Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Nyugi, az en air purifierem is fennakadt az egbolton kina es anglia kozott.
Oktoberi rendelesek is jonnek meg itt a hozzaszolasok szerint, de jellemzoen telo/tablet/tvbox jellegu kisebb cuccok. A porszivo, es a legtisztito meg nagy. Nem tom mikor jon, de 3 het alatt nem ert angliaba. A szeptemberi kaoszban is beert ennyi ido alatt az akkori rendelesem. -
válasz
hevizms
üzenetére
Ahogy feljebb írják, jelen pillanatban most sokkal jobb a helyzet, mint régen. CN-HK raktárban lévő termékek amúgy is gyakrabban kapnak akciókat, amik jellemzően nagyobbak is, mint az EUs raktárak. EU Express Anglián keresztül érkezik, ott vámolják, így itthon nem terhelik már meg, csak az a ~6-8 dolláros szállítási költség van és annyi.
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
10-en rendelt cucc tegnap jott meg holland regisztralttal.
Sajnos 5-6 napot allt itthon, miutan beerkezett az orszagba. Mondjuk meg igy is 2 es fel het volt, ami azert jo.
Bar emlekszem meg 10-11nap alatt futott LVS csomagokra.Az ingyenes akarmi is lehet.
Nekem van 6 es 8-ai SB de nekem nem jott meg, de van akinek kesobbi feladasu es mar megjott neki. Remelem kapok holnap csomagot, mert mar nagyon varom a porgettyuimet...
-
bloggiold
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Konkrétan erre reagáltam ,,Vámköteles küldemény NAV regisztráció".Na ha ez van akkor még 1 hónap mire megkapod(ha szerencséd van)"
Ha valaki benéz ide és olvassa ezt akkor azonnal rohan itt a lényeg és vesz havi 10000 Ft előfizuval havi részletre egy 2015-ben is hardveresen gyengének számító nagynevű gyártótól egy hulladékot. Ne paráztassuk az embereket, lehet venni külföldről is bármit. -
bloggiold
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Csak idézni tudom, amit előtte írtam. ,,Előtte a Holland posta szállította akkor 5 munkanap volt."
,,a legrosszabb esetben is (ünnep csájnaföldön vagy nálunk) 3 héten belül kézben volt minden pakk."
Általában minden héten jön valami csomagom (Ebay, Ali, Gearbest stb.) évek óta.,,A posta ha vámkezelik,akkor bizony bizony rajt ül heteket."
szerencsés ember vagyok akkor.
DHL volt, hogy 1 hétig szórakozott a vámkezeléssel. Felkellet hívni őket, utána nem volt problem. Nagy a fakultáció ott is, cserélődének az emberek. -
bloggiold
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Ide csak panaszkodni járnak az emberek? Az utolsó csomagom nyomkövetése.

Előtte a Holland posta szállította akkor 5 munkanap volt. Egyébként lesz EU Express szállítás hamarosan a DPD-vel.
Soha nem tűnt el egy csomag sem, a legrosszabb esetben is (ünnep csájnaföldön vagy nálunk) 3 héten belül kézben volt minden pakk. -
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Akkor az bizonyára Bul07 fórumtárs volt és igen, feltehetően ugyanonnan vettük akkor az akkuinkat! Én is rendeltem 10et, nekem bevált. Bul viszont precíz, az egyik akkuját leszarta egy légy, így már neki nem olyan édes a szájíze! De ezért imádom!

Akkor viszont, ha tudsz szerezni akkukat, nézz egy youtube videot a szétszedésről és már tele is leszel akksival...
Más: Eu store-ban Tablet jóáron, vagy kupon van-é?

-
WestBam
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Gyere át az elemlámpa topikba és többet fogsz megtudni mint szeretnél ezekről

Olvasd el a blogom és többet tudsz meg mint valaha is gondoltad volna, hogy lehet elemlámpákról. -
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Igen, tudok értelmezni, köszönöm a kérdést. É éppen azt írtam, hogy "Én is átnéztem...", pont nem azt, hogy te vajon átnézted-e!? Azért írtam így, mert abból indultam ki, hogy lehet, neked van igazad és nincs odaírva, ezért nekem is meg kellett kukkantanom, holott már 5 db. S2+-t vettem Gb-ről a többi lámpa mellett. Tehát magamnak szólt az a rész, nem neked...
És csak hogy tudd, igazat is adok neked, mert pl. Aliexpressen ugyanaz a Convoy S2+, ugyanazzal a "felszereléssel" (értsd: semmivel, magában...) van eladó és vastagon, pirosan beírják, hogy nincs benne 18650-es akku.
Plusz nekem a nevében semmit nem mondott ez a szám
1X18650),mert ahogy irtam is nem érdekelnek a lámpák,nem vagyok lámpabuzerátorMaradj még egy kicsit a topikban, meglátod vannak páran, akik majd azzá tesznek!
Tapasztalat! 
Annyi még az akku vásárlásához, hogy ha ennyire nem vagy benne a dologban, akkor kérd ki több ember véleményét, esetleg linkeld ide, hogy mit ajánlottak, mert van, nem kevés, kifejezetten kerülendő termék, márka! Ha viszont itteni fórumtárs ajánlotta, akkor biztosan jó lesz, viszont szerintem Ő sem bánná, ha bevágnád ide az ajánlatot, hogy körberágjuk többen is.
És az utolsó: bizony, laptop akkumulátor ilyenekből áll össze, sőt, pl. egy elektromos kerékpár akkuja is, de még sorolhatnám. És igen, sokunk bontogat ilyeneket, az első pár darab kicsit szenvedés, meg csúnya is lesz, utána viszont kifejezetten élvezetes egy-egy laptop akksit szétbuherálni és rámérni, mi mennyi!
Peace!
-
Vertigo18
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Átnéztem én is a Gb-n található S2+-okat (nem volt nehéz) és mindnél megtaláltam a "not included" kifejezést. Bocs, ha rádhörögtem emiatt!

Ha sima, AA-elemes lámpára vágysz OLCSÓN, akkor vedd meg bármelyik SK-68-ast, vagy a klónjait, nem fogsz nagyon csalódni, az összes "Topik Lackónak" van pár darab otthon szerintem. Persze a fénye meg se közelíti pl. az S2+-odét, dehát nem is ahhoz kell hasonlítani. HA megmarad az S2+ (ami meleg szívvel ajánlott), akkor bizony kell bele venni 18650-es akkut. Ha lehet, akkor mindjárt kettőt és akkor jó ideig nem lesz gondod átlag felhasználás mellett. Aztán mgé ott van Bul07 barátom által felhozott probléma, ugyebár újféle akku, új fajta töltő. Erre a legegyszerűbb, ezen az áron a legmegbízhatóbb megoldás a Liitokala Lii100-as töltő kb. 1200 pénzért.
Vagy, ha Baranyában jársz, eljössz hozzám és adok 2 akkut!
De ha van a környékeden olyan, akinek lenne rossz laptop-akksija, azt kérd el, bontsd meg, csodákat lehet belőle kiszedni (18650-es akkuk vannak benne és pl., ha az elektronikája szart be, akkor már laptop akkuként használhatatlan, a benne lévő 6-8-9 cella viszont tökéletes!). -
bul07
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Nem csak akkumulátor kell ám hozzá hanem egy töltő is

Mondjuk egy LiitoKala Lii - 100
GB nem szállít hozzánk aksit, trükkel kijátszató de
PM ment egy alternatív megoldás miatt ami PH fórumokon tiltott
-
Zoty4
őstag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Mint írtam, nekem is egy fórumtárs hívta fel rá a figyelmem, hogy valami 99 centes bizb@szt tegyek a kosárba 6 darabot és ingyen lesz a posta. Namármost 6 dollárért kapsz valami vackot amit tudsz használni valamire és így spóroltál 12 dollárt. Próbáld ki és figyeld a kosárnál az összesítést! Most inkább az a baj, hogy nem látok ilyen olcsó vackokat.
-
Imi1981
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Épp ezért kérdeztem mert a tracingonline és a 17track is azt mutatta hogy már magyarba van de a posta nyomkövetés még Hollandiát mutat.
Nem izgulok csak kiváncsiságból kérdeztem és nem tudtam hogy a magyar posta nyomkövetés lassabban reagál.
De így meg azt furcsállom hogy ilyen hamar itt van. -
vasi89
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Több mint valószínű hogy kamu. Nekem is vannak ilyen TN-ek. Egyik csomag tegnap megjött a másik még sehol. Trackitonline meg ugyan ezt írja mindkettőhöz mint neked, annyi különbséggel h minden 1 nappal korábban van

illetve van egy belga csomagom. azt írja 09.30.án érkezett az országunkba. Azóta sem kaptam meg.
-
Logan1212
tag
-
Beni2360
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Nem tudom merre laksz de egy villamossági boltban is meg tudod venni vagy esetleg megrendelni és addig meghozzák amíg a box megjön.
Másik meg a piacokon szoktak Kínai kütyüket is árulni na ott is van több fajta.
50 Ft nincs 500 Ft akart lenni. Sima fekete egyszerű 200 Ft volt a piacon. -
Beni2360
félisten
válasz
hevizms
üzenetére
Vedd az Angol kivitelt és itthon kapsz hozzá akár süllyesztett átalakítót is vagy egy 5W / 2A-3A bármilyen jobb fajta táppal tudod táplálni. Szabványos csati van hozzá.
-
bazsimano
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
egy nothing vagy egy szoval boven eleg
gondolom a 30 szo a prora vonatkozik... 
foptokkal a lenyeg, hogy ne haladja meg a 2mb darabja ...es amirol gondolod...a csomag tartalma, ha vilagit a kutyü akkor ugy lfenykepzve...en ugy szoktam hogy amit ugy gondolok hogy hasznos lehet...pl egy drone-al hogy mejkkor akkor a tenyerembe tartva... vagy valami hasonlo...vagy pl mem kartya...akkor olvasasi es irasi adatok mondjuk...
jaja jozan paraszti esszel
a video is az lenne a legjobb ha azt mutatna hogy mukodes kozbe...de sokan csak fogjak es a kinyitast videozzak le...azzal megsokra nem megy az ember 
de teljesen szubjektiv
) videonak sem kell tul hosszunak lennie...de ha nagyon profi akkor meg az is lehet, hogy tobb pontot kapsz es egy kulon videos blogba is bekerul .) -
bazsimano
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
szia! oda ugye a negativumokat kellene irni!
altalaba vagy uresen hagyjuk..ha meg vagyunk elegdve..vagy ha van valami negativum vagy kontra akkor leirjuk...
en eddig egyszer vagy ketszer irtam oda valami negativumot...mert tenyleg sz*r volt valami...
amugy meg annyi, hoyg "none" vagy "nothing"ennyi

-
peestike
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Azzal küldték. Egyébként meg nem nagyon értem mostanság, mert amik voltak régebben, hogy a posta választásnál registerednél zárójelben ott volt, hogy NL. Ezeknél a cseh postás cuccaimnál meg volt 2 féle registered, egyik belga registered, néztem is, hogy WTF? meg eu registered, ebből lett cseh. Nem volt NL opció....
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Bocsánat a hoszu hsz-ért.
Ezt kaptam emailben:
Mi a fene a végén az a 124 pont?
Nem tudok angolul,valaki segitene értelmezni ezt az egészet?Thank you for your recent order with GearBest.com
We are delighted to inform you that we have received your payment for order WW1608281056587050 . We will process your order immediately.
What happens next ?
� Your order is being carefully prepared and packaged.
� It will be dispatched to the shipping address provided using your shipping method.
� For Expedited Shipping (courier) or Standard Shipping, a Tracking Number is provided.
� There may be a delay before the number activates or progress tracking updates.
� Please check your email or GearBest account later.Great news: When the order status changes to "Shipped Out", you will receive a BONUS of 124 GB points from this order!
-
peestike
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Múltkor már rögtön rendelés után írtam, hogy nehogy szopassanak holland postát fizettem küldjék is azzal.... Vagy sehogy.
Szerintem már a vicc kategória amit a postázásukkal művelnek. Volt már sg, holland, belga, most cseh, meg az ingyenesek is kb 3-4 féle posta.... Fillérb@szás ezerrel mehet ott is.
-
peestike
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
17track követi szépen a svéd és holland postát. Az utolsó gondolom a cseh posta lesz, azt a sky56-on tudod nézni. Svéd postát nem ajánlom, elnézve drága viszont iszonyat lassú. Holland azért jobb. Cseh most van 3 is nekem, az első ma jött be az országba 20 nap után. Itt többen elégedettek vele. Posta.hu egyébként európai átpakolás után hozza csak nyomkövetésben mindet.
-
cidalain
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
kell írni a proba mindenképpen 30 karakter itt is.
consba írhatsz annyit hogy - vagy none, vagy nincs.lehet magyarul is írni, bár én angolul szoktam ilyesmiket
Good price
Good quality
Good price-quality ratio (opcionális)
Fast shipping
Great present (már ha ajándéknak lehet szánni)név, cím?
az a Name, title?
Ide becenév, mert az értékelésnek egy cím. Nem a te postacímed.
Mittudomén: Pistike, Király autós telefontöltő
Én a Title-hez, mindig a terméknevet szoktam írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tapasztalat!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Kösz mindenkinek!