Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
hétfői rendelésem processed, meddig várjak? köszi
egyébként mi az az SG rendelés?
-
wentworth
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére

Hmm trackitonline.ru
-
wentworth
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom. 10-ig kellett varnom a gearbest szerint, most ha nem mozdul 2-napig vagy hetfoig Budapestre akkor nem tudom mire velni.
Azt megint nem hogy a dpd asztali gepes oldala semmit se hoz ki frissulesnek -
wentworth
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Itt van

De eddig a http://www.oneworldexpress.co.uk/remote/main/tracking.php?tracking_number= kihozta. Mostmar Not found
-
k55301
újonc
Úgy látszik, hogy mostanában nincs miért aggódni. Az ünnepek sem befolyásolták a szállítást. Már alig várom.
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/09/573492_e3jxpjtvi5yjhtga_track_2.jpg -
badxgirl
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Nem vagyok meglepődve csak igazoltam egy felvetést. Annyiból vagyok meglepve (és nem kellemesen) hogy mivel először rendeltem innen, azt hittrm én balga hogy eu raktár, rendelek, aznap feladják, aztán 2-3 nap és itt van...más külföldi rendeléseim így zajlottak. Mostanra tudom hogy gb esetén ez egy igen nevetséges elgondolás volt részemről

-
badxgirl
aktív tag
Kedden rendeltem, szerda este kaptam emailt hogy feladták. A tn csak tegnap este kezdett működni, egyetlen infó hogy 2015.10.08 17:26 megrendelési adatok továbbítva a dpd felé...magyarul marhára nincs feladva azota se mert a dpd még nem vette át...szoval úgy van ahogy irta valaki, tudnak tn küldeni még a tényleges feladás előtt. ..ha igy folytatják jó ha jövő hét végéig ideér....
-
wentworth
tag
Ma reggel frissult a tracking a honapok ota allas utan.
Ez mi? Meg mindig uton van... ezekszerint csak nem hagytak el ha még megmozdultAMSTERDAM (NL)
08/10/2015, 12:41
Your parcel is on its way to the recipient depot.Dpd mobile nezet alapjan es a trackitonline orosz oldal szerint.
Fepes nezeten meg nem. Felettev erdekes -
axlfsi
veterán
Sziasztok! Egy ideje már nem volt értékhatár feletti csomagom, ezért nem tudom mire következtessek az alábbiakból:
Két napja már, hogy egy SG-s csomagom "10/7/2015 07:21 - Célországba megérkezett / Arrived in the destination country"
Kérdésem az lenne, hogy ez, a mostani tapasztalatok alapján, már szinte biztos, hogy elkapták vagy csak szimplán lassúbbak mostanában?
Köszi
-
Flashget
félisten
Lehet itt is az van mint Alin, hogy tudja jelezni, hogy ad fel majd a jövőben csomagot és arra osztanak is ki neki ragszámot. Vagyis még a feladás előtt kasp számot miközben tényleges feladás nem történt.
Gondolom beszerzés után küldik csak ezért nem stimmelnek a dátumok sem (25 munkanap helyett 50 nap stb.)ebayről rendelt cuccok is tünnek el csak az már a Bp. 6-os postát érintette..[link]
-
ottobacsi
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Azt szerintem nem sima postával küldték, legalábbis nem azzal amivel szokták.
Nem értem én ezt, a nyereményposta itt van 20 nap alatt, amiért meg fizetünk, és nem svéd postával jön az meg tán sose ér ide...
mintapinty : szerintem nem a sima chinapost - al küldik, mert az ebay-ről itt vannak vele a csomagok 2-3 hét alatt
-
mintapinty
csendes tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Szept 17én feladott rendelésben a fejlámpám tegnapelőtt jött. Eu raktár és holland posta. Így nem meglepő. A kínai posta siralmas. Minden nap imádkozom h megkapjam az augusztusi rendeléseimet.

-
5-ös kezelő
senior tag
Gearbestről sima postával megjött a fejlámpám, 20 nap alatt. Még nem vettem át, a postán van, értesítő jött ma.
-
janek69
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az a röhej,hogy aznap a kínai raktárból is rendeltem és másnap elindult. :-)
Csak megutaztatják valahogyan az EU-ban? Végülis az sem rossz. -
janek69
senior tag
Azért az ugye már nem normális,hogy a szombati EU-s rendelés még mindig processing expedited shippinggel. Ezek ilyenek mindig? 4 munkanap után semmi és egyetlen email-re sem válaszol még egy automata üzenet sem jön. Ennél még a pandawill is korrektebb,azok legalább mindig hazudtak valamit.

-
somogy
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Köszi

Csak akkor nem értem őket, mert azt mondta a DPD nekik, meg nekem is, hogy a csomag elveszett.We apologize with this delay and sincerely regret you have not received your order.
Unfortunately it appears that your order has been lost on the way.Ezért nem értem, hogy miért várjak arra, hogy hátha megérkezik.
-
Outlander
addikt
Várni kell, igazából adtak egy "élő, mozgásban lévő" tn, bár igaz h elakadt... de aki nem tudja, az azt látja, h átadták, elindult, és most áll egy helyben... Így ilyen szempontból a gb-nél a labda...
Két dolgot tudsz csinálni, "cancel claim "- törlöm a követelést... isten ments!!!

Vagy pedig "change the reason" - megváltoztatom a "problémám"... ezt se, mert itt egyértelműen azt jelzed hogy megkaptad ugyan, de mondjuk hibás, törött vagy hiányzik valami.. ekkor már full refundról szósem lehet.Tehát nem tudsz mit csinálni mint várni, ez lehet akár több hét is sajnos, igazából a paypal is vár, hátha mozdul a csomag, és nincs baj...
Az a
getzibaj, az egészben, hogy a csomagnak súlya van, címzése, fasán elindult, tehát ebből a szempontból a gb mossa kezeit a paypal elött, ellenben a csomag elakadt/elveszett, de szarik rá hogy mint partner segítsen, hisz a csomag nicns nála, átadta, a szállítás közben van a tn szerint, bár szó ami szó, 1 hónapja nem mozdult, de sajnos várni kell még... -
nimfas
addikt
Neked még nem linkelték, hogy 50 napjuk van kézbesíteni?
Én már 2x is megkaptam a fejemre, hogy mit aggódok.... csak tudnám akkor mit jelent a rendelés közbeni 10-25 day.... ezek szerint semmit

Mondjuk én kínából rendeltem, nem EU-ból, de ennyi idő alatt már gyalog is hozhatták volna, hétfőn volt a 25. munkanap!
-
Outlander
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Az biztos h nem itt siránkoznék és nem is gearbestes levelezésben tenném...
Én elhiszem, és együtt is érzek veletek, volt már ugyanilyenem, de nem itt kellene egymást hergelni, hanem szépen higgadtan a paypal disputeban leírni és screenshotolni, no nyilván nem úgy h a Józsi04 write something like this in ph topic, so You cheating me, give me my máni bekkkk, Matafaka csájnisz.

-
somogy
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én sem értem mit pöcsölnek, mikor egyértelmű, hogy nem fog ideérni soha a büdös életbe!Amúgy Te mondtad, hogy most a PP semmi teendő nincs, várni kell. Te így is egy lépéssel előrébb vagy.
-
somogy
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Dehogy kaptam, veletek együtt küzdök! [link]Az előző ticketemet szépen bezártak, most kezdik előről az egészet.
-
tibcsi0407
félisten
-
somogy
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi! Itt van a teljes ajánlat!
Igen!
-
tibcsi0407
félisten
70%-ot visszafizet Gearbest fiókodra.
Vagy 50%-ot fizet a fiókodra
Mivel kiragadtad a szöveget valahonnan, így nem látom a második sok és az első sor közti összefüggést.
A lényeg, hogy ezt a következő rendelésednél le tudod vásárolni.Tehát, röviden tömören:
Eltűnt X pénzed, aminek visszakapod az 50, vagy a 70%-át és örülj neki, hogy levásárolhatod náluk.
Hát nem jófejek?
PP-t nyitottál már? -
somogy
tag
Valaki segítene ebben?
3)70% product refund to your wallet(not return)
We can refund the 50% of product value $107.02 on your wallet.
You can use this amount for your next order.Szerény angol tudásommal+google fordítóval sem értem.
-
Outlander
addikt
Az a különbség, hogy ebayen 98%-ban nincs választásod hogy hogyan adja fel az eladó, így ott nem a te sarad, ezért van az h kb mindig a vevő javára döntenek... Mert az eladó úgy mond "bevállalta", hogy lehet h nem érkezik meg.
Itt viszont, te kész akarva, szántszándékkal spúroskodtál az "ajánlott" levél/csomag díján... hisz ott van, ki lehet választani, jah h feláras?! Akkor vállald be hogy lehet h nem érkezik meg.
Ezért van az h itt már nem egyértelmű a döntés a paypalnál sem, mert kinek higgyen?!
Higgyen egy multivállaltnak aki abból él h x dolgot elad/postáz, vagy higgyen egy magán embernek, aki ráadásul magyar (ez sajnos egyre jobban negatív jelző) hogy nem kapott meg egy csomagot, amin még a postázást is ki spórolta, ráadásul magyar***...
Ha olvasgatsz másik topikokat, illetve itt is volt már rá példa, akkor rájössz h mire mondom.
De példának, nem tetszik neki, nem ezt várta, vagy nem érkezett meg a vásárlás másnapján, vagy mert miért ne, letagadja h megjött a cucc, vagy sérült vagy stb és így ingyen kapott valamit... nagyon sok eladó már ki is zárta emiatt Hungarisztánt, nem egyszer futottam bele, hogy elmentett bavált eladó már nem postáz ide, mert már nem gazdaságos a sok refund miatt.
Ungarissse Temperamentum, nem elég egyszer jól járni..

-
nimfas
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
ez a nem kértél nyomkövetést szerintem hülyeség.... egy 5 USD-s cuccra nehogy már 3 USD-ért kérjek nyomkövetést. Ez egy vicc...
Ebay-ről jópár rendelésem volt már, ami nem ért ide, azt simán visszautalták, vagy PayPal segítséggel, vagy anélkül... de senki nem hivatkozott a nyomkövetésre mint követelmény.
Kíváncsi lennék a PayPal álláspontjára!

Más:
Ezt már másodszor küldik el, mikor érdeklődöm, hogy merre a csomag... aug. 28-i feladás:
"Dear Gabor,
I am sorry to hear you haven't received the items yet.
In order to resolve it, please kindly confirm the following points:
1) Please reconfirm your delivery address in your account“ My Orders”:
customers: **************, shipping address: ************** , city: Siofok, state: Hungary, zip_code: 8600, country: HU, phone: ****************
2)Please contact your local post office in charge of your area ,stating your name and address.
In some cases, Post office may require customers to collect parcels over there.
Once you have checked with the post office, kindly let us know the results.
3)We shipped on date (Aug. 28).Therefore your delivery deadline will expire on Date(Oct. 28).
Once we receive all details above, we will offer you the right resolution for your case on this date.
Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfaction.
Thank you for your collaboration.
Best Regards
Emilie
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com"
Ezek tényleg hülyének nézik a magyarokat?
Most várjam meg az okt. 28-at és előtte 2 nappal nyissak PayPal vitát?
-
Seres18
csendes tag
A gearbest írt, hogy nem sikerült a fizetés, de nem tudom újból megrendelni, mert zárolta okt 18-ig a pénzt, és vasárnapig van akció a terméken 😔
-
sanzi89
addikt
Van egy másfél dolláros augusztusi rendelésem GB-ről, ami nem jött meg. Gearbest Ticket, Paypal Dispute megvolt, amiben tájékoztattak, hogy nem kértem nyomkövetést, ezért így jártam. Pár napja megnyitottam a Paypal Claim-ot is, amire válaszként megadtak egy nyomkövetési számot, ami augusztus közepén elveszett Magyarországon.

Most akkor mivan? Ezt már csak a poén kedvéért is végigküzdöm ezekkel a mocskokkal. Persze a másik rendelésemből a 137 dollárom még sehol... -
bbmt
senior tag
Ha azt látom,hogy 9 óra 7 perc Budapest in transit akkor kb mikor érhet hozzám a cucc? Szolnok megye.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Mennyire kopásálló anyagból van?
A lábon az a majdnem függőleges cipzár zsebet, vagy szellőzőt rejt? -
krisztianAMG
senior tag
Biciklizős nadrág. Minőége rendben van, de a leírás alapján XL-es méret az enyém, am viszont kicsit nagy lett. Nem esik le rólam, csak nem áll jól.
-
somogy
tag
Újabb ajánlat! Dear customer,
Thanks for contacting Gearbest.
We are extremely sorry for the situation you met.
After examining your case, we would like to solve the issue by offering you the following options:
1)Return the item
We can give you full refund or exchange a new one for you.
2)Partial refund via paypal(not return)
We can refund you the item up to 60% via paypal, that is $91.73.
3)70% product refund to your wallet(not return)
We can refund the 50% of product value $107.02 on your wallet.
You can use this amount for your next order.4)Reship(not return)
You need to pay the shipping fee and 40% of the product value for resending.
Could you please let me know your decision?
For more information about our warranty please check here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.htmlWe look forward to hearing from you.
Thank you for your cooperation and understanding.Best Regards
Eunice
A harmadik pontot nem nagyon értem!
-
badxgirl
aktív tag
Na az már kiderült hogy dpd hozza a cuccot. Nektek mi a tapasztalatotok, mennyi idő után adott találatot a tracking? Tegnap este 8 körül jött mail hogy feladták akkor kaptam a tracking számot is de nincs eá találat.
-
sicc33
aktív tag
Tegnap végre kézhez kaptam a két rendelésem
. Azért nem kerek teljesen a dolog. Mivel ugye nálunk más a 220-as csati, EU-s töltőt kértem a TV Stick-hez. Kézbe véve nagyon gyanús volt a kinézete (valami SAMSUNG utánzat nagyon gagyi kivitelben). Mielőtt rákötöttem volna az eszközre próbaképpen csak bedugtam az aljzatba. Hát jól tettem. Kattogott csattogott így gyorsan ki is húztam, mielőtt elfüstölt volna.Egyébként a két kütyü korrekt, főleg a mini billentyűzet amit vettem a Stick-hez. Utóbbi házának kidolgozása nem az igazi. Kicsit lötyög benne a panel, illetve az egyik micro usb kivágása nem pont ott van ahol kellene lennie
. De az árát nézve behúnyom a szememet
. -
wentworth
tag
válasz
Muki0521
üzenetére
Paypal emailt is kaptál?
Paypalon is ott a listázás?
Ha kilistázod a számlatörténetet paypalon (van olyan opció hogy egyenleggel.)
Ha részleteket nézel, kiirja hogy kártyáról vette-e le, és sikeres-e vagy nem.Emailt is kaptál kétszer a paypaltól? Ezért használok más jelszót PP-on meg máshol.
-
badxgirl
aktív tag
Jött mail hogy feladták...eu raktáras 8 dolcsis shiping...emailben az eu express mit takar? Van szám de nem tudom hol követhetném mert nem tudni melyik cég hozza...bocsi ha hülye kérdés..
-
Seres18
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Akkor rendeljem meg újból?
-
Seres18
csendes tag
Akkor most rendeljem meg újra, a kártyán megvan a pénz.
Ti hogy rendelitek, a paypalhoz csatlakoztataom a kártyám, és kész, nem? -
Seres18
csendes tag
Még nem vett le pénzt (de zárolva van az összeg rajta)
-
Seres18
csendes tag
Dear Customer,
Thank you for your recent pre-sale order on GearBest.com. Your pre-sale Order number is: W1509240035485540.
If you haven't yet paid, please be aware that pre-sale payment is strictly time limited, and please ensure you authorize payment within 24 hours to avoid automatic order cancellation.
Your order information is:
Shipping Information: Shipping Method:
CustomerT:304514919 Flat Rate Shipping
Payment Method:
PayPalProduct Name SKU QTY Subtotal
DOOGEE F5 4G Phablet 145365603 1 $139.99
Subtotal $139.99
Insurance $0.00
Grand Total $139.99
Please check the order information carefully and make sure all the details are correct.If you have any issues or questions about this order, please submit a ticket to our Support Center. We are always happy to help and will respond within 24 hours. We will do our very best to serve you. More information about our Support Center can be found here.
Thank you so much for choosing to shop at GearBest. We're confident that you will love our products!
-
Seres18
csendes tag
De nem úgy van, hogy egy bizonyos idő után húzza le a pénzt? És akkor vált fizetettre
-
k55301
újonc
Nektek is volt ilyen állomás? Nem emlékszem, hogy találkoztam volna vele.
2015-10-07 19:44 Hörsching [AT] In transit.
-
Seres18
csendes tag
De a pénzemet nem vette el ugye?
-
Seres18
csendes tag
Ezt hogy érted? Kifizettem
-
Seres18
csendes tag
Akkor egy ideig még nem is gondolok rá inkább.
-
k55301
újonc
Szeptember 30-i rendelésem október 2-án kapott TN-t és ma reggel ért Best-be. Dolgoznak ezek az ünnepek alatt is.
-
mzso
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Ez már elég dúrva. Mit tartott eddig kézbesíteniük?
-
janek69
senior tag
válasz
Outlander
üzenetére
Jól van na. Én ahhoz szoktam,hogyha tőlem valaki valamit kér és fizet is érte,akkor azt én maradéktalanul teljesítem,vagy ha nem tudom megtenni,akkor jelzem neki és nem fizettetek vele. Persze ma ez nem így megy már,csak én vagyok ekkora barom,főként,hogy ezt mástól is elvárnám.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/09/573492_e3jxpjtvi5yjhtga_track_2.jpg

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jó az angolod, akkor írhatsz / telefonálhatsz közvetlen a paypalnak, mintegy megsürgetni kicsit a dolgot....

.