Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#60702) olahjanos4 válasza ricogsm (#60668) üzenetére


olahjanos4
csendes tag

Szia !

Kb ugyanez, Trust gyártmányként most akciós az [Edigital] -nál. :DD :DD

Nekem tegnap jött meg. Összességében, eddig 3-4 laptop állványt/hűtőt láttam, ennek a legjobb a minősége. A felső része tényleg fém, "szép kidolgozású",masszív. Szerintem egy 17-es kb pont elfér rajta, nekem a G15 mellett 2,5 cm marad ki oldalanként.

Igazából elég sok videó van fent a youtubeon ebben a témakörben. Egyet sem láttam amiben olyan jelentős hőmérséklet javulást értek volna el hűtőpaddal. :)) Én igazából azért vettem mert szeretem ha szemmagasságban van és meguntam a 8 könyvet alatta. Terhelés alatt max 1-2 fokot ha ad. Viszont, ha eddig mondjuk asztalon volt teljesen a laptop, akkor -bár inkább a felemelés és így nagyobb "légáram" hatására- lehet h több fokot is érzékelhetsz. :C
Ami egy kicsit meglepett, hogy "alapjáraton" viszont 38 fokon megy a CPU, az eddigi 50-52 helyett. Így most teljesen "hűvös".
A "lényeg" a hang... hát egész nap annyira nem szívesen hallgatnám, gaming közben tökmindegy, úgyis füles van, de egyébként nem zavaró. Semmi kerregés, berregés, stb. mint az olcsóbb társainál. Mintha erősen befújna a huzat az ablakon kb olyan hang van. Kéken világít, amit külön nem lehet kapcsolni, sem a fordulatszámot szabályozni. Egy ki-bekapcs. gomb van rajta, így nem kell mindig ki-bedugdosni.

Remélem tudtam segíteni. :R :R

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.