Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Szólánc.
- Astra kalandok @Első rész
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz S e t h #6409 üzenetére
Belépsz a játékba ott látod a karaktered fölött a nevet. Azt a nevet kell megadnod annak akivel játszani akarsz. Menüben tudjátok egymást felvenni. (PS-en options gomb és ott van valahol.)
How to Add Friends on Fortnite
Ha megvan akkor látjátok egymást a friends listában és tudtok egymásra csatlakozni a lobbyba.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
válasz S e t h #6411 üzenetére
Üdv!
Mindkét accountot hozzá kell kötni 1-1 Epic accounthoz.
Logoljatok be valamelyikkel az Epic oldalára az adott plaform gombjával. Elvileg ezzel össze is lesz kötve, mindesetre csekkold az Accounts fül alatt a profilon belül, hogy az adott platform linkelve lett-e.Ezt eljátszátok a másik platformmal is, ugyanígy.
Ezután az Epic nevek alapján lehet felvenni egymást.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
elder troll
őstag
válasz S e t h #6427 üzenetére
Próbáltad ezt?
Rossz hsz-re válaszoltam, de neked írtam.
Közben csináltam képet.
Ez STW-re vonatkozik, de tippre BR-ben is így lehet.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz S e t h #6547 üzenetére
Nagynénémmel nagy dilemmában voltunk, hogy a 11 éves unokatesómra milyen hatással lesz egy 12-es besorolású (amúgy nagyon addiktív) játék. Xbox-ot kerestek anno, mert a kölök visított a fortnite miatt (haverok és osztálytársak miatt). Megkapták egyik nyárra a One S-em, vagyis nyári szünet első napján vitték el, és októberben került vissza. Utána nekem kellett kellemetlenün érezni magam, mert függőt "csináltam" a kölökből.
Ő alapból is nagyon kocka tud lenni, 4 hónap alatt kinyírt egy új kontrollert, de épp gar lejárta előtt került vissza hozzám, így garanciában cserélték egy zsír újra, még külön meg is köszöntem[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz S e t h #7254 üzenetére
Nem csak a megrágott almás shop-ból került ki, a google is kirakta a játékot.
-
draco31
veterán
válasz S e t h #7254 üzenetére
Itt egész jól elmondanak mindent.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Årpi
őstag
válasz S e t h #7385 üzenetére
Csinálhatod egyedül is a kihívást, csak a javasolt lobbylétszám amit ír mellé (illetve ezekben az esetekben a csapattagok által teljesített dolgot, ez esetben ölést is számolja) .
Ahhoz, hogy randomokat dobjon be melléd meg át kell állítani a don't fill opciót, fillre a játékmódválasztszó képernyőn. Ekkor kapsz/kaphatsz magad mellé idegeneket.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
GEIL
addikt
válasz S e t h #7617 üzenetére
mehh....nincs sok kedvem küldizni ennyire...de úgy látom muszáj lesz.
Kell a "Logan kinézet"....mert a képregényes megjelenés hát szo szo....nemrossz, de jó ha van alternatíva.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
válasz S e t h #16128 üzenetére
Ha XP farmolásra gondolsz, akkor a sima játék (főleg a sok kill, és a győzés) ad sok XP-t, érdemes tolni a Team Rumble játékmódot is. Ezen kívül a napi, és heti küldetések, meg az egyéb XP-s eventek teljesítése és jól hoz a konyhára. Vannak creative mapok is ahol jól lehet farmolni a szinteket.
Én a korábban ajánlott kis ugrálós mapon szoktam szintezni most is, ha kell pár szint mert le vagyok maradva. Nagyjából 3-4 szintet lehet vele lépni körönként az általam leírt technikával. Ha valaki szeretni a bunny track / parkour jellegű kihívásokat, akkor még kifejezetten szórakoztató is."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
-
Deck
titán
válasz S e t h #16136 üzenetére
Felszeded a Secret-eket, igen utána. Ha napi 1x-er is nyomod csak le 15:00 után kapsz 2 level up-hoz szükséges xp-t. Megéri szerintem nagyon és ha van telefon akár ott is csinálhatod.
Igen, működik.
Van egy fül ott kell beírni a sziget kód-ot. Ha nem v3-at kapsz, meghívlak te belépsz majd kilépsz és neked is az lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Sirandrish
legenda
válasz S e t h #16192 üzenetére
Detto...
Nem is értem minek lett kitalálva. Az hogy le tudsz magad elé esetleg tenni egy pajzsszerü valamit ami mögül ki tudsz lőni, meg némi fedezéket is ad, az rendben van.
De hogy azért vágj 20 percig fát, hogy azán egy semmibe meredő tornyot tudsz építeni 5 másodperc alatt ha hallassz egy fingást, az röhej..
Amikor bejött ez a hammer ami most van, az első pár nap ez is olyan volt. Rálőttél valakire oszt már bimmbamm, 300 méterrel odébb ugráltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz S e t h #16182 üzenetére
Én megvettem a Vbuck miatt , de igaziból a pajzsa volt ami bejött nagyon. Őszintén szólva megtetszett ez a dinamikus sötét arany színezet, megy ahhoz a galaktikus arany kombóhoz ami a jelenlegi kedvenc karimon van. Az 1000 vbuck 4 nap alatt jön ki ,mert a napi bonus challengeket számolja, abból meg ugye 3 a max 24 órán belül.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Sirandrish
legenda
válasz S e t h #16205 üzenetére
Biztos azt hitte hogy valami fícsör amiről ő se tud...aztán nem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz S e t h #16232 üzenetére
Jobb oldalt az a nyomifejü ölel egyet, amit nem ad ide
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz S e t h #16244 üzenetére
Jó, de úgy értem hogy hónapokkal idő előtt be lehet fejezni a seasont így is úgy is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Exkluzív órák
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- Eladó ÚJ Sony Ericsson X10i Luster White akku/hátlap nélkül
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest