Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok
Elég új vagyok (LVL50) Fortnite-ban.
Lenne valaki olyan kedves, hogy elmondja röviden, hogy mi is ez a Battle Pass?
Én egyelőre csak ingyen játszom, és így is megyeget minden, ezért nem igazán értem, milyen plusszal járna a battle pass.Illetve még azt, hogy a BP hogy van összefüggésben a season-ökkel.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Lehet off-kérdés, de első iPhone tulaj lettem, és mivel a bizonyos "Apple vs Epic Games" botrány előtt még nem volt App Store Fiókom, vagy egyéb hasonló, így nem volt még sosem letöltve a Fortnite a telefonomra, van bármi módja annak hogy le lehessen tölteni a játékot, vagy véglegesen eltűnt az App Store kínálatából?Szívesen kipróbáltam volna, milyen telefonon, most hogy megvan hozzá a hardver, de így egyenlőre nem sokra jutottam
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #8088 üzenetére
Akkor még nem játszottam vele (S9-ben kezdtem)...de az jóformán egy nagy erdős pálya volt....Loot Lake mint víz, aztán nyekk.
Személy szerint egy vegyes térképnek örülnék...maradjon víz is folyókkal...havas hegycsúcs..tanya...akár a lávás rész is visszajöhetne az előző map-ról....erdős rész most is van.....stb stb....de a nagy drónok vagy az a szélcsatorna is jó volt "körben" a térképen.
Epic akkor szakítana a legnagyobbat, ha tényleg játszhatóvá / választhatóvá tenné a "régi mapot" is....+ betenne egy OFFline játékmódot csupa botokkal...stb.....persze ez csak személyes vélemény........majd meglátjuk mi lesz.
Szerintem az eddig előzetes hírek és kibányászott info-k alapján azt mondom hogy lesz
1,5-3 nap leállás és kapunk egy "vegyes térképet"....amin régi helyszinek is fognak szerepelni. -
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #8068 üzenetére
[link] <--- Xbox Series S /X RT.....
-
30z.Samu
félisten
Tegnap Xbox-on meglett az első win, de tök spontán volt az egész. Az egész úgy indult hogy én csak ki akartam próbálni hogy jack kábellel működik-e a PS Gold fülesem mikrofonnal együtt (igen), így bementem egy Duo-ba. TR-ben próbáltam előtte, ott nem nagyon kommunikáltak, csak visítottak.
Szóval bementem Duo-ba és nem akartam kicseszni a sráccal hogy ki is lépek azonnal, hanem gondoltam végigjátszom vele a meccset. Sima win volt.
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene STW-ben!
Frostnite:
Master of the Krampus Hunt
Ennél a feladatnál mit kell csinálni?
2 feladat sor van:
Complete Krampus Krazies 0/1
Eliminate 100 lone krampus enemies 0/100
-
shapphire
aktív tag
válasz
mexicanraven #8069 üzenetére
Hát anno PS3-ra megvettem a COD BO2-t. Botokkal próbálkoztam először. Azzal úgy ment, hogy soso (de inkább 2/5), mármint a célzás. Aztán jött a a GTA5. Ott ugye aim assits van, azzal nem volt problémám, viszont sokat elvesz a "játékélményből".
Mivel aim a témakör, biztos, hogy nem játszanék soha konzolon ilyen játékokkal, kínlódás. Egér+bill kombót szerintem nem lehet helyettesíteni. Még akkor se ha xbox kotrollert nézem, az kényelmesebb fogású számomra, mint a PS DS.
Úgy gondolom ha konzol, akkor autós-verekedős-futkosós játékok. "Lövölde" -> PC. -
30z.Samu
félisten
válasz
Durván 15 év PC-zés után nem mondom, hogy nem féltem tőle, de 2-3 hét után már úgy nyomkodtam a gombokat a controller-en, mintha mindig is ezt csináltam volna.
A célzás, amit kicsit nehezen szoktam meg, de simán meg lehet tanulni.
-
válasz
Én január óta használok PS4-et pedig előtte mindig PC-s voltam. Ha nincs PC-d a konzol mellett akkor könnyű lesz átszokni. Nyilván sok gyakorlás meg minden de nem lehetetlen. Nekem az egyik legjobb döntésem volt a PS.
Nyilván már bill. egér is megoldható de ha konzol akkor kontroller a részemről.
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnek kerni toletek, azzal kapcsolatban, hogy kinek mikent sikerult atallni szamitogeprol konzolra?? Casual gamernek mondanam magam, es ahogy elnezem a jelenlegi konzol arakat, lehet nem erne meg a gepet fejleszteni. Valoban sokat nyom a latba az aim a masik platformon? Edit/bulid nektek, hogy ment? Esetlegesenen billentyuzettel ugyanugy minden testreszbhato ha nem joystickkel jatszanak? Minden eszrevetelt szivesen foggadok!
Elore is koszonom! -
Hzoltan969
tag
Félreértesz, nincs nekem bajom egyik konzollal sem (különben nem venném meg), én egyszerűen csak szeretem a tényeket (bár, tudom, fura gondolkodásmód ez a mai világban
).
Ha van valamire hiteles bizonyíték, azt én örömmel elfogadom, de sajnos az esetek többségében az emberek a lelkesen terjesztik a félinformációkat és a teljes valótlanságokat - hogy tudatlanságból, rosszindulatból vagy simán csak a kattintások kedvéért, az mindegy.
Fortnite esetében, ha mutatsz nekem hiteles forrást, miszerint az új konzolok tudnak RT-t, örömmel veszem, de plíz, ne mindenféle jöttment youtuberekre alapozzunk.
Az Epic hivatalos közleményében sem említi a ray-tracing-et, ez azért elég árulkodó, nem?
Ezt támasztja alá az is, amit a játékban látunk (illetve ez esetben nem látunk).
A build és az effektek újak és továbbfejlesztettek, ezért látod másnak (szebbnek) az új konzolokon, de ettől ez még nem lesz ray-tracing. Mint ahogy árnyékok és tükröződések is vannak a játékokban évtizedek óta, RT nélkül is.
Lehet, hogy később lesz, valamilyen szinten és formában, de mint korábban írtam, a PC-s teljesítményből kiindulva jelenleg ennek nem sok értelme lenne. Sokat kell még csiszolni rajta, hogy élvezhető legyen (PC-n is).
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #8064 üzenetére
Már nem tudok mit írni....
1. videómegosztó oldalakon vannak fent Fortnite videók...PS5 és Xbox series X/S is.....mindenhol mutatják és írják az RT-t.......
2. Pár hozzászólással ezelőtt írtad, hogy amit PS5-ön és Xbox series X/S-en látunk az csak
"last gen" grafika és csak fény-árnyék effektek stb.Ha "last gen" effektek....akkor pl én miért nem látom az itthoni "last gen" konzolokon ?
Értem és tiszteletben tartom amit írsz, de bármit látunk akkor is megcáfolod.....vagy csak beképzelem hogy direkt mondasz ellent és lesajnálóan írsz az új konzolokról...pedig ahogy olvasom, akkor a Series X-et és a PS5-öt is hazavitted már a megjelenésük napján.....vagy csak így jött le.
-
Hzoltan969
tag
válasz
markknight #8065 üzenetére
Gondolom a végtelenségig nem csökkenthető, mert online játék.
Csináltam pár mérést, rákattintástól a választóképernyőig:PS4 Pro: 92mp
PS5: 42mp
PC (NVMe SSD-vel): 61mp (ebből viszont 30mp a splash screen az elején, ami a konzolokon nincs. Talán az anti-cheat? De lehet, hogy ugyanezt megcsinálja a konzol is, csak nem látszik... vagy csak egy részét. Ezt így nehéz összehasonlítani.)
Ennek a töltési időnek a nagy része egyébként szerver csatlakozás, autentikáció, letöltés stb. - tehát nem a gép sebességétől függ.
A mérést ugyanazon a hálózaton, egyanabban az időben (egymás után) csináltam, így talán a hálózati különbségek minimalizálhatók.
Lemértem a játékválasztó képernyőtől a BR főmenüig is, bár ez elég rövid idő, így a mérési pontatlanság is jelentősebb:
PS4 Pro: kb. 4,5mp
PS5: kevesebb, mint 2mp
PC: kb. 3mpSzóval nem rossz ez - nyilván a játék közbeni töltéseknél is gyorsabb, így össszességében az átlag tinédzser rengeteg időt meg tud spórolni PS5-el a PS4-hez képest!
-
markknight
veterán
válasz
Hzoltan969 #8061 üzenetére
Azért villámgyorsnak nem mondanám, eléggé nyögvenyelős mire kiválasztod a BR-t és betölt a lobbi, ráadásul a meccsek töltési ideje se lett sokkal fényesebb. Csalódott vagyok, a Destiny 2 mellett, ez a másik olyan játék amihez verset kell írni konzolon, hogy legyen kedves betölteni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tudsz feltölteni videót hogy néz ki az RT PS-en?
-
GEIL
addikt
válasz
-
Chalez
őstag
válasz
Hzoltan969 #8053 üzenetére
Valahol igazad van, de ha látnád, hogy fut és hogy néz ki PS5-ön....szinte mint a PC RT-vel. Itt van szinte egymás mellett a gép és a konzol
-
Hzoltan969
tag
válasz
Hzoltan969 #8053 üzenetére
Félreértés ne essék, nem degradálni akarom, csak helyén kezelni. Tény, hogy a korábbi konzolokhoz képest órási előrelépés ez a grafika 4K/60-on. Egy átlagos PC-t simán ver.
-
Hzoltan969
tag
Ez igaz, csak miért hasonlítod az RT nélküli PS5 teljesítményt az RT-s PC-shez?
(Valamiért az emberek a fejükbe vették, hogy az új konzolokon minden raytrace-elve fut. Hát, sajnos közel sem. A Fortnite is csak PC-n tud RT-t. Amit konzolon látsz, az kutya közönséges 'last-gen' fény és árnyék.
)
-
Årpi
őstag
Érdekes időpontban lesz ez az event... nagy spoiler:
így viszont tényleg igaz lehet a feketelyukas szerverleálláshoz hasónló 1.5 napos szerverleállás kedd estétől csütörtök délelőttig -
Chalez
őstag
válasz
Hzoltan969 #8049 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy gépen nincs több fps RT nélkül. De RT-vel a fasorban sincs a PS5 optimalizáltságához. RT-vel gépen egy "fos", PS5-höz képest. Nem tudok mást mondani
-
Hzoltan969
tag
-
Chalez
őstag
Srácok, nincs gyenge gépem, de megerősítem, hogy ilyen szintű optimalizáltság ilyen látvánnyal, mint PS5-ön, még gépen sincs meg. Beszarás ahogy kinéz, lefolyik a TV-ről. Mondjuk az OLED is megtámogatja, gondolom. A gyerek itt púposkodik, reggel óta nyomja, de hamarosan visszazökkentem az ONE-ja elé
-
Sefneni
őstag
válasz
Viktoár #8039 üzenetére
Szia!
Több banános skin is van a játékban, azonban ezek közül egy az, ami shopban is megjelenhet.
Battle Pass (azaz a szezonos előfizetéshez járó) skin volt Peely és Agent Peely.
A Summer Legends Pack (azaz igazi pénzért vásárolt csomag) része volt Unpeely.A kisfiadnak esetleg a Peely Bone skint lehetne megvenni, azonban ez eddig csak két ciklusban volt a shopban (2019. november 1-2-3 & 2020. október 27-28-29-30). Sajnos az nem tudható, hogy egy skin mikor tér vissza a shopba.
A shopos ára egyébként 1500 Vbucks (játékbeli fizetőeszköz).
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Segítséget kérnék a játékkal kapcsolatban. Én ugyan nem ismerem a játékot, de a kisfiam szeretne valami banános figurát a játékba. Az külön megvehető hozzá vagy hogy működik? Pc-n játszik a játékkal.
-
Sefneni
őstag
Leakerek szerint a nagy szezonzáró(?) event
-kor lesz.november 28-án, azaz jövőhét szombaton 20:00 -
libus
őstag
válasz
markknight #8031 üzenetére
Hogy lehet megszerezni ezt a Venom skint?
Megcsináltam az epic oldalán a kétlépcsős azonosítást de az appot nem tudom letölteni a telefonomra a Play áruházból mert Magyarország nincs támogatva -
Rinkasime
tag
Sziasztok valaki tudna nekem giftelni a Jordan Skin packot (1800vbuck)? Vissza giftelem nov 30 és december 1 között,vagy amit kér érte
-
markknight
veterán
Ez a Venom skin egész pofásnak tűnik, viszont a hátára az a kalap kaka nem kellene, jobb hátizsákot is kitalálhattak volna neki
-
AryGi
csendes tag
Hali,
STW-ben a Venture meddig van? Holnapig jól tudom? Vagy esetleg az is hosszabításra került?
Ha holnap, délután még letolható ha maradt még feladat benne, szerintetek? -
Valaki kereste a Jordan skin-t. Most bekerült ismét. Utoljára 2019 júniusában volt.
Ezt muszáj lesz behúznom nekem is. De a Joker is kéne majd.
-
Årpi
őstag
válasz
#38464487 #8000 üzenetére
Az alábbi linken megtalálod a kisebb V-bucks-okhoz tartozó HIVATALOS Epic Store linkeket, a 200 pavos kell neked...így ~500 forint alatt megúszod a vételt:
Vásárlás előtt jelentkezz be az Epic Store weboldalán, máskülönben nem fog működni.
Egyébként ajándék 2 hónap Disney+ is jár akár a 200-as V-bucks mellé is
-
-
p.pajtok
csendes tag
Köszi a válaszokat, most 90-es vagyok már. Megvan a Battle Pass, csak a wolverines challengeket akartam skippelni
Vagyis ha a nulláról vettem volna meg rengeteg vbucksért az egész Battle Pass tartalmát (amit nyilván nem tennék
), azokat a dolgokat akkor se kapnám meg amik challengekhez vannak kötve.
-
p.pajtok
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire működik az az ötlet hogy 99 szintig csinálom a Battle Passt amit utánna vbucksból pótolnám ki 100-ra, ez nem kerülne sokba. Így, ha jól tudom megkapom az összes jutalmat beleértve a Logan skint is? Már eléggé belefáradtam a challengekbe.
-
30z.Samu
félisten
válasz
draco31 #8006 üzenetére
Igen, ott gyengébb player-eket kapsz, mobilosok vagy nem tudom. De amikor játszom rajta akkor én is látom hogy mások az erőviszonyok, mint a nagy konzolon.
Tegnap csináltam a küldetéseket , pecázni kellett. Még nem annyira durván, de már itt is van Raytracing, konkrétan úgy verte vissza a nap fényét a víz, hogy már már vakító volt.
Durva, ilyet még nem láttam ebben a játékban.
-
GEIL
addikt
válasz
#38464487 #7998 üzenetére
1.000 vbucks = kb 3.000 Ft (legkisebb "csomag", de a legrosszabb ajánlat....)
2.800 vbucks = kb 6.000 Ft (második csomag , itt a +800 vbucks "ajándék )
5.000 vbucks = kb 12.000 Ft
12.500 vbucks = kb 23.000 Ft ( így rémlik )stb stb....számolni, mérlegelni....venni ( ha kell)
ha régebbi STW van, akkor mehet a farmolás és küldik teljesitése naponta pl....
legrosszabb esetben meg mérgelődés és játék Battle Pass nélkül, alap scinekkel...stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest