Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
A beigert beszamolo:
Kanizsan a Tisza partjan volt megtartva a szanhuzo kutyak krosszversenye.Felkertek,hogy egyik ifju nosteny huskyval fussam a tavot,mert
nincs aki fusson vele.Batran el is vallaltam,kesobb jottem ra,hogy en meg eletemben nem futottam kutyaval versenyen,sot meg
csak nem is lattam ilyet valtozekony idot igertek,igy volt A tervem a kovetkezo szereles: rovidgatya,rovidujju,eles versenycipo
ezuttal Asics DS Racer,amivel mar nyertem versenyt,jol ossze vagyunk szokva.A B terv hosszu cicanadrag,szeldzseki es a Salomon Sense
Mantra terepcipo.Ahogy megtortent a benevezes,vegig is futottam a palyat,hogy lassam milyen a terep es milyen cipo kell,valamint
hol kell nagyon figyelni.
Vegul az A terv ment,mert egesz jo ido lett,felhos,de kellemes.10orakkor volt a benevezes,13kor futottam,ketszer is kesett minden igy
ketszer melegitettem,na jo masodszor mar csak atmozgattam.
Nem volt tul sok versenyzo,de rengeteg kulon kategoria volt: kerekpar egy kutyaval,ket kutyaval,roller kutyaval,szan kutyaval es canicross
(azaz ember egy kutyaval).A szervezok el is bibelodtek a reszletekkel,de meg belefer kategoria volt,szoval nem illeti panasz oket.
Kaptam egy 2XL-es polot a 32-es rajtszammal,amit en nagy batran szet is szabtam,a ket ujjat levagtam es a szam alatti reszt mellkasnal szinten.
Kesobb kiderult a polot vissza kell adni hat igy jartak,mondhattak volna,szerencsere nem lett belole problema.
A kutyussal odaalltunk a rajthoz es elindult az orulet.A tav elso felen nagyon nehezen jott a kis Kira,szinte mellettem futott,tobbszor meg
akart allni es huzatta magat.Vegig batoritottam,beszeltem neki hogy ne aggodjon ezt mi ma megnyerjuk
A tav feletol viszont meglodult,a koztunk levo 1.5meter gumis poraz vegre megfeszult ahogy annak rendje es modja.
Szagot foghatott,mert raketa uzemmodra valtott,mar nem kellett biztatnom,nem is nagyon jutottam levegohoz,ez az igazi tempo.Ahogy felenk
mondjak: itt valik el,hogy ferfi leszel vagy megmaradsz kisgyereknek
A 4-5 perccel elottunk indult holgyet ertuk utol a tav 4/5-nel,valoszinuleg azt erezte meg a kutyus.Elszaguldottunk mellette,a kutyat kozelebb
huztam magamhoz,hogy eszebe se jusson udvarolni.Nagyjabol meg 400m volt hatra,egy kanyar es a szurkolok hangjat mar hallottuk is,nekilodultunk
az utolso hajranak,teljes sebesseg,2-2.5meteres leptekkel szinte repultem,igy egyedul nem is tudok futni,ez valami csodalatos elmeny.
Pont jol kiszamoltuk,mert a kis Kira ugy 100m-el a cel elott kezdett teljesen elfaradni,egy picit vissza is vettem,hiszen ez csapatmunka es
fontos a o egeszsege is,de azert meg igy is nagyon gyors iramban szakitottuk at a celszallagot.
14perc 44masodperc,a tav ismeretlen 3km felett volt es nagyon vegyes terep,emelkedo is volt benne,meg felasott resz,az igazi bokafogos.
Mint kesobb kiderult boven bajnokok lettunk,nagyjabol 2perc folott adtunk a masodik helyezettnek,sot nehany kerekparos idejere is ravertunk.
Hat igy avattunk ma a kis 11 honapos Kirabol bajnokot.Az ajandek kutyatap az ove lett,a serleget pedig en vittem haza.
Nagy elmeny kutyaval futni,hiaba vagy jo futo,ez mas,ez egy uj elmeny,egy csapatmunka.Nagyon figyelni kell ra es biztatni,mert kulonben
nem tudja eros tempoban lefutni.Ma is tanultam valami ujat
A kovetkezo verseny oszre lesz,a szervezo meghivott,ha most kellene valaszt adni ra,gondolkodas nelkuli igen lenne!There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest