- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Üdv. Érdeklődnék, hogy van-e építésmentes battle royale mód a játékban?
-
stewe780
őstag
Számítógépen bármi lehet, én egyszer tök véletlenül találtam rá, hogy a windows update elkezdett a háttérben dolgozni. Nem kért még újraindítást, meg úgy semmi sem jelezte, csak lelassult, akadozott.
Amúgy PC-n még mindig frissítget a Fortnite? Nem tudom, hogy most megváltozott, hogy keddenként update van vagy mi, de az xbox-on én nem láttam se rendszer, se Fortnite frissítést az első bekapcsoláskori frissítés óta. Most vagy nincs már, vagy a háttérben megcsinálja, lövésem nincs. Mindenesetre ha bekapcsolom megy és kész. -
30z.Samu
titán
válasz
Monoton #11594 üzenetére
Parancsolj, viszont mint írtam, állítólag...
Hozzájuk passzolna a pizzás emote, de ha úgy van, szerintem kapnak sajátot.
-
-
GEIL
addikt
-
Wyll
őstag
Nekem akkor voltak/vannak apró megakadások, amikor a laptopom proci teljesítmény profilját elfelejtem visszaállítani windows-ban 100%-ra játékhoz.
(6magos i7 8850H 45W tdp-vel.. játékon kívül visszafogom, hogy ne süvítsen a venti)Mondjuk meglepődnék ha nálad is ez lenne a baj
-
GEIL
addikt
válasz
stewe780 #11573 üzenetére
Hirtelen megakadásokat értek fps "drop" alatt....indokolatlanul...mert sokadik játékra és az aktuális meccs közepén semmi effekt vagy hirtelen történés vagy ilyesmi nem magyarázza meg hogy mitől döccen meg...a ping az 24-34 között mozog BR-ban.
Meglátjuk mit mutat ma..... -
draco31
veterán
válasz
nincsnév007 #11583 üzenetére
Ami a trailerben volt új shield cucc, az is csak pár napja került be. Nem lőnek el egyszerre mindent.
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #11583 üzenetére
Feb. 7. - Feb. 13 az ev hatodik hete.
Spec, en most 128 asszem, de voltam ma olyan squadban, hogy nekem volt a legkisebb szintem.
-
Spec
őstag
Jó ez a supercharged XP weekend. Lvl 102 eddig
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #11580 üzenetére
A 6. heten lesz elvileg tornadoval kapcsolatos kihivas.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007 #11580 üzenetére
Hiányzik, mint mókusnak az erdőtűz.
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #11578 üzenetére
Nem. Az szerintem meg nincs benne a jatekban.
-
nincsnév007
addikt
ti találkoztatok már tornádóval?
-
paatrick
őstag
Auto Shotgun
- epic -133,5
- legandary -138Erre jön fejlövés esetén egy 1,5x szorzó és máris mindkettő leszed egy lövéssel 200-at.
#11574 30z.Samu
Gépfegyver is túl OP lett, most nézem a leggagyibb is 216 damage/sec és kb 0 visszaütése van. Emlékszem az előzőben meg megkovácsoltad aztán a harmadik lövés már az égbe ment akkorát rúgott vissza -
30z.Samu
titán
válasz
draco31 #11568 üzenetére
Én sem értem, hogy a többi platformon miért nincs.
(#11565) paatrick: Sniper-t is nerf-ölték rendesen, most már tényleg nincs olyan hogy egy hit-el leveszed az életét, mint anno. Telibe elkaptam a gyereket és "csak" 140-et vett le. Mondom ez most komoly..?
Shoti felejtős ebbe na szezonban, helyette az SMG jobb választás.
-
stewe780
őstag
FPS drop alatt mit értetek? A fél vagy tized másodperces megakadást, vagy az akár több másodpercig is tartó alacsony, mondjuk olyan 10-20 fps számot?
Én egy nem régi, de videókártya nélküli laptopon játszottam, és az előző chapter egész használható volt. Általában ott volt tartósabb fps esése, meg akadt is, mikor kiugrottam, de aztán a játék során egész jól tartotta a képességei szerinti 30-50 fps-t, természetesen a legalacsonyabb grafikai beállítások mellett, olyan 70%-os felbontáson. Na az új chapter az lényegesen rosszabb lett. Még lejjebb kellett vennem a felbontást 60%-ra és még így is alacsonyabb fps-en ment és többet akadt meg. Akár harc közben is, ami azért nagyon kellemetlen tudott lenni. Na nekem elegem lett az egészből. Bevásároltam egy xbox series S-t, és egy játékos PC harmad/negyed/ötöd árából most atomstabil 60fps-en megy a játék. Mondjuk a kiugrás itt is megterheli, de általában egy pillanatra leesik 50 vagy 40-re és egyből vissza. De ezt sem akadás jellegűen, hanem olyan észrevehetetlen módon. Ez azt jelenti, hogy szemmel nem is látom, csak ha a bekapcsolt fps jelzőre nézek, akkor látom, hogy leesett egy pillanatra, de aztán már vissza is áll. Játék közben stabilan 59 és a 60 fps között mozog harc alatt is. Ja és persze minden effekt be van kapcsolva, nem is tudom kikapcsolni. Csodálatosan látványos! Nincsenek grafikai hibák. Egyedül azt vettem észre, hogy többször nem esnek le a tárgyak. Kiütök egy asztalt vagy egy szekrényt és ottmarad a rajta lévő láda, ki tudom nyitni a levegőben. De ezt gondolom a fejlesztők baltázzák el.
Ugyanúgy monitorra van kötve és egér+billentyűzettel játszom. Tényleg, aki szenved a lassú hardver miatt pc-n, annak nagyon tudom ajánlani, mai számítógép árak mellett ajándék ez a gép. -
kid46
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #11571 üzenetére
Hat nem tudom , hogy mit ertesz azon vege a shotizos pattogos metanak. Engem 10-15 meterrol pattogva egy lovesbol shotival ugy szedett le, mintha ott se lennek. Max pajzs es max elet. Erre tudja valaki a valaszt , ez mitol van?
-
csucsotke
aktív tag
válasz
paatrick #11565 üzenetére
Az FPS AR az tényleg nem jó. Ahhoz vagyok szokva hogy rövid sorozatokban lövök és ennek pont nincs értelme, mivel ha csak nyomod akkor is egy helyre megy, de képtelen vagyok átszokni.Nameg a következő szezonban úgysem lesz ilyen, általában az AR-nél a rövid sorozat a legpontosabb.
-
0xmilan
addikt
Jatszottam a mai karates versenyben (All Valley Cup) es a 10 kor alatt sikerult osszeszednem 76 pontot. Mehetett volna sokkal jobban, de azert orultem ennek is, hiszen az elso ilyen kompetitiv esemeny volt, amit kiprobaltam.
Amerikanak ugyanez a verseny most fut es a streamer, akit nezek az elso meccse / gyozelme alatt osszeszedett 44 pontot. Segit uj perspektivaba tenni a teljesitmenyemet. -
draco31
veterán
Tök jól néz ki az új PS Plus-os skin.
Nintendora miért nem csinálnak ilyeneket? -
Spec
őstag
Jelentem nálunk semmi probléma PC-n. Minden sima, és zökkenőmentes. FPS drop, és textura töltési gondok sincsenek. Sőt sikerült zsinórban 3 koronát is szerezni
-
paatrick
őstag
Na én most sokalltam be. Ma játszottam vagy 4 órát, megcsináltam a küldetéseket és elég volt.
Bár én csak az előző szezonhoz tudok hasonlítani ebben a mostaniban olyan szinten szar lett a fegyverek balansza hogy számomra játszhatatlan.
Az előzőben közelharcnál lehetett pattogni mint a bolha a shotgunnal, egy kis skillel ki is lehetett védekezni valamit. Jelenleg az nyer aki előbb meglátja a másikat, onnantól rátenyerel az FPS AR-re vagy a gépfegyverre és gyakorlatilag mire megnyomnám az ugrás gombot már meg is haltam. Lövés hasonlóan esélytelen, dobom magamból a csillagokat azt se látom honnan lőnek jaa már meg is haltam.Másrészt a snipert sikerült jól eltalálni hogy legyen felhúzási idő, de mégis elcseszték mert hiába állok egy az egyben rajta 3-ból 1x MELLÉMEGY a golyó
Ma ezt már a Ranger AR-rel is sikerült megcsinálnom, konkrétan a mellkasa közepén álltam és nem találta el, többször seIgazából a pókemberháló is olyan OP lett mintha fénysebességgel haladnál a pályán.
Szerencsére karácsonyra ideadta az epic a 3 tomb raidert ingyen így most az fogom nyúzni egy ideig. Kell vagy 2 hét pihenő
-
GEIL
addikt
Csatlakozom szintén PC-n jelentkező bugokkal, textúrák lassabban töltődnek....fps dropol néha érthetetlen helyzetekben....ott is ahol eddig vajsimán ment.
Én gépemen és fiamén is jelentkeznek ezek a "gondok".....most tesztelgettem.
PC-n a Grafika drasztikus butitása se oldja meg a hibákat........a gond nem nálunk és nem nálatok van.
Konzolokon minden hibátlan. -
0xmilan
addikt
válasz
Pedro78 #11562 üzenetére
En a napokban ejtettem le a PC-t olyan 5-10 cm magassagbol mikozben atraktam az asztal egyik oldalarol a masikra. Eloszor be se akart kapcsolni, de szerencsre mukodik.
Viszont utana azt vettem eszre, hogy performance modban csinalja azt a bugot(?), hogy sok minden joval alacsonyabb poligonszammal tolt be, aztan egy ido utan, ha ugy gondolja, akkor bejonnek a rendes texturak is.
Pelda kep. Karakterek meg soha nem neztek ki ilyen hulyen nalam.De a hatterben is latszik, hogy a hordok pl. eleg szogletesek.
Szoval eredetileg azt hittem, hogy ennek koze van ahhoz, hogy kapott es kis utodest a gep, de ezek szerint masnal is furan megy most a jatek teljesitmenye.
Pedig a grafikai elemek renderelese teljesen lokalisan megy, a szerver nem jatszik kozbe. -
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Kb ket napja szenvedek fps droptol jatek kozben. Valaki tapasztalt hasonlot esetleg? Nem tudok semmirol ami valtozott volna a gepemen (pc) es mas jatekoknal nem tapasztalom a jelenseget. (Destiny2, Outriders pl) Eddig 100+ fps-em volt, most 30 es 7 fps kozott ugral, jatszhatatlan.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #11560 üzenetére
Abszolút! Tegnap volt is egy jó meccsem, ami ráadásul korona szerzéssel végződött. A végjátékban pont egy szabadon álló nagy ház köré szűkült a kör, és ott bunkizták be magukat, szerencsémre fából. Szépen alájuk is pörköltem bogárral. Öröm volt nézni, ahogy az egész ház, meg a felhúzott kócerájuk is ég mint a zsír.
Egyből elkezdtek kipotyogni belőle. Az egyik leesett a földre, azt leszedtem egy epic shotival. A másik meg tanulva a hibájukból elkezdett felmenni a felhők közé, de már téglából építkezett. Én meg meg se próbáltam lelőni, hanem megkerestem a kóceráj leggyengébb pontját, és AR-el rommá lőttem. Szépen leomlott alóla, ő meg lepottyant, és kampó
Itt jegyzem meg, hogy szerintem ebben a szezonban mintha turbóztak volna a tűzön, vagy legalábbis a bogáron, mert mintha sokkal jobba égne. Gyorsabban is terjed, és nagyobb is a tűz, mint korábban.
Már várom mikor kezdenek el sírni a kis pöcs építőmesterek, hogy ez így nem ok, nerfelje már az EPIC a bogarat, mert így nem lehet egy lécből összetákolt kajibával kivédekezni egy taktikai fegyverrel végrehajtott masszív támadást (életszerű, nem?). -
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #11557 üzenetére
Nálam kötelező felszerelés a bogár. Mindig használom a végjátékban. Ha az építőmester fából építkezik nyert ügyem van. Ha nem akkor is jó, mert fákat, bokrokat, a talajt is be lehet vele gyújtani, és az is komoly zavart szokott okozni. Volt olyan meccsem, hogy kompletten bepáncélozták magukat egy domb tetején. Alájuk gyújtottam, persze a páncél lemez nem ég, de alattuk a fű az igen. Úgy pattogtak ki a bunkiból, hogy öröm volt nézni
-
csucsotke
aktív tag
A bogár az rettenetes kétélű fegyver. Most a cuppanós gránát az jobb.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
paatrick #11553 üzenetére
Még az első 10 az nem ráz meg mert mindig gyűjtögetek és emiatt figyelek, meg settenkedek így elég gyakran benne vagyok, és lőszer is van, de úgy a 3- 5 ben már kezdek feszülni és bármit el tudok rontani de mire nyerni kéne már abszolút túlidegeskedem, és szinte biztos hogy vesztek. Főleg akkor nyerek amikor ki tudom lesni az ellenfelet és van hógolyólövőm, esetleg felszedtem valami goldinger fegyvert. Meg a háromban már próbálok randit összehozni amikor ők ketten találkoznak és én meg csak figyelek, de valamiért mindig engem találnak meg. Múltkor elment mellettem 2 méterre és nem lőttem le erre a másik rálőtt, ez beugrott mellém a szikla mögé ki kellett nyírnom erre jött ugrálva a másik fasz namondom pedig minden olyan jól ment. Meg ha a háromban építész van akkor segítek annak aki nem tud , és ha az elején van aki építve védekezik arra biztos hogy ráhajtok, azt nem hagyom ott. A mesterlövészeket is a 2.vh- ban úgy nyírták ki hogy töltényhüvelyeket vertek beléjük, az építészeknek nincs kegyelem.
-
paatrick
őstag
válasz
30z.Samu #11552 üzenetére
Nekem nagyon jó lenne mert még mindig úgy halok meg top10-ben hogy kifogy a lőszer, nem tudok gyorsan váltani, vagy hadonászok a medkittel
Alapból ha valaki közel jön hozzám 100% hogy ő nyerTegnap mondjuk egy kék banán nagyon kiakasztott. A kilátós tónál volt a végső kör, elkezd lőni valaki isten tudja honnan maradt vagy 30 életem gyorsan bemegyek egy házba, hát a szélrózsa minden irányában faépítmények a házon belül.
Mivel nem volt semmim így elkezdtem szétverni hátha lesz egy kis élet, erre az egyik lyukban ott guggolt a banán és ahogy levertem előle a fát pofánlőtt
-
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11549 üzenetére
Tegnap volt egy meccsünk, ott volt majdnem egy hasonló attrakció, meg is lepődtem rajta, de hál Istennek sikerült kivédeni az amúgy elismerendően ötletes húzását az ellenfélnek.
Duo-ban mentünk a kis quaddal, és az ellenfél utánunk lőtt párat, mi meg kitértünk, és boosttal elkezdtünk menekülni. Erre egyszer csak látom, hogy röpül egy gránát a fejünk mellett, egyenesen előre, pont oda ahova mi éppen tartunk. Magyarán a gyerek előre dobta a gránátot, oda, ahova kiszámolta hogy mi megyünk. Mivel mi boosttal mentünk, még nagyon irányt se tudtam váltani, így a puszta szerencsénknek, meg némi manőverezésnek volt köszönhető, hogy nem pont alattunk robbant fel a gránát. Még mondtam is a duo partneremnek, hogy na ez egy frappáns megoldás volt, és én is ki fogom próbálni egyszer, ha úgy adódik -
GEIL
addikt
-
Spec
őstag
Én mindenesetre a skint és az emote-ot behúztam, pont a retro feeling miatt, szerintem jól eltalálták. A bundle nem éri meg, de a skin+emote kombót még bevállaltam.
Amúgy Matrix témában a karácsonyi ajándékok között volt egy Sentinel glider. Nem is értettem, hogy ez most honnan került elő? Lesz még hozzá más is esetleg?
-
GEIL
addikt
Matrix-os skinek még mindig sehol....pedig az emote-ok és a fegyverskin már elérhető volt karácsony táján......a film is már kint van több hete.,.....nem értem.
-
paatrick
őstag
válasz
stewe780 #11539 üzenetére
Pedig ezt hozzám vághatták volna tegnapról: Ice Intercept. -
Wyll
őstag
válasz
stewe780 #11531 üzenetére
Az eredetileg egy hiba volt és elvileg dolgoznak rajta.
De hogy a megoldás a hiba megszüntetése, vagy inkább még egy utolsó ajándék lesz, azt nem tudhatjuk... -
stewe780
őstag
Kiderült már, hogy mi az utolsó ajándék? Holnap lejár az ajándékbontogatás, és nekem még mindig bent van egy nyitásom.
-
0xmilan
addikt
válasz
tepenzed #11525 üzenetére
> korábban már volt ilyen LTM és kikerült hamar, nagyon rövid időre hozta be az Epic
Azota viszont valtozott annyit a jatek mechanikaja, hogy sokkal konnyebb lenne fedezek moge jutni pl. csuszassal vagy a pokizevel (ameddig itt van a jatekban). Eleg lenne a kornyezeti targyak rombolhatosagat csokkenteni es akkor rendesen el lehet bujni fa, szikla, akarmi moge. -
tepenzed
őstag
Valóban ez a játék alapja, de én mást is nézek. Egyrészt sok embernek kedvére lehet a látványvilág, illetve a folyamatos content. Másrészt amiben nagyon erős ez a játék, szerintem az anticheat. A többi br játék hemzseg pc-n a csalóktól és teljesítményben sem túl acélosak.
-
GEIL
addikt
válasz
tepenzed #11525 üzenetére
A Fortnite az építkezéstől lesz más és különlegesebb.....fura volt először, de kétségkívül látványos és hasznos dolog a játékban. rá lehet érezni az alapokra....pl én se vagyok nagy építész, de azért bárhonnan kiépítem magam és bármilyen alakzatnak a szerkesztett/módositott formáját tudom fejből....ezeket simán be lehet pár nap alatta gyakorolni.....a lényeg hogy minden alap formát más és más gombra/bindre kell tenni és megjegyezni....mindenkinek más áll kézre. a lényeg hogy pl ne kelljen lenézni hogy mit is kéne nyomni, hanem menjen minél gyorsabban. Aztán már csak gyakorolni kell...sokat harcolni és próbálni éles helyzetekben...először fal, lépcső...stb stb..legalább körbe védve legyél...aztán mehet rá a tető, közben gyakorolni hol lehet ablakot vagy ajtót nyitni...visszazárni...stb stb. fedezékből lőni....nehéz de hasznos.
-
tepenzed
őstag
Sok ismerősöm mondta, hogy kipróbálná a játékot, ha nem lenne benne a "hülye építkezés". Jómagam is tuti visszatérnék. Viszont sajnos az, hogy LTM-ként hírdetik, sok jóval nem kecsegtet. Az 50v50 is nagyon népszerű volt, mégis elkezdték rotálgatni, majd kivenni.
Szóval szerintem akármennyire is hozná az embereket, nem akarnak szembemenni nagyon a játék alapjaival és kettéválasztani a játékosbázist.Amúgy a kommentekben azt írja valaki a cikkben, hogy korábban már volt ilyen LTM és kikerült hamar, nagyon rövid időre hozta be az Epic. Nem tudom ez igaz-e, de akkor ez sem jó hír... Kb mint Apexben a solo mód, nem akarják, macera, stb hiába sírnak érte sokan..
-
Spec
őstag
válasz
draco31 #11521 üzenetére
Megoldódott a probléma! Egészen banális oka volt, és nem az egér volt rossz. Elfelejtettem mondani, hogy amúgy egy laptopról van szó, és a párom bekapcsolta rajta a touchpad-et, és úgy hagyta, ami amúgy inaktív szokott lenni. Én meg nem vettem észre, és ahogy a kezem a billentyűzeten "pihent" a tenyeremmel néha megnyomkodtam a touchpad-et, ezért sült el időnként. Azért köszi az ötleteket!
-
draco31
veterán
Állítsd át egy időre a kiosztást, pl az előre séta legyen a bal egér gomb. Ha elkezd sétálni, akkor egyértelmű.
El tudnak romlani egyébként a mikrokapcsolók, járt már így egerem. Egy ideig cserélgettem olcsó egerekben a kapcsolót, aztán G502-est vettem, ott már nem lesz ilyen remélem -
0xmilan
addikt
Ezert szerintem nem csak Te imadkoztal.
Viszont ez egyelore sajnos(?) csak LTM tervben, de ha (vissza)hoz sokmillio jatekost, akkor gondolom megtartanak a jatekmodot hosszu tavon is.
En mindenesetre biztosan kiprobalnam. Szinte egy teljesen masik jatek lenne es valoszinuleg sok idobe telne megszokni, hogy a falepitos reflexeknek itt semmi haszna.
Jo kerdes, hogy hogy jossz le magas helyekrol (meg mesz fel) epites nelkul....az egerhiba sima bongeszes kozben szerintem nem lenne eszreveheto. Az jo otlet a tesztelesre, amit Fecogame irt.
-
Spec
őstag
Oh, yeah! Bárcsak mindig így hallgatna meg az Úr az imáimat!
https://www.gamestar.hu/hir/epitkezes-nelkuli-modot-kaphat-a-fortnite-304292.html -
Spec
őstag
válasz
0xmilan #11514 üzenetére
Igen, én is egyből erre gondoltam. Szét is szedtem, kipucoltam, bár sok piszok nem is volt benne. Meg hát ugye a lövés a bal egérgomb feladata, és annak a kis mikrokapcsolójában nem is nagyon van mi elpiszkolódjon. Ránézésre, az is jónak tűnik, és a működésében se láttam semmi problémát, hogy beragadna, vagy ilyesmi. Lehet hogy elektronikailag sz*ródott el a mikrokapcsolója?
De az a fura, hogy simán a desktopon, vagy mondjuk böngészés közben nem lehet észrevenni, hogy random klikkelgetne az egér. Igaz más FPS játékban még nem teszteltem. Nincs erre valami teszt progi, amivel ki lehet mutatni a random klikkeléseket, vagy egyéb egér hibát? -
Spec
őstag
Srácok, tegnap felütötte egy bosszantó probléma a fejét a játékban. Időnként látszólag random elsül a fegyverem (nem, nem az amire gondoltok!).
Simán anélkül, hogy akár hozzáérnék az egérhez, vagy bármit csinálnék, egyszer csak lő egyet, vagy egy rövid sorozatot is akár.
Ez valami játék bug, vagy az egerem hibája? Csak mert máshol nem jelentkezik, látszólag az egérrel nincs probléma.
Tapasztalt már ilyet valaki? -
Apucy01
őstag
Ha csak a sima Battle Passt veszem meg az is csak 1 honapra ok?
-
Vertigo18
addikt
Mindig így van. A Fortnite Crew előfizetése esetén képtelenség, hogy csak egy skint kapj. Minden hónap elsején megjelenik az azon hónap skinje. Ha van éppen aktív Crew-tagságod, akkor megkapod.
Január 4-éig van tagságod (vagyis addig lett volna, ha nem mondod le), ergo decemberben tag voltál, járt a decemberi Crew skin, januárban voltál tag, ezért járt a januári skin is.
1 év, 12 hónap, 6 Crew előfizetés, 12 skin...
-
Spec
őstag
BÚÉK minden kedves Fortnite kedvelő topiklakónak!
Érdekes ez a Fortnie Crew előfizetés. Előfizettem rá decemberben. Akkor megadta a Cube Assassint, most meg adott még egy karit a Snow Stealth Slone-t. Január 4-én van a fordulója a Fortnite Crew-nak, és azt hittem már nem ad mást, de mégis. Most szépen lemondtam, így csak az újabb 1000 v-bucksot nem fogja már megadni. Elégé megérte így. Egy Crew előfiz, megadta a jelenlegi Battle Passt, kaptam 1000 v-bucksot is, meg 2 féle egyedi karit felszereléssel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest