- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Én is erre gyanakodtam, hogy biztos elég sokan játszottak tegnap és terheltek voltak a szerverek. Egy-két nap és normalizálódik. Mint amikor kijön az új iOS és boldog-boldogtalan a szervereken lóg.
"Bejött 2 új grafikai beállítás..."high resolution textures-szel kapcsolatos dolgok"....Vettetek észre bármi változást ezzel kapcsolatban "
Őszintén? A beállításokba be se mentem, egyből ugrottam játékba.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #10092 üzenetére
Tegnap BR-módban én nem mentem egy kört sem és még a BP-t sem vettem meg.
(A legelső kardos-szoknyás kislány skin esetleg érdekelne...a többi hidegen hagy, szóval azért a 400 vbsucksért amennyit pluszban ki lehet szedni a BP vételárán felül, hát annyi STW-ben megvan 1 hét alatt és nem kell erőltetnem a level100-ig kivinni).
Nálam ugye 90% STW és 10% a BR, ha játékidőt nézek....Persze fogok menni pár kört tuti egyedül , fiammal és srácokkal is Trio/squad...stb....meg szeretek képbe lenni mi változott a map-on stb.....csak a feloldható cuccok nem mozgatnak most...mert ugysem használnám őket...van vagy 180 skinem már...stb,Fiam viszont megvette a BP-t és futott egyedül 4 solo kört...level 6-ra lépett így...de végigmorogta hogy "laggol", (kicsit tryhard gamer és nem is megy neki amúgy rosszul).......én meg save the worldben hátradőlve 28-32 körüli pinggel vajsimán játszogattam....
szóval ez BR szerverhiba lehetett tegnap...vagy annyi millió játékos tolta egyszerre hogy sok volt.Azt hittem először hogy grafika miatt "laggol", mert több fórumon is használják a laggol meg droppol szót a fiatalok is arra hogy akadozik a játékmenet....de hogy ping vagy fps miatt, az nem mindig világos elsőre.
Bejött 2 új grafikai beállítás..."high resolution textures-szel kapcsolatos dolgok"....Vettetek észre bármi változást ezzel kapcsolatban ? -
galaxys80
veterán
Szokni kell ezt az új kihívás rendszert. De rossznak semmiképpen nem mondanám. Tegnap bő egy óra alatt ugrottam 10 level-t. Korábban én ennyit nem tudtam összehozni.
Mondjuk a napi küldetések, azért jelentősen nehezedtek. -
Zoolee19
senior tag
válasz
DrTechnoid #10087 üzenetére
PC-n nem dobta fel, de beléptem Xbox-ra és egyből adta.
-
-
Sefneni
őstag
válasz
30z.Samu #10084 üzenetére
Nálam is van egy ilyen.
Sikerült az első napi "kártyákat" megcsinálni, 3-4 körül volt a váltás. Viszont addigra az új kártyán szereplő "Csinálj meg XY karaktertől 3 küldetést" már nem teljesíthető, mert én addigra éppen XY karakter összes küldetését megcsináltam.
Ergo ugrik egy napi küldetésem, mert "előre dolgoztam" véletlenül.
Szerk.: Viszont hogy valami pozitívum is legyen: nagyon tetszik, hogy (ismét) meccs közben változnak a küldetések, azaz ha pl. teljesíted valakinél az első küldetést, ugrik is a másodikra, és nem kell új meccsbe lépni, hogy a küldetések "frissüljenek".
-
30z.Samu
félisten
válasz
galaxys80 #10081 üzenetére
Én már kezdem átlátni, viszont belefutottam 1-2 érdekességbe. Az még hagyján, hogy a szerverek nem állnak a helyzet magaslatán ma, de ott a küldetés, hogy csináljak ettől meg ettől elfogadott quest-eket. Ez oké, egyet megcsináltam, de utána nem adja a kövit. Ilyenkor mi van? Naponta csak egyet ad? Csak mert a napi küldetésben van benne, hogy csináljak három küldetést az adott NPC-től.
-
Zoolee19
senior tag
Nekem megint az a fura hogy, a game passt megint meg kell venni.
Pedig crewem van. -
Sefneni
őstag
válasz
galaxys80 #10081 üzenetére
Vannak ezek a "pontgyűjtő" szerűségek, amik két kategóriába sorolhatók:
- karakterekhez kapcsolódó küldetések
- dátumhoz kapcsolódó (napi és heti) küldetésekA karakterekhez kapcsolódó küldetések 5 részből állnak, ahogy haladsz előre, annál nagyobb "szintűnek" (uncommon, rare, legendary stb) számít, emiatt annál több XP-t is ad.
A napi küldetések szerintem összetettebbek lettek a korábbiakhoz képest, mert itt pl. olyanok vannak, hogy csinálj meg 3 quest-et, és így ad 17K xp-t. (Napi max XP ebből 3x17K)
Plusz érdekesség, hogy nem lehet bármennyi küldetést "felvenni", talán 5-6-7 aktív lehet. Ha a telefonból vagy az NPC-től másik küldetést akarsz elfogadni, akkor valamelyik már meglévő küldetést "kukázni" kell miatta.
-
Sefneni
őstag
Mondjuk azt nem értem, hogy ezt a barátokkal játszást miért erőltetik ennyire.
Én pl. 90%-ban soloban játszom.
-
Vertigo18
addikt
Én úgy gondolom, hogy kb. két hét, és belerázódunk ebbe a küldetés-rendszerbe is. Emlékeztek, hogy bámultunk a csillagos megoldásokon szintlépéskor az előző seasonban, aztán hogy megszoktuk...
Játékóra kérdése...
A egy érdekes dolog, hogy külön a quest listában fel vannak tüntetve a karakterek, akik adják mind a saját quest-sorukat, aztán, ha rákattolok, akkor automatikusan megjelöli a karakter helyét a térképen... -
Sefneni
őstag
Nekem is megvolt az első meccsem, sikerült is behúzni az új ernyőt a winnel.
Ez az új küldetésrendszer nekem még kicsit katyvasz, de remélhetőleg megértem majd -
Monoton
tag
A feladatlistával mi a problémátok egyébként. Ez egy olyan rendszer, hogy ha szeretnéd csinálni akkor csinálod, ha nem akkor nem.
-
30z.Samu
félisten
Na, kicsit belemerültem az új szezonba, játszottam 1-2 meccset, megnéztem az új helyeket, ilyesmi. Maga a BP tetszik, a skinek, az emote-ok és a csákányok többsége bejön. Viszont ezen a ló skinen meg a hozzátartozó dolgokon még mindig kiégek és van többféle variációja.
A feladatlistába is belenyúltak, de szerintem nem kellett volna, azt hagyni kellett volna úgy, ahogy volt. Viszont jó hír, hogy már most van mit csinálni bőven, csak ki kell igazodni ezen a rendszeren. A csillagos rendszer maradt, a 100-as szint utáni dolgokat is mutatja egy szintig, mert bizonyos dolgok csak egy idő után lesznek elérhetőek. Ez a "csőben" utazgatás kicsit hasonlít a Season 9-es utazáshoz, szerintem nem rossz, hogy ezt beletették. Csak kár, hogy elég kevés helyen elérhető Új fegyvert egyelőre nem fedeztem fel, van, amit kivettek, van visszatérő is. Összességében pozitív az első benyomás, kellett már az új szezon.
-
draco31
veterán
Frissít nálam is. Remélem most adja majd automatán a cuccokat, nem kell még külön kiváltani mint legutóbb.
-
GEIL
addikt
válasz
Vertigo18 #10067 üzenetére
Akkor is "megéri" ha már megvan a BP...mert akkor adja az "alap" 1.000 vbucks-ot a packhoz...és még ad 950 vbucks-ot mert már van BP-ed...+ a skin + hátizsák/csákány......
Amúgy 2.390 Ft önmagában az 1.000 vbucks....szóval ez a Crew pack nem annyival drágább hogy ne érje meg utánaszámolva.
De még így is akad olyan aki vesz csak 1.000 Vbucksot és 950-ért megveszi csak a
BP-t...marad 50 vbucks-ja és sehol semmi az mellé. -
Apucy01
őstag
összesen 2.75 gb az update?
-
Vertigo18
addikt
Lol, page 10-es lett Carnage!
Akkor most, ha jól értem és előfizetek ismét a Crew-ra, akkor megkapom egyből a BP-t is? Vagy az csak az első Crew előfizetésnél járt?
-
GEIL
addikt
válasz
DrTechnoid #10056 üzenetére
uhhh...ez bosszantó
én csak 13:45 re érek haza.....egyből inditom majd a PC-ket és konzolokat....hagy frissítsenek amíg lőjük a leckét a gyerekkel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #10056 üzenetére
Én olyan dél fele ülök le elé, addigra csak jó lesz már.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #10052 üzenetére
Én is azon gondolkodtam amúgy, hogy már nem feltétlenül gyerekeknek szól ez a játék. Rámentek a kicsit "komolyabb" tartalmakra is.
-
markknight
veterán
Nagyon rámentek erre a cuki csaj / segg mutogatás, szoknya témára
Amúgy a hal csávó meg a szamuráj csak BP-es skinek.
-
Vertigo18
addikt
Dirr, és hol a nagy hévvel beharangozott Naruto?
-
GEIL
addikt
Na....nem lesz ez rossz......
-
-
-
draco31
veterán
válasz
DrTechnoid #10039 üzenetére
Ja, szerintem is elég lett volna egy videó, ha már csak rohangálni kellett csak kb.
-
Én még ilyet se vártam. Amúgy szerintem egyáltalán nem volt rossz,megoldhatták volna egy átvezető videóval is.
-
30z.Samu
félisten
Na, hát ez érdekes volt. Holnap délelőtt folyt köv.
-
draco31
veterán
Na mentem egy kört így majdnem 1 hónap után, már azt is elfelejtettem melyik gomb mit csinál
-
30z.Samu
félisten
válasz
Vertigo18 #10031 üzenetére
Nem, adni nem nagyon szoktak semmit. Volt már rá példa, de nem általános eset. A játéknak van story-ja, hogy mennyire lehet ezt követni az más kérdés. Az event-ek keretében szokták továbbvinni a story-t, de volt már példa virtuális koncertre is pl Travis Scott vagy legutóbb Ariana Grander. Ezek elég látványosak szoktak lenni, gyakorlatilag olyan, mintha benne lennél egy animációs filmben.
-
chungee
addikt
Köszönöm nektek szépen a felvilágosítást
Akkor Lefekvés előtt elindítom a letöltést
-
Szintet venni v-buckért lehet 100-as szint felett?
-
30z.Samu
félisten
-
chungee
addikt
Estét!
PC-n hogyan tudok ajándékba vásárolni v-buck-ot vagy skin bundle-t
Szülinapi meglepi lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged