Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
vandor01
üzenetére
Nem értem , milyen ékezethez kell kínai barát
Szerintem alap elvárás,hogy ha már magyarul írsz akkor azt ékezettel tedd.Mindenkinek.
Mostanában kicsit akadós a posta de ez nem csak a GB-nél tapasztalható hanem szinte mindenhol. Aliról ,Banggood-ról mostanában a nagy átlagban 40-50 napot kell várni (néha beesik egy-egy két hét előtt, persze csak azért,hogy idegesítse az embert,hogy a többi csomag akkor miért nem
). Ha ezt valaki elfogadja és úgy indul neki ,hogy több mint egy hónap lesz mire ideér és ha áfa határ felettit rendel azt meg is áfázzák nem érik kellemetlenségek . Ha előbb jön és/vagy átesik a vámon akkor csak jól járt.
Senki /soha nem állította,hogy az EU Express az gyors és 100% Áfa +vám mentes.
Azt ,hogy drága azt sem lehet mondani, elég megnézni a DHL szállítás árait. -
válasz
vandor01
üzenetére
Tehát akkor nem a hozzászólósom után rendelted.
Ez a lényeg!Az a baj, hogy az ilyen hozzászólások miatt, egész nap azzal kell foglalkoznom, magyaráznom, hogy már nincs gond, nyugodtan lehet rendelni.
...de a fórumon olvastam, hogy bla. bla bla.
Mindenkit kérek, hogy hanyagoljuk.
Volt pár ami nl postával ment, de most már nincs ilyen gond.
Ez az utolsó hivatalos infó.
Természeten ha valaki közben megtud bármilyen hivatalos infót, az közölje.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem alap elvárás,hogy ha már magyarul írsz akkor azt ékezettel tedd.
). Ha ezt valaki elfogadja és úgy indul neki ,hogy több mint egy hónap lesz mire ideér és ha áfa határ felettit rendel azt meg is áfázzák nem érik kellemetlenségek . Ha előbb jön és/vagy átesik a vámon akkor csak jól járt.