- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #8994 üzenetére
"Machinist Mina Challenges: Earn up to 1,000 V-Bucks and 1,000 X-Ray Tickets by completing Save the World daily quests."
Szóval napi küldetésekkel tudja feloldani a játékpénzt STW módban (zombi hent tower defense), ezekből elég sok van:
3 pálya X karakterrel (X= ninja, outlander, builder, soldier)
300 kill X karakterrel
500 kill akármilyen karakterrel
20 tv lezúzása
4 torony építés
20 survivor megmentése
50 -||-
stb... -
ProEvoFan
nagyúr
Gyermekemnek megvettem a Fortnite - Machinist Mina Packot.[link]
Hogyan lehet kiszedni belőle az 1000 v-buckot? -
libus
őstag
válasz
DrTechnoid #8990 üzenetére
Jut eszembe, hogy mióta ezt a hibakódot produkálja az STW Ps4 Pro-n, kb. azóta van az is, hogy mikor betölt egy pálya pár másodpercig a grafika hiányos. Homályosak a dolgok, meg a fele pálya csíkokban hiányzik. Ez is lehet szoftver probléma?
Vagy lehet, kellene már egy újrapasztázás? Mert kb. 4.5 éve megy a gép.
Vagy az adott hibakód és a grafikai probléma lehet haldokló HDD is? -
STW engem is kivagdos , nem is erőltetem. A gépen csak chrome meg néhány játék kliens van telepítve, és pár játék. Szóval semmi extra, mégis fagyizik. Eleinte érdekelt hogy végig játszam, meg miről is szól az egész , de lehetetlen mert csak az ideget verte belém amikor egy random időpontban az asztalon találtam magam. Gondolom nincs benne annyi lóvé mint a BR részében ,így nem ez az elsődleges termék amit az Epic erőltet.
-
libus
őstag
válasz
markknight #8988 üzenetére
Ugyanezt a hiba üzenetet kapod?
Te próbáltad már újratelepíteni a játékot? Gondolkodom rajta, hátha megoldaná a problémát.
Az utóbbi napokban nagyon besűrűsödött nálam ez a jelenség.
Lehet az utolsó frissítés az oka?
De szoftveres problémára gondolok, mert PC n is néha lefagy, kidobb a játék. -
libus
őstag
Fortnite STW-nél másnál is jelentkezik a CE-34878-0 hiba Ps4-en?
Teljesen random csinálja.
Én szoftveres hibára gondolok, ugyanis Pc-n is random kidobb a játékból.
Ezt kb. 1 hete csinálja.. -
gduck
addikt
Sziasztok!
Van arra valakinek ötlete miért nem működik az ITEM SHOP? Xboxon rámegyek a JOIN THE CREW gombra, forog egyet a karika és nem történik semmi! Ilyenkor amúgy minek kellene megjelennie?
Előre is köszi
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #8980 üzenetére
Na majd meglesem, én eskü nem láttam.
Vagy április egy van és szivatsz itt egész nap.
-
Golden9
veterán
válasz
markknight #8976 üzenetére
Hol van ott "homo katona"?
Alli kisasszonyt adják, nekem a múlt havi szivárványos egyszarvú volt inkább a homo katona. -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #8976 üzenetére
Igen? Tegnap néztem az Item Shop-ban, de nem láttam.
Ezeket inkább a Vbuck miatt szoktam megvenni...már csak amiatt megérős.
-
orc88
őstag
-
30z.Samu
félisten
Ööö...volt egy quest a Fortnite-ban, ami Jonesy-nak adja a kövi formáját. Azt ma akartam megcsinálni, erre most fogad a kép, hogy megvan a skin. Azt hogy? Nem csináltam meg.
-
chungee
addikt
Napot!
Pc-n a kliensben hol tudom korlátozni a letöltési sebességet
Mint steam origin uplay. Köszönöm előre a felvilágosítást
-
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Fiam napok óta morog, hogy valami skin bug baja van.
Valami hiba skincsere során, nem engedi neki váltatni a dolgait, de néha meg igen.
Nem tudom mi lehet ez, én nem játszok ezzel.
Xbox One X-en játszik, Battle Royal frissítve. Van erre valami ötetetek? -
30z.Samu
félisten
Küldetèsek után beugrottam két Solo-ba, de egyiken sem találkoztam velük.
-
draco31
veterán
válasz
30z.Samu #8951 üzenetére
Azért ki is kell az ilyeneket fogni.
Ma csak Team Rumble-t mentem, vagyis 3 kört. Nem egymás után, volt 1-2 óra szünet a menetek között.
Csak azt nem értem, a következő játék indításnál miért rakja át mindig sima squad-ra? Most is beléptem, nyomtam rögtön az indítást, aztán csak akkor vettem észre hogy gond van, amikor kiugrottam a buszból. Viszont valami fura módon megnyertük legalább -
-
30z.Samu
félisten
válasz
draco31 #8948 üzenetére
Meg volt még egy dolog, aminél kicsit meglepődtem. Volt olyan küldetés, hogy íjjal kellett killt szerezni, ami nem a legegyszerűbb mutatvány. Team Rumble-ben voltam, szembe jött egy gyerek, elővettem a nyilat és konkrétan megállt a gyerek egy helyben, hogy le tudjam lőni. Gondolom levágta, hogy a küldetés miatt szarakodok vele. Vagy csak kikapcsolt a controller-e....
-
30z.Samu
félisten
Tegnap megtörtént az, ami eddig még nem. Konkrétan nem volt challenge, amit meg tudtam volna csinálni, mert mindent megcsináltam.
-
30z.Samu
félisten
A Grave Feather pakk nagyon bejön az Item Shop-ból.
-
Golden9
veterán
Kezdődik a koncert, de ha be akarok lépni a party szigetre kilép a játék
.
Semmi hibaüzenet, ilyenkor mit lehet csinálni? -
-
válasz
Golden9 #8935 üzenetére
Egy sztori ami nem idevág, de akkor kicsit jobban megérted, megértitek a helyzetet...
Még zöld fülü voltam, mikor flehívtak, hogy hát segítsek már egy gépnél, telefonon keresztül, áruljam már el, hogy a BIOS melyik menüpontja alatt hányadik menüje a Boot sorrend beállítása... Hát mondom fejből nem tudom, de mondják már hogy mi van a képernyőn és mondom hol keressék, melyik menü alatt és mit is kell keresni... ÉS akkor szóltak, hogy ez itt a bökkenő... Mivel az uriember gépe vak... És hát ez miatt nem is használ monitort.. megtanulta kezelni a gépet egér+bill kombóval, de monitor, na az nincs és hát kéne mondani hogy hányat fel-le-jobbra-balra hogy elérjék a boot sorrendet... hát mondom az faxa
Na ez a helyzet egy kicsit hasonlít a mostanira... Áruljam már el hogy indítsák el a fortnájtot, miközben azt sem tudom mi ez a játék, de azért segítsek
Szal oké köszi az infót, továbbítom, de sztem sanszos hogy mehetek el személyesen -
Sziasztok!
LE tudnátok írni hogy kell elinditani a játékot? Elvileg a regisztráció megvan... Távsegítenem kéne, de hát nem ismerem a témát..
Az van hogy az Epic Store felkerült a desktop-ra de azt elindítva csak reklámok vannak hogy játszak a Word Of Warship-el meg ilyenek... Szóval az Epic Store-t elindítva merre kéne menni? -
draco31
veterán
Most meg beadta.
-
draco31
veterán
Ezzel a küldivel mi van? Már legalább5x megcsináltam ahogy a videón van, de nem adja be a negyediket.
-
30z.Samu
félisten
Az aranyból már csak 5000 lehet Nálunk, az előző szezonban 10000-ig tudtuk gyűjteni.
-
cracky86
aktív tag
válasz
Rigormortiis #8924 üzenetére
Sehogy sajnos, újat kell csinálni helyette.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Save the world módban hogyan lehet megjavítani a fegyvereket?
-
30z.Samu
félisten
Na, egész jól haladok, napi 2-3 szintet tudok lépkedni, most vagyok 33-as. Lett volna még mit csinálni, de este 10 fele nagyon nem volt már hozzá türelmem.
A Rare (kék) küldetések meddig lesznek bent vajon? Mert van 1-2, ami eléggé időigényes.
-
draco31
veterán
válasz
Extremex #8913 üzenetére
Csatold xbox profilhoz a fornite accod. Aztán gépen böngészőből belépsz az xbox profilba, és ott beírod a kódot.
Hamarabb volt xbox profilom, mint xbox-om, és azóta is ha bármi kód van, böngészőben írom be, nem a gamepad-el szenvedek
Azt viszont nem tudom, hogy be kell-e lépni konzolon a profillal, hogy teljes értékű legyen. -
Golden9
veterán
Tomb Raider Grafiti -> Z4A33-NLKR2-V9X34-G3682
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Ps4-ről átvittem switch-re a Fortnite accountom.
Az lenne a kérdésem,hogy láttam a hardveraprón Fortnite bundle letöltő kódot Xbox hoz,az esetleg switchen működik,belehet aktiválni? -
Sefneni
őstag
Nektek is csinálja a játék, hogy nem veszi észre, hogy megvan egy küldetés? Team Rumble-ben megcsináltam pl., hogy háromféle íjat kellett craftolnom, ki is írta hogy kész a küldetés és felszámolta a 24k XP-t. A meccs végén azonban bal oldalt nem mutatta teljesítettnek a küldetést, valamint a lobby-ba kilépve szintén 2/3 volt a mission állása.
-
-
30z.Samu
félisten
Egyik ismerősömmel beszéltem ma, szóba jött a Fortnite meg a fegyverek. Azt mondta, hogy akkor a leges legelső season-ben volt ilyen szórásuk a fegyvereknek, szerencse alapú így az egész. Vagy betalálsz vagy nem, mondom az úgy jó.
-
Golden9
veterán
válasz
30z.Samu #8907 üzenetére
A nevük is egyformán végződik.
Ja, és Johnsonnak van egy alapítványa.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Monoton #8900 üzenetére
Az meg a másik, Nálam volt olyan, hogy akkor is ment le az életem, amikor nem voltam a viharban. Mondom emmegmi?
Solo meccset még nem is nagyon mentem, meló után általában nincs is nagyon türelmem hozzá, azért megyek csak TR-t, legalább a küldetésekkel haladjak egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest