- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Zoolee19 #17417 üzenetére
De neked ettől nem lesz se rosszabb se jobb. Akkor mit számít? Hátrányod szintén nem származik belőle. Továbbra se értem .
Had költsön csak , előbb jut kozmetikai cuccokhoz , nagy dolog.Intézz magadnak egy kínai droidot , akit fizetsz és két nap alatt eljuttat a 300-as szintre
Lehet olcsóbban kijössz mintha vennél V-buckst. -
-
Deck
titán
válasz
Zoolee19 #15944 üzenetére
Relax. Előfordulhat bármi ideig óráig és tuti bannolni fogják, főleg ha jelentetted. Az Epic veszi ezt a legkomolyabban. Crossplay off egy fasza dolog lenne, gondolom nem konzolról akart csalni...
Ellenben pl a COD-nál és társai, ott tényleg semmi nem történik, csak az indokolatlan bannok... És ott aztán nem is tudsz nélkülük játszani. Elég csak beleolvasni a topikjukba mi megy arra felé. -
GEIL
addikt
válasz
Zoolee19 #15771 üzenetére
Konzolnak is csak UTP kábellel adjatok netet.
A legelső "körben" esetleg előfordulhat kis pufferelés, akadozás...fps drop...de a második körtől vajsimának kell lennie.....első buszból való kiugrásnál forduljatok körbe többször....akkor be be akad...stb...de utána már helyreáll.játék közben 52-60 között tartja még a "régi konzol" is. amit írsz 10 meg 45 fps az fura.....mennyi tárhely van még a konzolon ?
-
.LnB
titán
válasz
Zoolee19 #14707 üzenetére
Ja és a Visual Sound Effects legyen bekapcsolva!
#14709 Deck
A TDM arra jó, és ennyi. A Team Rumble viszont a mapon játszódik. Ott különböző helyeket is jobban megismered, szituációs gyakorlatnak kiváló. Plusz, a Team Rumble-ben minden lehetséges helyen, le vannak spawnolva a ládák. Azoknak a helyét is tökéletesen be lehet tanulni. BR meccsen nem spawnol mind, de sokkal gyorsabban tudsz utána ládát találni. -
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoolee19 #12145 üzenetére
Én nem tudom hogy csinálja 1-2 ember, de olyan tűpontosan céloz, hogy eszméletlen. Tök mindegy hogy szaladtam meg hogy változtattam irányt, lelőnek mint a huzat.
De az eddigi szezonban a leggyakrabban elhangzott mondat eddig hogy "Hát mennyi kell beléd?" "Miből van ez??" meg hasonlók természetesen ékes anyanyelvünk adta cifrázással.
-
1dude
senior tag
válasz
Zoolee19 #10417 üzenetére
Nem csak nálad. Sőt ha WTF pillanatokat kellene sorolnom az elmúlt hét terméséből :
1. 0 HP 0 Shield emberke lelő
2. 130 HP -ra mért sebzés után még van az ellenfélnek 30
3. 20 méterről szemből rámlő majd rá 2 másodperccel már hátbalő
4. 10 méterről az assault rifle egyetlen lövése sem talál be egy teljes tárból
5. az utánam kiugró és mindvégig mögöttem repülő ember előttem landol
6. autóból 1 lövéssel kiszednek
7. autó nem látszik, amig mellé nem érek
8. a gyikok fél mapról is futnak utánam... és még lehetne sorolni egész nap
-
gduck
addikt
válasz
Zoolee19 #10417 üzenetére
Számolgatni nem szoktam, de néha gyanúsan túlélik a támadást, szerintem már meg kellett volna halniuk... De lehet hogy csak érzéki csalódás. Esetleg nem shieldel (shield fegyver vad "dobós" shield) közben? 20-ról visszamehet 60-ra, pl. ha halat eszik vagy shieldel az előbb említett módszerekkel.
-
-
törölt tag
válasz
Zoolee19 #10191 üzenetére
Xbox-ra vettem meg régen, de kontrollerrel játszottam pc-n a Series X megjelenéséig, mert csak 30 fps volt One X-en.
Szóval elég egy platformon megvenni, onnantól csak jól kell összelinkelni a fiókot.
Nagyon rég csináltam ilyet, úgyhogy inkább a többiekre bíznám az account linkelést.
Nálam pc, xbox és switch fiók van linkelve (szóval az összes dolgomat elérem az összes platformon), de utóbbinál nincs STW. -
törölt tag
válasz
Zoolee19 #10189 üzenetére
Tudtommal innen lehet megvenni, esetleg BR shopon belül is előferdülhet.
A mai napig nem értem, hogy STW shopban miért van lehetőség megvásárolni ezt, amikor csak STW tulajként lehet belépni... -
GEIL
addikt
válasz
Zoolee19 #10128 üzenetére
Az hogy "jobb", az szubjektív és mindenki máshogy látja/érzi.
Tisztább és átláthatóbb, de csak azért mert full leegyszerűsített....mert ugye Performance módban se dinamikus fények, se részecskerendszer (por, füst, hulló falevelek, fű, törmelékek és szikrák...stb stb)......se árnyékok...se semmi.
Ezt a fajta egyszerű de kétségtelenül gyors módot olyan játékosok használják akik pl rámentek a "competitve részre" és fontos az eredményesség.
Ilyen szintű grafikai butitással 2021-ben már elég mobiltelós kinézettel van a játék....én igyekszem megtalálni az egyensúlyt, amikor azért ki is néz valahogy egy játék, de mindenkinek szive joga olyan kinézettel használni, ahogy szeretné. -
GEIL
addikt
válasz
Zoolee19 #10120 üzenetére
Már mindent értek....neked "Epic"-re van állítva az a 2 dolog valóban
(látótáv és élsimitás talán)...
de ez CSAK performance mód...kb mobiltelós kinézet....se árnyékok, se dinamikus fények, se fű se növényzet.....semmi.
Így naná hogy megy 120 fps-t vagy többet.Allítsd át DX11 vagy DX12-re......3 állású kapcsoló...neked a 3. álláson van, ami "Performance".
-
0xmilan
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest