Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• paatrick

őstag

válasz Vertigo18 #10350 üzenetére

"Persze Soloban semmi esélye, megy előre, mint egy gyorsvonat, meglát valakit, neki azt ki kell nyírnia, meg ráépítenie... Én meg bújkálok, a végén meg 2-3 killel behúzom a Victoryt."

Igazi generációs különbség :DDD
    Amúgy én is úgy vagyok vele mint te, nem szaladgálok ész nélkül, így viszont jó ha 3 emberrel összeakadok. Szinte azt érzem hogy túl nagy is a pálya 100 emberre, vagy lehetne hamarabb szűkíteni. Sokszor az első szűkítés előtt már kiírja hogy +1000 xp 50 ember maradt. WTF.

3-4-es csapatban meg megint nagyon kijön, sokszor összerak ilyen 6-10 év körüli gyerekekkel akik énekelnek a mikrofonba kitudja milyen nyelven. Aztán mikor meghalnak már lépnek is ki, esélyt se adnak hogy felvegyem és elvigyem az újraélesztő autóhoz. Így aztán sokszor maradok 1v4-ben, onnan meg nincs esély.

Építéssel eddig még nem volt ilyen gondom mint nektek, simán átlő (?) rajta a puska amíg épül vagy le is omlik, amúgy meg mindig a tetejére mennek szóval onnan meg én könnyebben látom mint ő engem.

Mondjuk egyszer a csapattársak körbefalaztak vasfallal még tetőt is raktak fölém. Mondom mi a franc :F :DDD

Új hozzászólás Aktív témák