Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Paypal-lal is zátonyra futottam. A Gearbest elküldte a tracking számot, és a Paypal automatikusan továbbléptette a problémát. Semmit se tudok tenni jelenleg, se üzenetet írni, se semmit, csak választani aközött, hogy törlöm a claim-ot vagy megkapta a csomagot, de nem jó. Na, nálam egyik se áll fent, és az én lépésemre várnak. Kínomban írtam a Paypal Contact Us felületre egy szívhez szóló levelet, amiben megint leírtam mindent az elejétől a végéig. 24 órán belüli választ ígértek, kíváncsi leszek rá...
De ha a Paypal-lal is beszopom nem tudom mit csinálok...
-
SirAlo
aktív tag
Na ez gyors volt! Hetfon adtak fel a csomagot , ma mar meg is jott , es a DHL szallitotta ki egesz a házig

-
-
maroni
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sziasztok!
Nekem írtak 30$ jóvá és minden további nélkül fel tudtam használni a következő vásárlásra és a kiírt árat fizettem vele + pp- vel! -
SSlyTR
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az lehetséges. Benéztem, de akkor sincs benne a szállítás és biztosítás. Ezeket pedig a GB-nek be kell tudnia hajtania a PDP-n. Szóval le akarnak nyúlni.
PayPal-on lesz a folytatás.
-
-
SSlyTR
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
megirtam, hogy vagy tobbletfizetes nelkul ujrakuldik, vagy penz vissza (teljes szallitas es biztositas is) a bankszamlamra. Egyebkent a paypaltol kapom meg a teljes penzt.
Miaz, hogy csak naluk vasarolhatom le? Undorito banda ez.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
ezt a valaszt kaptam a vasarnapi levelemre
I can provide you the solutions:
(1).We can refund you $129 to your account.
(2).We can refund you $129 to your GB wallet.
(3).You can pay $50 for resend and we can reship for you using the registered mail.
I am looking forward to your reply.
Szoval csak levasarolni tudom a telo arat, a szallitast buktam. De ha eddig 9 dollar volt a szallitas, akkor miert 50ert akarjak ujrakuldeni??? Ezek most mentek at full kretenbe.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tuti azt mondjak, hogy fizessem ujra a szallitast, en mar egz fillert nem fizetek nekik. Sot oruljenek, hogy az olcsobb dhl szallitason nyernek 1 dollart

-
tibcsi0407
félisten
Én próbáltam velük újraküldetni. Jöttek azzal, hogy nincs raktáron. Akkor a honlap hazudik ezek szerint.
Még akciós is ráadásul. -
SSlyTR
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
En azon gondolkoztam, hogy kuldjek ujra DHL-el. Azert meg idohianybol nem irtam paypalnak.
-
maroni
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szerintem megoldódik és a szállítás is rendbe jön!
Üdv -
tibcsi0407
félisten
Köszi.

Azon gondolkozom, ha visszafizetik a pénzt, akkor megint megrendelem innen a telót, már úgy látom kezd lecsendesedni a dolog, szépen érkeznek a csomagok.
Szerintetek hülye ötlet? Ne vállaljam be?
Továbbra is itt van a legjobb áron. Sőt, most olcsóbb, mint amikor vettem. Mlais M7 -
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
mindenesetre drukkolunk.
*Telefonomhoz kínai töltőfejet küldtek, valaki kért már utólag normál töltőfejet?
Van valami sablon e-mail esetleg erre?

-
tibcsi0407
félisten
Az angollal nincs komoly probléma, de nem is olyan egyszerű az eset, hogy pár mondattal leírjam.
Elmondtam nekik, hogy mi van a DPD-vel, milyen kifogásokat keres a Gearbest és, hogy nem lehet egyről a kettőre jutni.
Belinkeltem a telefon Gearbest adatlapját, a DPD trackingemet.
Leírtam azt is, hogy csak az ár felét akarták visszaadni, amit nem fogadok el.
Ez az első claim-em szerencsére, így egy picit még tanulófázisban vagyok ezzel kapcsolatban, de akkor legközelebb rövidebb leszek. -
azbest
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"Írtam egy több, mint 1000 karakteres leírást a problémáról, remélem így minden érthető lesz számukra."
Nem biztos, hogy ez célravezető. Lehet csak pár másodperc van egy ügy továbblendítésére. Egyszerű, tényszerű mondatokat érdemes írni. Hivatkozni a bizonyítékokat.
Ha jól megy az angol, akkor remélhetőleg érthető a megfogalmazás, de pl a paypal ügyintéző is elvesztheti a fonalat a körmondatokban, a kínai fél pedig lehet google/baidu translattel dolgozik. -
Outlander
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Igen... én annó millióegyet leveleztem a focalprice-al, a külföldi rendelős topikban talán még meg van, lusta vagyok keresgélni.

Ott szintén ezeket a köröket futottuk, RE627645519SE svéd posta volt, még a posta.hu- is mutatta h célországba elküldve, de soha nem érkezett meg...
Végül paypal claim volt, képek a svéd posta válaszáról, írták h elküldtek x kgnyi csomagot, benne az említett tn, de a magyar reptéren csak Y kg érkezett meg, amiben nem volt benne pl ez a csomag, meg még egy pár, náluk nincs, magyarosságon nincs, eltűnt, kérje a feladó a biztosítást), képek h a focalprice beszélgetésekről h egyfolytában 1-2 dolláros kuponokat akart adni meg keep calm stb... holott már 1-2 hete nem mozdult a csomag és ott volt a hivatalos válasz.
Kb 2-3 óra alatt döntött a paypal... nem volt miről beszélni.
-
Outlander
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Ne arrogánsoskodj, írd meg hogy a Dpd kirendeltség aztmondta emailben / telefonon, hogy a csomag elveszett, (vagy írhatod hogy vissza küldték a feladónak), mivel megingott a bizalmad a társaságban, így kéred az azonnali, teljes refundod... claim.
Ha arrogánsan válaszolgatsz a paypal is az eladóval lesz..
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
A Paypal Claim-ra reagált mail-ban a GB, hogy legyek türelmes, a csomagomat feladták és készségesen bemásolták a track-et, amiben látszik, hogy Best-ben akadt el 8-án. Kommentárjuk, hogy a csomag úton van, legyek türelmes és zárjam a Paypal ügyet.

Ezek ennyire hülyének néznek?
Válaszban megírtam, hogy olvassák el azt a lassan 20 üzenetet, amit küldtem nekik, és fejezzük be a bohóckodást. -
Outlander
addikt
Na, most frissült a track, Hörschingben At, van.
1 napot volt a fekete lyuk Best NL ben...

-
wentworth
tag
Amit észrevettem, hogy a dpd csak a Budapesti cimeket viszi ki. Nem nagyon láttam mostanába olyat ami nem pesti, és megérkezett volna.
-
hzx0
aktív tag
Elvileg Dhl trackingot kaptam. 14 szám. Shipping Method nál nincs jelölve a szállitó cég.
-
SSlyTR
senior tag
Egy masik bolttol rendelve dhl-el postaznak. Es van olyan opcio, hogy kuldenek email ha valtozik a tracking. Ez milyen jo mar.
#1266) Outlander: ezert off
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
jaja már egy ideje tagja vagyok, csak éppen még nem reagált senki a problémára, na majd talán...valaki tud valamit mondani.
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
de, az itt írtak alapján sem tudtam frissíteni

de egyenlőre foglalkozni sincs sok időm vele, mert meló van.
eléggé frusztráló, nem értem miért lehet :S -
tibcsi0407
félisten
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Xiaomi Mi4i, szóval még nem is 3.ad kínai, hanem elvileg 1-2 közötti

-
SirAlo
aktív tag
DHL ugy latom nem problemas , hetfon adtak fel a csomagomat , Angliabol egybol Budapestre erkezett, es ma erkezett meg Romaniaba, (en is Romaniaba elek) remelem holnap mar megkapom

-
L4mie
veterán
na ideért.

-
SSlyTR
senior tag
válasz
sanzi89
üzenetére
neked lepett mar valamit a PayPal? en meg nem claim-eltem. Nem volt idom szepen osszeszedni a dolgot, hogy egybol nekem iteljenek. Tuti sok mulik azon, hogy adom elo az esetet.
Azon goldolkoztam el a sok sikeres kezbesites lattan, hogy kuldjek ujra. Aztan lehet akkor szivnek csak nagyot. Bar a PayPal 180 napig ved, es nem kenyerre kell ez a penz.
-
trialboj
őstag
Most rendeltem először és utoljára innen:
1 hétig szarakodtak a feladással, mivel mint kiderült 1 dolog nem volt stockon... képtelenek voltak külön küldeni, hogy a fontos alkatrész megérkezzen.(ezt amúgy én kértem nekik eszükbe sem jutott volna ilyesmi)
Ezután gyorsan 14 nap alatt megérkeztek, és minden rendben volt. 2 cuccal nem voltam megelégedve. Nem feltétlen az ő hibájuk, szar volt a cucc. Hagytam mindenre értékelést. 5 ből 3 jót, 1 negatívat és 1 semlegest.
A 3 jó pár órán belül megjelent az oldalon, a másik 2 egyáltalán.
Nos mivel sajnos nem működik a spoiler ezen az oldalon, nem tudom bemásolni a teljes levelezést, de a lényeg:
Először küldtek egy levelet amiben megköszönték a pozitív értékelést, és valami ajándékot akartak felajánlani ha pozitív értékelést hagyok más dolgokra... gondolom a másik 2 cuccosra gondoltak.
Írtam hogy fura nekem, miért nem jelentek meg a negatív kritikáim, és hogy ezt manipulációnak tartom, nem vásárolok innen többet.
Erre felajánlottak néhány értékesebb kupont, és elnézést kértek hogy várnom kellett 1 hetet az elején.
Továbbra se nagyon érdekelt a szarságuk, és most már leírtam érthetően hogy nem kell, és hogy jelenjenek meg az értékelések.
Az utolsó levelük annyira furcsa mintha debilnek tartanának. Ajánlottak 300 pontot (1x rendeltem és már van 270) és megkérdezték, hogy na, még így is szeretném megosztani a véleményem az oldalon?
Na ez kiverte a biztosítékot. Ez az oldal egy vicc. Még az ebaynél is jobban manipulálják a véleményeket.
!!! vigyázz mit vásárolsz Gearbestről !!!
-
Outlander
addikt
Tegnap este még nem él a tn, most meg 3 bejegyzés és az utolsó a Best...
Na most jön az igazi aggódás...

-
sanzi89
addikt
Ezek után azt nem értem, hogy mi a túróért nem hagyják a fenébe az egészet, már rég újra postázhatták volna annak a pár embernek az elveszett csomagot, és mindenki boldog. Aztán majd lemeccselik a DPD-vel ahogy akarják, tuti kap a GB valamilyen kártérítést az elveszett csomag miatt.
-
L4mie
veterán
kiszállítás alatt, akkor elvileg ma megjön.

-
pulutodurumo
őstag
Két nap alatt megvolt a Best->Bp->Szeged. Megnyugodtam.
-
békön5
csendes tag
válasz
freezer922
üzenetére
Hát, sanzi kálváriája elvette a kedvemet a dologtól, de ahogy látom, valami talán változott. Kíváncsi vagyok a mostani rendelésekre.
-
hzx0
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Válaszoltak is az éjjel. Ezek szerint most már több szállítási módot lehet választani EU raktárnál is.
The exact delivery time depends on the shipping method you choose.
1) Expedited Shipping: Around 3-7 business days to arrive.
Express option: DHL
2) Standard Shipping: Between 6-10business days to be delivered.
Express option: EMS
3) Flat Rate Shipping: Between 7-25 business days to ship to the destination.
Express options: China Post,Freipost,Swiss post...Én a Expedited Shipping-et választottam kíváncsi vagyok hogy Dhl hozza-e. Bár itt szó sincs a Dpd-röl.
-
freezer922
aktív tag
Igazából tényleg nem tudom hol lehet a hiba... lehet az elosztó központban Best-ben.
Hiszen mikor itt kiindult ez az egész is volt aki még megkapta a dolgát (akinek innen nem jött meg az egyik telója, az enyém percre pontosan az övével utazott Best-be).Nekem annó egy ismerősöm dolgozott itt MO-n egy futárcég elosztójában ahol szimplán be voltak osztva az ország adott részei 1-1 futószalagra. El tudom képzelni, hogy lehet az MO részlegben valami gebasz volt

Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy vajon ez most megoldódik vagy sem, mert lenne még pár dolog amit EU raktárból berendelnék tőlük de így félek, hogy nem jön meg :x Nem létfontosságú dolgok (18 dolcsis mini drón yeey xD) de megölne a gondolat, hogyha ezen vesződnék vagy másfél hónapot :x
-
SSlyTR
senior tag
válasz
freezer922
üzenetére
most akkor meg megjavult a dpd? és most már mindenkinek f@sz@? csak páran rendeltünk pont rosszkor?

-
werszomjas
addikt
Úgy látom együtt jön a csomagunk, mert nálam is:
23.09.2015 23:02 Budapest (HU) In transit.
21.09.2015 17:46 AMSTERDAM (NL) In transit.
21.09.2015 16:54 AMSTERDAM (NL) Received by DPD from consignor.
17.09.2015 19:02 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD.Fura, hova lett Best a listából? Eddig benne volt.
Erre kíváncsi leszek, hogy megérkezik-e, egy redmi2 pro-t rendeltem. 16-án éjszaka fizettem ki, másnap már fel is adták, jó lenne, ha még a héten megjönne

-
L4mie
veterán
Hinye!

Btw:
Szerintem akkor addig van Best-ben amíg hollandiából jön ide, nincsen "éppen úton" státusz.23.09.2015 22:48 Budapest (HU) A küldemény beérkezett az elosztó központba
21.09.2015 17:39 AMSTERDAM (NL) A küldemény beérkezett a feladó depóba
21.09.2015 16:55 AMSTERDAM (NL) A küldemény átvéve a feladótól
17.09.2015 18:02 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé. -
hpsafl
tag
Rákérdezek, hogy pontosan melyik küldés mit is takar az EU raktár esetében. Ha lesz infóm, akkor azt megírom.
-
krystman
őstag
Én igaz, hogy az Alliexpressről rendeltem, de DPD-el a tabletet. De, nekem tökéletesen megjött 7nap alatt. Nem hinném, hogy a DPD-nél van a probléma nálatok!
-
thefreeman
aktív tag
-
-
hzx0
aktív tag
Merész voltam beválaltam. Expedited shipping-et választottam. Most mailba megkérdrzem milyen szállitási mod ez. Remélem Dhl.
-
Outlander
addikt
Szerintem az összes "kínai" teló ilyen... legalábbis dual simesben én még nem találkoztam olyannal, ami nem úgy jött volna, h nem "tesztelték" elötte...
A teszt kb mindig tyúklábas és/vagy reklámos programokat jelentett... lenovonál már külön rom szinten vannak jelen...
De egyébként itt a péhán is vannak leírások a törlésre... ez ilyen.
-
-
L4mie
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
hát nem tudom
Amúgy vegyesek a tapasztalatok, általában nagyon korrektek ahogy láttam, de az elmúlt pár hétben jó sok probléma és feszültség volt az EU-s lerakatukkal kapcsolatban főleg DPD-vel sok a probléma.
Lehet ott fut egy tolvaj banda....és ennek látják itt a kárát többen.Most a mi4i topicban landlord kapott onnan olyan telefont amibe malware-s romot raktak.
Ami baromira fura és kiakasztó, én remélem nem kapok rá majd mókolt romot...mert eléggé ki fogok akadni.
Bár nem tudni ki telepíti ilyenkor rá.*hozzáteszem, ha folyamatosan problémás lenne a bolt, akkor már nem létezne, azért paypallal szerencsére eléggé be vagyunk védve. csak idő, és türelem, ha baj van.. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)