-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hát ilyen se volt még, hogy meg nyertem egy meccset
Legalábbis nem mostanában.
Talán azért sikerült, mert régi időket hozta fel bennem[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
Sirandrish #17650 üzenetére
Nem fogod el hinni, de tegnap kereken 500-at szebeztem az ellenfélben és amikor rá ment a kamara 100 élete maradt!
Szóval nem hittem a szememnek, és videót vissza nézve láttam 500 szebzés meg volt de az élete aki csökkent!
És semmit nem hívott stb stb..Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
Sirandrish #17643 üzenetére
Jó csalással semmi sem lehetetlen.
-
-
válasz
pourri #17543 üzenetére
Sajnos CS:GO se a legjobb példa erre, ott borzasztóan sok a csaló.
És sajnálattal módon, primmal is végig le csalnak.
Nekem sajnos kezd elegem lenni a online FPS játékokkal.
Még nosztalgia miatt, 1.6al nyomom de azt is egyre ritkábban már.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
WhiteWalker #17416 üzenetére
Nekem aztán nem baj, ha valakinek ennyi pénze van pusztán játékra költeni.
Mondjuk mai világban, apuci és anyuci mindent meg veszem a gyereknek csak hogy ne érezze magát hiányban semmiben.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Látom már valaki 141.-es szinten van...
-
válasz
WhiteWalker #17253 üzenetére
Próbáltam keresni, de nem találtam tudom hogy valamelyik kastély tetején van.
-
Boldog Új Évet mindenkinek!🍸🎉
-
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Laptopon játszottam, csak fura hogy el megy mellettem x játékos egyik se lát.
Az meg egyből tudja hogy ott vagyok, és nem is láthatott mert direkt úgy helyezkedtem, csak fel idegesít.Jelentettem de hiába, tartottam egy kis szünetet és következőben már ugyan ott volt.
Rá néztem a trackeren és szintet végig első 300Winnel stb..
Szóval egy hamar nem fogják ki rakni.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Miért van az hogy a "drága kedves" Epic nem képes a csalókat?!
Nem mint ha más bannolná, pl gondolok itt a csgo-ra..
Lapitok bent az épület tetején, már jó 1 perce semmi mozgás, és erre hirtelen a semmiből kapok egy rakétát, és közben ugrik rám az ember... na mondom jól van... biztosan meg mozdultam.
Nézem specben az embert és látom hogy nézi a falat, de hang sehol meg áll a falnál és ott követi az embert és aztán rá pár másodpercre el kezdi vadul lőni a falat és kiderül hogy az ember kb 30M-re van tőle és úgy látta.
Komolyan gratulálok a csalóknak is, hogy anélkül nem tudnak játszani.. és más élményét rontják el..
És mellette az Epicnek is hogy nem képesek egy valós anti-cheat rendszert csinálni, amivel nem kell mondjuk napokat hónapokat, esetleg éveket várni amíg egy csaló lapátra kerül...Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
ridiculous #15867 üzenetére
Ezek után én sem foglalkoznék vele, ha normális választ nem kapok egy egyszerű kérdésre.
Pusztán meg jegyeztem valamit, és erre jött a sok komment hogy mennyire vicces ember vagy te amivel nem is lett volna gond HA! legalább próbáltál volna segíteni.Mondjuk egy olyan mondattal hogy, bocs haver ezt mi sem tudjuk majd meg oldódik.
De hát ez a net bűvös világa.
Na én le zártam ezt a témát.
-
válasz
ridiculous #15856 üzenetére
Örülök neki hogy nem annak, szántad de vajon a fórumtárs is így gondolja?!
-
válasz
ridiculous #15852 üzenetére
Én sem fogom meg érteni a kötekedő embereket...
-
-
válasz
T.Peter #15779 üzenetére
Az más kérdés hogy csak nálam csinálja ezt a dolgot vagy másnál is.
De azért elég fura hogy fix 60FPS-nél le ugrik, 10-45 közöttire, pláne hogy javában már a földön vagyok.
Elvileg ilyesmit nem kéne produkálnia.
Akkor nem lenne gond, ha mondjuk rossz nettel nyomnám vagy épp wifin mert annyira gyenge a jel.De mindjárt nyomok egy kört hátha az óta javult a helyzet.
-
Mindig UTP-n van, szóval az pipa!
Minden körben csinálta, körbe forgás meg van mert a lassan 1 éves lányom, el kapta a kontrollelt.
De nem ugrasnál jön ki, hanem amikor bőven már a földön vagyok, és úgy kezdi el de változó kiszámíthatatlan.
Nettel sincs gond, mert telekomnál legnagyobb csomag van.
Tárhely van bőven, kb 3db játék van a konzolon amit végig akarok pörgetni, amikor épp van időm van rá.[ Szerkesztve ]
-
Jó reggelt skacok
Tegnap bele kezdtem az új szezonban, hátha vissza jön a kedvem a játékhoz..
Előzőleg talán 20.-as szinten voltam..tudom tudom elég gáz.
Nos alapból pc-n szoktam nyomni, de tegnap xboxom nyomtam mert nem volt kedvem elő venni a laptopot.Nos amit tapasztaltam, hogy fixen 60 FPS volt, de voltak olyan helyek ahol le ment 10-45 közöttire és eléggé be laggoltam.
Másnál volt hasonló tapasztalat?
Vagy csak nálam produkálta?Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
30z.Samu #14705 üzenetére
Mindig úgy szoktam de már elengedtem.
Amikor épp jól jön minden össze, jön pár ellenfél azokkal végezek és ahogy egyre jobban haladok, onnan jönnek az erősebb emberek.
Főleg amikor pisztolyjal ölnek, meg 70-90 méterről azon szoktam nevetni.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
30z.Samu #14689 üzenetére
Annyira nem érdekel, megszoktam hogy épp hogy el kezdek játszani, jön valami Ultra pro player aztán nekem R.I.P
.LnB
A lényeg meg van hogy 114-es szinten vagyok és kész.
Nekem volt 15. Egymás után szóval.[ Szerkesztve ]
-
Estét
Olvasom amit írtok, hogy így nyertek úgy nyertek.
Érdekes hogy én ebben a szezonban sosem nyertem még egyszer sem...mindig top10-ben voltam, vagy épp szana-szét lőttem az ellenfelet és mindig pár hp-ja maradt 1-10 között..
Ez valahogy nekem nem megy.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Én meg season végére 105-ös lettem annyira.
Látszik hogy nem nagyon játszottam.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
-secret- #12278 üzenetére
Akkor a sok építőmérnök örülni fog neki, ha vissza kerül..
Off:
Amúgy érdekes volt az mostani meccsem, állok a sziklánál hátam mögött senki, és elölről lövik a sziklát és vissza néztem és nem is láthatott és úgy lőtt.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
-secret- #12238 üzenetére
Nem szoktam küldetéssel foglalkozni, ha játék közben meg csinálom akkor kész ennyi.
.Lnb Nekem az ára durva, de az a Szerencsém hogy valamennyivel olcsóbban jutok hozzá.
Mondjuk nekem a nem a színes talpú lesz.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
markknight #12202 üzenetére
Néztem videókat, és ott nem láttam hogy lenne ilyen visual bug.
De az is érdekes, hogy el kezdődik a kőr, és fegyverhez jutok, és az ellenségnek még fegyvere sincs de már legalább 200hp-t kell le szedjek neki, hogy elintézzem és akkor még tényleg nem szedett fel semmit szóval fura.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
markknight #12195 üzenetére
Kb 1 másodperc alatt tölt vissza, épp néztem.
Remélem gyorsan lesz javítva.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
30z.Samu #12147 üzenetére
Na igen, mondjuk tegnap érdekes volt háttal ált nekem az ember és volt köztünk bőven távolság, és úgy ölt meg hogy nekem háttal volt,jaa és baltával.
Fura is volt az ember, de közben láttam hogy nem csak engem ölt meg így.
Meg az egyiknek a neve "Csókold meg az aimom"[ Szerkesztve ]
-
válasz
30z.Samu #12144 üzenetére
Mert ha bele gondolsz, minden szezonban az építés volt a főcél, mert azzal ki tudtad zárni az ellenfeleket, ha jól csináltad.
De most ez pár napig megváltozott, remélem marad is.
Bár mondjuk, így is vannak érdekes dolgok, amit sajnos hiába jelent az ember az epicet konkrétan nem érdekli.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
-
Sziasztok,
Na egyszer be tudtam lépni, le nyomtam egy meccset aztán pihenés.
Pár perce vissza akartam lépni és erre várnom kell 50 percet..
Másik szezonban abba hagytam lvl 103-on, aztán most kb 2-3 hét múlva gondoltam játszok és erre várni kell..Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Sajnos az a baj, hogy nem csak Te tapasztalsz ilyen dolgokat.
Volt olyan eset is, amikor épp egy szikla mögött vártam, és el kezdték lőni pedig nem is mozdultam meg semmi.
Szóval azért vannak érdekes dolgok.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Na be szereztem a Save The Wordot teljesen más.
-
-
Én sem építkezem, de vannak olyan emberek akik pár másodperc alatt, olyat építenek hogy a hajam is égnek áll.
Forniteban vannak az "építő mérnök" emberek, itt tanulják a szakmát.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Sziasztok,
Na tegnap nagyon nagy nehezen, összejött 2-3 győzelem.
De utána egyedül már semmire se mentem.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Jó estét!
Végre ki tudtam próbálni, hogy mit alkottak a kedves fejlesztők..
Hát őszintén nem vagyok elájulva.. vártam de kicsit csalódtam..
Volt egy koronám, azt sem tudtam hogy mire való, de se baj
Aztán a fegyverek.. eddig soti volt a legjobb közel harcra, de annyira gáz hogy fegyver nélkül is meg tudtak ölni.. érdekes..!
Aztán nos sniper.. szerettem az előzőben, de ezt most nagyon el rontották.. de végre mondjuk úgy hogy nem szorozat lövő mint egy SMG vagy egy AR..
De az érdekes volt hogy el bújtam egy szikla mögött és 1 lövéssel el tűnt amikor rám lőttek sniperrel , én meg lőni se tudtam vele.
Nagyjából ennyi... 2-3 meccset nyomtam, le de fáradtan nem megy..Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
-
válasz
30z.Samu #10701 üzenetére
Remélem a mostani "idegesítő" dolgokat kifogják javítani.
Ma rakéta vetővel telibe lőttem egy playert , kb 5 méterről és nem halt meg és nem is sebezte meg.
Azt hittem törni fog a billentyűzet.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
-
Sajnos ha CSGO-ban nincs egy normális csapat, akivel aktívan együtt nyomjátok esélytelen...
Sajnos valóban sok a csaló, és ez ellen Valve is alig tud tenni valamit.
Mert ha adott embert bannolják, akkor máris csinálja az új accot és folytatja.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
válasz
Grave_444 #10617 üzenetére
Szia jó reggelt,
Sajnos nálam is maxon járatja a processzort és szép laggok is vannak benne.
Szóval valószínűleg maga a játék a hibás vagy nem tudom.
De nálam valamiért a hang is torzit benne ,ahogy szól a zene meg a hang is ki marad.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
-
válasz
paatrick #10568 üzenetére
Itt csak az a gond, hogy én maximum 200-re látok el...
Igen tudok róla, de az se tud annyit.. nekem is volt olyanom.Fecogame: Ez a baj hogy nincs, máskép be küldtem volna az epichez...hogy nézzenek rá...
-
Srácok létezik hogy valaki el talál engem 1000 méterről?
-
-
Nem értem hogy a csalókat, miért nem bannolja az epic anti-cheat rendszerre...
Kempelt az ember a viharban, és összesen kb 6-an voltunk de az ember nem is mozdult meg és várta a csodát...
De érdekes hogy az élete nem ment le, de még nem is töltötte.., még néztem specben is hogy mit csinál x idő múlva.[ Szerkesztve ]
-
Egy példa, ott vagyunk a hegyekben és ott semmi hal se pajzs a közelben és lövöm de közben számolok és álltában elég pontosan célzok és ma is volt egy ilyen eset.
115-őt sebeztem 100-as pajzsra...nem értem hogy.. aztán tovább lőttem pontosan 130-at lőttem bele és semmi.
Aztán közelbe kerül meghalok, és egyből be adja a kamerát és azt látom megy vissza az élete és közben fut..
De volt olyan eset is, hogy az ember a földet nézte és úgy ölt meg..30z.Samu Őőő ismerős szöveg...
Paatrick Legjobb az amikor arany fegyverrel lövöd és ő kék kis pisztollyal öl meg.
[ Szerkesztve ]
-
Hello mindenki
Csak nálam van az a bizonyos jelenségesek amik a következő lenne:
Épp harc van, kijelzi hogy mennyit sebeztem rajta és ez bőven meg haladja az élet és a pajzs összes értékét azaz 200-at és mégis túl éli?!
Illetve amikor rá vált az emberre(spec) azt látom hogy mondjuk 20HP-ról vissza megy bizonyos életre mondjuk 60-ra?
Ezeket pár napja már észre vettem, és nem tudom hogy játék hibája vagy épp az adott játékos nem tisztán játszik...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest