- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
peestike #18398 üzenetére
Az oldal meg majd megjutalmazza egy jómunkásember ranggal.
Más.
Rendeltem akciókamerát, mert -olcsó a dollár -volt rá akció -ki tudja meddig lehet költségek nélkül örülni neki.
De. Lehet nem leszek itthon mikor kihoznák, tudom majd meg tudom változtatni a címet, de milyen meghatalmazás kell hogy az ott lévő átvehesse? Esetleg a nevet is meg tudom változtatni? Értelemszerűen azokat kérdezném akik már éltek a lehetőséggel.A rendelés után megjött az sms hogy 3-5 napon belül szállítják, ha szeretnétek teleírom a fórumot én is a rémélmamimmal hogy majd mi lesz.....
-
lenand
csendes tag
válasz
gingerbalm #18391 üzenetére
Ha PayPal-lal fizetsz, annak (is) van védelme 180 napig a vásárlástól számítva. Ezért nagyon előnyös ezt használni.
-
gingerbalm
aktív tag
Hogy működik itt a vásárlói védelem, hol és mennyi idő után kell elindulni, vagy bármi nyűgöt jelezni a GB-nek?
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Van egy csomagom, EU express szállítással. Elméletileg DPD fogja kihozni.
DPD nyomkövetési oldalán mikortól tudom követni?
Shipment number elé raktam 1est, de nem talál semmit a dpd nyomkövetési oldala. -
zeon.hu
nagyúr
Milyen hosszú videót kell/illik készíteni review-hoz?
Kifogytam a pontokból...Kérdőív vagy egyéb pontszerzési lehetőség van?
-
=Mentor=
őstag
Vettem egy Cube Iplay 10 tabletet 97$-ért, mennyire biztos az, hogy ÁFÁ-t fizetek e utána?
-
sambenez
addikt
válasz
PainKiller13 #18372 üzenetére
Nekem az előző xiaomi dvr van, az jó.
-
Kozy10
tag
válasz
PainKiller13 #18372 üzenetére
Vigyázz vele mert Language: Chinese only
-
zacci: Ref linket tartalmaz, ezért került törlésre.
-
PainKiller13
őstag
Xiaomi Mijia Car DVR-ről van tapasztalat? Jól látni e a visszanézésben illetve megéri e az árát.
-
törölt tag
Hali!
Gearbesten van HK2 raktárból ulefone telefonra kuponkod?
Amiket próbáltam mind feljebb vitte csak az árát. -
zacci
aktív tag
válasz
#87460096 #18367 üzenetére
Hi,
DPD-vel egyelore nincs gond. Nekem is jott mar DPD-s nagyerteku csomagom es a kisebb gondokat leszamitva mind megerkezett. Rendre 8-10nap utan mar kovetheto volt. A nagy meretu es draga cuccal van gond, amit az UPS hoz. Tipikusan Xiaomi scooter ilyen.
Sepsi0,
Persze hogy megy. Hulyeseget nem linkelnek
Gateway mar hetek ota ennyi. Erosen gondolkozom, hogy vegyek meg 1et tarcsiba -
Zolee_70
senior tag
2 hete (08.10) a Magyar Postánál van a csomagom.
Belga Posta nyomonkövetés működik (onnan az info), magyar nem.
Meddig érdemes/kell várnom? -
izisz
senior tag
üdv Urak,
a mellékelt képen kecsegtető 3 dodós mézesmadzagot hogyan lehet kifacsarni a mobil appban?
Gépen beraktam kosárba, mobil appban fizetés előttig ellépkedtem (ennyit írt kb, hogy ezt kell csinálni), de se automatikusan nem vonódott le 3 dodó, se opció (amit megnyomkodhatnék) nincs, amivel elő tudnám csalogatni.
Expert gearbest vásárlók, hogyan csinálnátok? (vagy ez egy nem létező vevőcsalogató csak?!) -
zacci
aktív tag
válasz
PainKiller13 #18356 üzenetére
Ezeket azert irom, hogy aki nagyobb erteku cuccot tervez rendelni, az 2x is gondolja at, hogy honnan teszi.
Nem csak az ajnarozast kell leirni, hanem azt is ha gond van egy webaruhazzal, mert az segithet masoknak abban, hogy ot ne verjek at. Aki ezzel nem ert egyet, az 1. elvakult GB fan, 2. a GB embere.1. Nem DPD-vel jon, hanem UPS-el.
2. az osszesen 2db tracking szerint a csomagot 21 napja fel sem adtak !
3. a GB folyamatosan huzza az idot a hulye kerdeseivel es raadasul hazudik is (DPD-s link). Allitolag gozerovel rajta vannak az ugyon mar vagy 1 hete, de senki nem tud semmit csak a suketeles megy es most a nyilvanvalo adminisztracios csalas.
4. Majd akkor legyen nagy szad es vedd a GB-t ha majd teged is atbaxnak, mint sok mas usert. De akkor nem am sirni ! Csakis azt irhatod hogy a GB szep es jo! -
KiriK
tag
Sziasztok,
A héten rendeltem először, egy "kisebb" csomagot 3 termékkel (6,5 kg). Éjjel jött egy ticket, címe: "Please confirm your Gearbest order for payment verification". Reggel küldtem egy jogsimásolatot a lényeges infókat részlegesen törölve, most jött a válasz, el is fogadták, lezárták, elvileg minden rendben.
Aktuális rendelési állapot: Packed. A kérdésemre is azt írták, hogy "in stock and are now ready for shipping". Merthogy a fénykép mellé annyit kérdeztem, hogy kb. mikor küldik, jó lenne, ha megjönne X időpontra, az egyik termék shippingje meg tolódik az oldalon, ezért kezdtem kicsit izgulni, hogy mikor is ér ide. De semmi esetre sem kértem törlést.
Viszont az üzenet végére írtak egy ilyet: "Please let us know if you still like this product and reply to this Ticket directly within 24 hours. Gearbest will ship your items after you reply to us, otherwise we will cancel this order as requested." Hol tudok válaszolni, ha closed a ticket? Vagy ne foglalkozzak vele?Köszi előre is.
-
zeon.hu
nagyúr
-
PainKiller13
őstag
Nem, csak már annyit sírsz ide hogy unalmas, én csak olvasni szoktam a topikot de néha már nem bírom az emberi hülyeséget.
Én úgy tudom hogy kínából eljut a csomag vmilyen módon angliába és onnan jön futárral, Nyilvánvalóan ez időbe telik, nekem is 3 hétbe telt mire megjött DPD-vel, mégsem írogattam ide folyamatosan.
-
zacci
aktív tag
válasz
PainKiller13 #18354 üzenetére
Ezeket nem gondolom, hanem kokemeny tenyek. Most beszeltem a UPS-el. Ez nyilvanvalo csalas.
De te a GB embere vagy, hogy ilyen hulyesegeket kerdezel ? -
zacci
aktív tag
Ma tovabb gyuruzott a GB hazugsag gyara.
Megreklamaltam a csomagomat. Tovabbra is a DPD siteot eroltetik UPS trackinggel. no comment.
Kertek, hogy varjak 7 napot. Eltelt a 7 nap es semmi. Rakerdeztem, ok visszakerdeztek, hogy mi a pontos cim (mintha nem tudnak). Idohuzasbol 5-os.
Ezzel parhuzamosan elindult egy masik ticket, ahol ugyan ezeket jatszuk, de ezt a ticketet mar ok kezdemenyeztek (live chat-et kovetoen). Kerem varjon 7 napot kampo duma stb.
Es mivel mar a live caheten is rakerdeztem, hogy ugyan mondjak meg hol a csomag, ugyanis a trackingek szerint meg FEL SEM ADTAK (20napja rendeltem) mit ad isten, ma megjelent az UPS halozataban a csomag. Felhivtam a UPS-t, hogy megkerdezzem mennyi ido alatt erhet polakbol mo-ba. Kozoltek velem, hogy volt egy scanneles a fuvarlevelre, amit azonnal toroltek is. Nincs csomag, igy ami nincs az nem is erhet mo-ba. Tehat mar ott tartunk, hogy a GB szandekosan csal, hogy azt lassa a user, hogy beerkezett a csomag az UPS rendszerebe. Persze 100%, hogy a kov level amit kuldenek, hogy orommel tajekoztatnak arrol, hogy a csomagja megjelent az UPS halozataban. Ami netto hazugsag.
Vigyazzatok a GB-vel ! Most mar latom, hogy draga es nehez cuccokat nem szabad toluk rendelni ! -
válasz
Ezekiel Ston #18350 üzenetére
Én is megrendeltem, csak vigyázni kell a rendeléskor mert 11 dolcsis postát pipál be magának az oldal.
-
cidalain
veterán
válasz
sepsi0 #18346 üzenetére
persze csak szövegre 10 pontot adnak.
én azért meg szoktam kapni az 50-eket (1 és 5 dolcsi közti cuccokra), és kb 30 másodperces videókat csinálok csak (jellemzően kibontós, szöveg nélküli videók), meg 3 képet.
5 dollárnál drágább cuccokra viszont 70-et szoktam kapni, érvényes ez a 6 dolláros akármire, és a 30 dolláros akármire is, értéktől függetlenül (holott a leírás szerint akár 100-at is oszthatnának érte, ha a termék 5 dolcsinál drágább)azt még észrevettem, hogy ha valamit kuponnal, vagy pontozva vásárolok, akkor az eredeti árat nézik.
mittudomén a kuponos 10 centes batman pörgőre is megjött az 50 pont, mert az eredeti ára 1 és 5 dollár között van.ezen felül az Order Review 5 pontját is mindig megkaptam eddig
a dupla pontokkal szoktak spúrkodni mostanában, azt nem adják meg hiába vagy az első 5 értékelés között. a hivatalos álláspontjuk, hogy az értékhatárnak megfelelően (pl 1 és 5 dollár között), megkaptam a max 50 pontot, így nem jár már a dupla, mert az már úgy több lenne, mint a max. Ezügyben több ticketet is nyitottam rájuk, amiben összevissza minden szarságot bekamuztak, és amikor végre nyeregben éreztem magam, hogy erre már nem fognak tudni mit mondani, akkor egyszerűen nem válaszoltak, processing státuszban hagyták a ticketemet, ami azóta is úgy van pár hónapja.
(#18347) PainKiller13
én csináltam már olyat, hogy ugyanazzal a videóval küldtem el az értékelést.
illteve láttam hogy más is csinálta, hogy a meglévő értékelések közül lelopta a képeket, és a yt linket aztán beküldte ugyanazzal (mondjuk pontot nem tudom kapott e rá, de magamból kiindulva igen). az egyik felhasználó ruszki volt, a másik portugál, vagy mi... -
sepsi0
őstag
válasz
Silent77 #18345 üzenetére
Eddig amit 2x vettem azt én is tudtam értékelni, de lehet változott. Ha egyszerre vettem mondjuk 3db italadagolót
, azt csak 1x értékelhettem.
Most nézem, én csak szövegesen szoktam értékelni (mióta nem fogadták el a 3 perces videomat) és mindenre 10 pontot kapok értéktől függetlenül.
-
Vertigo18
addikt
válasz
cidalain #18343 üzenetére
Huhh, köszi az infot, ezt jó lesz majd szem előtt tartani... Elkapott anno engem is ez a toll-vásárlási láz, mondjuk nekem kell is a melóhoz. Viszont most már kissé másképpen értékelném, mint elsőnek. Most kezdtem újra melózni 2 hónap után, most sikerült igazán kipróbálnom és már nem 5*-ot adnék rá, "csak" 4-et, de így már nem lehet a másod-, harmad rendelésemre újabb értékeléseket leadni (és újabb pontokat bezsebelni természetesen).
Tehát érdemes lehet figyelni, néha előfordulhat, hogy ugyanaz a termék más színben vásárolva többször is értékelhető. Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
Vertigo18 #18340 üzenetére
hogyne, egyfajta terméket, csak egyszer értékelhetsz.
kivéve ha hiba csúszik a gépezetbe:
-ugyanaz a termék, de más színűt vettél, akkor azt tudod újra értékelni
-batman pörgőt is tudtam 2× értékelni, pedig mindegyik fekete volt
-a Mi Band 2 karpántot is tudtam 2× értékelni ha jól rémlik. -
Beni2360
félisten
válasz
Vertigo18 #18340 üzenetére
Már elég régen ez a helyzet.
Ráadásként hiába költöttem ergo ugyanannyi pénzt rá, ez éppen nem igaz mert az elsőre kapott pontokkal már kevesebbért vetted. Ha te más termékre költötted a pontokat akkor annak a pontjait tudod erre elhasználni.
Ez a 22-k csapdája, hogy minél többet vásároljál. -
Vertigo18
addikt
Lehet, hogy csak nekem nem volt eddig tiszta, de most tapasztaltam egy ilyet:
Ha vásárolok egy terméket, megjön, értékelem, majd később vásárolok még egyet belőle, már nem értékelhetem!
Ráadásként hiába költöttem ergo ugyanannyi pénzt rá, mivel másodszor vásároltam, így semmiféle lehetőségem nincs pontok gyűjtésére a másod-termék megvásárlásával.
Valaki látta már ezt, vagy csak nekem volt új?
-
[ Módosította: radi8tor ]
-
szmyky
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #18289 üzenetére
itthoni webshop gyakorlat hogy egy termek 2 rugoval olcsobb, mint mashol, de ker ra 2990 forint postat
Ebbe közre játszik a 14 napos vissza vitel mert akkor csak a megvásárolt összeget kell vissza adni és marad a postaköltségen is neki. És mint vásárló is meg gondolom az ottani vásárlást csak kipróbálom alapon. -
cidalain
veterán
válasz
szacsee #18333 üzenetére
Szerintem jogos a reklamacio. Partial refundra szerintem jogosan tarthatnal igenyt.
(A nyomtatot visszakuldeni, majd a jofajtat megkapni gondolom maceras lenne)
Nem tudom mennyibe kerul egy ilyen, de akar 30-50 dolcsit is realisnak tartanek, hisz kifejezetten megkerdezted hogy melyiket kuldik, erre pont nem azt kuldtek.
Ha nekilatsz a ticketnek, mindenkeppen targyilagosan vazold a szitut -megkerdezted, a valasz miatt megrendelted, erre nem olyan lett, szomoru vagy- majd kerdezd meg hogy mi legyen most. Semmi fenyegetos hangnem, tenyleg a legegyszerubben, sallangmentesen fogalmazz. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy Cr-10 3d nyomtatót, aminek kérdései közt egy staff válasza szerint 2 Z motoros upgradelt nyomtatót küldenek. Messengeren megkérdeztem a supportot rendelési azonosítót küldve, hogy az infó valós-e? Igenlő választ kaptam, de egy z tengelyes (motoros) verziót kaptam.
Érdemes reklamálni, vagy veszett fejsze nyele? -
wierra
senior tag
-
Surci1
tag
Sziasztok. Kb. egy hete rendeltem egy telót. Akkor a várható küldés idő a termék mellett szept. 3-7. volt. Ma pedig már szept. 11-15. Mindezzel nincs is gond, mert tudok várni, de ma a rendelésem shipped out-ra váltott és ez nagyon meglepett. Lehet, hogy volt raktáron és akkor most örülhetek hogy elindult a csomag? EU express-sel kértem a szállítást ami nem nyomon követhető, csak majd Angliából. Elképzelhető az, hogy csak az én megnyugtatáson miatt állították shipped outra a rendelést, mert úgysem tudom valójában követni? Így aztán az eu express szállítás majd 1,5 hónapos lesz mert, lehet hogy majd szept. közepén adják fel és kb. szept végén kapom meg? Szóval mennyire valós a Gb-nél, hogy csak akkor jelölnek shipped out-ot ha tényleg fel is adták?
-
Fang
aktív tag
Sziasztok, első rendelést tervezek a gearbestről és némi tanácsra volna szükségem, a garanciával kapcsolatban. A termék a következő:
Xiaomi Mi Robot VacuumHa ne adj isten tönkre menne a készülék, akkor hogyan zajlik a garanciális ügyintézés? Kínába kell visszaküldeni, vagy van vmi európai szervíz/elosztó/mittudomén központ? Foglalkoznak egyáltalán "európai" garanciális ügyekkel, vagy felejtős a garancia?
Előre is köszönöm a segítséget!
Fang -
-
zeon.hu
nagyúr
Kaptam egy ticketet, hogy megérkezett-e az ...számú rendelésem.
De már rég itt van, jeleztem is, értékeltem is.
Lehetséges, hogy összekeverték egy másikkal? -
cidalain
veterán
Eddig amikor fizettem Paypallal az volt a pp email targya, hogy
"Receipt for Your Payment to gearbest", most meg az, hogy
"Receipt for Your Payment to minigearbest"
Cegnevet valtottak a hatterben, vagy mi ez a "mini" elotag? -
lenand
csendes tag
VHS kazetta digitalizálásra melyik a legjobb eszköz? Ezzel van valakinek tapasztalata? Mennyire megbízható? Nem hamisítvány?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11