-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Este ránézek, melós gépről nem szívesen jelentkezek be ilyen helyekre.
Még wesder-t vegyük be a buliba, mert ő is nagyjából itt járhat, és ebből azt szűröm le, hogy nagyjából eddig volt "szólózható" a játék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Save the World-be toboroznék játékosokat, jelenleg Canny Valley defense 7 után járok, idáig bírtam solo-ban, de egyedül már problémás volt a 8, ahogy Twine Peaks defense 2 is kifogott rajtam. 84-es "szintű" vagyok, ninja a favorit hős (dragon slash), csak a kardból van 4 csillagos (stormblade lvl 40), a többi fegyver és csapda "csak" 30-as szintű.
Xbox-on vettem meg a játékot, ott bAdman hun néven vagyok, de pc-n játszok kontrollerrel, mert csak ott lehet 60 fps-sel kockulni save the world-ben. -
Monoton
tag
válasz markknight #2083 üzenetére
Én pl. most TIER 18. Heti challengek kész vannak, daily küldiket mindig csinálom, átlag napi 1-2 óra játék. Ha minél gyorsabban ki akarod maxolni, akkor játssz a csapat alapú módokkal, mint pl. most a Team Rumble, az mindig fix 600-750 xp-t ad meccsenként. (tier vége felé már 1000 xp körül)
-
orc88
őstag
válasz zolee06 #2089 üzenetére
Szia!
Játékban Store, kiválasztjátok a csomagot amelyik szimpatikus, majd megadjátok a bankkártya vagy paypal adatokat. Ha zavar, hogy utána a rendazerbe maradnak az adatok ki is tusos majd törölni vásárlás után.Draken: Mi is az ingame neved?
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
zolee06
tag
Sziasztok!
V-buck-ot hogy lehet vásárolni, mi a menete? Még sosem vettünk ilyet vennék most a fiamnak! Gondolom csak a játékban lehet venni de hogy?
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
pulffy
őstag
Csapatban kell nyomni, mind a 4nek legyen bp akkor van jo xp boost.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
-
degec
senior tag
Sziasztok,
Help PLS bocsi lama kérdésért.....Szomszéd kisrác szülei kerestek meg, hogy mivel ők TOTÁL offlineosok és a kölök csak ezzel játszik és jól tanul, szeretne venni valami V-bucks -okat vagy miket, én utoljára zx spectrumon játszottam lövésem sincs erről. Sejtem mi ez, de ezt offline boltba nem lehet intézni csak online? mert ráadásul a bankkártyájuk is alkalmatlan online vásárlásra ,valami takarékos ócska valami..Mondja már meg valaki hogy hol lehet ilyen kupont, kártyát kódot venni offilne? köszöntem szépen !
-
Wesder
félisten
1
Csak a Creative miatt vettem meg.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
Hanyas tieren vagytok? Elég lassan jutok feljebb :/ Megpróbáltam ezzel az új játékmóddal tolni hátha több xp-t kapok, de sajna nem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Najd valamikor jöhetnétek kreatívkodni
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Kaptam a PS4-es kontrolleremhez valami skin kódot, vigyétek
5FC7-23NJ-32K5
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
pulffy
őstag
-
orc88
őstag
Az item shopba érdemes benézni, az Epicnél elkezdődött a karácsony
-
draco31
veterán
-
pulffy
őstag
Ezt a gift-rendszert ezt mos kivették az új seasonnal?
-
huby80
senior tag
válasz nepszter1 #2066 üzenetére
Mennyire értékes az accountod? Nekem ugyan ez volt a szitu a supportal leveleztem le de vagy 4-5 levélváltás volt és minden adatot bekérnek (ip cim ilyesmi) ! de ha nem lett volna egy csomo skinem esküszöm hagytam volna és csináltam volna egy ujj accountot ! viszont ha van türelmed levelezni velük mindent vissza kapsz még az elköltött v-buckst is amit az a mocsok költött el aki használja
-
nepszter1
addikt
Hali , megváltoztatták a jelszavamat és játszottak is az accuntommal és még új barátokat is szereztek nekem... Ez hogy lehetséges illetve hogy tudom én ezt kikerülni ?
Ugyan ez volt a LoL accuntomnál is.....
[ Szerkesztve ]
-
hartomoni
csendes tag
Sziasztok, tudnátok segíteni nekem? 2 csibész fiunkat szeretnénk meglepni a PS4 hez VR packkel.De előbb szeretném megtudni h mivel ők (sajnos) 95 %ban csak Fortnite-oznak , szóval van a Fortniteból VR verzió?Van esetleg vkinek tapasztalata ezzel a vr szemüveggel kapcsolatban?Köszönöm előre is ha válaszoltok!
aláírás " EGY ÉDESANYA" -
ROBERTOH
őstag
Csak szerintem rossz az új launcher? Alig találtam meg, hogy hol lehet elindítani a játékot...
ez a kedvenc aláírásom
-
Wesder
félisten
Vehetek Battle Pass-t hogy meglegyen a Creative rész
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
orc88
őstag
válasz markknight #2051 üzenetére
Belinkelted a képet, láttad hogy mennyibe kerül
Egyébként sem látom értelmét a nagy battlepass csomagnak, hiszen csak olyan dolgot ad amit úgy is megtudsz szerezni ha játszol, fölös lehúzás.Elég ha a napi küldiket megcsinálod (kb 15-30perc játékosfüggő) közben meg 1-2 heti küldit is összeszedsz.
Ha a feladatra koncentrálsz minimális időt kell naponta / pár naponta ráfordítani. Ha összidőben mérjük kb 75 óra.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz markknight #2049 üzenetére
10mbps-sel nem tudtam még letölteni. Mire meg tudom nézni, màs màr biztos vàlaszol neked
-
Wesder
félisten
válasz markknight #2047 üzenetére
Kint van
-
markknight
veterán
Az új update már kint van? vagy mikor érkezik?
-
Draken
őstag
Rossz helyre ugrasz bár velem is elő szokott fordulni persze, de legtöbb esetben, ha épp nem feladatra megyek rá, a széleket szoktam kinézni magamnak és ha jön is valaki, legtöbbször pozitívan jövök ki belőle vagy szégyen a futás, de hasznos elvet követem és a kör végére már top10ben vagyok
-
Wesder
félisten
STW sem megy addig
A Creative részt akkor is meglesem.
Minecraft nem pixel grafikàval.
Jó lesz.Am egyet ugrottam, első talàlkozàsnàl leszedtek. --> Ragequit.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
Draken
őstag
Frissíteni kell!
Amúgy most ez kivételesen tetszik, be is nevezek battle passra! szerencsére sikerült 3000vbuckot összegyűjteni eddig a a save the worldben! -
barzo1
csendes tag
Season 7 kérdés. újra le kell tölteni?
-
orc88
őstag
-
barzo1
csendes tag
Sziasztok! Gyerek pc n játsza a játékon az új szezonra vennék neki v backot battle pass hoz.pay pal al.ha a fizetéshez megyek feldobja a pay pal bejelentkező oldalát de automatikusan beírja az email címhez a játékban regisztrált emailt.de a pay pal màs emailhoz van hozzákapcsolva.a kérdés az hogy más emailről is történhet e a fizetés mint a játékban regisztrált mail? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Wesder
félisten
válasz Simonarancs #2025 üzenetére
Nem szimpi úgyhogy ne kapjon.
-
orc88
őstag
válasz Simonarancs #2025 üzenetére
Nem hinném, hogy egyhamar kapna bármelyik real-life személy skint Ninja előtt. Legutóbb kiverte a balhét azért is mert Summit hamarabb kapot skint mint Ő, és hogy képzeli ezt az epic
-
Simonarancs
csendes tag
Oké szóval megy ez a Pewdiepie és T Series dolog... Egy fan csinált egy Fortnite skint Pewdiepie-al, szerintetek van valószínűsége hogy Epic bele teszi a játékba? Szerintem a J Wick skin után ezt hordaná mindenki
https://fortnitenut.com/2018/12/03/fortnite-devs-add-pewdiepie-skin-to-fortnite-and-help-9-year-olds-win-the-war-against-t-series/
[ Szerkesztve ]
Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)
-
orc88
őstag
Minecraft 2.0 early access a battlepassban *csak semmi clickbait *
-
-
draco31
veterán
Kész minden feladat, jöhet az új season
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
orc88
őstag
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
A fiamnak vennék battle pass-t a következő season-höz.
Nem ismerem a témát, de a napokban olvasgattam utána, így azt már látom, hogy V-buck-ba kerül.
A kérdésem az lenne, hogy a PC változathoz csak a játékban lehet venni V-buck-ot, vagy megvehetem a Microsoft oldalán is? Mert előbbi esetben 10 EUR lenne az 1000 V-buck, utóbbi esetben meg csak 1990 Ft.22 éve a Prohardveren! ™
-
gyurasz
tag
Szia!
Köszönöm a választ.
Ezek szerint PC-n csak account-on belülről működik a dologIll. ahogy most utána olvastam Paysafecard is jó lehet ajándéknak, de használata előtt az accountot más országra kell állítani (később nem visszaállítható csak supporton keresztül). Kérdés, hogy ez legális-e, ill. megéri-e a mókolás.
-
orc88
őstag
válasz gyurasz #2005 üzenetére
Szia!
a) ajándékkártyát csak xbox és psre tudsz adni amivel tud feltölteni vbuckot
b) tudsz neki játékban bizonyos kinézeteket küldeni a gifting funkcióval
c) belépsz az accjaba és megveszed neki
Egyébként kb 1 hét mulva indul az új szezon, akkor érdemes passt venni.
-
gyurasz
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy láma kérdés, de nem ismerem a játékot, még accountom sincs:
Szeretnék virtuális pénzt (V-bucks-ot ?) ajándékozni karácsonyra.
Létezik ennek bármilyen módja (mint pl. FIFA FUT pont), ami ajándékkártya, serial stb.?Ha Paysafecard-ot veszek az használható Magyarországról (vannak játékok, ahol régiókorlátozások vannak)?
Bármi egyéb mód, ahol nem kell belépni az accountba?Szerk: olvastam, hogy vannak season passok különböző játékmódokhoz. Mikor jelennek meg/mikor érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Fornitemares eventnek mikor lessz vége?
-
Draken
őstag
volt pár victory royale itt is mind3 módban, de persze megértelek, nálam is előjönnek olyanok, amiket nem teljesen értek, de viszont ez oda vissza működik.
szerk: azért ha egyszer úgy adódik, hogy ráveszed magad, szívesen várunk téged is! Pedig mi sem tudunk úgy építkezni, mint sokan mások[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Simonarancs #2000 üzenetére
Próbàltam, nem nyert. 1000+ match-em van. Elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest