-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
konzolon nekem szétdroppol az stw, 30fps lock van, ha uncappeled se lesz több 45nél, de elfordulsz és 15-20fps aztán vissza 35-40. Szerintem játszhatatlan konzolon. Plusz elég sokan jönnek, szerintem kontrollerrel elég nehéz ennyi fele célozni meg trapelni, épiteni.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
manu75
aktív tag
A másik accounttal még nem indítottuk el a fortnite-ot. Nincs epic account. Nem tudom már nem emlékszem ps4-en csak elindítottuk nem kellett semmi regisztráció.
Ha működne tudna együtt játszani a két gyerek közösen a barátjukkal. Tegnap itt váltogatták egymást a gép előtt aztán eszembe jutott ez hátha.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne, ps4-en van két accountunk az egyikhez van ps plus is. Ha arról az accountról indítom el a Fortnite-ot amin nincs ps plus lehet a battle royal részével úgy játszani, hogy a másik accounttal pc-n belépve együtt lehessen játszani? Inkább megkérdezem mielőtt valamit elrontanék. -
GEIL
addikt
PS4-re tervezem megvenni a STW-t.....Gondolom ha letölti és kész a telepités, akkor egyben indul a BR-al, csak a Lobby-ba belépés előtt tudok választani hogy STW, BR, CREA.....és tetszés szerint tudok választani stb....úgy értem nem kavar bele a mostani BR dolgokba...nem kell ujra bejelentkezni vagy ilyesmi ?
(olvastam ilyet hogy nem fogadta el a jelszót és E-mailt, csak 1-2 napra rá...hibát írt stb.....pedig jók voltak a srácnak az account adatok...)[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
-
-
GEIL
addikt
Az kb jó is....az "STW" árát akkor már visszahozza és mehet a Vbucks költeni a BR-ja.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz zolee06 #4070 üzenetére
szia !
Szintén gondolkozom rajta....ha másért nem is, de Vbucks az jó ha jön belőle...Pont 2 napja beszéltünk róla játék közben....hogy néha van akciózva stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #4077 üzenetére
Alapbòl STW volt a főjàték, csak rànőtt a BR része a jàtéknak. Meg is làtszik rajta hogy el van hanyagolva. Még mindig nem jelent meg, pedig 2 éve megvettem.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #4073 üzenetére
Napi quest az 50-et, + van hogy küldi is ad 20-50 között, és napi loggin adhat 100-300-500-1000-et.
Illetve van benne egy Collection Book, amiből szintén kieshet 1-2k V-bucks.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Årpi
őstag
Akciós a Save the World (50%).
Epic Games STW Page
Xbox Page (Standard Edition)
PS4 Page (Standard Edition) iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
GEIL
addikt
-
Krisz0418
őstag
Nem elég a 60fps lock? Nekem a vsync nagyon zavaró, hatalmas delay lesz mindenben. Nektek nem ilyen? 27es freesync monitoron játszok ami 48-75hz között váltogat az fpstől függően, igaz fene tudja de 240re van lockolva mióta a sound lowon van azóta stabilan tartja is.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
Sefneni
őstag
válasz markknight #4053 üzenetére
Áhh, jó kis foodfight. Kár, hogy a Team Rumble mellett az előző 2-3 hónapban ezek a módok kicsit háttérbe szorultak. A disco-s meg a John Wick-es is tetszettek pedigNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #4058 üzenetére
Nekem kínszenvedés lövöldözőst játszani controllerrel.......verekedős, autós és "platform" (rayman, unravel...stb) játékokhoz imádom.....de lőni nekem egér kell...stb.
( Ezért játszom PS4-en is Logitech bill.- Logitech MX518 egér kombóval....átalakitó nélkül is megy szerencsére )------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
Bocs !
Elnéztem...Battle royalra írtam...STW nekünk nincs meg ( egyenlőre)
-
Wesder
félisten
STW-öt? Mert én arra mondtam, ha olvastad a hozzàszòlàsomat.
Draken
Decemberben költözöm, lesz rendes net. Akkor kehet ròla szò, de rendesen levitt az életről a BR része a jàtéknak, mikor utoljàra jàtszottam.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
GEIL
addikt
Az az érdekes hogy PS4-en semmi romlást nem látok...pedig érzékeny a szemem az fps-re....38-60 fps között volt eddig is.....A 38 fps-re extrém esetben esik csak be...pl rengeteg építés és 12 vagy több játékos egyszerre....de ott sem érzem még játszhatatlannak.....és ami érdekes, hogy én ps4 slim-en játszok, de sógor ps4 pro-ján is szinte csutka ugyanígy fut.....neki is beesik 38- fps -re.
Fiam PC-jén meg anti aliasing OFF és árnyékok OFF (többi minden HIGH-on) és LOW sound quality......vsync on ( 60 hz-es 23"-os FullHd LG 3D IPS monitor)....48 fps alá nem megy...szinte mindig stabil 59-60-at mutat....semmi lagg vagy akadás....( főleg mióta 16Gb RAM van benne dual channelben....swap file/virtuális memória windowsban O-ra téve )
Szigorúan UTP kábelen játszva PC és PS4 esetén is ...wifin laggolgat és van "packet loss" is.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Azért vicces, hogy az eddig uncapped ~60fps-ből csinàlt az Epic uncapped 33-35fps-t OneX-en. Így màr kb semmi kedvem nincs STW-zni. BR-t meg nyomja az akinek 6 anyja van.
Na majd talàn Scarlet-en megint lesz 60fps.
-
Krisz0418
őstag
válasz 30z.Samu #4046 üzenetére
En öcsémmel es egyik ps-es haverjaval bemegyunk creative zone warsra es gyakorlunk. Nagyon jó szerintem, csak hárman vagytok nem kell 100fele figyelni vajon honnan lőnek. Azóta egyre jobban megy az építés.
Annak idején en is lesokkoltam ha jöttek felém, mindig alul maradtam es vártam hogy mi lesz 😁
-
-
Wesder
félisten
Custom matchet csak úgy nem lehet indítani.... Kapja be az epic.
-
30z.Samu
félisten
Az igaz, bár én erre nem nagyon szoktam rástresszelni. Ha minden játékra fordított időmet csak erre cseszném el, akkor meg a story játékok nem haladnának. Sajnos nincs annyi időm játékra, mint amennyit szánnék rá, pláne három platform mellett...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #4041 üzenetére
De a story játékok nem időlimitesek...itt meg ketyeg visszafelé a számláló....
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #4037 üzenetére
5000 XP-t még 8 killes team rumble-ben se kapok....2300-4100 XP között vagyok meccsenként...kb .....nap 1,5-2 óra a max amit ezzel töltök....egyszerűen rövid a nap ahhoz hogy többet előtte üljek...
-
Sefneni
őstag
válasz 30z.Samu #4037 üzenetére
Ahogy nézem [Redditen] már felkapták a témát, szóval remélhetőleg az Epic is észreveszi, hogy ez nem mindenkinek kivitelezhető.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
30z.Samu
félisten
válasz Sefneni #4036 üzenetére
Szerintem fogják nézni az első szezonban, hogy ez mennyire kivitelezhető a játékosok jó részének. Ha esetleg úgy látják, hogy too much, akkor újragondolják. Ha jól számolom napi 20 meccset kéne lejátszani és minden meccsen 5000XP-t összeszedni. Ez a streamer-eknek meg az időmilliomosoknak talán össze is jön, de akik mondjuk hetente csak 10 meccset tolnak max, azoknak ez felejtős.
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
na itt nem lesz nekem Level100
-
Årpi
őstag
*Virtuális pacsi*
Más: Indítottam custom meccset és kiderült, hogy feltölti botokkal. Pár meccsig figyelgettem őket és bizony eltérő skillekkel is rendelkeznek lövés terén, van amelyik rád sem lő 2 méterről sem, de van aki 100 méterről is képes letúrni. Squad/Duo módban megpróbálják egymást felszedni és squadban van hogy egész szépen pusholnak rád csapatostól. Egy dolog ami fix: Nem építenek 1-2 falon kívül SEMMIT, SOHA. Se rámpa, se padló, semmi. Így viszont fixen nem csak botokkal zajlott az első meccs.
A kezdő szigeten viszont meg nem mondanád ki bot, táncolnak, futkosnak. Nagyon kemény[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
Én a Ghoul Trooperre vágyok már nagyon. Nem (csak) azért mert egy elég régi skin, én tavaly is sokkal jobban vártam mint a Skull Troopert, valamiért nekem ez a skin jelenti a Fortnitemares-t.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Sefneni
őstag
Viccelek csak Tartom magam a "költsünk minél kevesebbet játékokra" politikámhoz Plusz mondom, ott van nekem is tartalékba 8k, ha esetleg bejönne valami menőség az item shopba.
Egyébként az elmúlt pár hétben szerintem 1-2 skinen kívül rettentő gyenge volt az egész item shop Gondolom készültek a Chapter 2-re inkábbNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #4017 üzenetére
Nem muszáj sokat játszani azért a skin-ért, meg is veheted a Tier-t.
Sic Parvis Magna
-
Sefneni
őstag
válasz markknight #4017 üzenetére
Hát igen, nekem is általában azok a skinek/emote-ok tetszenek, amik a végefelé vannak. Lsd: első szezonbérletemmel tavaly decemberben a Free Flow (tier 95) Vagy előző szezonban pl. az Eternal Voyager (itt még plusz szemétség volt a lvl 60 + az overtime challengek teljesítése az ultimate menő részéért )
Egyébként én általában "okosítva" meg tudom oldani ezekte a játékon belüli vásárlásokat.. CS:GO-ban pl. a droppolt ládák árából lett csomó skinem
Viszont ismerem a "csúnya" oldalát is a dolgoknak. WoTozgatunk/WoTozgattunk párommal. Hát azért ott is a prémium napoktól kezdve a prém tankok, gold stb.. A világ összes pénze sem lenne elég a játékokon belüli vásárlásokra.
#4016 wesder nekem most csak 8k körül van, mert az elmúlt 2-3 hónapban szinte csak a kötelezők miatt léptem be az STW-be. A szülinapi nagy frissítés előtt még érdemes volt Wargamezni (vagy mi annak a módnak a neve ), de most már szinte semmire nem dob V-Bucksot
-
markknight
veterán
válasz Sefneni #4015 üzenetére
Könnyen rá lehet szokni a pénzszórásra és irigylem azokat akik meg tudják állni. Apex Legendsben már majdnem 2 konzol árát elvertem és szégyellem is magam (tegyük hozzá februát óta szinte nem is játszottam mással és játékot sem vettem magamnak) Fortnite-ba is belement 50-60 ezer (ott 1 év alatt), de már csak a bp-t veszem.
Egyébként meg kapja be az Epic, hogy az igazán jó skineket mindig a Battlepass végére teszi. Most itt van ez a Cameo vagy a 8 ball, de rengeteget kell tolni h megkapjam
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Én eddig 1x költöttem a játékra, tavaly decemberben mikor megvettem a STW-öt Azóta az onnan származó V-Bucksokból gazdálkodom
-
30z.Samu
félisten
Persze, én sem azt mondom, hogy sose veszek skin-t, meg nem költök másra. De azért egy skin-ért 6k-t sajnálok, bármennyire is jól nézzen ki. 800-900 Vbuck a plafon, amit hajlandó vagyok érte adni. Vagy ha esetleg van valami Bundle, pl egy skin + 1000-1500 Vbuck, akkor arra még azt mondom hogy oké, mert a pénz felét visszakapom az accountra VBuck formában.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz Sefneni #4008 üzenetére
Vagyunk páran innen a fórumról.....3-4 ember szinte minden nap aktív esténként.
-
Sefneni
őstag
Örülök, hogy nem csak nekem vannak pozitív élményeim eddig a Chapter 2-vel Habár az a fránya win még tegnap sem jött össze random squadokkal, de ma már visszaigazolok minden barátkérést, hátha megfelelő kommunikációval sikerülni fog
Technikai kérdés: csak én nem találom konzolon az "automata" beállításokat? (tárgyak automatikus felvétele, interakcióknál ne kelljen végig tartani a gombot, hanem csak megnyomni 1x, stb.)
-
orc88
őstag
Ezaz, szólja le mindenki a skineket amik tetszenek, öljétek meg a lelkesedésem...
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
GEIL
addikt
Vannak köztük jó skinek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest