- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ezek a küldetéssek,hogy vannak ? mindig többet add be
Nagyon rossz lett ez a frissités már 2 szer leis fagytam.
-
rgobolos
csendes tag
Köszönöm! Sikerült ezzel a módszerrel! :D Csináltam egy mailcímet, majd beléptem az xbox live accounttal, kérte hogy regisztrálják, beírtam az új címet, de azt nem fogadta el. Szerintem azért mert 5 perce regisztrált cím volt. Majd megpróbáltam egy alig használt mail cimmel regisztrálni miután az Xbox belépés utáni kérdéseket kerdezte, es azt elfogadta. Az ID itt mar stimmel, es megy ps-en is a fortnite. :) A regi epic accountokat kitöröltem, de ezeknek kell 2 hét mire valóban törlődik, utána megpróbálom átvezetni egy most meglévő címre.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, es ORC88 fórumtársnak is. :) -
kexu12
friss újonc
Sziasztok! Kb fél éve kaptam egy bannt a játékban. Próbáltam új fiókot létrehozni kidobott. Letöröltem és letöltöttem újra mind a launchert mind a játékot de semmi. Újra raktam a Windows háromszor is de semmi. A játékba betudok lépni, egy meccset eltudok indítani, de amikor kiugrok a buszból akkor egyböl kidom a lobby ba es kapok egy hibaüzenetet ami arról szól, hogy kapcsoljam ki a VPN-t mielött próbálok játszani a Fortnite-tal. (Nincs semmilyen VPN alkalmazásom) Tud valaki erre valami megoldást?
-
Sefneni
őstag
Milyen menő lett a Last Laugh Bundle bemutató "kisfilmje".
-
orc88
őstag
válasz
rgobolos #8288 üzenetére
Sajnos telóról vagyok az utóbbi napokban így nem tudom hirtelen előbányászni azt a FAQ-t amiben ez részletesen le van vezetve, de a lényeg:
Amikor valamilyen konzolról játszik az illető akkor a konzolos accjával játszik, de a háttérben az Epic létrehoz neki is egy Epic accountot, mivel csak így mentheti el az elért dolgokat. Amíg nem lépsz be gépről is, addig ezen a "temp" accounton játszol.
Amikor első alkalommal belépnél a konzolos fiókoddal PC-n akkor felajánlja, hogy ezt a temp accountot véglegesítsd, és regisztrálj hozzá egy tényleges epic felhasználót.
Mivel te közben 3 másik maillel már beregeltél egy Epic accot, így azokra értelemszerűen nem enged újat regelni.
Próbálj meg egy új emailre beregelni az accot, majd ha törölted az időközben feleslegessé vált accokat átviszed valamelyikre.
-
rgobolos
csendes tag
Ezt szeretném én megcsinálni, de az Xboxbol mem tudom kideríteni hogy milyen mail címmel folyik ott a játék. Ha pc-n lépek be, az id mindig más mint boxon. Ha xbox accountot választom belépéskor, akkor regisztrációba kezd, de nem fejezi be, mert ilyen már van. Úgy érzem meg vagyok lőve. :)
Az Epic pedig nem válaszol. -
shapphire
aktív tag
Kicsit közelebb jutottam pár videóval az aranyrudakhoz.
Kérdés: Az NPC-től aranyért vásárolt fegyver megmarad a kör után is? Csak mert drága buli lenne ha nem. Pl.: 1000 arany egy hangtompítós pisztolyért (egy meccsre...)
Ez a folyamatosan dobált feladatok valamivel jobbak, mint a week challengek. Csak kár, hogy néhány időre megy. -
orc88
őstag
válasz
nepotizz #8285 üzenetére
Lehet, neked is azt kell tenned amit rgbolos-nak javasoltam.
Közös Epic accountra menthetőek a megszerzett dolgok.
-
nepotizz
csendes tag
Tudna nekem valaki segíteni? Kérdés: Lehet-e nintendo switch-ről átvinni felhasználót xbox one-ra? Köszönöm!
-
Exelsior
őstag
válasz
markknight #8270 üzenetére
Azért csinálják hogy már csak azért is PS5öt rendeljen a barma.
Itt is van egy PS5 akinek kell segítek szívesen én is.
Nekem mondjuk adja rendesen. Szarásig játszottam az új GOW-ot.
-
rgobolos
csendes tag
válasz
Sefneni #8280 üzenetére
Igen ezt is próbáltam, de akkor belépéskor azt mondja hogy még nincs epic fiókom hozzam létre, majd ha beírom az adatokat, akkor közli hogy ilyen mar van. :) Írtam az Epicnek is, bele írtam mindhárom fiók id-jét, hogy ez mind én vagyok, segítsenek összevonni legalább de nem nagyon válaszolnak.
Ha másik xboxon lépek be, akkor minden megvan. -
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #8271 üzenetére
Pedig ezzel semmi gond nincsen......nekem az A6-os Audiban "csak" 2 zónás és manuál a klíma, de a 4 zónás digitklímát pedig csak az S6-os Audiban ban lehet megkapni.....
attól még nem az Audi-t hibáztatom...hogy ez nem fair....hanem magamat hogy csóró vagyok.......meg kel venni a "PS5-öt is"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ha nincs PS5od szolj, megcsinalom neked hetvegen. :)
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sony-nál most több olyan dolog van szerintem, ami nem fer...
-
markknight
veterán
Mi ez a szöveg Kratosnál, hogy 1 meccset kell tolnim ps5-ön, hogy megkapjam az elternatív stílusát? Elég genyó dolog ha ps4-re nem vonatkozik
-
válasz
30z.Samu #8255 üzenetére
múltkori battle passt megvettem a gyereknek (illetve a legkevesebb vbuckot mert az elég volt hozzá) kellemes meglepetés volt, hogy gyakorlatilag egyből vissza is kapott 1000-et, amivel megint meg tudta venni. Nem néztem meg hogy ebben a szezonban is össze lehet-e gyűjteni v-buckra valót
-
Sefneni
őstag
Nekem eddig még nem fagyott ki, viszont a Launcher tegnap és ma délelőtt is lehalt.
Illetve a meccsek végén 1-2x hibát dobott, és csak később belépve kaptam meg a BP jutalmakat.
Gondolom ezek a leterheltség miatt vannak. Kíváncsi vagyok, hány ember próbálta ki az új szezont az első 24 órában. -
orc88
őstag
válasz
rgobolos #8247 üzenetére
Kell egy közös Epic Games account amihez hozzá van linkelve egyszerre az xbox és ps acc is. Ha már az xboxosnak van ilyen Epic accountja, akkor abba kell belépni böngészőben és linkelni hozzá a pst.
Ha egyszer linkeltél egy konzolos accot egy adott epic fiókhoz akkor azt már nem tudod később másikhoz linkelni, ezt érdemes észben tartani.
-
rgobolos
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék.
Hogyan tudom kideríteni, hogy milyen profillal vagyok bejelentkezve xboxon?
A sógorom xboxon játsza a jatekot, és egy alkalommal megpróbáltuk bejelentkeztetni ps-en, de hiányoztak a cuccai.
Végül mar mind a 3 mail címével beengedte a jatek, de a cuccai hiányoznak. Hogyan lehet kinyerni az xboxból hogy melyik a jó profilja, hogy azok a megszerzett cuccok ps-en is elérhetőek legyenek?
Köszönöm előre is! :) -
30z.Samu
félisten
Erre valaki?
-
Monoton
tag
válasz
Sefneni #8230 üzenetére
Van azért bőven lehetőség menekülni a kör elől.
- van rift hal
- vannak járművek
- a homokban elsüllyedve gyorsabban lehet mozogni
- van paprika
- a rózsaszín kavicsok is adnak egy minimális boostotNekem egyébként nagyon bejön az új szezon, az NPC-k behozatala, meg hogy küldetéseket adnak extra jó
-
markknight
veterán
Toltam két solot, nekem botokat dobált a gép, nyertem is xD
Tetszik az új shoti, az rpg elemek, a karakterek közül Mancake okés, de a többi nem jön be.. (na jó, talán a kis anime csaj) Korrekt szezon lesz, de valóban bitang hosszú, érthető okokból.. Viszont szép dolgokat raknak elénk, látszik, hogy a kreatív csapat már vért hugyozik season 3 óta.
-
Wyll
őstag
Hát ez a rózsaszín sivatag... Én nem tudom, fura, de főleg úgy fura, hogy a map többi része megmaradt szép zöldnek, amilyen volt. Tényleg olyan katyvaszos valahogy az összhatás. (fyi én csak a Marvel season óta vagyok itt)
Amúgy homokba bújva haladni próbáltatok már? Próbáljátok ki
(meg kell várni, míg belesüppedsz)
-
30z.Samu
félisten
Elhasaltak a szerverek...
-
shapphire
aktív tag
válasz
Sefneni #8230 üzenetére
Nem volt szerencsém rift to go-val, ránéztem. Itt kimondottan hasznos lenne.
Ez az AK szerű fegyvert még szokni kell. Vagy inkább kerülni részemről.
Konkrétan a karácsonyi/havas téma érdekelne nagyon, de a story/map miatt elgondolkodtató hogyan illeszkedne.@draco31
Igazából többet ér az az 1-2 emote meg a Mando glider, mint az összes skin. -
Sefneni
őstag
válasz
shapphire #8229 üzenetére
Néhány rift jól jönne tényleg, mert amúgy hatalmas ez a map.
Vagy visszahozhatnák a jó öreg rift-to-go-t.
Egyébként most elég sok régyi fegyver is visszakerült a játékba.
Kiváncsi vagyok, hogy erre a szezonra így hogy fogják ráfűzni a karácsonyos témát. Valami csak lesz idén is, nem?
-
shapphire
aktív tag
válasz
30z.Samu #8227 üzenetére
Érthető. Bár a BP karakterek nem fogtak nagyon meg, de egészében jó volt.
Ez meg egy katyvasz. A pálya közepe egy kő egyszerű sivatag. Egy sniper fan service. Ha már bekavart Galactus miért nincs helyenként esetleg változatosságképp rift vagy változó gravitációs hatás, vagy valami amitől nem stock?Egyébként mi történik ha abba a pálya közepén lévő gömbbe bejut a játékos?
-
Sefneni
őstag
Aranyat az NPC-knél lévő 1-2 küldetésért lehet adni. Mindenki a maga "stílusához" illő feladatot ad. Pl a farmerlány ott az almás résznél 2 féle feladatot ajánlott fel: bújjak egy egy szalmakupacban + üssek szét egy szalmabálát. Ellenségektől is esik, ládában is lehet találni.
Az NPC-knél lehet venni cuccokat belőle. A roncstelepen a robotnál pl. valami extrább fegyver volt, meg jump pad. A farmerlánynál talán saláta. -
shapphire
aktív tag
A tegnapi záróesemény nem volt egy nagy durranás. Nem baj, majd jön egy fain pálya, érdekes karakterekkel, BP skinekkel, csákány, stb.
Hát egy nagy ló.aszt!
Ehhez képest a Marvel vagy az előtte lévő cápás-vizes season egy mestermű.
Sajnálom rá a 950 VB-t. De még inkább az időt. -
-
Dawe966
csendes tag
Alapjáraton ez a season nekem is hasonlóan fog zajlani. Előfizettem erre a Clubos cuccra, felmentem lvl 5-6 körülre meló előtt, és kb. 1-2 heti küldi maradt. Grind a lvl 100-ig, aztán majd pihen ott. Mando és Baby Yoda viszont örülök h megjelent!
-
30z.Samu
félisten
Egyébként márciusig fog tartani ez a szezon. Csak szerintem rohadt hosszú? Az előzőnél is ez volt a gond, kb fél távon már elég unalmas. Bár Nekem a Marvel miatt eleve nem jött be annyira, solo meccset csak küldetés miatt mentem.
-
30z.Samu
félisten
Az arany mire lesz jó? Lehet vele vásárolni vagy tök másra?
-
Wyll
őstag
válasz
draco31 #8210 üzenetére
#8198 Sefneni -nek akartam válaszolni
-
30z.Samu
félisten
Megnéztem egy meccset egy streamer-nél, amit láttam az alapján érdekes. Majd este beugrom és ránézek a mapra tüzetesebben.
-
draco31
veterán
Épp nézem eragonist-ot twitch-en, hát pár új dolgot még nem értek
-
markknight
veterán
lvl 1 skin a mandalorian
-
Rinkasime
tag
Hát a battlepass skinek nem lettek számomra tetszetősek. Érdekes egy team lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest