Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
Sziasztok. A hangcuccaim felújításában utolsó állomás egy jó IEM beszerzése, ehhez kérnék segítséget. Olvastam az ajánlót, de túl sok a lehetőség.
Csak utcai / utazós és munkahelyi használatra kéne (otthonra van fejhallgató meg stb). Esetleg néha futáshoz, biciklizéshez is használnám, de nem ez a fő szempont.
A vezetékes fülhallgatókat évekkel ezelőtt elhagytam, mert egyszerűen tönkrementek pár hónap alatt, mindig megtört a kábel, és elegem lett. Igaz, nem is túl jó minőségű füleseket használtam. Jó pár éve egy Nokia BH-505 bluetooth fülest használok, de ezt kb 40-50 percig lehet viselni, utána kezd nagyon kényelmetlen lenni.
Mivel open office-ban dolgozom, olyan kéne ami viszonylag jól kizárja a zajokat és amivel nem zavarom a mellettem ülőket (bár nem szoktam annyira feltolni a hangerőt, nem kell extrém szigetelés). Ezen kívül legyen jó kényelmes, hosszabb távon is (a kábel vezetése nekem mindegy, amelyik kényelmesebb). És legyen tartós.
Hangerőszabályzónak örülnék, de nem ezen fog múlni az üzlet.
Hordozható erősítőt nem fogok venni, egy android telefonról lesz meghajtva.
Stílus tekintetében nem tudom mit mondhatnék, van a listán Nine Inch Nails, Black Label Society, Joe Bonamassa, de London Grammar, Flight Facilities, Odesza, house / techno (Nick Warren, Hernán Cattáneo, angol house vonal majestic casual és társaik), lightosabb dnb, klasszikus (főleg zongora), szóval mindenféle kivéve rap, metal. Azt mondanám, hogy több elektronikusat hallgatok, mint mást, de valami all-rounder kéne, kiegyenlített hangzással. Szeretem, ha rendesen van mély, de nem túlzottan, hogy mindent elnyomjon.
A kábeltől még mindig fázom, van fejlődés ilyen tekintetben? Valahogy meg lehet óvni? Vagy esetleg van cserélhető kábeles fülhallgató? Nem szeretnék komolyabb összeget otthagyni valamiért, amit fél év múlva temethetek.
Árban max. 20 ezerig mennék el jó indokkal, de persze nem bánnám, ha ennél kevesebből kijönne. Ha internetről, akkor EU-n belül rendelnék.
Előre is köszi.
-
Bodor
veterán
válasz kemcso #53146 üzenetére
Igen, emlékszem már. Na jó, de az egy fejes, és még véletlenül sem összehasonlítandó egy fülessel ! Szerintem a maga kategóriájában a W40 is elég kényelmes .
(#53147) Ati1979: Én már nem vagyok kíváncsi a W60-ra, akkor sem fogom meghallgatni ha lehetőségem lesz rá, sőt, ha tudom, hogy lesz a találkozón, akkor el sem megyek . Elég volt a lejtőn lefelé idáig, de tényleg.
Egyébként szerintem is jobb a W40 ,mint a Shure 846. Nekem ez utóbbiban sok a mély, és a kiemelt közép sem tetszik, de ez az én ízlésem, elhiszem, hogy más máshogy gondolja. -
kemcso
Ármester
válasz Ati1979 #53152 üzenetére
Igaz, sokkal jobb a W40
(#53153) Dava A stílusokból elsőre azt mondanám, hogy VSD3, de sok a minőségi probléma a kábelcsatlakozónál.
Esetleg Ostry KC06A, de azt nem hallottam, Hifiman RE széria (fejhallgatoplaza-nál kipróbálható a honlap szerint a teljes széria), stb(#53154) Bodor fejes hát, de én összehasonlítottam a W4<>AD-t, a W4-ből kb a maximumot kihozza az AK, de ez az AD-vel közel sincs így, ott bőven marad még. A W4 kényelme füleshez képest tényleg egész jó...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
"ha tudom, hogy lesz a találkozón, akkor el sem megyek "
Ez a passzív ellenállás tipikus este, de ezt nem lehet a végtelenségig csinálni.
Előbb utóbb ki kell egyezni a gondolattal, hogy meg kell venni a w60-at.+(#53155) kemcso
Ízlésen tényleg nem érdemes vitatkozni. Szvsz technológiailag komolyabb füles a 846.
-
kemcso
Ármester
válasz Ati1979 #53156 üzenetére
Pont, hogy technológiailag egy kategória a két füles (4-4 BA mindkettő), a hangolásuk más. Az, hogy ár szerint a 846 és a W60 van közel egymáshoz szerintem semmit se jelent: a Shure túlárazott.
A W40 sokkal jobb füles, mint az árban hasonló 535, mind technológiailag, mind részletességben, mind hangképben, elvileg a W30 lenne hasonló de sztem az is jobb az 535-nél (nincs vágva a magasa pl...) -
Ati1979
veterán
válasz kemcso #53157 üzenetére
Szerintem egy kategóriával jobb a shure hangja az egyező armatúraszám ellenére.
Véleményem szerint az 535-nél kicsivel jobb de sokkal közelebb áll hangban ahhoz mint a 846-hoz.
Viszont az 535 egy elég régi füles a w40 meg meglehetősen új. Úgyhogy valahogy meg lehet érteni a különbséget.
Az 535 ára nem reális ez biztos.A w30 at sajnos nem hallottam.
(#53158) Bodor
Majd meglátjuk!(#53161) sheratan
Ez igaz. Viszont kettőnkön kívül más is van a fórumon.
-
eszement24
aktív tag
Moxpad x6ra senkinek sincs ötlete, hogy honnan kéne beszerezni? Aliexpressz megbízható? Mást nem találtam, ami ide jönne..
-
kemcso
Ármester
válasz f4lcon #53165 üzenetére
Jobban a fül mögött marad, és 1/2-1/3 áron megy (cserébe a hangja is sokkal szarabb..) Ha van egy E30-ad én a helyedben szó nélkül azzal sportolnék, amíg működik majd vennék abból újat
(#53163) Ati1979 sztem magasan a 535 fölött van a W40, arra eszembe nem jutott a GR07-et lecserélni a magasvágott mivolta és a viszonylag gyenge mélytartománya miatt. Ebben a W30 sokkal többet nyújt, az bőven alternatíva már...
A W4 sem egy mai füles, W4R 2011 körül jelent meg és többek szerint is uaz a hang, mint a W40[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz eszement24 #53164 üzenetére
Én innen vettem. Első alis vásárlásom volt, valahogy mindig tartottam tőle, de nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
ggrrobi
csendes tag
Sziasztok!
Pandawillen garanciáztatással van valakinek tapasztalata?
Kb fél éve rendeltem Pistont és most meghalt a bal oldala, ha a jack dugónál mozgatom a kábelt akkor néha megszólal, ezért gondolom hogy kontakt hibás. Mivel vigyáztam rá (tokban tartva, nem kábelnél fogva húztam ki stb) szerintem nem saját hibámból szakadt meg a vezeték.
Ha visszaküldöm (vagy mit kell ilyenkor csinálni?) ilyen hibával, akkor jó esély van rá hogy küldenek újat?
Szal az lenne a kérdésem hogy érdemes reklamálni vagy itthon próbáljam maszekba megjavítani?
Köszi! -
P.Dude
őstag
Nekem egy Alcatel Pop C1-es androidos telefonhoz kellene egy jó minőségű fülhallgató, mert a gyári fülhallgatója elég gyenge
Zoll
-
Newyorker
addikt
Sziasztok! Napi 4 km sima aszfalt futáshoz javasoljatok nekem sport fülhallgatót! Melyik márka, melyik típusa?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
sasa134
addikt
Urak, megjött a Dunu DN22-m. Nos, hogy a búbànatban kell ezen az eartip-eket cserélni? Húzom, tekerem, feszegetem, nyomom. Most vagy nagyon béna vagyok vagy nem tudom... valami tipp? Köszönöm.
Avanti Roma
-
delok55
újonc
Üdv!
Valakinek van tapasztalata a JBL synchros E szériás fejhallgatóiról ?
Telefonomhoz keresnék ideális fejhallgatót (galaxy a 3) max 50k huf-ért
Dubstep, dnb deep house , hip-hop stílusú zenékhez(gyakran van jelen bennük a mély)olyan fejhallgatót szeretnék amiben erőteljes basszusok vannak de a másik két tartomány sincs nagyon elnyomva.
Edzéseken és otthon használnám .
a fül köré illeszkedjen és nyitott legyen .Illetve ezekről a termékekről valakinek van személyes tapasztalata?
Takstar Pro-80, ATH-M40X -
flash-
veterán
vsonic gr07 earbudját (szilikonját) érdemes valami minőségire kicserélni?
ha igen mire??
sony hybrid?vagy egyéb?
-
törölt tag
válasz kemcso #53170 üzenetére
Menő az, csak ha van jobb
Ear001: Állítólag sem? Mondjuk még nem hallottam egyet sem.
Newyorker: Nagyjából bármit, ami fül feletti kábeles. Olcsón ott a Meelec M6, drágábban és jobb hanggal meg Soundmagic E30 például.
bucsher: Akkor mi hozza ki a maximumot? Vagy miről hallottad, ami jobb?
delok55: Ez fülhallgatós topik, nem fejhallgatós. De amúgy az a kettő, amit írtál pont zárt.
-
Newyorker
addikt
válasz #16820480 #53183 üzenetére
Az alábbiakat találtam a Jofogáson ami még elérhető ár lenne nekem:
- Sennheiser OCX 685i
- Jabra sport Corded
- Yurbuds Focus 300 sportFutásra, ne essen ki a fülemből, ne kelljen igazgatni, kényelmes jó hangzás! Stabilan bennmaradjon a fülben!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
bucsher
őstag
válasz BigBlackDog #53184 üzenetére
Így van. Egy asztaliról hihetetlen, mit művel. Jó nagyon az AK100, de az is csak egy DAP.
In the pipe - five by five!
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #53184 üzenetére
Szerintem erősítő nem hoz rajta olyan sokat már, inkább egy jó asztali DAC talán.
Newyorker: Szerintem akkor a jó hangzást le is húzhatod a listáról. De azok miért nem jók, amiket írtam? Mondjuk az M6 nem egy drága cucc, lehet vagy 15 dollár?
-
PpenoO
őstag
Üdv,
Valaki javíttatott már náluk fülhallgatót? Tapasztalat?
-
törölt tag
válasz kemcso #53193 üzenetére
Meg attól, hogy ki hasonlítja, mert ugye bucshernek a DX50 és AK100 közt is alig van különbség. Szerintem amúgy a Mytek az leginkább az AD1000x-hez jó, a többivel, amit rádugtunk ugyan jobb volt valamivel, de nem volt közel sem akkorakülönbség.
Ear001: Olyan kritikus vagy hallod Bár gondolom te hallottál már ilyeneket akkor.
-
bucsher
őstag
válasz #16820480 #53194 üzenetére
Lehet hogy nekem van otthon valami csoda rendszerem, de ahhoz képest az összes DAP nagyjából ugyanolyan X3-tól felfele. Vannak különbségek, de 20%-on belül van az összes. Ez a V100/Mytek vagy túlértékelt itt, vagy csak ti mást kerestek a zenében mint én.
[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
kemcso
Ármester
válasz #16820480 #53194 üzenetére
A Puliban, 2 perc alatt nem volt neki különbség... Saját zenékkel lehet hallani, nem véletlen, hogy otthon a CA-ról sokkal jobbnak hallja. Sztem.
A Mytek ugye egy DAC csak, az AD meg nem erősítőigényes, valszeg ez is közrejátszik, hogy ahhoz sokat ad hozzá a többihez kevésbé. Kár, hogy nem volt XLR kábel, így a HeadF+Mytek próba elmaradt, ott lett volna csoda az én érzéseim szerint a Fostex-el és az AKG-ddel.(#53195) bucsher azt ne felejtsd el, hogy otthoni környezetben hallottad, ismert zenékkel. Én az AK-t jóval többnek hallom a DX50-hez képest, mint 20%. És ahhoz képest nem adott lényegesen többet hozzá a két említett asztali cucc.
-
törölt tag
válasz bucsher #53195 üzenetére
Ez szerintem az igazság, hogy mindenki mást keres a zenében. Én például attól nem tudok hanyattesni, hogy valamilyen rendszernek milyen hatalmas tere van, más meg könnybe lábad tőle. A Mytek + AD1000x is egy nagyon durva párost alkot, elképesztően részletes, de ha saját rendszert építenék otthonra, akkor nem egészen ez lenne a cél.
kemcso: Igen, bár mondjuk azt az XLR kábeles mókát kipróbálhatod majd még, mert a HF nem egyedi, lesz még belőle. Amúgy meg a T40rp is sokat javult, kellett még járatni.
[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
Sziasztok!
Továbbra is vennék valamelyik kedves tagtól Piston2 nagy méretű harangokat. (A TTPod T1E típusú fülhallgatómhoz a lehető legszélesebb kimenetű illeszték kellene. Headfi-n ez ajánlott. )
PM me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest