Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vertigo18

addikt

válasz Sefneni #10372 üzenetére

Nekem a többiek balf@ckodása nem tetszett sokszor. Sajnos én sosem barátokkal játszok, így összedob 6-10 éves, igazi nokedlikkel, akiknek sokszor fogalmuk sincs a dolgokról. Olyan alapvető hibákat követnek el, hogy sokszor már kiabálni lett volna kedvem, szerencsére már kinőttem a rage-lésből. Ráadásul a voice-re egyik se figyel, vagy nincs fülese, vagy nem tud angolul, vagy épp lec@rja...

Van, amelyik a páros körök kezdetén elkezd építeni... Könyörgöm, hát minek? Úgyis dinamikus, megy, "vándorol" a safe kör... A másik, aki felveszi előlem a kaszát, aztán... átvált asszára és azzal lő, hát azzal tényleg üvölteni tudnék, hogy adja már át a kaszát, vagy HASZNÁLJA! De persze nincs voice-a...

De az igazi kedvencem, amikor előjön a Boss az utolsó körben és mindenki öli... a MINIONJAIT! Hát, attól falra tudnék mászni! A Bossnál mindenkinek a BOSST kell ölni, az egyetlen, a kaszás, aki lent írtja az apraját!

Egyébként visszatérve: igen, ez a 20 quest simán több jutalmat érdemelt volna, mint egy banner.

Új hozzászólás Aktív témák