Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz D@niel #58490 üzenetére

    Ha nem akarsz agybadugósat, akkor meg lehetne próbálni az Earpods-t, annak jó hangja van, jobb a régi Apple headsetnél, és szerintem kényelmesebb is, mert jobban belesimul a fülkagylóba. Viszont ezzel utcán, vagy tömegközlekedve szerintem nem sokat fogsz hallani.

    Egyébként a Sennheiser CX széria hangra elég vacak, de az egyik legkényelmesebb, amit ismerek (a másik a Sony), szóval ha az nem jött be, akkor szerintem a Piston sem fog igazán :N A kényelem elég szubjektív, hiába mondják százan, hogy milyen kényelmes, ha te felpróbálod, és nem bírod elviselni. Elég sok Piston tulaj van már errefelé, szerintem biztosan ki tudsz egyet próbálni.

    f4lcon: Szerintem nem feltétlen kell neked oda erősítő, hiszen a kocsiban amúgy is aktív hangrendszer van, így elég lenne szerintem egy DAC-ot az AUX-ra kötni. Érdemes lenne kipróbálni. Plusz attól függően, hogy a kocsiban miylen minőségű hangrendszer van, nem biztos, hogy egyáltalán érdemes az egészre ennyit költeni.

    MikE008: Szerintem simán Shure kábelre kell keresni. Lehet kapni gyárit is, csak drága. Az UE900 kábele is jó, de az szerintem nem fog olyan sokat kibírni, mert vékonyabb és sodort.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés