Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11269) Dave™ válasza zack (#11268) üzenetére


Dave™
nagyúr

Én nem azt mondtam, hogy az SE a csúcs, hanem hogy a 3G szerintem ritka szarul szólt, és a töredékébe kerülő W880 jobb nála (szintén szerintem). Főleg, hogy elvileg prémium kategória volt mobilokban (ára meg pozicionálása alapján). Na meg mintha úgy reklámozták volna, hogy best ipod ever (lehet ez még a 2G volt). Na de mindegy is, simán lehet, hogy a 4 tényleg nagyon jó ezen a téren is (a többi nem vitás, a kijelzője nagyon odavág pl.). Illene is neki, prémium modell lévén :) Befejeztem az offot :)

szerk: ezt a túlvezérelték a basszus dolgot nem tudom honnan veszed, nekem pont telefonnal (jelenleg W890) jóval kevesebb a mély, mint a Sony mp3 lejátszómmal. Én sosem éreztem, hogy kiemelne bármit is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.