-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
DrTechnoid #9796 üzenetére
Uramatyám.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #9796 üzenetére
Én általában olyanokat nézek, akik controller-el nyomják. Van 1-2 ember, akinél szintén nem tudom követni mit csinál, pedig controller-el játszik.
(#9794) csucsotke: Hát látod, hogy lehet anélkül is nyerni. Csak nehezebb, de annyi előnye van, hogy ha semmit nem építesz, akkor nem mindig tudják hol vagy. Mert az építményt keresik, ami ugye nincs.
Minimálisan tudok építeni, ha meg építésszel találkozom, akkor rend szerint le szoktam csalogatni.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
válasz
30z.Samu #9792 üzenetére
Ezt a srácot szoktam mostanában nézni , az egyik legnagyobb név a szakmában
, nem is lehet szemmel követni ahogy épít meg editál. Mivel a legjobb játékosok nagy része 15-17 körül van, nekem már esélyem , meg lendületem sincs még ennekla szintnek a közelébe se jutni.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
csucsotke
aktív tag
válasz
30z.Samu #9792 üzenetére
Pedig elvileg ezért kéne ezt játszani. Erőd építés, ez lenne a lényeg. Fő hogy taktikai fpsbe nyomom, kedvencem ilyen rambózás a terepen, hátulról bokrokból vadászni, nem beszélve a benzineskannáról, azt se vágott még hozzám senki. Már gondoltam arra hogy sokan nem használjuk rendeltetésszerűen ezt a játékot.
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #9791 üzenetére
Én azt sose fogom tudni megszokni. 1-2 alap dolgot tudok, tornyozni tudok, de hogy edit-elgessek rohadt gyorsan és társai, az sosem fog menni. Egyrészt ahhoz jóval többet kéne vele játszani és gyakorolni, másrészt annyira nem mozgat a dolog. Anno nyertem építés nélkül is, mert annyira sem tudtam, mint most.
Sic Parvis Magna
-
-
Wyll
őstag
csak egy gondolat:
Szerintem még soha nem nyertem annyi solo br meccset, mint amennyit ebben az évadban.
Én lettem vajon ennyivel ügyesebb, vagy a többi játékos lett bénább (több a kezdő), vagy esetleg a játékban változtattak valamit?
Ti tapasztaltok hasonlót?
Apropó, ezt nem lehet megnézni pontosan, hogy melyik évadban hány win-em volt?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
csucsotke
aktív tag
Két dolgot képtelen vagyok felfogni. Minek mennek a corny komplexbe buzerálni az afrofrizurás bigéket? Aki nem egy darálógép, az minek pottyan le ilyen lazy lakekbe az irodaház kellős közepébe? Ezeket rendszeresen csinálják. Tovább tart belépni a játékba, mint ami alatt ledarálnják a csapatomat.
-
csucsotke
aktív tag
Jópofa volt próbáltam Ariana seggébe belerepülni, aztán a lámákon bealudtam. De ezzel a lépten nyomon szivárvánnyal már a határaimat feszegetik.
-
draco31
veterán
válasz
30z.Samu #9771 üzenetére
Én még nem tudom mi a vége, amikor a lámákon ülve lehetett repülni a szivárványos körökön át, ott 3 perc után meguntam, és mentem aludni. Több event miatt nem maradok ébren az biztos.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
Most néztem meg Youtube-on az event-et, hát nem erre számítottam.
Ettől függetlenül jó pofa volt, meg látványos (már amennyire Youtube-on ezt lehet látni), de jó döntés volt, hogy nem maradtam fent emiatt.
Sic Parvis Magna
-
csucsotke
aktív tag
Olvasgatok gyakran 144 fps-ről, most elértem a rekordomat 2 képkocka 4 másodperc alatt, itt mondjuk nem is reménykedtem hogy a harmadik képkockánál még élni fogok. Ördögi kör, nem rendelem meg a hardvert mert elfortniteozom az időt, így nem tudok rendesen játszani mert gyönge a hardver.
-
csucsotke
aktív tag
Éjfélkor még elég gyakran benne vagyok a mátrixban, úgyhogy nem fog elkerülni az event, ha közben rájövök hogy az micsoda
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9756 üzenetére
fiammal ott leszünk...holnap szombat.....stb
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
Ki marad fenn éjfélig az event-ig?
Sic Parvis Magna
-
-
csucsotke
aktív tag
Nekem pc-n az megy az agyamra ha háttal nekitolatok a falnak lövöldözés közben , és onnan valahogy kitakarom a TPS nézet miatt azt akit lövök és nem látok semmit, ez mindig biztos halál. Egér billentyűzettel, squad-ot játszva random csapatokkal, általában én lövök a legjobban assaulttal, közép vagy kicsit nagyobb távra. Viszont közelharcban valahogy feltűnően sokan megpontosodnak hirtelen, úgy a csapattársaim mint az ellenség, sztem ha nagy képet kitakar a célpont a monitoron ott már jobban beleszól az aim a controllerrel, attól is tartok hogy a fejet jobban beazonosítja. A sniperen mindig elcsodálkozok ,voltak olyan multik hogy még a wc-ben is azzal lőtték egymást, itt meg a fortniteban nagyon jól kihangolták hogy nem könnyű vele lőni, de azért nem is a használhatatlan kategória.
Már felkiáltójel jelzi az artifactot, így már túl könnyű is , most már mindenkinek meglesz, eddig feszíthettem a kollekcióimban, már 2/3-a megvolt a francba -
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9747 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
draco31
veterán
válasz
30z.Samu #9738 üzenetére
Nekem PC után Xbox volt, na ott sokáig úgy játszottam, hogy néztem a kontrollert, hogy mit kell nyomni
Nem is volt benne nagy karrierem. 1 éve van a Switch, ott aztán újra megtanulni, hogy 90 fokkal el vannak forgatva a gombok, de most már egész ügyesen tudok menni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Hát nem tudom, én volt, hogy controller-el is játszottam PC-n, amikor egy kis ideig nem volt konzolom és nem vettem észre különbséget az aim assist-ban. Nyilván be volt kapcsolva, mert azt hiszem alapból be van kapcsolva. Viszont olyan is van, hogy konkrétan rajta van a célkereszt a palin, még át is vált pirosra és hiába lövöm, nem adja be.
Meg egyébként hiába van assist-unk, akkor is az egérrel lehet a legpontosabban célozni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #9742 üzenetére
Konzolon játszva controllerrel van olyan hogy "aim assist" / célzás rásegítés.....menüből állítható...alapból 100%-on van és lehet lineáris és exponenciális a működése......szóval Fortnite-nál érdekesen működik, mert olyan hiteket is bead találatnak és sebez, hogy PC-n egérrel azt simán mellélővésnek érzékeli....(főleg smg vagy ar esetén)
Van otthon a PC-k mellett mindkét konzol...próbáltuk fiammal PC-re csatlakoztatva Xbox és PS4 controllerrel is....menüből PC-n ugyanúgy ott vannak az "aim assist" beállítások, viszont nulla a hatása...semmit nem segít PC-n.
Tehát aki eddig csak konzolon tolta és controllerrel és úgy érzi hogy kb jól tud lőni és jól megy a game....az érdekességképpen próbálja ki PC-re kötve ugyanazt controllert.....meg fog lepődni amit tapasztal.....na az lesz a valódi célzási tudása...
De nincs ezzel gond....ennyi a konzolosok "előnye" PC-vel szemben....de PC-n meg ottvan nagyobb előny, hogy rottyra butítható a grafika...árnyékok nélkül / performance mód...meg ilyesmi......szóval kb kvittek vagyunk.....
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
Vertigo18 #9741 üzenetére
Hát ez egyén függő szerintem, mielőtt veszel egy controller-t, valahonnan próbálj szerezni egyet kölcsönbe és próbálgasd. Én anno játszottam PC-n is meg konzolon is és végül maradtam a konzolnál, mert controller-el Nekem valahogy jobban kézreesett az egész. Ami tök fura volt, mert előtte a bill+egér kombóra esküdtem, ha FPS/TPS játékról volt szó.
Az más kérdés, hogy azóta Nálam a konzol lett a fő gaming platform és most már mindent ott játszom. Egy kivétel lesz, az az Age of Empires 4, na egy RTS-t tényleg nagyon fura lenne controller-el nyomni, bár nyilván szokható az is.
Sic Parvis Magna
-
Vertigo18
addikt
-
-
Vertigo18
addikt
Tényleg ennyivel jobb kontrollerrel a játék irányíthatósága? Van itthon egy csomó fajta (a legolcsóbbtól a legddrágábbig), érdemes lehet kipróbálni? Valahogy el se tudom képzelni...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #9731 üzenetére
Persze.....de a Switch és az előző generációs konzolok már nem kapják meg a
mostani "nextgen grafikát" sem....kompromisszum a látvány oltárán.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
csucsotke
aktív tag
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Exelsior #9725 üzenetére
Mennyivel nőhet meg a gépigény? 20 -30 vagy 50%, saccra? Aggasztó bár tervezek újítani de pont ez volt az egyik vonzereje hogy elég flottul megy a régebbi gépeken is. Üzleti modellnek is gondoltam mert így több játékos számára elérhető, és a többet költőknek is kedvez ha sok a gyöngébb configon lábatlankodó, mert könnyebb őket lelőni. Reméltem a mostani újításommal elérem a vágyott 60 fpst.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
DrTechnoid #9728 üzenetére
Ultra beállítás alatt gondolom az "Epic"-et érted.
RTX2070-en tuti hogy el fog menni még úgy is.- Milyen felbontáson játszol.....FullHd vagy feljebb ?
- Élsimítás és árnyékok is "Epic"-en vannak a többi csúszka mellett ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
válasz
Exelsior #9725 üzenetére
Már várom, már itt nincs semmi teendőm. 2 db 12k-s hosszú küldi (67 / 75 bounty, 80 / 100 fegyver upgrade) maradt a szokásos napik mellett, de ezeket is 2-3 laza délutánon befejezem.
A gépigényhez annnyit hogy így se néz ki rosszul, de kiváncsivá tettetek hogy a 2070 kevés lesz-é hogy ultra beállításokkal fusson rajta a jövőben a grafikai updét után.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Exelsior
senior tag
Igen egyenlőre ezek a hirek. Plus még hogy PC-n és Nextgen konzolokon Unreal 6 engine lesz már. De ez még csak pletyka. ezzel együtt nőni fog a gépigény is.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Årpi
őstag
válasz
30z.Samu #9723 üzenetére
Van benne ráció. Redditen volt bő 2 hete egy nagyobb leak dump, abból eddig minden bejött a csókának. Abban a bejegyzésben beszélt a Chapter 2 Season 8-ban várható újdonságokról is, majd egyből a Chapter 3-ra ugrott (több infóval is). Ebből következtetik sokan, hogy a nyolcadik lehet az utolsó.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sefneni #9722 üzenetére
Eddig azért imádkoztál, hogy az enemy-nek ne legyen RPG-je, most azért imádkozom, hogy ez ne legyen az inventory-jában.
Legalábbis ebben a szezonban, apropó szezon! Azt olvastam valahol, hogy a Chapter 2 csak 8 szezonos lesz. Erről Ti tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
Årpi
őstag
-
draco31
veterán
Mi ez a visszaszámláló?
-
Golden9
veterán
Ezt most találtam. Biztos nagyon hasznos, ha máskor 10$-t kérnek érte.
Forest Stats For Fortnite Battle Royale.[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Vertigo18
addikt
Kaptam egy olyan (számomra megkérdőjelezhető) infot, hogy ha valaki megy abban a Bughás trióban és van 10 killje, az megkapja a Bugha skint...
Igaz ez?
Sőt, valami olyanról is szó volt, hogy Victory esetén a teljes pack is jár.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha bekerül egy outfit, és másnap már nem lehet kapni, kb mennyi az esélye, hogy egyszer még visszateszik?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a season meddig tart majd ? Augusztus végéig ?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Eddig gondolkodtam, hogy mi hiányozhat ebből a csodás játékból...
MEGEGYEZETT A FERRARI ÉS AZ EPIC GAMES, FERRARI-AUTÓT IS VEZETHETÜNK MÁR A JÁTÉKBAN!
Sic Parvis Magna
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- Synology NAS