- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Nekem nem mindegy a skin, de én se vettem még ,de gyűjtök hogyha egyszer lesz Clint Eastwood ponchóban akkor arra legyen v-bucksom. Viszont az emote az nagy trükk, pláne ha ilyen kitudjahonnan cimborákkal megy az ember aztán kommunikálni próbálnak az emoteikkal, akkor húz hogy nekem is legyen olyan jópofa választékom, amivel tudok visszaüzenni, ennek nehezebb ellenálni mint a skinnek. (meg ha egyszer lenne emote hogy az ellenfelem sírjára brunyálok, ez egy titkos vágyam, hát most akkor ne vegyem meg)
-
30z.Samu
titán
válasz
DrTechnoid #11398 üzenetére
Én is szerintem több csákányt meg emote-ot vettem meg skin-t.
-
válasz
stewe780 #11390 üzenetére
Engem meg a skinek nem érdekelnek a játékban , hanem az emote-k megvásásárlására tettem fel ezt az évet. Gyakorlatilag az összes 2021 januártól megjelent emote az inventorymban van, talán 1 vagy 2 darab darab lehet az éves termésből amit nem húztam be, azt is inkább olyan esetekben mikor a bankomnál valami leállás, bármilyen egyéb malőr okozta. Nem találok rá magyarázatot , talán a hörcsög lét a nyitja a dolognak. Skinek közül is van pár amit behúzok, de úgy alapjában engem is hidegen hagynak.
-
Exelsior
őstag
-
Spec
őstag
válasz
Gp4you #11391 üzenetére
Szuper! Arra figyeljetek oda, hogy a Battle Pass-ból szintén kiesik v-bucks. Ha jól tudom 1500-at lehet kivenni belőle. Ha úgy gazdálkodtok vele, hogy mire lejár az aktuális Battle Pass még maradjon legalább 950 v-bucksotok, akkor a következőt is meg tudjátok belőle venni, és abban megint lesz egy csomó cucc, és v-bucks is természetesen. Így elvileg elég egyszer megvenni, és onnan folyamatosan lehet a fiadnak Battle Pass-a, ha odafigyeltek rá, hogy mindig maradjon elég a végére.
-
stewe780
őstag
válasz
nincsnév007 #11388 üzenetére
Nem is wifizek, kábelen van direktbe összekötve. Elindítom. Az odáig oké, hogy a játék bejön azonnal, ott ahol voltam legutóbb, de utána, mire összeszedi magát... Általában nyomok egy leave game-et, és akkor jön Connecting... vagy egy percig. Persze ha utoljára kiléptem a játékból, akkor jó, de sokszor játék közben van, hogy indulni kell, akkor csak megnyomom a box elején a gombot, és kész.
-
stewe780
őstag
És ha valaki még ennyit sem akar költeni, az összegyűjti az ingyenes v-buck-okból. Én kb. februárban kezdtem és tényleg csak a játék miatt. Nekem aztán baromi mindegy, hogy milyen jelmezben lőnek porrá
Na most ehhez képest már megvan a battle pass, úgy, hogy csak a battle pass nélkül elérhető v-buck-okat összegyűjtöttem.
Most hobbiból csináltam mégegy profilt, mert ha megvan minden küldetés, akkor kicsit unalmassá válik. Első úgysem leszek, építeni nem tudok, szóval simán harcolni, nekem annyira nem nagy boldogság. Alap karakterrel a napi küldetésekre csináltam. Ehhez képest már az újban is van 3 skinem. A karácsonyi kék, aztán kinyitottam a karácsonyi pirosat és a banánost is. Nekem még alap skinnel is élvezet a játék, aztán máris van egy csomó. Aki akar költ rá, viszont tény, hogy egyetlen forint befizetése nélkül is ugyanolyan élvezetes lehet. Szerintem.
Természetesen tudom, hogy azért ez igazán felnőtt fejjel fogható fel így, a gyermekeimnek én is megvettem a battle pass-t, sőt még skinekre is költöttem nekik...Szóval nem marad üresen az epic kassza
-
-
Spec
őstag
válasz
Gp4you #11385 üzenetére
Örülök, hogy sikerült! Remélem a Battle Pass-t vettétek meg 950 v-bucksért, és nem direktben a Pókember bundle-t.
30z.Samu:
"Ez tudta, hogy ott vagytok."
Igen, tudta, ez nyilvánvaló. A kérdés az, hogy honnan, amikor biztosan nem láthatott minket? Reditten is kiposztoltam, ott azt írták tippként, hogy lehet performance módban, lowest grafikán tolja a gyerek, és akkor a bokrot nem rendereli le a játék. Ez igaz lehet, mert ha igen, akkor ez egy elég nagy baki? Elég hülyén festhetünk időnként, ahogy guggolunk egymás mellett, mintha koedukált sz*ráson lennénk épen, és közben nincs körülöttünk a bokor, amiről mi azt hisszük,hogy ott van -
kid46
aktív tag
válasz
paatrick #11359 üzenetére
1 évig nem játszottam Fortnite al, tegnap kezdtem el és már majdnem 70 es szinten vagyok... nem kell 2 hónap! Battle pass megveszed és kész, ne költsetek külön pénzt skinre ha benne van ingyen és csak játszani kell. A következő battle pass ára meg benne van a mostaniba és arra se kell pénzt költeni. De ha elköltöd skinre akkor kénytelen leszel pénzt költeni.. afene ez egy ördögi kör amiből mi felhasználók csak rosszul jövünk ki XD
-
stewe780
őstag
válasz
nincsnév007 #11381 üzenetére
Nálam biztosan nem 2 másodperc. Megy a Connecting... vagy 30-60 másodpercig, aztán néha megunom és nyomok egy kiléptetést az xbox felületén, utána betölt rendesen. Néha rájön a quick resume állapotból, hogy valami error van és akkor bejutok, de mire rájön, hogy mi történt szerintem sokszor egy perc is eltelik.
-
stewe780
őstag
Xbox-on a Fortnite quick resume mindig bazi nagy homokórázásba kezd. Persze, mert már az a játék ahova visszatérne, sehol nincs. Gyorsabb újra tölteni az egészet, mint kivárni, mire magához tér. Viszont ezt a quick resume-t nem találom, hogy hol lehetne kikapcsolni, ezt nem lehet?
-
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11372 üzenetére
Igen a videon látszik, persze. Mert bekapcsoltam a highlight módot a replayben, hogy lássátok egyáltalán miről beszélek. Nyilván élesben nincs ilyen kontúrozása a karaktereknek. Ha lenne akkor sehol se tudnál elrejtőzi. Éppen ezért szemléltettem így, hogy lássátok, nem nagyjából lőtt oda a bokorba, hanem pontosan a karakterre célzott, holott nem láthatta.
-
csucsotke
aktív tag
A képen nem, de a videón látszik, amit linkeltél hogy ott van két alak a bokorban. Rosszul azonosítottam, mert a színük hasonló a banán skinéhez. Sőt aztán a dombon keresztül is látszik ahogy szaladtok, ráadásul még a respawn kocsin keresztül is.
Gp4you-nak pc-ről vettem én is az epic oldalára bejelentkezve v-buck-ot.
Netes(virtuális bankkártya) val fizettem. -
Gp4you
újonc
válasz
paatrick #11362 üzenetére
Köszi nagyon szépen, utánna nézzek, ujra próbáljuk, ma próbáltuk kitöltöttük az visa card adataimat, és végül kérte a címet meg az országot, és ottan csak az USA államok jöttek elő, biztosan valamit nem jól csináltunk (amugy Csíkszeredából (erdély) irok,olyant is hallottam hogy a Romániából tudok vásárolni, nem tudom, amúgy megpróbáljuk újra. )
Azért köszi szépen, Boldog Ünnepek kívánok nektek -
Spec
őstag
válasz
Gp4you #11369 üzenetére
Megpróbálhatjátok nem in-game a vásárlást, hanem beléptek a neten, egy PC-n az EPIC Game Store-ba, és ott vesztek V-bucksot arra a fiókra, amelyikre szeretnétek.
https://www.epicgames.com/store/en-US/all-dlc/fortnite?sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&count=40
Nem írtad, hogy milyen platformról van szó? Ha konzol, tehát Xbox, Playstation, Switch, vagy okosteló, akkor az adott platformnak megfelelő felületet először össze kell kapcsolni az EPIC felületével. Ha PC-s akkor nincs ilyen probléma, mert az gyárilag EPIC fiókos. A fiókokat az alábbi linken bejelentkezve lehet összekapcsolni.
https://www.epicgames.com/account/connections -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11367 üzenetére
Biztos nem lógott ki. A bokor sokkal nagyobb, mint a banán. Amúgy csak én voltam banánnal, és nem engem lőtt ki, hanem a társamat. Meg láthattad milyen messziről lőtt. Csináltam neked screenshotot közelről a bokoról, és látod, hogy még onnan se látszik semmi. Csináltam a csávó szemszögéből is, és onnan meg még úgy se látszik semmi.
Teljesen kizárt, hogy láthatott minket.
-
Spec
őstag
-
csucsotke
aktív tag
Hászerintem belelőtt a bokorba, mert szimatot fogott. A splash meg lehet kettőt dobott csak nem játszotta fel rendesen. Nekem az viszont nagyon furcsa volt hogy nálam az AR pláne ilyen távoli lövésnél táncol mint a rosseb, ilyen lövésnél fel kellett volna ugornia a bokor fölé majd visszahúzza és úgy a következő lövés bárhogy korigálod azt látni kéne hogy picit mozog, ez meg hogy lehet? Namost pc-n játszom de van hogy a kolegám kameráját nézem aki PS-n továbbá Xboxon és hát nekik éppúgy táncol, hogy rossz nézni hogy mennyire kaszabolniuk kell, tehát az aim se csinálja azt hogy szinte mozdulatlan marad a leadott lövéssel a célzója az AR-nek.
kicsit herótom van ezektől a banánoktól, soxor lőtt le közelharcban mostanában banán, le kell küzdenem a fóbiám mert már tartok tőlük. ha egyet elkapok azt a csákánnyal fogom szét..ni legközelebb -
nincsnév007
addikt
az miért van hogy azt írja a játék hogy egy ajándékot ki tudnák nyitni, de amikor ki akarnám nyitni akkor már nem engedi.
-
Spec
őstag
Na ma volt egy igen furcsa meccsünk. Duo meccset mentünk, és a végjátékban lapítottunk a bokorban. Egyszer csak tök messziről valaki gyakorlatilag pontlövéssel kiszedett minket a bokorból. Kizárt hogy látta, hogy ott vagyunk, mert előtte nem láthatta hogy bementünk, és nem is mozdultunk, vagy lőttünk, ami elárulta volna a pozíciónkat. Nem találomra lőtt, hanem gyakorlatilag precíziós lövést adott le ránk a bokorba.
Visszanéztem a meccs replayt, és hát több mint furcsa a dolog. A replayben bekapcsoltam a player highlightingot, hogy ti is lássátok a lényeget, de ez természetesen meccs közben nem lehetséges (vagy igen, csak nem tudok róla?).
Rögzítettem a replayből a lényeges részt egy videóban, kíváncsi vagyok a véleményetekre. 10 sec körül van a lényeg. A két kék kis figura aki a bokorban lapul, azok vagyunk mi. Utána a splash pajzs használata is érdekes, hogy kétszer csobban neki az autóról. -
paatrick
őstag
válasz
Gp4you #11356 üzenetére
Két megoldás van. Mindkettő pénzbe kerül sajnos, ha azonnal akarod akkor veszel 2x1000 V-Bucksot 2x2400 Ft-ért, abból kijön az 1500-as pókember skin. Vagy veszel 1x1000 V-Bucksot 2400Ft-ért és azt beváltja Battle Passra, ezzel ahogy játszik és fejlődik különböző ajándékokat tud beváltani, más skineket is folyamatosan. A 90-es szintnél tudja beváltani sima pókemberre(ami ugyanaz mint most a 1500 V-Bucks-os), 100-as szintnél meg fekete ruhás pókemberre.
Hogy elérje a 90-es szintet viszont biztos kell neki 2 hónap. -
Spec
őstag
válasz
Gp4you #11356 üzenetére
Sokkal jobban jártok, ha megveszitek a mostan Battle Pass-t, és abban benne van a Pókember karakter és még hozzá sok extra. Ezen felül egy rakás egyéb skin, meg mindenféle cosmetic. 950 V-Bucksba kerül, ez nagyjából 2100 Ft. Ezen felül utána V-Bucks is kijön belőle, azt hiszem 1500, szóval ilyen formában vissza is jön az ára. Ha beléptek a játékba ott lehet aktiválni bankkártyás, vagy Pay-Pal-es fizetéssel.
A Battle Pass esetében a jutalmakat nem azonnal kapja meg, hanem a játékkal kell feloldania folyamatosan. Ahogy játszik XP-t kap, és szinteket lép, és szintenként kap csillagokat, azzal lehet feloldani a Battle Pass-ban lévő holmikat. Az alábbi képen van a mostani Battle Pass tartalma. Ahogy látod, ott van közte a Pókember is. Sokkal jobban megéri, mint külön megvenni egy skint.
-
Gp4you
újonc
Sziasztok.Elöször is kellemes ünnepeket kívánok nektek.
Másodszor szeretnék kérni tölletek egy segítséget, 46 vagyok de a 11 éves fiamról van szó, szeretne egy pókember karaktert 1500 v bucks -t , valaki tud segíteni ebben, fogalmam sincs hogy hogyan lehet beszerezni, ő azt mondta hogy nagyon sok v bucks kell legyen, neki nincs, kb fél éve játszik.
Köszönőm szépen előre is
A neve ; Patrik105657 -
csucsotke
aktív tag
válasz
paatrick #11351 üzenetére
Jól kitalálták az új party royale funkció, hogy az aktuális csapattal lehet maradni a következő körben. Nekem a szóló mellett a squad a kedvencem, de így már a véletlenszerű trió is megkockáztatható ha csak két kör erejéig is de gyakrabban összeáll egy olyan csapat ahol csak 1 vagy fél dilló van besorozva.
-
Ha belépsz Party Royale-ba, láthatod magad is minden nap. Kb 5 perce voltam benn és egy óriás kék banán nyomta a pofámba az eredeti kétkezes verziót. Még egy emote-t se vettek ki eddig, Travis Scott cuccait se törölték azoknál akik megvették már. Viszont amikor a koncertjén meghaltak 8an pár hete , aznap store-ban volt a skinje, azt soron kívül eltávolították még nap közben. Talán végleg. De akinek megvan a fejrázós meg a tüzes mikrofon állvány emelgetős emote, azoktól se vették el.
-
Spec
őstag
A megoldás, hogy csinálni kell egy accountot, egy lvl1-es karival. Belépteted valami inaktív gépről, behívjátok duóba, vagy trioba, vagy amibe akarjátok, és voilá. Lehet élvezni a könnyed győzelem élményét zsinórban
-
Cowtide
lelkes újonc
Volt egy kis dounk (lvl 60 és 40es szinttel) amihez ma csatlakozott egy lvl1-es karakter, és végre trionk lett. A kérdésem az, hogy borzasztó gyenge ellenfeleket kapunk, sorban tizennyolcadik győzelmünk. - Ellenfelek még az építkezést is alig nyomják.
Ez annak tudható be, hogy a lvl 1-es karakter csatlakozott hozzánk és kezdő karaktereket kapunk, vagy karácsony miatt sok az új játékos, vagy egyszerűen csak "szuperré" ittam magam?
-
0xmilan
addikt
válasz
csucsotke #11345 üzenetére
Foleg akkor vagy lathatatlan, ha raguggolsz, egy eldobott eszkozre.
Nem tudom, hogy javitottak-e mar, tegnapi video. -
csucsotke
aktív tag
Most már kijelenthetem hogyha beöltözöl hóembernek totál nem vesznek észre. Olyan szitukban amikor azt hinném hogy muszáj látniuk hogy mozgok, akkorse. Vagy nagyon hihető az alakításom de a csávó után araszoltam az utolsó tízben 150 métert nyílt terepen és nem vette észre hogy mindig van a háta mögött egy hóember, de ez csak a jéghegy csúcsa. (mondjuk félig meddig havas terepen volt, lehet ha teljesen zöld a terep kiszúrta volna). De ha támadták akkor sem engem támadtak pedig látniuk kellett hogy ott helyezkedek mögötte.
-
Spec
őstag
válasz
0xmilan #11332 üzenetére
"Masreszt meg ezen a szinten mar azert sem szamit annyira az RND, mert minden csapatnak / solonak megvan a hely, hogy hova ugrik es senki nem szeret az elejen harcolni, mert placement pontokra mennek."
Na itt én nagy problémát látok a jelenlegi mapben. A régi mapen simán megvoltak a favorit helyek, ahova mentünk általában, és jó cucc volt, meg nem volt akkora nyüzsgés se már az elején. Ezen a mapen alig van olyan hely, ahol oda tudsz menni, szépen felszerelkezel, és elindulsz befelé, anélkül hogy még 8-an ugranának a nyakadba. Van pár városka, pár üzem, dokk, jó pár benzinkút, és kifújt. Közötte a nagy semmi, üres területek, szikla, fák, meg hegyek, meg préri, vagy víz. Én nagyon szegényesnek érzem ilyen téren a térképet. Csomószor jön elő problémaként, ha éppen nem küldizünk, és konkrét helyre kell menni, na hova ugorjunk? Nincs egy értelmes landing hely. -
Spec
őstag
-
paatrick
őstag
Na egy gyors kérdés. Egy Battle Passnyi pénzt rászánok karácsonyi ajándékra 2500 Ft, mit vegyek hogy a legjobban jöjjek ki belőle? Simán a v-bucksot? Vagy néha írjátok hogy valami csomagokban van skin meg v-bucks is egyben?
-
30z.Samu
titán
válasz
DrTechnoid #11336 üzenetére
Akkor jól emlékeztem, hogy valami ilyesmit láttam az Item Shop-ban is.
-
-
Exelsior
őstag
válasz
DrTechnoid #11336 üzenetére
A két kezest pass-ban kaptam talán, de a egykezest a Shopban vettem nem rég max 1 éve. Szóval tessék nézni mert tuti bent lesz.
-
válasz
30z.Samu #11335 üzenetére
Sokan szerették volna magukénak tudni a később csatlakozók közül is, de mivel 2018 február 21 óta elérhetetlen, így csináltak hozzá 2 spin-off emótot :
az egykezest,
meg a szélmalom verziót. -
30z.Samu
titán
válasz
DrTechnoid #11334 üzenetére
Akkor nem tudom mivel keverem.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
0xmilan #11330 üzenetére
Masreszt meg ezen a szinten mar azert sem szamit annyira az RND, mert minden csapatnak / solonak megvan a hely, hogy hova ugrik es senki nem szeret az elejen harcolni, mert placement pontokra mennek. Ezert van meg 70 fo a 4 karikanal.
Szoval van ido lootolni es mire odaernek, hogy harcolnanak, addigra mindenkinek van rendes loadoutja.
Amit mi pub-ban vagy esetleg arena-ban jatszunk az szinte egy teljesen mas jatek, mint ami a competitive box fight-okban megy.Amugy a horgaszattal ki hogy all? :D
Az utolso kettohoz mar mindenkepp kek horgaszbot kene, de azt nagyon ritkan talalni.
Lila meg arany fegyverekkel is sokkal gyakrabban lehet talalkozni, mint kek botokkal. A satramban van egy, de nem tul gyakran van alkalmam hasznalni ugy, hogy biztonsagosan vissza is tudjam tenni.
Itt meg nem voltak tul kreativak - 3 achievementnel is ugyanaz a kis ikon.
- 10 solo wins
- solo win w/ >=10 elims
- 10 squad wins -
0xmilan
addikt
A kompetitivben nincs SBMM, mert az elore kvalifikalt ~100 fo indul minden meccsen. Az RNG-nek persze van szerepe, de nem akkora, hogy az dontene el a jatekok kimenetelet. Foleg azert, mert van ~10 kor, nem egy nagyon szerencses / nagyon szerencsetlen dropon mulik minden.
-
Spec
őstag
Boldog Karácsonyt kedves Fortniteos topiklakók!
-
-
mcwolf79
veterán
Nem akarok megbántani senkit , de ennyi erővel a távolabbi ellenfeleket (akik ugye kisebbek) egy bazi nagy nyíllal lehetne jelölni ,hogy az is meglássa , akinek rossz a szeme . Vagy a bokorban sunnyogót is jelölni kellene , mert aki rosszul lát az kevésbé tudja őket kiszűrni . (A kisebb borokról beszélek , a nagyban senki sem tudja őket kiszúrni ). Aki rosszul hall az vegye hangosabbra a fülest , mert ennyi erővel az összes kompetitív játékba lehetne ilyeneket rakni , hogy meg ne sértsék a hallás - ill. Látássérültek lelki világát . Ez tetszik nem tetszik , de előnyhöz juttatja azokat is , akik nincsenek rászorulva , mégis használják .
-
Vertigo18
addikt
válasz
paatrick #11306 üzenetére
Ilyen nekem is volt!
De tegnap nagyon örültem, már nagyon kicsi volt a kör, hárman maradtunk, én próbáltam kimaradni a csatából, míg ők egymást kergették. Erre hirtelen az egyik leesett elém a tornyokból, amit felhúztak, úgy megijedtem, pont rátúrtam egy sorozatot közvetlen közelről smg-vel, amibe bele is halt. Szinte fel se fogtam mi történt, amikor megjelentek a kis lábnyomok, hogy közelít a top kettő másik résztvevője, de mégis odapillantottam a dropra, amiben ott fetrengett a korona. Odaszaladtam, gyorsan felkaptam, erre leesett mellém a másik is, amitől úgy összecsináltam magam, hogy megint ráfeküdtem az elsütőgombra és c@rrá túrtam... Így lett a harmadik, "nézelődőből", Crowned Victory, mindez a fordulat kb. 10 mp. alatt lezajlott...
Kislányom meg is jegyezte, "Apa, milyen ügyes voltál", pedig azt se tudtam hirtelen mi történt -
30z.Samu
titán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Azért kicsit hagyjátok a szigetet pihenni is.
-
0xmilan
addikt
Annyira birom, mikor ilyen alpari magyar nevekkel talalkozom.
-
paatrick
őstag
Szétszakadok azon mikor top3-ban vagyok meglőnek valahonnan, elkezdem magam gyógyítani, erre jön szemből a csávó én meg hadonászok a zöld itallal, mert hirtelen azt se tudom hogy kell átváltani fegyverre és az itallal akarok lőni
-
Zoolee19
senior tag
Na be szereztem a Save The Wordot teljesen más.
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mazda topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest