Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#1610) joysefke válasza DeFranco (#1609) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Nem ezt mondtam...

azt mondtam, hogy objektíven felsorolva az érveket a két eszköz mellett és ellen, egyértelmű, hogy mindkettő mellett van érv, mindkettőhöz található olyan felhasználói halmaz, amelynek az adott kontroller a jobb választás, de azt is kell látni, hogy a Logi mellett a felhasználók többsége számára kevés érv szól, ha az Xbox kontroller az alternatíva.

-Miért vegyek egy logi kontrollert, ha PC-n úgyis azokkal az Xbox portokkal fogok játszani, amelyeknél a főplattformon eleve csak Xbox kontrolleres irányítás van?

-Amennyire én utánnaolvastam (mielőtt vásároltam) az Xbox asszimetrikus kontrollerének a felhasználók többsége (de nem mindenki számára) jobb kényelmesebb a fogása. Ha ez így van, akkor miért nem az Xbox kontroller van előbb ajánlva, hogy tapogassa meg az illető, mennyire jön be?
(Én személy szerint kézreállás szempontjából nem érzem a kettőt egenértékűnek.)

-Igen valós lehetőségnek tartom, hogy egy PC-s játékos, miután vett egy kontrollert magának, és bejön neki a kontrolleres irányítás, vesz magának egy konzolt is, mert ott ugye több kontrollerre (kanapés tehénkedésre) optimalizált játék van. Nem értelmes eleve egy potenciális konzollal /x360/ kompatibilis kontrollert venni, gondolva erre az eshetőségre? Szerintem igen, mert ugye akkor az előre vásárolt kontrollert tudja használni a konzolon és lesz egyből két kontrollere, ami ugye split screenben nagyon jól jön.

-Ha valaki vesz PC-hez kontollert és nem jön be neki, el akarja adni, akkor melyik tűnik könnyebben eladhatónak? (tudom mindkettő eladható, de melyikre nagyobb az igény?) Naná, hogy az Xbox kontroller, amelyet ugye a logival ellentétben nem csak a PC játékos kissebbség vehet meg, hanem a konzolos többség is.

Nem azt mondom, hogy a logi nem gyárt jó kontollereket, nem azt mondom, hogy PCs játékok terén nem kínál _legalább_ ugyanakkora sőtt nagyobb funkcionalitást mint az Xbox kontroller, hanem azt, hogy az Xbox kontrollernek vannak olyan előnyei, amelyek alapján az kéne az első ajánlás legyen a logival szemben. Ha valakinek nem áll kézre az Xbox kontroller, vagy régi játékokkal akar játszani, még mindig lehet neki ajánlani a logit.

J

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.