- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Most akkor meg lehet valahogy szerezni Bugha skin packot, vagy sem? Mármint a kp-n kívül...
-
30z.Samu
félisten
válasz
csucsotke #9697 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy ahogy futok feléjük, dobok magam elé egy lépcsőt, ha ellövik, akkor még egyet és így közelítek hozzájuk. Aztán ha közel vagyok, akkor van hogy bepánikolnak.
Akkor van gond, ha egy építész van előttem, mert az leépít, mint a 3,14csa. Pedig tornyozni tudok, de sose jut akkor eszembe.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Monoton #9696 üzenetére
Mostanában próbálkozok a lövöldözés közbeni nagy pánikban dobni egy két lépcsőt, de jók a tapasztalataim, mert attól kicsit meghökkennek, gondolom megijednek hogy valami építész vagyok, jobb eséllyel élem túl az összecsapást. Ha nem rakok valami marhaságot, attól vérszemet kapnak, és magabiztosabban támadnak.
-
Monoton
tag
válasz
csucsotke #9691 üzenetére
Én billentyűzet + egér párossal játszok BR-t, ott tökéletesen működik. PVE-ben viszont controllerrel, mivel ott az egér érzékenységét egész máshogy állítja be.
Egyébként mi általában triozni szoktunk, ketten bill+egér kombinációval a harmadik tag pedig controllerrel. Azt vettem észre, hogy ha van egy controlleres a csapatban, akkor viszonylag könnyebb lobbyba dob be a játék. -
draco31
veterán
válasz
csucsotke #9691 üzenetére
Azt nem tudom mennyire működnek jól, azt tudom, hogy Xbox-hoz van direkt hozzá gyártott egér-bill páros, a jobb működés miatt.
Illetve még amikor bejöttek ezek a támogatások, akkor olvastam, hogy így lesz megoldva, mert alapjáraton az egér-bill jobb és gyorsabb mint a kontroller ehhez a játékhoz.
Aztán volt valami olyan egy ideig, hogy elindítottad kontrollerrel a kört, és amikor már a kezdő szigeten voltál, akkor bedugni a két cuccot, és sima győzelem. De azt hiszem ezt letiltották utána. -
-
Exelsior
őstag
Pont ezt akartam írni hogy ez a fajta gyűlölködés egy színkombináció miatt már szerintem sok.Én szimpla szivárványt látok nem egyből a melegekre asszociálok. Szép és kész. Van és kész. Persze tudom hogy hogy mi van csak már kicsit túl van tolva persze nem itt csak amiket olvastam itt ott már fogtam a fejem.
-
Årpi
őstag
válasz
DrTechnoid #9682 üzenetére
7 nap, azt írják 27-éig lesznek a Shopban, nem fognak eltűnni resetkor. A wrap szerintem nem rossz, az emote is kellemes ingyé'. Imádom, hogy páran hogy megijednek pár szivárványos cucctól, meg a játék letörlését emlegetik
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DrTechnoid #9682 üzenetére
Nálunk benne van, szóval már egy elutasító helyen igen.
-
válasz
Vertigo18 #9679 üzenetére
Még van pár órád hogy behúzzad ha kell.A nagy cégek most kicsit megmutatják hogy nem csak a full-gay júniusban gondolnak a meleg játékosokra hanem júliusban is , néhanéha közbe-közbe. Azt is el tudom képzelni hogy visszatérő pack lesz a store-ban, nem csak most egyszer dobják be. Amire viszont kíváncsi lennék hogy a másságot elutasító országokban is benn van-é ez a csomag , mint pl Qatar, Saudi , stb , vagy csak az elfogadóbb helyeken.
-
csucsotke
aktív tag
Megörültem hogy ingyen cucc, namondom behúzok valamit , de nézem jobbról, balról, mindehonnan szivárvány, képtelen voltam elkölteni a 0 eurót...talán ha tollboát tettek volna bele, vagy csilláron hintázást.
-
Vertigo18
addikt
Most komolyan bent van 6 db. LMBTQ-s cuccos az Item shopban ingyen?
-
30z.Samu
félisten
Most toltunk egy duo-t secret-el először X-en. Durva, hogy meddig el lehet látni a játékban, konkétan az egész mapot belátni tisztán a levegőben.
-
libus
őstag
válasz
ProEvoFan #9675 üzenetére
Vagy inkább sok játékos már előbbre jár benne, vagy még az előtted lévő pályákon tart...
Kitartás!
Ilyenkor nyomj Venture-t, mert azzal/ott is tudod teljesíteni a küldetésed.
Legalábbis elég sokat ott is meg tudsz csinálni, és így egyszerre mindkettőt viszed!
Meg Venture-ba jobban találsz játékost is! -
ProEvoFan
nagyúr
Ma többször próbáltam Save the Worldöt játszani, de sajnos nem talált játékosokat. Mióta lvl25 power vagyok, ez a jelenség azóta áll fent. Plankerton story háromnegyedénél mintha kihaltabb lenne a játék....talán sokan eddig bírják a kihívást/strapát.
-
Vertigo18
addikt
Arról van valami info, hogy mennyire általános az, ami májusban volt, miszerint a Crewhoz adták a STW-öt? Egyből lecsapnék egy ilyen ajánlatra már...
-
30z.Samu
félisten
Még lógok egy véleménnyel, hogy milyen a Fortnite Series X-en, hát..röviden brutál jó!
Nagyon látszik, hogy mikor van "csak" felskálázva egy kép az adott felbontásra és mikor látod ténylegesen azt a felbontást vagy legalábbis ahhoz közelit. Gondoltam, hogy szúrok be képet, de csak egy butítottat tudnék, azon meg annyira nem jön át. Szóval el kell hinnetek Nekem, hogy tényleg nagyon szép.
-
GEIL
addikt
válasz
Exelsior #9668 üzenetére
Epic-re állítva az árnyékokat, na az rengeteg erőforrást zabál...de cserébe nagyon szép a játék...az utolsó kis fának is dinamikusan mozog és vetül az árnyéka a nap/hold vagy más fényforrástól függően...ahogy kell...az építményeknél szintén....de kb felezheted az fps-t ha használod...sőt..van ahol harmadol.
Mondjuk én többnyire STW-zek, de ott nagyon kell a fullos látvány.Igen, tudom hogy RTX kártya kell hozzá......néztem RTX2060-as tesztet...TheVR-os srácok tesztelték és ott mondták hogy a Dlss még csak 4k-ban elérhető "fícsör".
De ha azt mondod hogy akár FullHD-ben is benyomhatom majd, na akkor tényleg pöpec lesz...
RTX 3060 van tervben, ha kb helyreállnak az árak.
-
Aki esetleg gondolkozik proci cserén...
Eddig egy Ryzen 1200-as procival (4 mag, 4 szál), RX480 8GB és 16GB RAM társaságában játszottam. 70-80 között volt az FPS szám, és az első kör mindig nagyon akadt. CPU kihasználtság végig 100% volt a játék alatt.
Kicseréltem a procit egy Ryzen 1600X-re (6 mag, 12 szál), így betonstabil 120FPS-em van, a CPU terhelés 30-40% közötti, és már nincs semmiféle akadás az első körben sem
-
GEIL
addikt
köszi a választ !
Így már értem a magas fps-t....végülis látótávolság és textúrák vannak maxra húzva...de árnyékok fullra kikapcsolva...de legalább van egy kis medium effekt.
Végülis így látni mindent jól a pályán, csak engem zavar az árnyékok hiánya...a látványhoz és "tér-érzethez" nekem fontos hogy ott legyen minden.
Nem arénázok és nem játszok "competitive" szinten a játékkal.....Az epic launcherben letöltötted a "high resolution texture packot is?
(Na úgy tényleg még a levelek erezetét is látod vagy a fegyveren az érdes felületet....stb stb.)
Próbáltam minden beállítást, de ha nincs letöltve ez a pack, akkor hiába is tesszük "EPIC"-re a textúrákat....kb semmi változás nincsen a mediumhoz képest.... -
törölt tag
válasz
30z.Samu #9655 üzenetére
Elvileg a játék folyamán 1000 játékpénzt össze lehet szedni az "új" verzióval is.
Itt írja, hogy napi küldetésekkel és "normál" küldetésekkel kapsz 1000 V-Bucks játékzsetont és 1000 aktuális event ticket-et, amiből vehetsz 2 db event lámát.
Amúgy a random V-Bucks-os pályákra sem kapják meg? -
csucsotke
aktív tag
Ha walaki megveszi a Save the world-t 16 ejróért, akkor az már össze tud benne lövöldözni ha kicsit aktívabb, 950 vbuckot a battle passra, jól gondolom? Mert akkor ez sem rossz ötlet, (bár belőlem ki nem húztak volna annyit elsőre a battle passra valón is rágódtam egy darabig mire kikönnyeztem, pedig az egyszámjegyű
).
-
Årpi
őstag
144hz-es LG-vel tolom, elég stabil az FPS-em pub körülmények között bármilyen esetben szerencsére, azért a 8 fizikai mag sokat segít a dolgon, meghálálja a Fortnite. Egy jó 60 fős kompetitív endgame-ben már azért biztos megcsuklana
Beállítások a következőek (DX12 api - újratelepítés stb. utáni első pár meccs röcögős a shader cache miatt, utána nálam perfect): -
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #9650 üzenetére
"Robin Hood", nem? Legalábbis én így hívom.
-
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9647 üzenetére
Nem ugyanannyiba kerül...a 2 - vel ezelőtti Crew packban pl benne volt....
3.480 Ft vagy 4.380 Ft...nemtudom mert nincs Crew packom...de abban benne van egy
skin + hátizsák + csákány + Battle Pass + 1.000 vbucks is....stb.....majdnemhogy ingyen volt az STW benne......a legújabb csak STW packok is 4.000 Ft körül mennek...azis tartalmaz skin..csákány...hátizsák (esetleg csapda vagy fegyver tervrajz) és persze az STW.Mi annak idején a legkisebb 6.000 Ft körüli csomagban csak az STW-t kaptuk.....persze voltak akciók...3.800 ért vettem fiamnak gyorsan 2 évvel ezelőtt...így neki is vbucks farmolós még.
-
30z.Samu
félisten
Hát..szerintem megoldhatták volna úgy is, hogy az újak mondjuk fele annyit farmolhassanak, mint a régi motorosok vagy mit tudom én. Ráadásul ha jól tudom nem is lett olcsóbb a játék, szóval ugyanannyiért veszed meg, mint amikor tudtál Vbuck-ot farmolni. Holott ígérték, hogy az is F2P lesz, ha az lenne és úgy mondanák hogy oké ingyenes, de cserébe nem tudsz farmolni, arra azt mondanám hogy oké. De ez csak az én véleményem, persze értem a Te álláspontodat is.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9645 üzenetére
Dehogy....pont az lenne inkorrekt ha tőlünk, korai előfizetőktől és támogatóktól elvennék az "ingyen Vbucks" farmunkat és előnyünket........bárki előtt ott volt a lehetőség hogy a kezdetek kezdetén megvegyék a játékot és támogassák a fejlesztőket akár a legkisebb csomaggal (6.000 Ft körü volt) és része legyen a játékban és szedje a Vbucks-ot.......ez a játékbeli pénz a Save the world shopban történő vásárlásra lett kitalálva.....
A Battle royale-nak még gondolata sem volt, amikor ez már ment......persze, most már ott is költhető a Vbucks.......akik meg mostanában veszik meg a STW-t, piszok olcsón, valami csomagban, annak legyen elég Vbucks helyett a ticket,
amit valóban csak STW-ben költhetnek el...PONT.
SixusOne ehhez kapcsolódó videója elmeséli részletesen:
Katt --->>> [link] <<<---
-
GEIL
addikt
válasz
ProEvoFan #9641 üzenetére
Nem lesz meg 100 óra alatt...Canny Walley elég hosszú (19 lap ?).....sok küldihez lesz hogy 8 kört is kell menned mire egyet tudsz lépni...stb...."végigjátszás" alatt a "4 világ fő küldetésvonalát" érted ?
Az a játéknak szerintem max csak az 50%-a vagy nemtudom.....a világokban lévő bázisod 6-os szintű SSD-ig kell elvinni kötelezően....de továbbvihető 7-8-9-10-es szintre is mindegyik....és utána jön még egy 30 hullámból álló Endurance, ami a legnehezebb.....oda máshogy kell csapdázni picit mint az SSD-khez. Szóval csak ez is felemészt majd jó pár órát....csak az épités és csapdázás beletelik 6-8 órába...minimum.....de ez akkor értendő ha már van is hozzá nyersanyag (kő, fém...stb stb)...és minden épitményt 3X-os upgrade-del........
úgyhogy kitartást. -
ProEvoFan
nagyúr
Pár hete játszok a STW-el, - 42 óránál tartok, Plankerton, 7. "lap" - de azt látom, hogy ez a játékmód nem éppen a fiatal korosztálynak való...ahogy mondod, összetett, talán kicsit nagyon is, és a sztori küldetések is baromi hosszúak.Ha csak a sztorit szeretnéd végigjátszani - nekem ez lenne az elsődleges célom - az is minimum 100 óra játékidő.
Nem tudom mikor fogom megunni, de ezt a játékot nem is azért vettem, hogy 1 hónap alatt végigjátszam.Ez pár éves szórakozás lesz, főleg ha a battle royalt is nyomni kell a gyerekek miatt. -
GEIL
addikt
válasz
csucsotke #9633 üzenetére
Venture mód STW-n belül van...nem kell külön megvenni......kb 3 havonta cserélődik...új pálya, új küldetések, újabb adag feloldható cuccok.......de a fő küldetésvonal mellett még szezonáliosan van többféle mellékküldetés szál is....most pl az "Impostor" és a "hit the road" is játszható és végigvihető, amikből szintén jó cuccokat lehet kiszedni (fegyver tervrajzok, hősök...stb).....érdemes minden megcsinálni és a shopban is mindent megvenni
(ticketért / aranyért...stb).Tényleg összetett és hosszú játék....folyamatosan le tud kötni és nem dőlhetsz hátra hogy na kész vagyok, mert úgyis van olyan amit még csinálnod kéne......ha elhalasztasz vagy kihagysz egy szezonban lévő küldivonalat, akkor várnod kell 1 teljes évet mire újra visszatér és meg tudod csinálni....minden feladathoz más hős / csapat a megfelelő.....olyan nincs hogy egy típussal mész orrvérzésig, mert nem fog sikerülni.
Van ahová inkább épiteni és csapdázni kell, van ahol nehézfegyverek kellenek és sok HP-s karakter....de van ahová a gyengébb HP-s "ninja" a jó, mert mozgékony és 3x magasabbat is tud ugrani ha olyan team perkkel van használva és nem sebződsz ha magasból zuhansz le...(pl radarépítős pályák). Mind a 4 féle hősnek van előnye és hátránya...és mindegyikhez kombinálhatsz legalább 20 féle team perket, amikhez más és más segítőket kell betenni hogy passzoljon a perk és erősítse azt ( mint egy összeválogatós kártyás játék kb).
A power leveled pedig szintén összetett dolog, a survivor csapatokat igazán jól összerakni is külön mutatvány....sok karaktert kell gyűjteni, hogy tényleg minden csapathoz olyan főnököt tegyél be (mythic szintűt), aminek a belső tulajdonsága passzol....a csapatban lévő emberkéknek nem csak a főnökhöz kell passzolni, hanem egymáshoz is, hogy pl plusz % bónuszt adjon neked akár lőfegyverhez, vagy csapdasebzéshez...stb stb.
Órákon keresztűl tudom pakolgatni és kombinálni őket....ha jól össze van rakva a survivor csapat és a hősöd is fullos 130-as power ( nekem már van olyan csapatom ahol mindenki 145-ös a Venture módból kiszedhető superchargerek miatt ).........Úgyhogy óriási eltérés lehet 2 karakter között aki azt mondja hogy ő már 130-as power......az lehet de van mondjuk 690 ezer HP-je......nekem a legerősebb hősöm egy jó team perkkel már 1,2 millió HP felett van egyedül is......de ugyanez igaz a fegyverekre....egy fullos fegyver se sebez ugyanakkorát "mindenki kezében"....ahhoz hogy ki tudd használni a fegyó max. tudását ahhoz jó hős csapat (hero loadaut) kell.......
a fegyver tervrajzokat és csapda tervrajzokat is órákon át lehet pakolgatni és fejleszteni.....minden cucchoz tartozik 5-6 belső tulajdonság.....amit módosítva más és más lesz a fegyver / csapda viselkedése /visszarúgása és ereje tartóssága, sebzése, pontossága...stb stb.
Aztán az sem mindegy milyen fő perk van az adott fegyveren.....a lényekből is van többféle és minden tulajdonságú ellen más és más fegyver a hatásos. (föld, víz, tűz, természet)Sok fiatal is játszik ( 12 éves fiam is), de náluk látom hogy nincs türelmük annyi órát beletenni a gyűjtögetésbe és összetett fejlesztésekbe......nekik kimerül annyiban a játék hogy szaladgálnak a vbucks miatt...kicsi powerrel és átlagosan / rosszul összerakott csapatokkal lövöldöznek....kicsi power szinthez szereznek, vesznek, cserélgetnek 130-as vagy nagyobb szintű fegyvereket, de a töredékét nem használják ki....
Rengeteget lehetne beszélni a játék ezen részéről....és sokkal sokkal összetettebb mint az elsőre látszik. A kombinálás miatt nincs 2 egyforma összeállítás.....és ez a játék szépsége is.... BR mellett ide az STW-hez másfajta tudás és látásmód szükséges.....de kiegészitik egymást és így egybevéve a Fortnitenak még van jövője....ezt az EPIC is tudja és látja.
Kicsit hosszút írtam és van benne olyan amit csak STW játékosok fognak érteni...de talán kedvcsinálónak jó....vagy ízelítőnek, mielőtt nekiáll valaki. -
GEIL
addikt
-
Årpi
őstag
Unpopular opinion: Nekem soha nem jött be az STW
Napi szinten tolom a V-bucks miatt (tiszteséggel toltam akkor is a feladatokat, amikor nem tudtam, hogy van privát lobby is és random emberkékkel dobott össze), de valahogy sosem ragadott magával. Nem az én világom amúgy sem ez a nagy PvE, mindig is PvP-s voltam inkább.
De megtudom érteni, hogy miért tetszik sokaknak.
-
Annyit írtok itt erről a STW-ről, hogy lehet elindítom én is még a végén. Emlékeim szerint 2-3 éve megtettem, kB 5 perc után nyomott egy ctd-t, és akkor hagytam. De mindezek ellenére kíváncsivá tettetek.
-
30z.Samu
félisten
Köszi!
Nem, már megvan a gazdája, én is kíváncsi leszek mekkora lesz a változás.
Betöltéstől nem várok semmit,
sőt, elvileg a nagyobb textúrák miatt kicsit lassabb is lesz. Viszont a felbontás nagyobb lesz elméleti síkon, a Forzánál lehet fel kell majd segíteni, ha meglátom az S után. -
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9630 üzenetére
Ejj...gratula hozzá !
Kiváncsi leszek mit mondasz ennyi hónap "S" után.....szerintem 3 méterről nézve a TV-t nem fogsz látni semmi változást....Fortnite-ban legalábbis tuti nem......de még a betöltési sebesség is pár mp -től eltekintve kb egyforma (SSD).
Megtartod az "S"-et is ? -
30z.Samu
félisten
Hétfőn érkezik az X.
-
GEIL
addikt
válasz
ProEvoFan #9625 üzenetére
igen...mondhatni nehéz és lassú haladni....de szerencsére tele van a youtube is segítő (magyar) videókkal is, ahol tényleg mindenre kiterjedő magyarázatot és tippeket kapni....
--> "SixusOne"sőt, a fő küldetésvonalhoz ("4 világ" ) és SSD-khez teljes végigjátszási segédlet is van...
--> "Mihály Gameplay" -
Vertigo18
addikt
Nekem sajnos ennyi időm sincs. Nagyon jól hangzik, de anno Lineage korszakból emlékszem, milyen nehéz elkezdeni egy játékot, amikor SEMMID sincsen és elkezdesz matikat farmolni. És mivel azt se tudom, mik azok a Herok és hogyan tudok még azokhoz is hozzájutni, ezért sikeresen eltérítettetek a játék elkezdésétől!
Ráadásul nekem segítségem se nagyon van...
-
libus
őstag
válasz
Nincs mit! Szívesen!
Nekem is anno segítettek (GEIL és csapata/játékos társai).
Mikor elérsz erre a szintre, neked is sok alapanyagod lesz majd, és te is segíted majd a kezdőket/kisebb szintűeket!
Én tavaly November óta játszom vele ( átlagba napi 2-4 óra), és 134-es szintű vagyok (Power level)!
Nagyon összetett játék, rengeteg variációval. Engem beszippantott!Vertigo18: Én azt mondom sokkal jobb a BR-nél az STW! Én nem játszom BR-t csak a fiam, úgyhogy tudom milyen.
Most nagyon jó Hero-kat add ingyen (dino) az STW!
Amiket alapból Hero Voucher-ért tudnál kivenni! Ez a Voucher 2-3 havonta 1db van, amit a Venture módba tudunk megszerezni. -
GEIL
addikt
válasz
Nem tartanék benne szinte sehol ha nekem sincs segítség....
A fórumról van 3-4 játékostárs akikkel nyomjuk kb rendszeresen.
"Zotyius"-sal és "The Hellboy"-jal szinte egyszerre kezdtük, de tavaly év elejére ugyanannyi idő alatt ők már dupla akkora szintre jutottak, mert én akkor inkább BR-t erőltettem.Nagy segítség volt még nekünk innen a fórumról "Elder Troll", aki adott erősebb fegyvereket és csapdákat és pár instrukciót, segített SSD-ket megcsinálni...stb.....amikkel jutottunk feljebb és feljebb.
Úgyhogy játékidőben több lesz az mint 1,5 -2 év.......találkoztam olyan játékossal aki 3,5 éve játszik stw-t és nincs annyi cucca mint nekem.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9622 üzenetére
Nekem is lehetne más program....de a 24 órából 5-6 óra alvás és a 8 óra munka már alapból lejön.....ezeket nem szivesen teszem és nem én osztom be....
Marad 24 ből 10 óra, amibe tisztálkodás, evés, öltözés...utazások....vásárlás....legyen mondjuk cakk pakk 2 óra...de inkább több.....szóval marad 8 órám amit én osztok be,....ebből a legtöbb azért a családé ( konkrétan feleségem és fiunk)....de azért kell jutni időnek olyan dolgokra amit magam miatt teszek....edzés, játék, stb
ennyi jár, ha tetszik ha nem.
-
GEIL
addikt
válasz
Vertigo18 #9620 üzenetére
igen, elég sok időd el tud vinni.....munka és család mellett tartani kell a mértéket......nálam ez kimerül annyiban, hogy a napi vbuckos pályát megcsinálom (ha van)...vagy az aktuális 160-as szintű 4 playeres heti küldiket (10 db) beosztva......esetleg az aktuális legnagyobb elérhető küldetésekből 3-4 db -ot. szóval 2,5-3 óra bele tud ugrani úgy hogy észre sem veszem.
De még mindig van sok dolog amit kéne csinálni....gyűjteni...
collection book-ot kimaxolni....(301-es szinten vagyok ott).
Megint bejött a Venture mellé a hit the road küldetésvonal, amiből a "Dínós" hősöket szinte kötelező kiszedni....több mint 2 év játék után mondom hogy bőven van még mit fejlődnöm....ez nem vihető végig és nem maxolható még 3 év alatt sem...nemhogy hónapok alatt.......A küldetések évszakonként és szezononként változnak és körbejárnak...mindenki megszerezhet mindent, csak az időt ki kell várni és akkor megszerezni amikor bent vannak. -
GEIL
addikt
49-es level vagyok BR-ban.....de van összegyűlve kb 160 csillagom, amiket még nem váltottam be semmire......konkrétan nem figyelem a küldiket, csak játszogatok.
Napi max 1 óra.....solo vagy duo a fiammal.De közben az stw-ben a legújabb Venture-t szombaton már kimaxoltam....
"power130 és level 50" és minden hozzá tartozó küldetés letudva. (kb 1 hónap volt)Most lesz több idő BR-ra is....úgyhogy a level 100 meglehet, de szivemre téve a kezem a vbuckson kívül egyik skin vagy cucc se mozgatott meg annyira hogy később használnám is.....superman-t viszont be fogom majd húzni.....Marveles cuccokat/skineket azt begyűjtöm....
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #9614 üzenetére
Én most lettem 103-as, bár én minden nap megcsinálom a három napit, aztán 1-2 db. 1700 Xp-s küldit, de többre nincs időm...
A heti, vagy egyéb (pl. "Summer") küldiket egyből csinálom. -
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #9607 üzenetére
Grat, Nekem még az alap sincs meg.
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #9612 üzenetére
Mit jelent, hogy "az összes NPC oda-vissza"?
-
válasz
-secret- #9608 üzenetére
200-tól.
Exelsior :
Amúgy semmi extra, amikor gép elé kerültem a heti 3 pihenőnapomon, akkor célirányosan csak azt csináltam amiből xp keletkezett. A napi 3x17k-s küldi + az összes NPC-t oda vissza míg kedvem tartotta. Már csak a grindelős 12k-s küldik vannak, de szeptember 12-ig lesz időm kivégezni azokat is.
-
Sefneni
őstag
válasz
Ez komoly, gratula.
-
Vertigo18
addikt
Ha jól számoltam össze a csillagokat, a bonus pagek 200. szintnél vannak kimaxolva...
Kollégának volt ideje... -
Exelsior
őstag
válasz
Ezt hogy?
bazd. ne szorakozz.
-
válasz
Ez hany lvl-tol?
-
-
libus
őstag
válasz
#95712068 #9603 üzenetére
"illetve lövésem sincs, hogy milyen sűrűn újul a bal oldali rész a shop-on belül "
Teljesen akkor újul, mikor szezon váltás van. De minden ill. majdnem minden vasárnap szokott bekerülni legendary-k. Van mikor hero, fegyver, defender, survivor.
ProEvoFan:
Venture módot érdemes végig vinni, mert értékes dolgokat kapsz! -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #9604 üzenetére
Most van Venture "event", itt kaphatsz survivor supercharger-t.
Ha kimaxoltad a research részt és az összes survivort is, akkor nyomkodhatod rá a supercharger-eket. Szóval régebben 132 volt a max power level, viszont az említett superchargerrel már láttam 135-ös karaktereket is. Szóval sosincs vége...
Ha komolyabban ráfekszel, és van jó húzóerő (segítő fórumtárs), akkor fél év alatt ki lehet pörgetni. -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #9602 üzenetére
Power level-t ("villámos" szint) 2 módon tudod növelni:
survivor squad (upgrade-elni is lehet őket)
research (naponta x pontot kapsz, azt tudod elnyomkodni naponta)Előbbihez érdemes a heti shopból (jobb oldal) megvenni a lila túlélőket, illetve lövésem sincs, hogy milyen sűrűn újul a bal oldali rész a shop-on belül, de szokott lenni egy legendary survivor is. Ezeket érdemes behúzni.
A research részt párszor átdolgozták, így előfordulhat, hogy hülyeséget írok.
A nem "villámos" szinteddel elvileg emelkedhet a naponta kapható pontok száma, és tudtommal úgy van kitalálva, hogy naponta el is kell nyomkodni ezeket. 10-es blokkokban érdemes fejleszteni, mert a 10. után kapod a legtöbb skillpontot az adott skill-re (vakon nem tudom a nevét).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest