- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
paatrick #10399 üzenetére
Minden nap van 2-3-4 emotion... Ha egyesével rájuk mész, akkor még azt is kiírja, hogy melyik seasonben volt először árusítva az az emotion. Természetesen a legrégebbiek, a legritkábbak a "legértékesebbek", ha érdekel ez valakit. Vannak olyan táncok, amik csak az első seasonban voltak, item shopba se kerültek vissza sosem, azokért meg tudnak őrülni, akiket ez érdekel.
Meg vannak szezonális cuccok, most, Halloweenkor pl. visszakerül szinte mindig a "Reaper" nevű kasza, azt is komálják a 10 éves gyerekek... meg sokan mi is, a gyermeklelkű topiklakók... -
Spec
őstag
válasz
paatrick #10395 üzenetére
Tudtommal nincs olyan store ahol mindenből tudsz válogatni. Mindig raknak be a régiekből is időről-időre, és kerülnek időnként be újak is. Jellemzően naponta 6-8 emote-ból lehet válogatni, és a teljes készlet folyamatosan rotálódik. Türelemmel kell lenni, és előbb-utóbb előkerülnek a korábbiak is.
-
paatrick
őstag
Az emote-ok ilyen szezonális dolgok vagy van valahol valami gyűjtő ahol mindből lehet választani?
-
Spec
őstag
válasz
paatrick #10389 üzenetére
Jellemzően megenni. Tölti az életed, a pajzsod, meg néhány ad extra képességet, pl. van amelyiktől gyorsabban futsz, mint a paprikától. A "cube" halaktól meg "szellem" alakot öltesz.
Amúgy összegyűjteni a 33 db-ot meg azért érdemes, mert ad egy "Master Angler" achievementet, meg amúgy is jó dolog a gyűjtögetés -
-
Spec
őstag
Ti értitek, hogy működik ez a Refer-a-Friend event?
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/refer-a-friend-play-together-earn-rewards?sessionInvalidated=true
Az addig ok, hogy meg kell hívogatni friendeket, és ez után ad rewardot, de ez meglévő userekre is igaz, vagy totál újakat kell becsalogatni a játékba.
Amúgy meg a küldetések között szintén egy Refer-a-Friend küldi, amiben 30 storm fasist kellett túlélni, és a végén adott egy spray--t, de ez nem is szerepel a linken lévő rewardok között. Kicsit zavaros nekem... -
-
draco31
veterán
Most már elkezdem én is tolni, ha már megvettem a pass-t, jöjjön vissza az ára
Persze nem pénzért, hanem kitermelem mindig abból amit ad. De akkor is már legyen meg
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sefneni #10372 üzenetére
Nekem a többiek balf@ckodása nem tetszett sokszor. Sajnos én sosem barátokkal játszok, így összedob 6-10 éves, igazi nokedlikkel, akiknek sokszor fogalmuk sincs a dolgokról. Olyan alapvető hibákat követnek el, hogy sokszor már kiabálni lett volna kedvem, szerencsére már kinőttem a rage-lésből. Ráadásul a voice-re egyik se figyel, vagy nincs fülese, vagy nem tud angolul, vagy épp lec@rja...
Van, amelyik a páros körök kezdetén elkezd építeni... Könyörgöm, hát minek? Úgyis dinamikus, megy, "vándorol" a safe kör... A másik, aki felveszi előlem a kaszát, aztán... átvált asszára és azzal lő, hát azzal tényleg üvölteni tudnék, hogy adja már át a kaszát, vagy HASZNÁLJA! De persze nincs voice-a...
De az igazi kedvencem, amikor előjön a Boss az utolsó körben és mindenki öli... a MINIONJAIT! Hát, attól falra tudnék mászni! A Bossnál mindenkinek a BOSST kell ölni, az egyetlen, a kaszás, aki lent írtja az apraját!
Egyébként visszatérve: igen, ez a 20 quest simán több jutalmat érdemelt volna, mint egy banner.
-
Vertigo18
addikt
válasz
0xmilan #10369 üzenetére
Köszi, akkor éjjel még beröffentem a gépet 15 percre amíg fürdök, aztán alvás, mert vasárnap nappal megint meló.
Nekem elég nyögvenyelősnek tűnt az Xp-leosztás a szezon elején, de most nagyon tetszik, tulajdonképpen 191-en vagyok, tehát 3 nap megcsinálom a napi questeket és kész a 200. A királynőt azonnal behúztam mind a három változatát, remélem jön még valami meglepi, amiért lehet kicsit küzdeni. Node nem ilyen "Csinálj meg 20 Horde Rush questet egy kib@cott bannerért"-re gondoltam...
Persze megcsináltam...
-
0xmilan
addikt
válasz
Vertigo18 #10367 üzenetére
Sat, Oct 30, 6:00 AM - Mon, Nov 1, 6:00 AM GMT+1 · Watch for 15 minutes and claim the reward C2S8 Bundle
Raersz meg holnap is.
Amugy engem se vonz annyira ez a jumpscare-es szezon. Itthon nem akkora slager a halloween, hogy honapokig unnepeljuk. Most mar en is csak azert csinalom a napi questeket, hogy meglegyen a 200-as szint minel elobb.
-
Vertigo18
addikt
válasz
0xmilan #10364 üzenetére
Ezt mikor kell nézni? Este 10kor érek haza, az még nem késő?
30z.Samu: Pedig most érdemes belépni, nagyon lehet szinteket lépni, simán a napikkal megvan 3 szint, a hetivel is megvan a három, így egy hét alatt összejön minimum 25 szint. És szerintem keveset mondtam, volt pl. Xp-boost hétvége is.
-
0xmilan
addikt
Nezzetek holnap twitchen fortniteot a "C2S8 Bundle"-ert.
[link]
Van benne emoji, spray, loading screen meg egy back bling (style).
A twitch fiokot ossze kell kapcsolni az epic fiokkal, majd twitch-en claimelni a dropot 15 perc watch time utan az inventoryban. -
paatrick
őstag
Akkor még azt mondjátok meg hogy a barátnak jelölésnek van valami értelme? Tudok velük beszélni utána? Vagy csak annyi hogy látom ha ő is online és kész.
-
Vertigo18
addikt
Aki felül van, az mindenképpen helyzeti előnyben van. Igaz ez a játékra és a való világra is. De ha nem csak a párharcot nézzük, hanem globálisan, akkor gondolkodjunk egy kicsit. Aki felfelé néz, az mit lát? Az ellenfelet keresi, akire fókuszál, PLUSZ a nagy, üres eget. Mert ugye az égen eléggé ritkák a játékosok...
Aki FENT van, az mit lát? Akire, ellenfélre fókuszál, plusz MELLETTE a földet. A földön pedig igenis felbukkanhat még másik ellenfél. Ez is egyfajta helyzeti előny.
De szerintem a HG jelentőségét vitatni balgaság... -
30z.Samu
félisten
válasz
paatrick #10352 üzenetére
"3-4-es csapatban meg megint nagyon kijön, sokszor összerak ilyen 6-10 év körüli gyerekekkel akik énekelnek a mikrofonba kitudja milyen nyelven. Aztán mikor meghalnak már lépnek is "
Ezért nem szerettem a CS-ben sem random meccseket játszani. Ez még a jobbik eset volt, hogy kilépett, volt, aki Téged kezdett el csesztetni hogy miért nem mentél segíteni, miközben szaladgált eszetlenül a mapon. A legszebb mégis csak az volt, amikor azért kick-eltek a csapattársak, mert jobb voltál Náluk.
-
0xmilan
addikt
válasz
paatrick #10356 üzenetére
Igen, a kulso nezet miatt ugy lathat mindent, hogy nem kell kidugnia a fejet. Ugyanez ugye mukodik falak mugul is ("right hand peek").
-
paatrick
őstag
válasz
Vertigo18 #10353 üzenetére
Pedig így van, ha nem sniper van nála akkor nincs előnyben. Én látok egy kis szakaszt amit figyelni kell mert csak ott bukkanhat ki a feje. Ő meg lát egy nyílt terepet. Ha lövök ő meg visszahúzódik akkor nem lát, én arrébb megyek, akkor neki megint meg kell találjon nekem meg ugyanazt a kis részt kell csak figyelni a tetején.
-
Vertigo18
addikt
válasz
paatrick #10352 üzenetére
"mindig a tetejére mennek szóval onnan meg én könnyebben látom mint ő engem."
Ezt nem értem, hát majdnem mindig az nyer, aki HG-n (fent) van. Ez már a modern, de szerintem korabeli harcászatban is így volt, nem is kérdéses. A várak is a hegytetőkre épültek, falakról nyilaznak az íjászok, stb...
Aki fent van, annak áll a zászló. -
paatrick
őstag
válasz
Vertigo18 #10350 üzenetére
"Persze Soloban semmi esélye, megy előre, mint egy gyorsvonat, meglát valakit, neki azt ki kell nyírnia, meg ráépítenie... Én meg bújkálok, a végén meg 2-3 killel behúzom a Victoryt."
Igazi generációs különbség
Amúgy én is úgy vagyok vele mint te, nem szaladgálok ész nélkül, így viszont jó ha 3 emberrel összeakadok. Szinte azt érzem hogy túl nagy is a pálya 100 emberre, vagy lehetne hamarabb szűkíteni. Sokszor az első szűkítés előtt már kiírja hogy +1000 xp 50 ember maradt. WTF.3-4-es csapatban meg megint nagyon kijön, sokszor összerak ilyen 6-10 év körüli gyerekekkel akik énekelnek a mikrofonba kitudja milyen nyelven. Aztán mikor meghalnak már lépnek is ki, esélyt se adnak hogy felvegyem és elvigyem az újraélesztő autóhoz. Így aztán sokszor maradok 1v4-ben, onnan meg nincs esély.
Építéssel eddig még nem volt ilyen gondom mint nektek, simán átlő (?) rajta a puska amíg épül vagy le is omlik, amúgy meg mindig a tetejére mennek szóval onnan meg én könnyebben látom mint ő engem.
Mondjuk egyszer a csapattársak körbefalaztak vasfallal még tetőt is raktak fölém. Mondom mi a franc
-
Vertigo18
addikt
Fiam itt ül mellettem közvetlenül, 11 éves, követni nem tudom a szememmel, hogy mit csinál a kezével és nemhogy felépítette egy szemvillanás alatt a Notre Damme-ot, de közben 15-öt editelt is...
Persze Soloban semmi esélye, megy előre, mint egy gyorsvonat, meglát valakit, neki azt ki kell nyírnia, meg ráépítenie... Én meg bújkálok, a végén meg 2-3 killel behúzom a Victoryt.
Viszont a múltkor toltunk egy boxfightot, konkrétan nemhogy 10-0ra elvert, de azt se láttam hol van...
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan #10338 üzenetére
Ok, ez tényleg f*sza, és eszméletlen gyors is, de ez simán hihető. Ha megnézed folyamatos mozgásban van két ujjával, a másikkal meg nyomogatja az építkezéshez a X,C,V gombokat.
Közben ugrál, meg az egérrel állítja az irányokat. Ez egy igen elismerésre méltó skill, de erről látszik, kívülről is, hogy rendesen építkezik. Rohadt gyorsan, de rendesen építkezik.
Viszont amire én gondoltam, az teljesen más. Konkrétan szinte egy gombnyomásra keletkezik a csávó alatt egy komplett épület 4 fallal, belső szinttel, majd még egy gombnyomásra egy második szint 4 fallal, szinttel, tetővel, ablakkal, amin már lő is kifelé. Látszólag nem is forgolódik benne, csak ugrik egyet, és már alatta is van a komplett bunker. Közben céloz, lő, és reload-ol is, ahogy gduck is írta. Sőt még shieldet is iszik, majd megint lő, stb. Közben meg épít folyamatosan, ahogy te bontod a bunkerét. Nem egyszer láttam ilyet.
Na ezt ne magyarázza be nekem senki, hogy simán csak benyomogatja a bill.-en. Senkinek sincs 4 keze, 20 újja, mert kb. ehhez annyi kellene, és még akkor se biztos hogy menne. -
S e t h
nagyúr
Szoktam segíteni a kislányomnak angolról fordítani melyik feladat mi micsoda.
Egyik nap volt olyan, hogy az ellenfelet fel kellett kapni és eldobni.
Kérdeztem miért duoban megy?
Azt mondta, hogy szólóban ezt nem lehet megcsinálni.
Amikor meglett akkor szóltam, hogy lépjen ki, mert a duoban felesleges tovább játszania, mert hátrányban van.
Erre hozta az első helyet.
Én nem szoktam vele játszani, mert kiröhög mekkora noob vagyok. -
30z.Samu
félisten
Gyakorlás kérdése, van egy srác, akit hébe-hóba nézek, ott van handcam is. Egy mezei PS4-es controller-el nyomja és tolja az építést, mint a gép. Nem ma kezdte, meg gondolom nem a gyári gombkiosztást használja ill. látszik hogy eleve másképp fogja a controller-t. Valahol nem is fogják gyakorlatilag, az asztalon van a controller és mind a tíz ujjának megvan a "szerepe".
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #10330 üzenetére
Na, ezt örömmel hallom én is. Mint retro FPS-eken edződött gamer, engem is eléggé tudnak frusztrálni az építőmesterek. Főleg mióta berakták az átlőhetetlen páncél falat is a játékba.
Amúgy régóta foglalkoztat a kérdés, hogy egyesek hogy tudnak szinte szempillantások alatt több szintes komplett bunkert építeni maguk körül, mire én jó ha egy-két falat ki tudok tenni magam köré.
Ok, persze, értem hogy gyakorlott építők, vérprofik ebben, na de akkor is. Néha így is van hogy eléggé hihetetlen amit leművelnek. Ennyire szerintem senkinek nem jár gyorsan a keze.
Én magamban arra következtetésre jutottam, hogy vagy macrózható billentyűzetet és/vagy kontrollert használnak, és előre be van téve nekik egy gomb sor valamelyik billentyűre, amit lenyomnak, és olyan, mintha egy 8-10 gombós kombót nyomna be egy gombnyomásra.
Vagy futtatnak valami batch button szoftvert futtatnak a háttérben, aminek az eredménye ugyanez lényegében. Lenyom egy egyszerű billentyű kombót, mondjuk ALt+T, és erre elnyom egy 15 billentyű leütéses kombinációt, ami egyből alárak egy komplett felhőkarcolót. Szerintetek? -
30z.Samu
félisten
válasz
Vertigo18 #10331 üzenetére
Többször előfordult már, hogy az enemy csak azért úszta meg a halált, mert maga köré épített mindent is és úgy edit-elgetett, hogy én ne tudjak véletlenül sem rálőni. Persze, tudom hogy az építés a játék alapköve, nem is akarom csökkenteni a srác érdemét, mert megtanult építeni. Csak ilyenkor jön ki az, hogy vannak, akik tényleg erre építenek és a gunplay annyira nem megy nekik. Én pedig alapvetően nem vagyok rossz gunplay-ben, minimálisan építeni is tudok, de tudom magamról hogy sosem fogok olyan szinten megtanulni építeni. Annyira nem is vonz ill. időm sincs arra, hogy erre ráfeküdjek, az építésmentes játékmódnak tudnék örülni.
-
30z.Samu
félisten
Pletyka szerint jönni fog az építés mentes játékmód. Na, akkor eljön az én időm, szívni fognak a Mátyás templomot felhúzó Vér Pistikék. Mondjuk Ők pont nem fogják használni ezt a módot, de mindegy.
-
0xmilan
addikt
Nem tudom miert emelted ki, hogy a kovetkezot kell megvenni. En 100-as szint felett voltam nemreg, amikor megvettem a mostanit. Meg a Toona Fish szinezgetesre is van ido boven. 1500 V-bucksot lehet visszahozni a battle pass-bol. Ha 1000-et visszahoz, akkor az mar eleg a kovetkezo pass-re is, de 100-as szintig boven el lehet jutni meg dec. 6-ig.
A masik, hogy 1000 V-buck most 2400 Ft (nem 2990), abbol kijon a pass, ami ugye 950 V-buck.
> Szóval akkor azt mondjátok hogy ha nem veszek pénzért cuccot akkor soha nem fogok kapni semmit?
Mindened lesz, kiveve outfitek. (Illetve most van / lesz az a refer-a-friend promo, amivel meg outfitet / skint is lehet szerezni, bar eleg melos)
Random glidert, back blinget, pick axe-t, contrailt, sprayt, emoticon, loading screent es wrapeket lehet szerezni kulonbozo kuldetesekkel minden seasonben. Az egyetlen kivetel ebbol az outfit / skin. Illetve most ugye van ez a barattal jatszos program, de ez nagyon ritka, talan most van ilyen eloszor.
Abban igaza van gduck-nak, hogy egyetlen egyszer kell venni 1000 V-bucks-ot, azzal megvenni az aktualis battle passt es visszaszerezni belole 1000-1500 v-bucks-ot, hogy a kovetkezo pass-t is meg tudd venni... es igy tovabb.> Azt az aranyat amit ad, csak a játék közben lehet elkölteni fegyverre az automatákkal?
Igen. Illetve gyogyulos dolgokra es a karaktereknel is ezzel tudsz fizetni azert, amit eppen adnak. Meg most ezzel tudsz szavazni, hogy a boogie bomb vagy a combat shotgun jojjon vissza a jatekba. (A boogie bomb a helyes valasz amugy)
> Ilyen battle pass csillagom is van pár meg "ink" azok se jók semmire az ingyenes részben?
Igen, a battle pass csillagokat ertelemszeruen csak akkor tudod elkolteni, ha megvan a battle pass. Az ink-kel a Toona Fish-t tudod szinezni, aki a battle pass reszekent eloszor fekete-feher, de kesobb olyanra szinezed, amilyenre szeretned, ha megszerzed hozza a tintat. -
gduck
addikt
válasz
paatrick #10326 üzenetére
1, azaz EGY alkalommal veszel 2990 Ft-ért Battle Pass-t !
Ezért egy csomó mindent kapsz szintlépésenként és ráadásul 1000 pénzt is, amit NEM költesz el, hanem megveszed majd a KÖVETKEZŐ Battle pass-t (3 havonta mindig)! Így soha többé nem kell igazi pénzt beletenni a játékba és lesz egy csomó mindened
-
paatrick
őstag
Szóval akkor azt mondjátok hogy ha nem veszek pénzért cuccot akkor soha nem fogok kapni semmit?
Most van 2 esernyőm és ennyi. Azt az aranyat amit ad, csak a játék közben lehet elkölteni fegyverre az automatákkal?
Ilyen battle pass csillagom is van pár meg "ink" azok se jók semmire az ingyenes részben? -
Vertigo18
addikt
Fabio a ló, ugye ez tiszta mindenkinek.
Az egésznek a lényege, hogy összeállni minél többen, de Soloban is eredményes lehet. Duo, trio, squad lenne a legjobb. Mindenki leszáll Fabiohoz a hegytetőre, ahol felveszi a Fabio küldetést. Alapból ugyebár megkapjuk a többiek küldetését is... Ekkor a csapat fele, vagy egyik tagja elsétál a kis gyárhoz, ahol Raven van, mert ott van a legközelebbi Zipline, amin lecsúszik... Mindenki megkapja ugyebár a küldetésért az Xp-t. A csapat ottmaradt része pedig a két kannából felgyújtja az egyiket Fabio lakhelyén, amivel rögtön megvan Fabio második küldetése is.
Ekkor a csapat kilép a lobbyba, skipeli a küldetést és kezdődik előröl. Akit nem zavar az unalom, az elég jól tud farmolni Sp-t egy óra alatt. Főleg, ha megkapod a csapattárs küldetését is akkor is, ha neked is aktív. Nem tudom, hogy ezt a hibát javították-e, de ha ugyanaz a küldetése volt a csapattagodnak, mint neked, akkor a te listádon is KÉTSZER szerepelt ugyanaz a küldetés, így elvégzésekor dupla/tripla/négyszeres Xp...
-
chungee
addikt
Estét!
Ez itt megáll, nem megy tovább. Mit lejet tenni
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #10319 üzenetére
Igen, jó volt, de sajnos csak volt. Ez látszik magán a játék indításon is. Korábban semmit nem kellett várni, egyből volt full ember, és azonnal indította is. Most meg perceket kell várni, hogy talán elinduljon, és akkor is lehet csak fele ember jön össze. Erősen megcsappant az érdeklődés. Gondolom amiatt mert már nem ad annyi XP-t, meg már nem lehet csalni, AFK-zni benne, és így egyeseknek nem is érdekes.
Amúgy mi ez a Fabio-módszer? Még nem hallottam róla -
Exelsior
őstag
válasz
r.levente75 #10320 üzenetére
Epic games oldalon tudod szerintem. Társítsd hozzá az xboxos profilod és meg fogod kapni.
Remélem jól mondtam. -
Spec
őstag
válasz
0xmilan #10317 üzenetére
Nem értem mi köze az aláírásomnak mindehhez. Egyébkét ez nem egy vélemény, hanem egy idézet, ami az egyik érdeklődési területemre utal. Aki ismeri, az tudja mi ez, miből van, aki nem annak igazából nem is kell tudnia. Ha valakit nagyon érdekel, akkor meg a gugli lesz a barátja ez ügyben
-
0xmilan
addikt
Az alairasod se egy túl konstruktív vélemény, és nem is túl barátságos.
> Én kizárnám a teameket a játékból, és csak solo playerek léphetnének be
Ezzel egyetertek, bar szemelyesen nem erint a problema.
Szerintem jo dontes volt, hogy mar nem lehet ezzel olyan gyorsan XP-t farmolni.
Ha gyors es konnyu XP kell, akkor csinald meg a daily punchcardokat. Egy jatek alatt siman megvan a kozel 200k. -
Spec
őstag
válasz
0xmilan #10314 üzenetére
Bocs, de ez nem túl konstruktív vélemény, és nem is túl barátságos. Senki se mondta, hogy Among Us-ozni szeretnék. Az Impostor a Fortnite része, annak egy játékmódja. Miért ne lehetne vele játszani, ha már van? A kérdés, hogy nektek EZZEL KAPCSOLATBAN mi a véleményetek
-
Spec
őstag
Ti szoktátok nyomni az Impostort? Tök jó játékmódnak indult eredetileg, de mostanra teljesen szétcseszték a balanszát, legalábbis nekem ez jön le belőle érzésre.
Először teljesen jó volt, akár gyors XP gyűjtésre is alkalmas volt, mert viszonylag sok, akár meccsenként 20-30k XP-t is adott. Emiatt sokan csak beléptek, és AFK-ban végig állták az egészet, mert valamennyi XP-t így is adott nekik a játék.
Na erre tettek bele AFK védelmet, ami még ok is lenne, de emiatt most meg az van, hogy belépnek, látják, hogy rájuk kerül az AFK, mert nem csinálnak semmit, és egyből lépnek is ki.
Volt olyan hogy agentként még az első assigot se sikerült befejeznem, már nyertek az impostorok, mert kapásból kinyírtak 2-3 agentet, meg menet közben kilépett vagy 3-4, és egyből vége is lett.
Sajnos az XP-t is nerfelték, és mostanra jó hogy ha 8-10k XP-t ad egy kör. Ez is probléma...
Ami meg szintén nagy baj, hogy pre-made csapatokkal lépnek be, pl. belép egy 4 fős team, és ők nyilván tudják, és meg is beszélik egymás között, hogy van-e köztük impostor, vagy nincs. Semmit se csinálnak, bohóckodnak középen, és szisztematikusan kipécéznek maguknak valakit, akit utána ki is szavaznak. Ezzel teljesen felborítják a játék mechanikáját, ami pont az egymás közötti kommunikáció hiányára, és az információ manipulálására alapoz.
Én kizárnám a teameket a játékból, és csak solo playerek léphetnének be, és a játékmódban minden voice, meg szöveges chatet is tiltani kellene. Mi a véleményetek? -
0xmilan
addikt
válasz
galaxys80 #10309 üzenetére
Dark Jonesy-nak 2 questline-ja van. A shotgun shell gyujtogetos a regi, neked gondolom az ujabb kellene a glider miatt. Ki tudod valasztani, hogy melyiket inditod el, amikor beszelsz vele, de egyszerre csak az egyik lehet aktiv, szoval torold a regit, mielott elinditanad az ujat.
-
galaxys80
veterán
Nálatok működik a dark jonsey küldetés? Én már vagy ötödször csinálom meg, de hiába adja meg az xp-t, nem pipálja ki a küldetést.
-
0xmilan
addikt
válasz
paatrick #10306 üzenetére
> Ami fura hogy random dobálja hogy milyen karakter vagyok. Ezt hogy lehet változtatni? Szintlépéssel majd kapok dolgokat?
A default skin mindig valtozik. Ha allando figurat szeretnel, akkor azt venni kell; szintlépéssel nem ad skineket, hanem csak csillagokat, amikkel a battle pass-ben tudsz fizetni tobbek kozt a skinekert is. Most vannak a fortnitemares esemenyek, amikkel lehet ingyen backblinget meg pickaxe-t szerezni, de az egyedi skinek fizetosek. -
paatrick
őstag
Na most sikerült felraknom meg beregisztrálni. Nem igazán értem mi történik, de a 2. meccsemen első lettem
Mikor ketten maradtunk megjelent valami füstölő fehér akármi. Ahhoz odamentem de nem történt semmi, aztán vagy 5 másodperc múlva kiírta hogy Victory. Szóval mi volt ez a végén? Csak oda kell állni és nyert?Ami fura hogy random dobálja hogy milyen karakter vagyok. Ezt hogy lehet változtatni? Szintlépéssel majd kapok dolgokat?
-
0xmilan
addikt
válasz
Vertigo18 #10302 üzenetére
Ha a Horde Rush jatekmodban vagy, akkor latod azokat a questeket.
...Az elobb tradeltunk (mindkettonk egyszerre eliminalodott) es megkaptam az SMG elimes reszt a daily punchcardrol, tehat akkor is ervenyes, ha abban a pillanatban neked is annyi.
Szerk.: Masik oldalak azt irjak, hogy a Complete 20 Horde Rush quests rewardja Cube Queen Skin. Szoval passz. Nekem egyelore 11/20.
-
0xmilan
addikt
válasz
Vertigo18 #10297 üzenetére
Cosmetic Quests
Complete 20 Horde Rush Quests | Reward: Cube Queen Banner Icon
Earn a Team Score of at least 400,000 | Reward: Cuddle Scream Leader Spray
Earn 2,000,000 Combined Team Points | Reward: Thinking Juice Back BlingSzoval gondolom pont az, ami latszik is a kiskepen. Kapsz egy Cube Queen icont a neved melle. Azt hittem, hogy valami dance lesz minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest