- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Gratula, szépen csillog az a bronz is! :-)
Én azt nézem most, hogy rossz korosztályba raktak, 30 éves vagyok, és a 31-40-be kerültem. Innen nézve 5. lettem volna 19-30-ban. Egyébként szerintem nem voltunk valami sokan, azt mondta néhány ismerős, hogy túl drága volt az ára a nevezésnek. Én még hónapokkal ezelőtt neveztem, akkor 5 pénzbe fájt, az olyan határeset, afölött már nem szívesen nevezek fm-ra, ha nem adnak pólót.
21.17-et mért az órám, pedig eddig mindig 1-200 méterrel kevesebbet szokott, mint a 21.1, szóval szerintem simán lehet, hogy neked is PB lett, csak a Garmin nem szereti annyira a kanyargós pályát, mint a Suunto. Jobb, ha a chipes időt nézed, és elhiszed, hogy tényleg megvolt a félmaratoni táv. Linket tudsz dobni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest