Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #10998 üzenetére
Az emoteok jók, nem azzal van gondom, hanem a meccsek végén benyomott egymást szekáló, kiröhögő viselkedésről. És mivel ezt úgy látszik ez nem lehet az egyén döntésére bízni, mert bizony többségben vannak akik nem a sportszerű, korrekt játékot részesítik előnyben, ezért muszáj lenne rendszer szinten korlátozni a dolgot, és a szándékosan fikázó, b*sztató emoteokat kivenni a játékból.
Azzal semmi gond nincs ha az ember örömtáncot lejt a végén, én is azt szoktam. Lenyomok egy makarénát, vagy gangnam style-t aztán ennyi, de nem röhögök a másikon, meg nyomok neki looser jelet, hogy "fú de jól beszoptad k*csög".
Amúgy a global chat valóban nem hiányzik, de egy normális szöveges chat nem ártana, mert ami van az valami iszonyat gagyi. Nem mindenki használ mikrofont, így meg szinte lehetetlen normálisan kommunikálni a csapattagokkal. Ezen azért dolgozhatnának kicsit. -
GEIL
addikt
válasz
Aby_2014 #10984 üzenetére
A vastagabb törzsű fenyők dőlnek ki.....próbáltam DX11-en és DX12-n is....ugyanúgy megy a dolog.
Nem (árnyékok nélküli és mobilteló grafikás) Performance módban próbálod ?
Esetleg a grafikai beállításoknál nézd meg az "effects" csúszjkát...high és epic beállításon tuti
dőlnek a fák....medium és alatta nem próbáltam -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #10995 üzenetére
Én egyébként ezeket a piszkálódó, a másikat kifigurázó, kifejezetten idegesítő emoteokat simán kivenném a gameből, vagy inkább bele se tettem volna. Ha már mindenben annyira pol. korrektek akarunk lenni, nehogy legyen olyan csoport aki megsértődik, bőrszín, nemi identitás, egyebek alapján, akkor arra miért nem figyelünk oda, hogy a szándékosan az ember idegrendszerét tépázó dolgok alapból ne kerüljenek a játékba.
Érdekes módon pozitív üzenetet sugárzó emote nem nagyon va na játékban, mondjuk egy meghajlás, fejhajtás, egy tumbs up, valami gratuláló emote. Akad pár, de nem igazán jellemző. Ellenben idióta szamár röhögés, meg looser emote az van. Gratulálok! -
markknight
veterán
válasz
Nem hiába lehet társas kompetitívet csak ismerőssel játszani. Ez bölcs döntés volt az Epictől.
Viszont mondok neked jobbat, a Fortnite-os helyzet még mindig sehol nincs az Apexeshez képest. Ott a bénák, körbelövők, lassú egyének gyülekezete van, ha leülsz 4 órát játszani, abból:
3 óra kuka
30 perc szerveres szívás
25 perc hiányos squad
5 perc élvezet -
csucsotke
aktív tag
válasz
Vertigo18 #10986 üzenetére
Igen, engem már nem nagyon, de fiatalon nehéz vagy nem tudom lehetséges-e egyáltalán, olyan nézőpontot felvenni ahonnan nem frusztrálnak a helyzetek amikor nem jön össze. Ahogy egyre gyakrabban felismeri és még tudja különböztetni valaki hogy mikor dühös és mikor nem, az vezet el ahhoz hogy megpróbálja magát a játék közben nyugalomban tartani, mivel a nyugalmi állapotnak nyilván nagyon sok előnye van, és akkor legszórakoztatóbb a játék.
-
Spec
őstag
válasz
Exelsior #10983 üzenetére
Csináltam egy egyszerű méretbeli összevetést a két térkép között. Nem egyszerű dolog, mert igazából nincs közös pont köztük, amit lehetne viszonyítási alapnak venni.
Itt jegyzem meg, hogy a korábban kitett "leaked" chapter 3 map mondjuk úgy nem jött be, köze sincs a tényleges verzióhoz, ahogy az várható is volt
Ránézésre nincs érdemi méretbeli különbség a térképek között, sőt mintha az új még picit talán kisebb is lenne. Valahogy én is így érzem játék közben, hogy az alapterülete nem nagyobb, csak azért tűnik úgy mert túlzsúfolták minden szir-szarral.
-
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
DrTechnoid #10988 üzenetére
Köszi az infót, ideje csatlakoznom nekem is
mm be lehet jutni valahova..., én mindig felszálltam a fejére snipelni -
válasz
" Solo az igazi játék, a csapat játék egyre inkább egy nagy 0, fele kilép az elején, 4 ember 5 felé ugrik,"
az első pillanattól kezdve ez van mióta létezik a játék. Csapatban csak ismerősökkel, vagy itteni PH-s arcokkal érdemes menni. Az elmúlt pár ezer órában nem tudom hogy volt e összesen 10 olyan meccsem randomokkal , ahol végig mind a 4en együtt mozogtunk , dobtunk egymásnak healt / skulót,felszedtük egymást,stb... és a végén 4en nyertünk is. Szóval ebből látszik hogy érdemes állandó brigádot összeszedni , és úgy csapatni. Itt a Discord szerver címe amit egy fórumlakó kreált : [link]
Nem sokan használják de sz is több mint a semmi. -
kisza25
félisten
Azt tudja valaki, hogy a szigeten lévő szobornál aminél lehet lebegni mit is kellene csinálni, hogy be lehessen jutni?
Valami kamerákat aktiváltatott, de kb eddig jutottam -
Vertigo18
addikt
válasz
csucsotke #10979 üzenetére
Jajj, ilyen tapasztalatom nekem is volt, c@rrá röhögtem magam. Egy bokorban kempeltem, amikor hátulról guggolva betámadtak ugyanabba a bokorba. Nem vettem észre, mert éppen sniperrel kukkoltam a domboldalt, ő meg ugyanabba az irányba koncentrált, mint én, így egyszerűen csak odakucorodott mellém. Ott guggoltunk egymás mellett, nem is tudom meddig, azt se tudom mikor érkezett. Amikor észrevettem, egyből megugrottam, mint egy macska és mellésoroztam egyet smg-vel, ő ezen úgy megijedt, hogy ugrálni kezdett, mint egy majom.
A végére szerintem vagy 2-3 tárcsere volt fejenként, mire levadászott, aztán jött a hasat fogva röhögős emotion, de nem hiszem, hogy nekem szólt, inkább kettőnknek...
Ezen nem szabad ragelni. A fiamat rage közben (meg, amikor káromkodik), kiküldöm büntiből 5 percre nyugizni az erkélyre. Ami ugye elég hideg ilyenkor, alig várja, hogy leteljen, plusz a klántársai nem várják meg, elindulnak nélküle, így dupla a bünti. -
Spec
őstag
válasz
Én DX11-el nyomom továbbra is, mert mikor átváltottam DX12-re akkor időnként akadozott a játék, de lehet ez a kezdeti dolgoknak tudható be. Majd teszek vele még egy próbát később. Egyébként nem is értem a DX12 miért van még mindig beta-nak jelölve, hiszen nem mai technológiáról beszélünk. Jó pár éves dolog, és a Fortniteban is évek óta benne van, nem igaz, hogy nem tudták volna már korrektül átírni, és főleg az új engine esetében igencsak aktuális lett volna.
A csapatjáték is kiváló, csak nem PuG-okkal kell nyomulni, hanem haverokkal. Duo, Trio Squad haverokkal a legjobb része a játéknak. Tök ismeretlen idiótákkal nincs értelme kínlódni, ez amúgy is alapszabály szerintem a legtöbb multiban.
Exelsior: Én nem érzem nagyobbnak a mapet, sőt mintha érzésre "szűkebb lenne a kabát" mint korábban. Inkább csak a változatosabb, több tereptárgy, épületek, növényzet, dzsumbuj az ami azt az érzetet kelti, hogy nagyobb. De szerintem nem az, simán egy storm phasen belül járművel elmész az egyik végéből a másikba, majd vissza, aztán be a körbe, ha a küldi megkívánja. Ezt a régi mapen nem játszottad el. ott örültél ha a map egyik végéből bejutottál a közepéig, de az már elég rohanós volt. -
Aby_2014
aktív tag
válasz
Exelsior #10983 üzenetére
Én is rápróbáltam a DX12-re szerintem stabilabb mint régebben volt, bár egyelőre így sem dőlnek a fák, csak eltűnnek.
Azt viszont meg kellett állapítanom, hogy a Solo az igazi játék, a csapat játék egyre inkább egy nagy 0, fele kilép az elején, 4 ember 5 felé ugrik, ha véletlenül valaki oda ugrik ahova én és lelőnek tuti nem jön feléleszteni..
-
Exelsior
őstag
válasz
Aby_2014 #10963 üzenetére
Hali,
DX12 és minden vastag fa kidőlt nekem idáig. Kivéve van egy két atom vastag az nem.
van egy két borzalmas fegyver, pl. shotiból 1, AR-böl is 1, Scop-os nagyon adja. Ideje volt hogy betegyék. SMG sem rossz. Sniper keveset sebez. itt tuti lesz változtatás. Pisztoly is pontosabb és jobban kezelhető. Csuszás is kellett de még nem nagyon használom. Szokni kell. Érezni hogy nagyobb a MAP vagy csak több a tartalom benne. Végre nem az van hogy leérek és már agyon lőnek. Kényelmesen lehet LOOT-olni és fel lehet fedezni mindent. Későbbiekben ez lehet hátrány lesz mikor már tök uncsi lesz a map. Viszont változatos. Ha kiolvad a jég vagy hó lesz másik kisváros is. Lesz itt még meglepetés. -
0xmilan
addikt
válasz
DrTechnoid #10981 üzenetére
Mar nem emlekszem a hibauzire, de nekem anno Revolut-tal nem ment a fizetes (talan a 2FA reszen hasalt el) es vegul OTP-s kartyarol tudtam csak fizetni.
Lehet, hogy ez total irrelevans, de azert megprobalnam masik bankbol. -
Kapott már valaki ilyen hibaüzit amikor fizetni akart?
"Sorry, but your account is not able to make a purchase. Please wait 24 hours and try again."Még sose láttam ilyet eddig.
-
Zoolee19
senior tag
Jó estét!
Végre ki tudtam próbálni, hogy mit alkottak a kedves fejlesztők..
Hát őszintén nem vagyok elájulva.. vártam de kicsit csalódtam..
Volt egy koronám, azt sem tudtam hogy mire való, de se baj
Aztán a fegyverek.. eddig soti volt a legjobb közel harcra, de annyira gáz hogy fegyver nélkül is meg tudtak ölni.. érdekes..!
Aztán nos sniper.. szerettem az előzőben, de ezt most nagyon el rontották.. de végre mondjuk úgy hogy nem szorozat lövő mint egy SMG vagy egy AR..
De az érdekes volt hogy el bújtam egy szikla mögött és 1 lövéssel el tűnt amikor rám lőttek sniperrel , én meg lőni se tudtam vele.
Nagyjából ennyi... 2-3 meccset nyomtam, le de fáradtan nem megy.. -
csucsotke
aktív tag
Na megvan az első koronám. Tiszta idióták fináléja volt, a 3. helyezett épített egy kis kuckót azt szétrágta a cápa, a döntős a tó közepén viaskodott a cápával , nekem meg a bokor mélyén lapítva 8-szor kellet töltenem mire lesnipeoltam. Hát nem ez az a háborús élményem amit mesélni fogok az unokáknak. Azt bírom ebben a fortniteban, hogy annyit lehet röhögni. Nem lehet túl komolyan venni, de elhülyéskedni se, akció-komédia. Lehet itt kéne megállni a koronagyűjtésben. Sztem két menő szám lesz az 1 korona és a 999.
-
0xmilan
addikt
Ingyen loading screen az item shopban.
-
kisza25
félisten
csak nálam halt le epic games?
-
draco31
veterán
Fa döntéssel 100-at lehet sebezni, erre figyelni kell.
(hangos lesz)
-
Spec
őstag
válasz
paatrick #10968 üzenetére
Azt az előző verziónál is tudta a cápa, hogy felb*szott az égbe csónakostul. Velem nem egyszer megesett.
Tegnap úgy jártam, hogy látom a cápát messziről, állt egy helyben, ill. lebegett egy helyben a vízben. Aki kicsit is ismeri a cápák biológiáját az tudja, hogy ez a valóságban elképzelhetetlen, mert megfulladna, de mindegy ezen már nem akadok fel.
Odamegyek, elkezdem lőni szinte közvetlen közelről, meg se mozdult, de a vicc, hogy nem is sebződött. Mondom ennyire nem lehetek béna, egy fél tárat belelövök és meg se karcolja. Fegyót váltok, azzal se. Mondom, mi van itt? Akkor nézem, hogy van a vízben, a cápa orra előtt egy kupac lőszer, meg egy zöld fegyó, meg egy kupac arany. Gondolom valaki kifingott, és a cápa fennakadt a motyóban!!!!
Odamentem, felvettem előle, erre elkezdett úszni, én meg menekülhettem. Na mondom ez kész, nem bírtam röhögés nélkül. Utána érdekes módon már tudtam lőni, és sebződött is.
Vannak még bajok rendesen -
paatrick
őstag
-
Aby_2014
aktív tag
-
Spec
őstag
válasz
Aby_2014 #10958 üzenetére
Én még egyszer se láttam kidőlni, mindig simán eltűnt, ahogy eddig is. Viszont tegnap mikor játszottam, egy helyen találtam ilyen kidőlt fát. Szép nagy darab volt, egy komplett fa gyakorlatilag ágak nélkül, és hegyes volt a vége, mint amikor a hód rágja el, és nem kivágják. Csak úgy hevert ott a földön. Na mondom ezt szétcsapom, hogy legyen elég fám. Ráütöttem egyet, erre elröpült arrébb vagy 20 m-t legalább, mintha csak egy szivacs labda lett volna
Na mondom magamban, ennek aztán jól le van modellezve a fizikája. A valóságban lenne vagy fél tonna egy ilyen rönk. -
Vertigo18
addikt
Van váltakozó quest, bár túl sok iq nem kellett a kitalálásához... Van, amelyiket csónakkal kell felszedni, meg van olyan is, amit direkt magasra tettek, így mind a 8-hoz építkezni kell. Viszont kilockoltam az első oldalt (mindig egyszerre lockolok mindent egy oldalról, ha megvan a kellő csillag) és így már teljes a Shanta, így elég vagány.
Annyi, hogy ezen a mapon ezen a Seasonban én még mindig a hófehér skinekre esküszöm a sok hó miatt...
-
Aby_2014
aktív tag
Most nézem a legtöbb streamben a favágásakor kidől a fa, nálam ugyanúgy "eltűnik" mint korábban milyen beállítással csalogatható elő ez az opció?
Epic graf beállításokkal játszom...
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #10956 üzenetére
Tegnap én is elkezdtem kiszedni a Sánta ruházatát. Eddig még csak a válláig jutottam. Eléggé uncsi gyűjtögetni a kis kék kristályokat hozzá. Viszont ez alatt jöttem rá, hogy milyen frankó kis trezorokat lehet kinyitogatni, ahol elég jó kis motyókat lehet begyűjteni. Különben észre se vettem volna, hogy ilyen is van a játékban.
Más: Ti próbáltátok már az új engine alatt az Impostor-t? Nekem valamiért nagyon sötét lett az egész pálya, a fényviszonyokon nem tudom mit variáltak, de helyenként olyan sötét van, hogy semmit s elehet látni. Ezzel lehet valamit kezdeni? Viszont ha feljebb veszem a gamma korrekciót, akkor gondolom az egész játék világosabb lesz, de máshol nincs gond, csak ezen a pályán. -
Vertigo18
addikt
Nem igazán játszom, csak Soloban, így tuti, hogy arra adta a Glidert. Solo winre...
Ma kicsit ráfeküdtem és fullra felölztettem ezt a Shanta lányt, be kell valljam, eléggé impozáns lett! Mondjuk nem kis meló volt... -
Aby_2014
aktív tag
Ez csak úgy most eszembe jutott...
Csúszás közben lehet építkezni?Mekkora lenne, ha pl lépcsőépítés menne csúszás közben...
-
-
paatrick
őstag
Megvolt az első koronás győzelem, erre már én is megkaptam az ernyőt.
Azt mondjuk nem értem a csapatokból miért vették ki hogy megrázzam a földön lévő ellenfelet
vagy az majd később visszakerül?
Az még mindig nem tetszik hogy ilyen nagy a map, most konkrétan 5 percig csak futottam mert mindig a világ másik végébe rakta a kört. Viszont elég kevés jármű is van ehhez képest, azzal legalább lehetne haladni.
-
Spec
őstag
válasz
paatrick #10933 üzenetére
Soloban az első 4 helyezett kap koronát, duoban meg az első 2 páros, tehát ugyanúgy az első 4 játékos. Triot, squadot nem tudom, azt nem nagyon szoktam menni.
Crowned Victory Royale akkor lesz, ha már nálad volt a korona, és úgy győztél vele, tehát vagy már eleve úgy indultál neki a meccsnek, hogy volt koronád az előző körből, vagy a meccs közben valakitől elvetted az ő koronáját, és utána győztél. Ekkor fogsz kapni "koronás" emote-ot is. Utána pedig ahány Crowned Victory Royale-t sikerül elérned annak számát mutatja az emote.
Ezzel lehet kérkedni mások előtt, vagy éppen nem. Pl. te benyomod az emote-ot mondjuk 45-ös számmal, a melletted álló ifj. Vér István meg benyomja neked 999-el, amit 3 nap alatt gyűjtött össze. Na ez az égés, úgyhogy én inkább nem használom -
30z.Samu
félisten
Igen, lényegében mintha egy online tárhelyed lenne. Találsz egy sátrat, belepakolsz és ha benne marad a tartalma, akkor azt nem csak azon a meccsen tudod kivenni akár másik sátorból, hanem a kövi meccsen is vagy amelyiken akarod. Akkor is tudsz pakolászni, ha bent vagy, így nem vagy kiszolgáltatva, plusz tölti is az életed.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #10934 üzenetére
Ezt a sátras dolgot kicsit elmagyaráznád részletesebben, hogy működik, mire jó, mert nem sikerült még rájönnöm az értelmére? Ha beleteszek valamit, akkor azt bármelyik sátorból ki tudom venni, ha tartok magamnál sátrat és azt ledobom, akkor abból is? Ha felszedem a sátrat, akkor is megmarad? Nem teljesen vágom a működését. Előre is köszi!
-
30z.Samu
félisten
válasz
paatrick #10933 üzenetére
A shoti tényleg gagyi, jobb, ha viszel magaddal egy SMG-t vagy egy AR-t, amivel lehet túrni. Nekem az FPS-s zoom-olós dolog tetszik és ami a legjobb hogy tényleg oda lő, ahol a kis piros pötty van. Sátor is jó cucc, egyrészt ha belebújsz heal-el, másrészt tudsz benne tárolni akár három fegyvert. Kb mintha több slot-od lenne. Ha megsemmisül a sátrad, másiknál felveheted ill. nem csak az adott meccsre tárolja el, amit elteszel. A következő vagy bármelyik meccsen újra használhatod, csak találj egy sátrat. Kvázi cloud-ba beteszed a fegyvert, rohadt jó.
-
paatrick
őstag
Na nekem is megvolt az első győzelem, de én nem kaptam se esernyőt se emote-ot
koronát se csak az első kap szerintem, mert még akkor is megvolt mikor 4. lettem.
Azért így supercharge nélkül elég sokára lesz meg a 120-as szint.A Sniper továbbra sem tetszik, shotgunt ne használjatok, gépfegyver sokkal gyorsabb. Az az FPS nagyítós fegyver se az igazi.
Más kérdés hogy Sniperrel lőttem az ellent és egymás után két találat levett 2x85 KÉKET róla közben nem tudott healelni mert ő is lőtt, majd megölt és még volt 100+1 életeMég ami feltűnt hogy most nem 1 busz van??? Mert a pálya másik végére repültem át erre már ott voltak a földön emberek, meg repültek velem szembe
esetleg lehet ezek ilyen random botok. Úgy megijedtem tőlük, mondom mi a f
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #10930 üzenetére
Igazán visszatehetnék azt is shopba....pár eléggé OG skin és emote is bekerült újra a shopba....nem értem miért nem teszik be a "régieket" is......akár erősen túlárazva is jó volna.....mondjuk 750-1000 vbucks...stb.
Sajnos akkor még nem játszottam se én se a fiam....akár egy "take the elf" is jó volna a shopbande az igazi flash a "take the L" és az "orange justice" és a "hype" volna.
szeretnénk megszerezni.....és ezek miatt nem akarok még egy accountot venni....az nem az én műfajom. -
paatrick
őstag
Szerintem a BP 6. oldalán lévő Whahahaha emote lesz az idei legidegesítőbb "szamárnevetős" "loser táncolós" emote helyettes
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #10923 üzenetére
A Victory Crown arra jó, ha annak birtokában nyersz meg egy meccset, akkor Crowned Victory Royale lesz a vége, ami több XP-t jelent, és kapsz egy kérkedő emote-ot is, amivel mások orra alá tudod dörgölni, hogy neked hány Crowned Victory Royale-od volt eddig. Jópofa egyébként. Ha jól láttam azzal tudod kiérdemelni, hogy ha soloban a top 4-ben, duoban a top 2-ben végzel, a többivel még nem próbáltam. Illetve elveheted mástól is, ha olyat nyírsz ki akinek ilyen van, és elveszed tőle.
-
-
kisza25
félisten
-
30z.Samu
félisten
Tegnap végül nem foglalkoztam vele, ma léptem be egy kicsit felfedezni a mapot meg a játékot újratanulni. Amit eddig láttam belőle, azt kell mondjam hogy nagyon szép. Biztos, hogy fognak még rajta reszelni és jobb is lesz, de már most látszik, hogy melóztak vele a srácok. Minden fegyvert és tárgyat ennyi idő alatt nyilván nem tudtam kipróbálni, az automata shotgun elég baró, a másikkal valahogy nem tudtam megbarátkozni. Némelyik fegyvernél kicsit CoD-osra vették a figurát az FPS zoom-olós megoldással, de nekem ez is tetszik, meg a csúszás is jó lesz, ha jókor jó helyen használom. A heal-elő spay meg ezek a juice-ok tök jók, ezek is ismerősök lehetnek a régi motorosoknak.
És ha már motorosok...bekerül újra a quad, ami szintén menő volt régen. Teljesítménybeli problémát nem tapasztaltam Series X-en, nagyon szépen fut a játék. Viszont két kérdés foglalkozat.
1, A Ruins rész nem volt benne a Chapter 1-ben? Olyan nosztalgikus érzés fogott el, mintha jártam volna már ott és az volt a gyanúm, hogy ez a hely benne volt az első fejezetben is.
2, A Victory Crown jó valamire? Azon kívül, hogy sárgán írja ki a neved oldalt ha megölsz valakit.
-
Apucy01
őstag
Azt hiszem ez eddig a legjobb rész... a fiamat le is tiltottam
mondtam neki ha az előzőt nyafogva otthagytad hogy nem jó ehhez annyi közöd lesz kicsim mint éhes lónak a zabhoz.
-
paatrick
őstag
válasz
markknight #10906 üzenetére
Én meg a fekete pulcsis csajt akarom. Az kapásból 120-as szint
Hétvégén nagyon rá kell feküdni hogy haladjon, mert az előzőben kb 1,5 hónap alatt vittem 100-ra is
Csak ugye ott megint bejön az hogy onnantól erősebbek közé sorol és elvész az élvezeti érték számomra.
-
GEIL
addikt
válasz
markknight #10914 üzenetére
Ezt észrevettem én is....már nem elég ha "mellémlő", mert eddig kb mellélőve is beadott 3 ből 1 hitet....most valóban pontosabban kell lőni......fura is volt, hogy 100 méterről vagy messzebbről a rövid sorozataim most mindig betaláltak...
-
Franklin
addikt
Sziasztok, tudja valaki, hogy a Shadow Tracker pisztolyt hol lehet megvenni az új szezonban?
Eddig botoktól lehetett megvenni aranyért.
-
csucsotke
aktív tag
Tetszik a szamuráj kisköcsög skin, legalábbis kisebb kompromisszumokat kell kötnöm, mint általában, pláne hogy a feminin tetkóit eltakarja később a ruha. Ebben a szezonban fogok játszani úgy nézem.
-
Spec
őstag
válasz
markknight #10914 üzenetére
Ez még rendben is lenne, ha nem tolták volna túl ezt is, mint pár más dolgot is. Én bízom benne, hogy balanszíroznak rajta kicsit, mert így irreális a dolog, és meg fogja borítani az eddig szerintem jól kiegyensúlyozott játékmechanikát, ami miatt sok kevésbé rutinos játékost előbb-utóbb elbuknak.
Tegnap voltak olyan meccseim, hogy csávót úgy nyírtam ki hogy szegény nem tudott rám se fordulni, nem hogy eltalálni. Valószínű kontrollerrel tolta szegény, de nem volt egyedül ezzel.
Szinte biztos vagyok benne, hogy hamarosan nagy rage-elés lesz emiatt Reditten, Twitchen, erre-arra, vagy már van is talán. -
Spec
őstag
Estére nagy nehezen sikerült belépnünk, miután vagy 5x végigvártam a kb. 15 perces queue-t, és nem engedett be.
Hát... Vegyesek az érzéseim!
Először is a nagy aggodalmam, miszerint az új engine miatt nagyobb lesz a gépigény, és emiatt játszhatatlan lesz a játék, úgy tűnik nem igazolódik be. Belépés után a korábbival azonos beállításokkal, gyakorlatilag változatlan módon tudtam tovább játszani. Az elején volt párszor kis megakadás, lagolás, de ez a szerver terheltségének, meg az új textúra csomag pufferelésének tudható be. Pár kör után már gyakorlatilag ugyanúgy ment minden, mint korábban. Számottevő FPS dropot se vettem észre, bár pár zsúfolt helyszín esetében azért érezhetően nagyobb volt a teher a vason.
Szintén pozitívnak tartom, hogy az új Battle Pass kifejezetten jó lett, kellően változatos, izgalmas, alaposan dizájnolt dolgok vannak benne.
Alapvetően az új térkép is tetszik, bár itt azért van kis negatívum. Számomra helyenként túlzsúfolt, átláthatatlan katyvasz lett. Kicsit túltolták a természetet, a növényzetet, az állatvilágot, az időjárás effekteket. Az én szememnek helyenként ez már sok. A textúrák is helyenként nagyon csiri-csáréra sikerültek. Egyes elemek színvilága kissé kilóg az összhatásból.
Ami viszont nagyobb negatívum, bár tudom, hogy ezt egyesek inkább pozitív változásként fogják megélni, de szerintem mégsem az, mert az eddigi egyensúlyt rendesen megborítja, az az új fegyverek kérdésköre. Egyrészt a legalapabb fegyvernek is teljesen irreális a pontossága, és a tűzereje távoli célpontok esetében. Ahonnan korábban esélyed nem lett volna kiszedni az ellenfelelt, most lazán kiszeded akár pisztollyal is. Ha meg olyan fegyód van amin scope van, azzal meg lazán leszeded pár lövéssel úgy hogy ő lehet az se tudja ki lőtte le és honnan. Eddig ez csak sniperral ment, most meg kb. bármivel.
Tegnap többször is megesett velem, hogy mire észbe kaptam, hogy valaki lő már nem volt shieldem, meg az életem is lement a felére kb. 2-3 találattól, aztán fedezékből megnéztem hogy ki lő, és kb. 100-150 m-ről lőtt valaki egy sima fegyverrel, úgy hogy én alig láttam belőle valamit olyan messze volt. Na ez irreális. Közelről még ok lenne, de így ez nagyon megborítja a játékmechanikát. -
GEIL
addikt
Mikulásos jó reggelt !
Mi ujság nálatok ?
16.00-kor beengedett, PC-n 2 kört tudtam menni....Xboxon 1-et....utána 17:30 tól kb 21:45 ig nekem lehetetlen volt belépni. Xbxon azért lejött a solo victory, meglett a glider.....level 6-ra léptem.
Tetszik az "új" grafika, látni hogy dolgoztak rajta.....optimalizáció kiváló...Ps4-en és xbox one-on is szépen fut, persze a régi konzolok erejéhez mérten pár effekt az butitva van egy PC-s vagy nextgen konzol által nyújtott látványhoz képest...
Ami röhej, és óriási BUG, hogy fiam és én is az első belépés után 16:02-kor már megkaptuk a BP-t ingyen...úgy hogy tuti nincsen aktv Crew packunk !!!
(és vbucksból se vettük meg)....fiamnak kb 3 hónapja volt utoljára Crew, de le is mondtuk neki egyből....érthetetlen........ismerősök picit később léptek be, de 5 -ből 1-nek adta meg rajtunk kívül a BP-t....úgy hogy a srácnak is 2 hónapja volt utoljára Crew-je. -
draco31
veterán
válasz
markknight #10906 üzenetére
Mert ha kiveszed most a pókot, lehet nem játszol utána. Nem látod akkor milyen cuccok kerülnek a shopba, nem költesz plusz pénzt.
Így meg lehet néha néha elcsábítanak, szóval így a megérős nekik :D -
markknight
veterán
Ja és hozzáteszem, ami negatívum, hogy én még mindig NEM értem miért nem lehet a BP utolsó lapjáról vásárolni először. Nem mindegy az Epicnek, hogy ha megveszem a BP-t, akkor milyen sorrendben oldom fel a karaktereket? A csillagokat úgysem tudom másra használni, se következő szezonba átvinni. Miért fáj nekik ha valaki 3 óra játékkal kiszedi Pókembert?
Érthetetlen.
-
markknight
veterán
Az FPS nézetes fegyók nagyon jók, a csúszás hihetetlen módon feldobta a gémet nekem, (Titanfallon és COD-on nevelkedtem) a map egy újrahasznosított valami, de nekem ez is tetszik. A BP skinek jópofák, a challengek átláthatóbbak, nálam teli találat lett a szezon. Három meccsből kettő win, megvan az ernyő és az emote is, rögtön első nap
Btw: Az Epic képes kidobni egy szezont hétvégén is, a Respawn meg egy normális frissítést nem tud lehozni úgy, hogy az Apex ne halljon meg. A fenti lista nagy fegyvertény, egy időre jövök is vissza Apex helyett Fortniteozni. Királyság!
-
paatrick
őstag
Sikerült belépnem. Hát szerintem a map nagyobb ami nem jó, 1. szűkítés végénél már csak 20-an voltunk aztán még több mint a fél pálya szabadon volt
Másik ami így hirtelen nagyon nem tetszik, valami Hunter Bolt Sniper, 2 lövésből lelőttek vele. És nekem egy sima chest is dobta egy faházban. Szerintem túl OP fegyver lesz. Nagyítása is sokkal nagyobb mint az előző sniper volt.
Csak 3 feladat van a daily punchcardon.
-
Spec
őstag
Amúgy nem úgy volt, hogy 7-m indul az új szezon? Akkor mi ez az idő előtti start most meg? Illetve nem start, mert elindítani még nem sikerült, de start szerű valami
-
gduck
addikt
Ez a korona hogy működik? Victory royal után viseled és több pontot kapsz a következő játékban. Van még valami más is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest