Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0xmilan

addikt

válasz gduck #10327 üzenetére

Nem tudom miert emelted ki, hogy a kovetkezot kell megvenni. En 100-as szint felett voltam nemreg, amikor megvettem a mostanit. Meg a Toona Fish szinezgetesre is van ido boven. 1500 V-bucksot lehet visszahozni a battle pass-bol. Ha 1000-et visszahoz, akkor az mar eleg a kovetkezo pass-re is, de 100-as szintig boven el lehet jutni meg dec. 6-ig.
    A masik, hogy 1000 V-buck most 2400 Ft (nem 2990), abbol kijon a pass, ami ugye 950 V-buck.

> Szóval akkor azt mondjátok hogy ha nem veszek pénzért cuccot akkor soha nem fogok kapni semmit?
    Mindened lesz, kiveve outfitek. (Illetve most van / lesz az a refer-a-friend promo, amivel meg outfitet / skint is lehet szerezni, bar eleg melos)
    Random glidert, back blinget, pick axe-t, contrailt, sprayt, emoticon, loading screent es wrapeket lehet szerezni kulonbozo kuldetesekkel minden seasonben. Az egyetlen kivetel ebbol az outfit / skin. Illetve most ugye van ez a barattal jatszos program, de ez nagyon ritka, talan most van ilyen eloszor.
    Abban igaza van gduck-nak, hogy egyetlen egyszer kell venni 1000 V-bucks-ot, azzal megvenni az aktualis battle passt es visszaszerezni belole 1000-1500 v-bucks-ot, hogy a kovetkezo pass-t is meg tudd venni... es igy tovabb.

> Azt az aranyat amit ad, csak a játék közben lehet elkölteni fegyverre az automatákkal?

Igen. Illetve gyogyulos dolgokra es a karaktereknel is ezzel tudsz fizetni azert, amit eppen adnak. Meg most ezzel tudsz szavazni, hogy a boogie bomb vagy a combat shotgun jojjon vissza a jatekba. (A boogie bomb a helyes valasz amugy :D )

> Ilyen battle pass csillagom is van pár meg "ink" azok se jók semmire az ingyenes részben?

Igen, a battle pass csillagokat ertelemszeruen csak akkor tudod elkolteni, ha megvan a battle pass. Az ink-kel a Toona Fish-t tudod szinezni, aki a battle pass reszekent eloszor fekete-feher, de kesobb olyanra szinezed, amilyenre szeretned, ha megszerzed hozza a tintat. :D

Új hozzászólás Aktív témák