- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz
DrTechnoid #11269 üzenetére
kÖSZÖNÖM!
-
mcwolf79
veterán
Ez a aim assist olyan dolog PC-s berkekben, hogy arra ra lehet fogni , hogy “büdös konzolos azért lőtt le, mert neki van beépített cheat “. Vannak olyan játékok konzolon , ahol nagyon durva az aim assist . Pl. BF1-ben gyakorlatilag az ellenfél fél méteres körzetébe húzod a célkeresztet , és már ra is húzza az aim assist. A Fortnite-ban közel sincs ilyen durva aim assist . Legtöbbször en észre se veszem , hogy segítene. Ha segít is mondjuk úgy egálban vagyunk a PC-sekkel , mert ott egérrel egy tornyot felhúzni kb. fele annyi idő , mint kontrollerrel. Amúgy az nettó faszság, hogy nem lehet elbújni , mert falon keresztül is ráhúzza . Akkor nálam biztos ez inaktív , mert célozni kell akkor is , ha fal van közöttünk .
-
0xmilan
addikt
válasz
paatrick #11282 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az egesz video egy vicc. Nincs ott se ekkora recoil AA nelkul, hanem direkt fole celzott joval.
A sima paukembor szerintem a 9. oldalon van, a fekete a 10.-en es a feher van a bonusok kozott + meg nehany extra varians, amik szerintem meg jobban neznek ki (kek, piros, arany igy fejbol).
Az oldalakon nem muszaj szigoruan sorban haladni. Tudsz ugy unlockolni uj oldalakat, hogy az elozoekrol nincs meg minden, de ha az adott oldalon kell minden pl. a pokemberhez es ott van egy style, akkor annak meg elofeltetele az eredeti skin, ami meg korabbi oldalon van es ott is kell minden az adott oldalrol az adott skinhez... , szoval azert valamilyen szinten be van korlatozva.
Illetve 1500 vbucks van a BP-ben. -
paatrick
őstag
Pókember a 10. oldalon van a Battle Passban, tehát 100 szintig el kell érjél hogy megszerezd. Jelenleg supercharged XP van, január 6-ig(?) így könnyebben fogsz szintet lépni. De azért a 100-as szinthez szerintem minimum kell 1 hónap.
Aztán a Battle Pass extrában van még fekete ruhás pókember is, ahhoz olyan 140-es szint kell(?).Szintenként kapsz 5 csillagot amit el lehet költeni a Battle Pass oldalakon. Mire Pókemberhez érsz az összes oldalról meglesz minden, más karakterek is, emote, fegyver skin, plusz tudsz beváltani V-Bucks-ra is csillagot ami kb a pénz a játékban. Ebből tudsz venni a shopban emote-ot, karaktert stb kb 1300 V-Bucks jön ki belőle a 100 szinttel.
-
paatrick
őstag
válasz
0xmilan #11281 üzenetére
Mire gondolsz? Hogy túl van játszva az egész? Igen, ettől függetlenül ugyanez a helyzet a fortniteban is. Egy konzolosnak a célon tartja, egérrel meg nem. Attól hogy nincs ekkora visszarúgás még mindig jelentős előny.
Sőt megnéztem azóta pár videót és azt mondják Season2-ben még durvább volt. Ott konkrétan ha előtted ugrált akkor is lekövette a célzással. Szerencsére ez már nincs Seanson3-ban, elvileg... -
kid46
aktív tag
Sziasztok. Szeretnek egy kis segitseget kerni. Nem vagyok nagy fortnite jatekos nagyon ritkan jatszok vele. De most itt ez a baki a Cod al es meg is untam uj jatek elmenyre lenne szukseg. Van ez az uj battle pass amibe pokember van. Megeri megvenni a battle passt, vannak benne jo dolgok? Mennyi ido kifarmolni az egeszet? Koszonom.
-
paatrick
őstag
válasz
Hzoltan969 #11277 üzenetére
Más játék de tökéletes szemléltetés: videó
-
Spec
őstag
válasz
Hzoltan969 #11277 üzenetére
Mondjuk azért ez sok mindent megmagyaráz. Hozzáteszem, ez gyakorlatilag egy built-in csalás valahol.
-
Hzoltan969
tag
válasz
paatrick #11276 üzenetére
Én PC-n szoktam játszani, de tegnap mentem két menetet PS5-ön, kiványcsiságból. Hááát, vicces volt, a kontrolleres aim assist sokkal durvább, mint gondoltam - úgy fordul az ember után közelharcban, hogy kb. mellélőni sem lehet és hiba épít eléd egy falat, azon keresztül is leköveti, tehát csak nyomni kellett a ravaszt és fallal együtt kiszedtem simán bárkit.
-
paatrick
őstag
válasz
Vertigo18 #11274 üzenetére
Ezért van az hogy sokszor gyengébb fegyverrel is megöl hiába lövöm én is folyamatosan, nekem lemegy 200 élet, neki meg marad 100+.
Snipernél is van egy ilyen érzésem mert van aki istentudjahonnan futás közben is eltalál. Én meg sokszor álló célpontot nem találok el vele mert mellé megy hiába állok rajta.
Ami még baromira idegesít snipernél hogy ha nézed lősz, elment a 3 töltény, akkor nem tölt újra automatikusancsak akkor ha kijössz a scope-ból.
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #11274 üzenetére
Én azon voltam kibukva tegnap, mikor a bokorból rálőttem a kb. 80-100 m-re lévő csávóra MK Sevennel, hátulról. El is találtam párszor. Utánna direkt nem lőttem, hogy ne tudja kifigyelni, hogy honnan lőttem pontosan, sőt arrébb is mentem kicsit. A bokrom mellett még volt vagy 3 másik bokor is egy helyen. Maximum a nagyjábóli irányt kitalálhatta, de mást biztosan nem.
Erre megfordult, és gyakorlatilag pont lövést leadva egy Mythic MK Sevennel, simán kiszedett a bokorból pár lövéssel, úgy hogy arrébb ugrani nem volt időm. Na ezt hogy? -
-
Zoolee19
senior tag
Én sem építkezem, de vannak olyan emberek akik pár másodperc alatt, olyat építenek hogy a hajam is égnek áll.
Forniteban vannak az "építő mérnök" emberek, itt tanulják a szakmát. -
paatrick
őstag
Azigen
Én meg ma pont egy konzolost néztem aki megölt top10-ben, FPS fegyverre akkora aim assist volt neki hogy folyamat lőtt és egy mm se mozdult a középpontinnentől vicc az egész ha én lövök vele PC-n akkor 3 lövés után már nem talál egy se távolra csak ha egyesével lövöm...
Csak látnék egyszer egy snipert is...
-
válasz
Apucy01 #11268 üzenetére
Aszt hiszem 20000 a teteje, amikor kész vagy a fapusztítás küldivel. De nem muszáj vágni, ha begyűjtöd az összes égő bogarat amit találsz, akkor azokat mindig egy fa csoportulás közepébe dobva akár 40-50 vagy jóval több fa megsemmisítését megcsinálhatod kb fél perc alatt. Így jóval könnyebb haladni mint egyesével fát vágni.
-
0xmilan
addikt
válasz
30z.Samu #11259 üzenetére
Az alap epitos bindokon en se valtoztattam soha es nekem Z X C V.
...Az mas kerdes, hogy soha nem talalom a jo gombot, ha hirtelen kene. Ha ramlonek, akkor a Z-s reflex mar megvan, de komolyabb epitkezeseknel meg keresgelnem kell, hogy jo, akkor most az X-et kene lenyomni, az hol van meg melyik ujjal nyomom le? Nincs meg ujjmemoriaban sajnos.
Lehet, hogy az egerre kene atraknom par epitos bindot, mert eleg sok rafer (MX Master 3). Amikor gipszben volt a bar karom nemreg, akkor raraktam a 4 5-ot mert egyszeruen nem ertem el, meg a B-t, R-t, M-et es =-t (autorun). -
GEIL
addikt
sziasztok !
Shopban bent van 2 db Matrix emote és egy fegyverskin.
Mikor lesznek a skinek bent ? -
válasz
paatrick #11254 üzenetére
Dobnak quad-ról is cukrot NPC-k, meg ott is hagyják neked a verdát.Jól jön mikor jön a bánat a hátad mögött.
Amúgy érdekes dolgokat sürítenek bele ebbe a játékba, az az érzésem néha hogy néhány készítő tudatmódosítokat fogyaszt nagykanállal annyi bizarr skin meg elképzelés van itt összegyúrva. -
paatrick
őstag
Az utakat pedig a mikulás járja egy kamionnal, ha valaki még nem futott össze vele de ilyen nagy hohoho-zást hall akkor menjen arra. Ha meglát akkor rád dob 2 ajándék dobozt is tele cuccal.
Ezt a hajót már láttam 1x de végül nem mentem arra. Na majd legközelebb.
-
Spec
őstag
Lehet ismeritek, de ha nem akkor talán hasznos info...
Van a játékban egy random helyen megjelenő hajó. A neve Knepley's Pawn. A hajó mindig más helyen jelenik meg, de nem olyan nehéz elcsípni. A térkép nem mutatja, "vizuálisan" kell kiszúrni zuhanás közben.
Érdemes rámenni, mert elég sok loot van rajta. Egyrészt mindig van rajta egy nagy fekete láda, és legalább 2-3 sima kincsesláda is. Néha kék láda is van rajta. Ezen felül tele van szétkalapálható slurp hordóval, és lőszeres ládika is akad bőven. Szóval ideális kezdő hely, ahol egyből fel lehet szerelkezni jó motyóval. Hátránya, hogy ezt mások is tudják
(Kis érdekesség, hogy a Chapter 2 elején volt egy azonos nevű Shop a játékban, amit a vulkánkitörés pusztított el.)
-
GEIL
addikt
válasz
paatrick #11245 üzenetére
Az első 100 szintet tuti megvette...Streamerek többsége így kezdi....
Most Szombaton valami fura volt a játékban....valahogy "túl erős" ellenfeleket adott az előtte lévő napokhoz képest. 10 solo meccsből 1X tudtam lenni top10-ben. Aztán hirtelen bedobott egy Epic-es szavazást a nehézségről...stb stb. nyomtam nekik hogy nehéz, nehéz...stb stb.
Aztán tegnap (Vasárnap) beléptem, ugyanoda ugrottam, ugyanúgy játszottam.....
és 5 solo meccsből 3 victory lett egymás után (utolsó 2 az koronás victory), de ilyen 8 és 12 killekkel XD. Olyan vak fakezű emberek voltak ellen hogy azt hittem direkt szórakoznak....vagy botok lettek volna ? Mindegy, tetszett és élveztem is.
39-es levelnél járok úgy, hogy BR-t alig játszom, inkább az STW megy még mindig, de hát már onnan is jön a BR XPígy mindig lépek egy egy levelt BR-ban is. azért március közepe még piszok messze van...level 100 meglesz, utána már nem izgat a sok szivárványszinű változat....
-
-
paatrick
őstag
Figyeljetek már, hogy kell az emote-okba berakni többet?
Locker-ben 6-ot tudok berakni, de mikor választom ki a körön akkor ott még 2 szabadon van.
-
Közben rákerestem, van egy Secret Quest, ha valakire rádobod a Chiller Grenade nevű fehér hógolyó gránátot, és úgy 'bejegeled' a lábát,akkor 5/7 lesz. Valószínűleg ezt tudtomon kívül csináltam meg. Ebben a videóban van még olyan hogy csirkével kell repülni 200 m-t, meg táncikálni 2 adott helyen, de előre nem akarok még annyira futni. Hogy honnét jött erre rá a gyerek, fogalmam nincs.
-
0xmilan
addikt
Ilyen palyakkal sokkal konnyebb szintet lepkedni.
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #11238 üzenetére
Nem tudom, szerintem bug. Én duoban csináltam meg. Első adagra volt 3 db küldi összesen. Nekem lett 3/10 a páromnak meg 4/10. Azt hogy amikor 3 küldi volt összesen?
A kandallós téma nem is adja olyan ritkán az 1000 XP-ket. Ahogy néztem 2-3 percenkén simán beadja, és van 100 XP-s is közben -
0xmilan
addikt
válasz
DrTechnoid #11238 üzenetére
Nekem most 4 (lesz, ha megcsinalom a csuszkalast). En csapattarsam is mondta, hogy neki mar 5 van. Megcsinaltam eddig szerintem minden nap, meg amugy is 2 hetig aktivak ezek, szoval nem ertem, hogy mi okozza a kulonbseget.
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
Bazsi1987 #11235 üzenetére
Ja , rémlik valami ilyesmi
Azok a régi szép idők . Azóta csak f😩s battle royale COD jött . Nálam meg azóta is COD BR téren Blackout a legjobb . Jó ez a Forknite is , csak sokszor megszopatnak az építő mesterek
De relaxálni jó ez is , mert nem baxxa fel az agyam akárhogy lőnek le ( agyat felbaxni ott a FIFA
) .
-
Spec
őstag
Nem tudom figyeltétek-e, van ugyebár ez a karácsonyi Lodge házikó. Abban van egy fain kis kandalló, amire ha ráközelítetek, akkor átvált a játék kvázi egy kandallós képernyőkímélő módba. Hangulatosan ropog a tűz, és lehet nézegetni a lángok játékát.
Csakhogy ez a kis kandalló XP-t is ad közben. No nem sokat, de ha jól láttam jellemzően 15 sec-enként 10-20 XP ugrik be. Ami nem sok, de úgymond AFK-s XP gyűjtésre jó. És hab a tortán, hogy időnként akár 1000 XP is beugrik, bár ez gondolom baromi ritkán jön.
-
Spec
őstag
Ha szeretnétek viszonylag gyorsan szinteket lépni, most érdemes tolni az Impostort. Megint elég jól adja az XP-t. Átlagban 8-10 perc egy kör, és olyan 10-12.000 XP-t ad. Ha jól sikerül akár közel 20k XP is kijöhet belőle, kevésbé jól sikerült körben is megvan a 7-8k. Elvileg ismételhető akárhányszor, szóval 1 óra alatt akár 1,5-2 szint is összejöhet.
-
paatrick
őstag
válasz
Wellin9 #11227 üzenetére
Ne aggódj ha pár órát beleraksz, majd olyan ellenfeleket ad be hogy top10-ben egy lövéssel fejbevernek és meghalsz azt se tudva honnan lőttek le.
Amit most kifejezettem utálok hogy valahogy mindig hátulról jönnek és mire megfordulnék már meg is haltam
De van olyan is hogy top3-ba pont ilyen bújócskázósak jutnak be és akkor nézed hogy össze vissza lőnek és fogod a fejed hogy hogy tudtak ezek lelőni. -
Wellin9
tag
Életem első 2 meccse = 2 win, úgy, hogy kb. senkivel nem találkoztam, sőt az utolsó állva maradt játékos konkrétan kiment a körből mindkettő alkalommal. Ez mindig így van itt ? Gondoltam egy kicsit megnézem ezt a játékot a Warzone mellett, ahol már kicsit untam a sorozatos 2. helyeket, nem mondom jó érzés nyerni, de azért így nem túlságosan felemelő.
-
-
0xmilan
addikt
Nektek is haldoklanak a szerverek?
-
stewe780
őstag
Xboxon kontrollerrel elvileg van egy minimális aim assist, segíti a célzást. Illetve olyat is olvastam, hogy egyszerre nem mehet a kontroller és az egér+billentyűzet. Nekem viszont series S-en mindkettő működik egyszerre, a kontroller és az egér is. Ilyenkor elvileg a kontrollerre a célzás segítése kikapcsol, de hogyan lehet visszakapcsolni? Elég ha kikapcsolom a billentyűzetet és az egeret, vagy ki is kell húznom a hozzájuk tartozó USB stick-et?
-
paatrick
őstag
válasz
mcwolf79 #11216 üzenetére
Ez a hógolyólövő lesz. Van még hóemberfej amit ha eldobsz robban vagy hóember lesz belőle. Meg a giga ajándék doboz. Bárcsak eggyel több cuccot lehetne magaddal vinni, nagyon bírnám.
Így marad az AR, AR, sniper, heal, shieldbár most az auto shotgunt is próbálgatom.
Múltkor valamelyik karakternél meg volt valami cucc hogy álcáz engem. Mondom mi? Kifizettem és átváltoztatott egy fotellé
nem is tudtam hogy ilyen is van. Rendesen futni is tudtam fotelként. Kb 2 percig kitartott. Mondjuk egy top3-ban vicces lenne bejátszani.
-
mcwolf79
veterán
Mi az amivel el tudnak vakítani ? 1v1-ben voltam a végén ,dobott valamit , ami elvakított . Vaktában lőttem az auto shotival,valszeg telibevertem , mert nyertem
-
paatrick
őstag
Közben supercharge van amúgy, miért nem mondjátok vagy pont most kezdődött?
meg a mikulásnál is lehet minden nap ajándékot nyitni. Mondjuk amit most nyitottam nem volt nagy szám egy ajándék mutatós emote
Azért az ilyen kempelő mesterek ki tudnak akasztani. Sivatag tetején vagy egy épület 1 ajtaja van, nyitok be hát ott guggol mögötte a csávó és telibe pofánlő, meghaltam.
Utána visszacsukta az ajtót és guggolt tovább. Ennek mi értelme azon kívül hogy bejut a top10be.
Amúgy jó köcsög hogy a squadban mind a 4-en menni kell a széfekhez. Mióta van még egyet se tudtam kinyitni...
-
1dude
senior tag
válasz
kisza25 #11194 üzenetére
Már azóta 4
Olyan emberrel maradtam a végére, aki nyilt terepen kb 20 lépésről sem tudott eltalálni fél perc alatt (én sem őt, mert a gamepad még mindig az ellenségem
)
A végére én lőttem ki.Én azt mondom most is, ha a játék úgy akarja, 100 meccset is megnyerethet veled, de 100 olyanba is bedobhat, ahol még a landolás is kihivás lesz.
-
markknight
veterán
Egyszerűen elindítjátok az Online Geforce Now-t (gondolom olyan eszköze van mindenkinek ami futtat bármilyen böngészőt) aztán elindítjátok a gémet. Voilá, megvan a skin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA