Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzJoco_
csendes tag
Sziasztok!
17-én rendeltem egy terméket GB-en, a rendelésnél azt látom, hogy 19-én feladták.
Netherlands Post Registered: Sep 19, 2017 03:52:19 AM PST
Csomagkövetésen 21-én jelent meg, és még mindig csak ezt látom:
2017-09-21 02:00 The item is pre-advisedKérdésem, hogy mire számítsak, mikor érkezhet meg kb? Rendben van ez így?
-
cidalain
veterán
Igen lehet tobb termek eseten tobb kulonbozo kupon, de mindegyik kuponnak mas termekre kell ervenyesnek lenni. Egy termekhez csak egy kupon lehet.
Regebben ugy remlik lehetett kuponozni es pontozni is (hogy mindig e vagy bizonyos helyzetekben, azt nem tudom, de en is csinaltam mar olyat), de mostanaban mar nem. -
qqzs
őstag
Lehet ket kupont hasznalni egy vasarlasban ket termekre kulon?
Kuponos vasarlaskor sosem lehet pontozni?
-
dugesz77
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Itt elég jól ki lett vesézve.
-
Czimby
addikt
Track Checker Mobile-ban, melyik postát kell kiválasztani, hogy a Gearbestes csomagakot lássam hol tartanak?
A belgiumi nem jó. -
Pikkolo^^
addikt
Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker-re nincsen véletlenül kupon?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nincs tesztelve de ezt találtam , erre gondoltál
? -
KamuMazsola
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Te is írod, hogy presale priece. Ez vajon mit jelenthet? Talán elővásárlás, elővétel?
Még nem forgalmazzák, ez a beharangozó ár és küldik, ha elkezdik forgalmazni. Október 1 után.
-
PainKiller13
őstag
Xiaomi Mi Wifi adapterhez (a minihez) tud valaki drivert adni?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Wallenberg
üzenetére
Válts át mobilnézetről asztalira! [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
Wallenberg
üzenetére
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Wallenberg
üzenetére
-
Wallenberg
senior tag
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Szállítási dátumnak mit írtak? Volt raktáron a telefon? Mostanában kicsit lassabbak, még 6 nap telt el, aggodalomra semmi ok.
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Szeptember 18.-án rendeltem egy telefont a gearbestről. A telefont azonnal kifizettem Paypal-lel. Az összeget másnap lehívták.
A rendelés státuszaként viszont még mindig "processing" jelenik meg. Mit tegyek? Kezdjek aggódni?
Üdv.
-
bul07
nagyúr
Ú most nagyon szemezek Sanrenmu 7007 késel, pontozva $5.12 jönne ki
Csak az a gond hogy semmi szükségem bicskára

-
cidalain
veterán
válasz
gonger
üzenetére
Szerintem nem fog 2 het alatt megerkezni.
Mostanaban 3-4 hettel a rendeles utan kapom meg a cuccost. Siman elofordul az is hogy a rendeles utan meg 1 hetig rajta ul a GB... Ma adtak fel pl egy 15-ei rendelesem...
Ezzel persze nincs gond, ha az ember belekalkulaja ezt az idot. De ket het max priority postaval, ahol ezt garantaljak. Persze az jo zsiros aron van. -
gonger
senior tag
Sziasztok,
BG-ról kb 1 hete rendeltem drónt és néhány kiegészítőt. Akkor nem volt készleten sehol + akksi és töltő, most van. A GB-ről ezt 18%-os kedvezmény kuponnal ezt meg tudnám venni, kérdés, hogy mennyi most a szállítási idő? 'Sweden registered' postával 10-25 napot ír. Van esély arra, hogy 2 hét alatt itt legyen? Kérem osszátok meg az ez irányú tapasztalataitokat! köszi -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egyszer regen irtam a Gearbestnek Facebook Messengeren keresztul es azota idorol idore kapok reklamot toluk.
Hol tudok ezekrol a Messengeres uzenetekrol leiratkozni?
Hiaba torlom az uzeneteket mindig jon ujabb.
Tiltani nem szeretnem az oldalt mert a kovetesuket nem szeretnem leallitani. -
justice84
aktív tag
Kicsit fura ez a Gearbest, rákérdeztem hogy mi lesz a Szeptember 21.-i feladással.
1.FB-n válasz egy refinkes reklám volt / rákérdezek még egyszer
2.FB-n Belinkeli a Szept.18.-i rendelést hogy feladva / rákérdezek még egyszer
3.FB-n válasz egy refinkes reklám megintKözbe Ticket-re is jön válasz: Szigorú minőség ellenőrzés bla bla, Várjak türelmesen.
Ez így megy általában? -
sepsi0
őstag
Csak azért írtam az eu expresst, mert 80$-nál 4 termékkel nekem múltkor ingyenes volt, gondoltam most is így lehet.
Ha maradnak ezek az árak, akkor ott a BG vagy az Ali, bár most kaptam 900 pontot, de ez van...
Esetleg Silent77 rákérdezhetne a kontaktjánál, hogy mi ez és meddig tervezik.
De ha emlékeim nem csalnak, volt már ilyen, aztán normalizálódott. -
bul07
nagyúr
Belga posta is olyan mint az ingyenes, így az hogy letagadták nem játszik, a belga reg számost is simán le lehet tagadni ha akarja az ember, mert ugye csak Belgiumig mutat bármit is
Van hogy játszanak a szállítási árakkal
A késekre is egy ideig igen magas posta díj volt amit mostanra csökkentettekEU Express árát én nem látom hogy emelték volna
-
izisz
senior tag
vagy sok volt a visszaélés a free postával (megjött, közben meg az illető refundot kért mert "nem jött meg")
az EU express emelést meg akár be lehet tudni a utóbbi konténer megfogásnak, lehet bebuktak egy halom áfabefizetést és most ezzel kompenzálnak.
Persze ezek csak spekulációk részemről! -
sepsi0
őstag
Ha esetleg valaki most rendelne Eu Expressel és szüksége lenne 10m-es hdmi flat kábelre, akkor ez most nagyon jó áron van. 12$ volt eddig, Alin is 12-13$.
Ha csak magában rendeli az ember akkor 7$ a legolcsóbb szállítás.
[link]
Ezt nemrég vettem 24$-ért [link] Alin is kb ennyi, de ezt pontozni is lehet. -
bul07
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Jön a fő szezon (karácsony) és kell az extra profit
Ennyi
Amúgy a legpofátlanabb dolognak azt tartom hogy olyat árulnak amit nem tudnak 1hónapon belül elküldeni
Sőt ülnek a pénzen majd üzenek hogy válasz hogy milyen módon kell vissza a pénz, két három héttel a megrendelés után
Máshonnan addigra meg is jött volna -
cidalain
veterán
Mi a franc tortent a szallitassal?
Oriasira novekedtek az u registered, es egyeb postai dijak.
Ok, azt elneztem hogy mar nincs ingyenes, es 2-4 centet elkernek, de ma majdnem 80 centet kellene fizetnem a semmi extra postaert. Egy masik termeknel meg majdnem 4 dollar az unregistered posta!A franc fog venni 1 dolcsis cuccot 80 cent postaval. Szoper mert tegnapelott ugyanerre meg csak 2 cent volt, csak meg nem vettem meg, mert a mereteket ellenorizni akartam.
-
Heavyrain
őstag
Létezik olyan kupon, amivel a szállítást lehet olcsóbbá tenni? Vagy akár más is, amivel ez a termék még olcsóbbá tehető. Köszönöm!

-
AcCEsS
senior tag
válasz
sepsi0
üzenetére
Aha, gondolkodtam az EU Express szállításon én is, de mivel más cuccot nem rendeltem, a 40$ körüli érték áfája kb. ugyanannyi lesz, ha egyáltalán fennakad. Így a szokásos holland szállítással kértem. Az adaptert már fel is adták, jó lenne a routert is gyorsan postáznák.
Köszi az infókat! -
Lengar
csendes tag
Whoa oké, Gearbest-esek állatak, fogták, s visszaküldték a pénzt minden szó nélkül, 3 óra alatt
A paypal már jelezte, hogy visszajött, azt valaki megtudja mondani , hogy a bankkártyámra mennyi idő míg rákerül? (tudom, most hétvégén még biztos nem ) Mivel nekem össze van kötve a kettő. -
-
izisz
senior tag
válasz
Lengar
üzenetére
GB-nél épp tegnap mondtam le egy saomi pici usb wifit, ticketben (mrt persze a "Cancel" gomb nem működik, de éérdekes
Ma már meg is jött a refund, nem kérdeztek semmit.
BG-nél már többször kértem shipping method váltást, a a díjkülönbséget bekérik paypalon és aztán átrakják a shippinget. Gondolom GB-n is így mehet. (bár BG-n a live chat előny ilyesmit lebeszélni velük, ami GB-n - nekem legalábbis - nem működik) -
-
bul07
nagyúr
Ezek nincsenek képbe
Refundoltak egy olyan terméket amit simán meg lehet venni hétfői szállítássalNem értem annyira nem vettem jó áron rosszul jártak volna
-
AcCEsS
senior tag
válasz
sepsi0
üzenetére
AtiSnatch, UHHH és sepsi0 köszönöm a válaszokat!
Végül sikerült egy ilyen adaptert licitben 0.45$-ért megnyernem, nem árt ha van egy itthon! 
Alternatív firm már létezik - ha jól tudom 4 féle -, de még kísérleti stádiumban, és csak soros UART porton keresztül rakható fel. További infók innen -> 4PDA Persze ezek még csak az első tesztverziók. sepsi0, neked átcsúszott a vámon? Relatíve nagy doboz, nem tudom mekkora eséllyel kerüli el a sarcot...
-
zeon.hu
nagyúr
3 db fütyülős kulcstartót rendeltem a múltkori akcióban, erre 3 külön tn-t adtak.
Tényleg 3 csomagban adják fel?
-
Pozsi85
tag
válasz
Lengar
üzenetére
Megpróbálom neked összefoglalni!
Ha 22 euró felett van a cucc értékben, és DHL-el rendelted, akkor igen teljesen házig megy, és szinte biztos, hogy vámolják! (Értéktől függően vagy "csak plusz áfa, vagy ha 150 eur felett plusz vámköltség és áfa), plusz a dhl vámkezelési díja, ami AZT HISZEM 6000 Ft.
Ha eddig postával kérted, akkor szerencsésen megúszhattad a vámkezelést, de ott is lehet baj.
A legbiztosabb módszer az eu express, ott van az amit leírtál, hogy egy másik országba bejön, és onnan ide. De itt a szállítás 15-20 nap, kivéve amikor 30
, mert kint is megakadhat vámkezelésen, de neked végfelhasználónak ez nem plusz költég. (eddigi tapasztatok alapján). -
Lengar
csendes tag
Hali!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy DHL-el jön a csomag Az most egészen házig jön DHL-el, vagy csak EU-ba, vagy Magyarországra? Meg itt csomagokat mennyire vámolják? Mivel pl NL-lel nekem nem vámoltak semmit. -
Pozsi85
tag
Szombati kora kelés öröme: aug 31. southall csomagom éjjel megmozdult! 😉
-
cidalain
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
A termek aldalan persze hogy tolodik. Hisz ha ma megrendeled akkor holnap mar postara is tudjk adni. De nyilvan ha holnap rendelsz, akkor holnaputan postazzak.
Ha ez nem valtozna, akkor aki ket nap mulva akarna rendelni annak tegnapi postaraadast kellene latnia?
A szemoldokot azert kell felhuzni, hogy ha masnapi kikuldest vallalnak napokon keresztul, akkor mi a pek pocseert nem adjak mar fel a tiedet napok ota. -
snipr
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Valami nem kerek valahol. Nekem most nyílt a második ticketem a másfél hete postázásra váró csomagomra. Az első - pár napja - arról szólt, hogy erősítsem meg a postázási címem (ami eleve fura volt, vagy 40-50 rendelés után)... majd most a második arról, hogy bocs, de mégse tudjuk így küldeni és ha rendben van, küldik máshogy a különbséget meg walletre teszik... közöltem, hogy ez így nem feltétlen okés, mert nekem többe lesz a termék és ha előre tudom nem biztos, hogy megrendelem

-
sambenez
addikt
09.05-én vettem ezt a lámpát. Még mindig processing, írtam nekik miatta de még csak válaszra sem méltatnak. Eddig nem tapasztaltam ilyet GB-nél.
Több dolgot vettem azóta már mindet postázták. Lehet túl olcsón vettem a lámpát és nincs kedvük feladni.

-
kowee
tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Szintén gy várok egy csomagot. Tegnap jöttem haza Knából és kint belebuzultam a Xiaomi Ninebot plus-ba.
A szálltást illetően a kinti xiaomi is a gearbestet ajánlotta, nekem viszont 8-18 munkanapos szálítással jött ki de így is a kinti áron lehet megvenni +áfa lesz a vége.
-
szacsee
nagyúr
Agymenés Vol. 2: nekem kell kerestetnem az eltűnt csomagom.

-
V.Stryker
nagyúr
Most hívtam a DPD-t, az én augusztusi rendelésem még Európába se érkezett be.

-
Mindenkié megoldódik.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
kicsi007
üzenetére
Jó hírek
! Reméljük mindenkinek megérkezik szép takarosan a csomag, az eredetileg megállapított árban, és akkor ismét bizakodva nézünk a jövőbe eu express szemszögből
.Ui: Az én csomagom, ma 14.26-kor már a Dpd budapesti elosztóközpontjába érkezett!!! (09.12-én adták fel)

-
kicsi007
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
A 9.-én fizetett EU EXPRESS csomagom (media box, air mouse, micro sd memóriakártya) ma érkezett meg, reggel hozta a DPD. Igaz, a csomagolás egy kicsit megviselt, de minden működik rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

Végül sikerült egy 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.