Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
draco31
üzenetére
Mekkora genyók hogy ez a retek history oldal nem adja össze még véletlenül sem hogy mennyi az összes így most az emberfiának kell hogy legyen erre 1 óra felesleges ideje, meg elsősorban kedve hogy végiglapozza ezt a soksok oldalnyit. A crew meg könnyen kiszámolható , mert mint látszik az elejétől kezdve behúztam mindet.
-
Exelsior
őstag
válasz
draco31
üzenetére
2018 óta 135 154, FT
Sok pack meg sok Vbuck STW. STW óta már nem költök pénzt szerencsére. Ha STW nem lenne ez 1 milla is lenne. Bár én sajnálom a pénzt erre de farmolás miatt azért van sok skinem. Cirka 448. Crew pack ami nálam elég sürü más nem. Ez az ami megéri rendesen.1,519h 5m Play Time ami nem sok de bakker igy is sokat játszom ezzel plus van még egy Accountom.

-
-
0xmilan
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Akkor se muszaj beszelned. Nem jatszottam vele tul sokat, de talalkoztam olyan emberekkel, akik meg se szolaltak.
Nekem atmegy a mikrofonom OBS-en keresztul (VST pluginok miatt) es ott nemitom magam, tokmindegy hogy a jatekon belul mi van bekapcsolva. Szoval ki lehet kerulni. -
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Lehet hogy ilyen pszichológiai hülyeség, hogy ha a júzer több időt tölt a battlepassban és kattingat a jutalmak megszerzéséhez akkor jobban kőtődik hozzá és jobban vágyik rá.
Hasonló trükk az áruházakban hogy időnként átpakolnak dolgokat máshova és amíg a vevő keresi addig meglát mást is amit megvesz.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Nem rossz ez, kicsit visszahozza c5s1-et ezzel a páncéltermezéssel. Meg vannak ezek a rejtekhelyek(?) ott is lehet aranyból meg páncéltermi tokenből cuccokat venni. Bár a battlepass egy jó nagy semmi, egyedül sub zero kell belőle, sajnos még egy normális MK-s emote-ot se szórítottak be az MK zenéjével a passba.
És úgy néz ki hogy most sincs mod pad. -
Spec
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy meddig van időm még farmolni. Az érdekelne, hogy pontosan meddig lehet játszani, mikor lövik le a szervert.
Mindig megszívom ezekkel az időpontokkal, mert jellemzően ez az új szezon indulási időpontja, cask azt felejtik el előre közölni, hogy előtte fél nappal lelövik a játékot.
-
30z.Samu
titán
válasz
draco31
üzenetére
Már reggel elérhetőek voltak, jó részét meg is csináltam.
Meg volt egy könnyű győzelmem, vagyis csak az utolsó player volt könnyű préda, az előtte lévőket csak ki kellett nyírni.
Fent voltam a hegyen, szűkült a kör, neki nem volt semmi repkedős tárgya, elvitte a vihar.
-
válasz
draco31
üzenetére
Ebben nincs Reload ernyő, csak ez most
: https://fortnite.gg/cosmetics?id=14557
"Ranker's Doom BrellaMarvel series Glider
, get 50 points in a ranked cup",valszeg ez nem lesz meg nekem most.
-
-
válasz
draco31
üzenetére
Ok akkor nem egyedi boomer probléma , mielőtt írtam ide , a fortis számait is megnéztem ytubon ,csekkoltam hogy ki is ez , de semmi, az égegyadta világon semmi ismerős nincs az anyagaiban,és mindez úgy hogy én válogatás nélkül szinte mindent végignyálazok amit látok. Ezért is érdekes főképp hogy hogyan mentem el a munkássága mellett az évek alatt.
-
Skynet258
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Nekem is két kör eddig, viszont másodikra meglett a win.
Ez a rakétázós/gépfegyveres kesztyű elég op, tuti nerfelni fogják szóval öljetek vele amíg lehet.
Eddig tetszik, bár eléggé figyelni kell mert most már vertikálisan is eléggé megnőttek a lehetőségek, simán ellebegsz fél percig valaki feje fölött aztán nézi honnan lövik. Mire meg rájön már meg is halt. Érdeke újítás, hogy ha lelövöd az NPC-t akkor belőle tudsz csinálni társat (second chance). Jó lesz ez szerintem is. -
Spec
őstag
válasz
draco31
üzenetére
A Rocket Racinget én is szoktam tolni. Általában minden nap megyek egy 5-6 kört, hogy a napik meglegyenek. Az is 60k XP. Ha könnyed kikapcsolódásra vágyom, akkor csak ezt tolom. Sokkal kevésbé terheli az ember idegeit, mint pl. a BR, vagy egyéb hagyományos játékmód. Néha azért káromkodok cifrán, ha mondjuk első vagyok, és a cél előtt 20 m-rel csapódok be a sziklafalba, és mire respawnol a játék már 12. vagyok
Mostanában vannak ezek a daily discovery questek is, amikor creator mapokon kell XP-t gyűjteni, azokat is lenyomom általában. Könnyű 60k XP az is. Nagyjából fél óra alatt megvan simán. -
Spec
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Nem azzal van gond, hogy a feladat nem egyértelmű, hanem hogy a legtöbb csak XP-t ad. A kalóz aranyból meg csak tierenként ad 1x 300-at. Ahhoz hogy ebből meglegyen 11k, bazi sok küldit kell teljesíteni. Ha meg nem csinálom meg az XP-s küldiket is, csak a kalóz aranyat adókat, akkor addig nem válik elérhetővé a többi tier. Vagy rosszul értek valamit?
-
KISDUCK
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Lehet 4everalone-ba is.
Senkit nem akarok ezzel szívatni úgy hogy csináltam még egy accot azzal party telefonról és belépek sandbox módban a lego fortnite-ba. Ott 15 percenként jön 30k xp ha jól emlékszem. 10 percenként ránézek mindkét eszközre mozogni hogy ne afkoljanak be, mert akkor bedob és közben meg sorozatot nézek. -
válasz
draco31
üzenetére
Annyira nem bénák , rohadt jól összedolgoztunk mindegyik csapattal, 2-3ik hely lett általában a kimenetel.Aztán meg is lett a győzelem , és hozzá a csak Reload BR-hez tartozó Victory Umbrella is .
Egyébiránt az alap BR-hez tartozó Umbrella szerintem bugos mivel nyertünk már de nincs semmilyen CH5S3-hoz tartozó nyertes ernyőm. -
válasz
draco31
üzenetére
Semmi esélye hogy egy ekkora legendary karaktert mint a Captain Sparrow ingyen elénk dobna az Epic. Ez a kari egy elég combos vagyont összkalapál nekik nagyon rövid idő alatt,így miért adnák ingyen. Max valamelyik skin-je lesz kihúzható küldikből.
Én inkább a Vault Boy-t vártam , de az meg nem jött játszható formában csak hátasnak meg ilyen olyan gadgetnek
. -
Skynet258
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Az NPC-k szerintem úgy általánosságban hülyébbek lettek mint voltak, nekem is volt ilyen, hogy dobálta a bombát a nagyvilágba és sehol senki nem volt. Az meg kész vicc amit az autóra szerelt fegyverrel csinálnak, kb sosem talál. Ok értem, hogy OP lenne, ha én vezetek ő meg terminátor módjára mészárol, de így meg full fölösleges akkor inkább ne is lődözzön.
-
Skynet258
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Ja erre én is gondoltam de csak nem lesz ilyen. Végülis nem játszottunk össze, nem volt összebeszélés, a körülmények áldozatai voltunk.
Ő vezetett én lőttem, most az, hogy mindez egy autóban történt...
De amúgy tök jogos, én sem szeretnék egy ilyen ad hoc csapat keze által meghalni, szóval nem tervezem ezt a stílust nagyon tolni, csak vicces volt, hogy így jött ki a lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Forza sorozatról váltottam Fortnitera Chapter2 Season7-ben. Forzában mondjuk picit több játékidő volt: 36100 mérföld, 2437 autó és 18562 óra játékidő

És úgy néz ki hogy most sincs mod pad.
Amúgy GG!
Minigun nagyon brutál, összességébe nekem tetszett ez a map / szezon.

Meg volt egy könnyű győzelmem, vagyis csak az utolsó player volt könnyű préda, az előtte lévőket csak ki kellett nyírni.
:
Nekem sem volt egyszerű, 10 meccsből 7 top 3-ban vagyok. De nem volt szerencsém ez idáig. Ha megvan az Amerika Kapitányos pajzs, a Jetpack, a kesztyű meg automata vállról indítható qrvaanyád az gyilkos kombó. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy tök jogos, én sem szeretnék egy ilyen ad hoc csapat keze által meghalni, szóval nem tervezem ezt a stílust nagyon tolni, csak vicces volt, hogy így jött ki a lépés.