkal olcsóbban mint az itthoni ár. De ezen nem okos órák.
-
Breki
veterán
válasz
zerokuler
üzenetére
Megjöhet de rizikós, hogy ideér-e időben.
Az Eu shippingel meg szerintem lassabb mert bejön az euba olyan helyre ahol kevés a vám áfa és onnan jön ide
Én az órás fórum házigazdája vagyok, ha esetleg mondasz konkrét típust lehet jobban tudok segíteni. Bár nálunk nem okosórák vannak azoknak van külön topikja.
-
Breki
veterán
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
1. Nem ennyire biztos azért, Ezért írtam inkább az európai raktárat.
Elvileg garantálják. És ha mégse térítik.
Itt a leírása.
[link]2. Nem. Vagyis igen, de inkább ajánlott egy virtuális kártyáról és paypal-al fizetni, márcsak esetleges későbbi reklamáció miatt is jobb.
-
Breki
veterán
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Én inkább EU raktárat néznék.
Biztosabb.
És úgy rövidebb így pont hosszabb lesz a szállítási idő, hisz ide behozzák és eu-n belülről jön utána.
-
Breki
veterán
Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB X20 Gray ($139.99) Coupon Price

Coupons for Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB X20 Gray
Link: [link]
The lowest price ATM: $139.99 with coupon: BLACKFRIDAYHALF23Price without coupon: $175.38
Coupon 1 ($139.99): BLACKFRIDAYHALF23
Coupon 2 ($159.99): BFRIDAY248
Coupon 3 ($174.89): GBNOVEMBER
(paste coupon code in your cart and click Apply)Dispatch: between Nov 29 – Dec 11
Old coupons: NOTZDCJ, NTYDZD, ERRPL80 -
Breki
veterán
És rohadt gyors.
A pár napja rendelt
ILIFE V5S Pro Intelligent Robotic Vacuum már meg is érkezett. :-) -
Breki
veterán
válasz
P.Miki
üzenetére
Elkezdtem a Gearbest facebook-al vhogy levelezni a facebook-on ő küld ajánlatokat és akciókat, és a rendelésem után automatikusan feldobta ezt.
Ennek kapcsán viszont az érdekelne, hogy mi alapján kap valaki emailben ajánlatokat, ugye a fent említett Lenovo P8-as linknél működött a kupon, ami egy emailos ajánlat volt amit egy jótét lélek kitett ide. Én viszont pl nem kaptam ilyen emailt. Mitől függ ez?
-
Breki
veterán
A facebook csoportban nevét nem írom ki írták:
Ha már valaha is gondolkoztatok azon, hogy szeretnétek egy robotporszívót akkor eljött az idő. EU!!! raktárból elérhető számos iLife készülék. Így egy cent többletköltség nélkül, a GearBest szerint nagyjából 1 HÉT alatt megérkezik a csomag. #nincsaggódás #avámmiatt Ráadásul szereztünk kuponokat is, stb.
ott a 5-ös és 7-es van
3 és 10 dollárost kuponokkal.
De beszéltem a fearbest magyar facebook oldalával ő inkább ezt ajánlotta. (közben kiderült, hogy ő itt a házigazda

Van ezekről másnak is tapasztalata?
-
Breki
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Azt tudod, hogy a Simple pack-oshoz van kupon?
-
Breki
veterán
Na lemaradtam a buliról. :-)
témára visszatérve
Kiegészítettük a rendelési szabályzat "Importköltségek, ÁFA, vám" szekcióját az EU raktárból, DHL futárral való rendelés fortélyaival. Olvassátok el, legyetek vele tisztában, ne rendelés után érjen a meglepetés!
Illetve Máj Viktor írt valami olyasmit, na mindjárt idézem
"Előszokott jönni, hogy ugyebár mobiltelefon előszeretettel rendelnek - rendelünk külföldről! (én személy szerint Xiaomi párti vagyok, de ez mindegyis), tegnap kaptam meg levámolva!
És a "vámkérdés" előjön, MOBILTELEFONRA! 0% VÁM VAN, viszont ugyanúgy van rá +27% ÁFA + 2.500 Ft vámkezelési költség (posta esetén) - DHL esetén +6E Ft!"Bővebben itt
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Én ezt
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro - SILVER 15
ezt
Original Xiaomi Piston Colorful Starter Edition Earphone - BLACK 1
Egy másik helyről:
Deep Bass Earphone 3.5Mm Jack Earphones Meatl In-Ear Headphones Volume Control Ear Buds With Mic Piston For Xiaomi,Samsung,Media Player,Music Player
és ezt
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro SILVER
ami elvileg ugyanaz, csak fele árért.
Úgy látszik ez a füles rendelések napja

-
Breki
veterán
OK köszi
A dispatch faster opció mit jelent pontosan?
rendben megvan
-
Breki
veterán
Ezt megkérdezném itt is.
Valaki legyen szíves világosítson fel erről a 11.11-i kuponrendszerről.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest