Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
-
-
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Igen, anno voltak ilyen cuccok a shopban:

Meg egy banner icon-t is adtak ingyen:
Gondolom nem sokan vettek meg ezeket, ezert ugy voltak vele, hogy nem eri meg foglalkozni vele, de azert egy szamot atirni a glideren vagy az emote-ban valszeg nem sok munka lett volna es biztos van, aki megveszi mar csak azert is, hogy meglegyen.
Amugy a reddit is napok ota azon viccelodik / morog, hogy mennyire rossz mostanaban az item shop.
-
GEIL
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Nekem a kalózhajó, a lávás rész a vulkánnal és a szörny csontváza hiányzott....azt még betehették volna igazán.....na meg persze a szélturbinás levegőfolyosót meg a nagy drónokat....és esetleg Tilted helyett Neo Tilted...vagy még Mega Mall jöhetett volna..és akkor kb rendben van a CH1 s9-sX is...így picit langyoska volt...de tetszett...hiszen sajnos ez nekem kimaradt
-
GEIL
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Igen....az a havas-hóviharos-ködös időjárás piszok hangulatos volt.
A másik nagy kedvencem a mindent elborító víz volt, és amikor a "kör" egy körben érkező nagy szökőár volt és a "körön" kívül végülis víz alá kerültünk és cápák is voltak benne...stb stb.....
Szóval egy dinamikusan változó, akár szélsőségesen ködős vagy esős időjárás a napszakok váltakozása mellett még nagyon nagyot dobna a játékon....de véleményem szerint be fog még kerülni az is....hiszen a legújabb unreal engine dolgozik a játék alatt. -
pourri
aktív tag
válasz
Exelsior
üzenetére
"vásárlás után reklamációt sok helyen nem fogadnak el", ez nem a vevő hanem az eladó védelmére lett kitalálva, ez esetben nem állja meg a helyét.
Viszont aránytalanság elve még mindig létezik, teljesen jogosan, törvényesen nem adhatja el annyiért amennyi ki van írva ha az arányaiban extrém. Ha emagon elütnek két nullát és 1899 forintért látsz ps5-t, nem fogják elküldeni mert van egy törvény ami ez esetekben az eladót védi, megveheted eredeti áron vagy törlik a vásárlást.
Epic is megtehetné, bár nem tudom külföldön milyen szabályok vonatkoznak erre. De nem fogja, ez neki egy csepp a tengerben, napi több millió dollár a bevétele, nem pár magyar "ingyen" skinje lesz a problémája. -
-
GEIL
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
utóbbi 1 év alatt kaptunk benne:
-picit fejlesztett grafikát (épületek, falak összedőlése....stb)
-állatok
-új (állatos) hősök és team perk
-új fegyverek
-1 teljesen új pálya
-futás és felkapaszkodásstb stb.....nem ez az aranytojást tojó tyúk sajnos, hanem a BR...így erre ennyi jut
(még mindig ingyenes a Fornite, ezt ne felejtsük el !)
-
válasz
Exelsior
üzenetére
Köszi a gyors választ! Kb mi az a kártya, ami még jó lehet? Olyan 30 körbe lehet kapni újonnan? A használttól fázok kicsit, melegítik össze vissza, pláne, hogy én szervizelem a gépet, nem adnám hozzá a nevem.
MOD: Most nézem, 30-ért kb az van, ami benne van jelenleg...
-
Komplikato
veterán
válasz
Exelsior
üzenetére
Az a baj a Nanite témával, hogy kell hozzá kártya, amin van elég VRAM és elég gyors a geometriai sebessége. Konkrétan egy darab fa több poligont tartalmaz abban a verzióban, mint előtte a láthatárig látható összes minden. A másik, hogy kellhet hozzá az NVMe SSD sebessége is. Ha nem borul a GPU piac a bányászat és karteles áremelés miatt, nem is lenne gond az olyan vasak elterjedtsége, hogy gondot okozzanak. De. Amikor rászoktatják a népet, hogy eSport játék, "rajzfilmes" grafikával még 4K alatt is 200FPS+ közepesen gagyi kártyán is, utána kijön a "feljavított verzió" és akkor örülni kell egy RTX4090-el, hogy maximumon megvan a 60FPS, az nem mindenkinek örömhír.
-
Spec
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
Tegnap mentünk egy meccset a párommal duóban, és csatlakozott még hozzánk 2 player. Erre a két majom a 2. waveben meghalt és ki is léptek, ott maradtunk ketten. Nagy nehezen elverekedtük magunkat a végéig, és csodálatos módon sikerült lecsapni a bosst.
A taktika az volt, hogy hagytuk a fenébe a sziklákat, amiből spawnolnak a szörnyek, hanem csak futkostunk körbe-körbe, ők meg követtek minket. Szépen összeverődtek egy nagy csordába, és akkor rájuk lett spriccelve a robbanós takonyköpő fegyóval, ami le is vitte egyszerre az összeset.
Üresjáratban meg lőttük mint a gép a bosst, a mellkasán lévő lyukba célozva lehetőség szerint. Ami nagyon darálja az a ripsaw launcher, meg a chroemos burst rifle legalább aranyra felhúzva. -
Spec
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy jól fut. 1080p-ben, 100% render scale mellett, low settinggel megy 30-40 FPS-el. Pont ahogy kb. saccoltam is.
Viszont ez egy 2021. januári videó, úgyhogy lassan 2 éves játék verzióval készült, ami óta rendesen kalapáltak már a játékon, ami a hardver igényt egyáltalán nem javította. Azóta volt egy Unreal Engine 5-re való átállás is, úgyhogy most szerintem jó ha a 20 FPS meglenne
-
-
Spec
őstag
-
Franklin
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Tegnap Ninja streamen pont ezt fejtegették, hogy legyen építés vagy ne, de az egyik legrosszabb megoldásnak a limited építőanyagot hozták ki, mondván aki építene, annak is rossz, mert hamar elfogyna, aki meg nem építene, annak is rossz, mert ugyanúgy építeni fognak ellene.
Szóval nehéz ügy, talán egy külön mód lenne a legjobb, a játékosbázis elbírna 2 módot szvsz.
-
Spec
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
Annak én is nagyon örülnék, de még hírét se hallottam soha. Ismerve a Paramount-CBS közismerten zárkózott, és nem túl együttműködő szerzői jog kezelési protokollját, én nagyon csodálkoznék rajta, ha valaha is lenne. Legfeljebb egy érkező film kapcsán tudom elképzelni, de az nem mostanában lesz. A futó Picard sorozat, és a Discovery kapcsán nem hiszem hogy lesz.
-
-
Spec
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
Csináltam egy egyszerű méretbeli összevetést a két térkép között. Nem egyszerű dolog, mert igazából nincs közös pont köztük, amit lehetne viszonyítási alapnak venni.
Itt jegyzem meg, hogy a korábban kitett "leaked" chapter 3 map mondjuk úgy nem jött be, köze sincs a tényleges verzióhoz, ahogy az várható is volt
Ránézésre nincs érdemi méretbeli különbség a térképek között, sőt mintha az új még picit talán kisebb is lenne. Valahogy én is így érzem játék közben, hogy az alapterülete nem nagyobb, csak azért tűnik úgy mert túlzsúfolták minden szir-szarral.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Exelsior
üzenetére
Én is rápróbáltam a DX12-re szerintem stabilabb mint régebben volt, bár egyelőre így sem dőlnek a fák, csak eltűnnek.
Azt viszont meg kellett állapítanom, hogy a Solo az igazi játék, a csapat játék egyre inkább egy nagy 0, fele kilép az elején, 4 ember 5 felé ugrik, ha véletlenül valaki oda ugrik ahova én és lelőnek tuti nem jön feléleszteni..
-
válasz
Exelsior
üzenetére
Nahhh, begyűjtöttem mindent ami létezik, a Queen cuccait, level 200ig mindent, a Toona Fish összes színét. C2S8 is kijátszva. GG. De érdekes módon a szivárvány szín festék továbbra is gyűlik a ládákból, ezt valamiért nem peccselték, egy értelme lenne ha be lehetne váltani vbuck-ra.
-
Spec
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
Én egy kb. 9 éves konfiggal játszok vele, i5 3470 CPU-val, és egy 4 éve vásárolt 1050Ti VGA-val. Ezzel a felállással medium - high beállításokkal, egy két felesleges effect, shadow kikapcsolásával stabilan megvan jelenleg a 120+ FPS. Tartok tőle, hogy ez a konfigom a fele FPS-re se lesz elég az új engine mellett.
Tudom, már ideje lenne gépet váltanom. Tervben is van, de nem szeretem amikor kényszer pályán vagyok egy játék miatt, és tartok tőle, hogy most sokan bajban lesznek, közöttük én is. -
Vertigo18
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Elmész az iparterületre, ahol Raven van, felveszed a küldit. Kilépsz, majd visszalépsz a játékba, ahol egyből a Sideway-be glideolsz. Első küldi, hogy üss szét 2 Sideway sziklát. Második, hogy ugorj egyet arról a piros kráterről. Az ugrás után lehet és érdemes is glideolni egyet, hiszen leérkezéskor már aktív a harmadik küldi, miszerint ölj meg 3 Sideway szörnyet glideolás utáni 15 másodpercen belül. Tehát kész is a harmadik küldi elég gyorsan. Ha nem megy a 3 szörny 15 mp-en belül, akkor meg úgyis ott as kráter, lehet megint ugrani, glideolni. A negyedik küldetés sem egy bonyolult, ha kész az előző három szörny, keressünk egy magaslatot (szerintem a legjobb a lakókocsi, mert nem túl magas és nincs pereme), majd erről "lőj headshotot 2x"! Szerencsére számolja a monsterekét is. Aztán keressünk két ládát (itt akár a sideway-ben) és verjük szét pickaxe-szel. A legjobb a már kinyitott láda, mert azt lehet célozni, ami ugye 100 sebzés, a még ki nem nyitott ládán nem jelenik meg a kék cél, így azt 10x kell eltalálni.
Aztán kilépés, belépés és mehetünk megint Ravenhez. Fontos hogy amikor kész az 5. Raven quest, akkor abban a menetben nem tudjuk felvenni a Raven questsorozatot.
Ez kb. 10 perc alatt megvan jó esetben, kb. 15.000 Xp.
-
-
GEIL
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Egyetértek.
Környezeti hatások jöhetnének tök véletlen helyen és időben....szél...eső...hó...köd......
Akár csak a Save the worldben látható porvihar és forgószél is elég volna....eső után pocsolyák vagy nagyobb víz is maradhatna.......autók mellé motorok vagy gördeszkák/légdeszkák.......de a lávás vulkános rész is hangulatos volt....a régi térképen tényleg volt a sárga homoktól a zöld erdős részig, havas hegyek, ropogott a hó ahogy lépkedtünk rajta....stb stb.
Jöhetne az unreal engine feljebblépés és több változás.
-
-
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Exelsior
üzenetére
Mennyivel nőhet meg a gépigény? 20 -30 vagy 50%, saccra? Aggasztó bár tervezek újítani de pont ez volt az egyik vonzereje hogy elég flottul megy a régebbi gépeken is. Üzleti modellnek is gondoltam mert így több játékos számára elérhető, és a többet költőknek is kedvez ha sok a gyöngébb configon lábatlankodó, mert könnyebb őket lelőni. Reméltem a mostani újításommal elérem a vágyott 60 fpst.
-
válasz
Exelsior
üzenetére
Már várom, már itt nincs semmi teendőm. 2 db 12k-s hosszú küldi (67 / 75 bounty, 80 / 100 fegyver upgrade) maradt a szokásos napik mellett, de ezeket is 2-3 laza délutánon befejezem.
A gépigényhez annnyit hogy így se néz ki rosszul, de kiváncsivá tettetek hogy a 2070 kevés lesz-é hogy ultra beállításokkal fusson rajta a jövőben a grafikai updét után. -
GEIL
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Epic-re állítva az árnyékokat, na az rengeteg erőforrást zabál...de cserébe nagyon szép a játék...az utolsó kis fának is dinamikusan mozog és vetül az árnyéka a nap/hold vagy más fényforrástól függően...ahogy kell...az építményeknél szintén....de kb felezheted az fps-t ha használod...sőt..van ahol harmadol.

Mondjuk én többnyire STW-zek, de ott nagyon kell a fullos látvány.Igen, tudom hogy RTX kártya kell hozzá......néztem RTX2060-as tesztet...TheVR-os srácok tesztelték és ott mondták hogy a Dlss még csak 4k-ban elérhető "fícsör".
De ha azt mondod hogy akár FullHD-ben is benyomhatom majd, na akkor tényleg pöpec lesz...
RTX 3060 van tervben, ha kb helyreállnak az árak. -
Vertigo18
addikt
válasz
Exelsior
üzenetére
Tehát, ha már megvettem a BP-t, akkor utána a Crew megvásárlásával nem jön már vissza a 950 V-buck, "csupán" jár a Crew-hoz 1000.
Viszont, ha nincs BP-m, akkor 950 V-buck kifizetése nélkül megkapom a Crew megvásárlásával a BP-t is és még mellé 1000 Vbuckot is, jól értem?
Apropó, bejelöltelek friendnek anno, amikor kérted itt, talán valami headshot küldiben kértél segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest