-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monoton
tag
Pár hét után én is felnéztem tegnap, már PS5-ön. Trioban mentünk 4-5 kört, abból 2 win
, léptem vagy 5 szintet csak a napikkal, mondom wtf? elég easy a leveling
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Jól teleb@cták tegnap questekkel a játékot!
Léptem 22 szintet!
(105-ről 127-re)
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Exelsior #10284 üzenetére
Elmész az iparterületre, ahol Raven van, felveszed a küldit. Kilépsz, majd visszalépsz a játékba, ahol egyből a Sideway-be glideolsz. Első küldi, hogy üss szét 2 Sideway sziklát. Második, hogy ugorj egyet arról a piros kráterről. Az ugrás után lehet és érdemes is glideolni egyet, hiszen leérkezéskor már aktív a harmadik küldi, miszerint ölj meg 3 Sideway szörnyet glideolás utáni 15 másodpercen belül. Tehát kész is a harmadik küldi elég gyorsan. Ha nem megy a 3 szörny 15 mp-en belül, akkor meg úgyis ott as kráter, lehet megint ugrani, glideolni. A negyedik küldetés sem egy bonyolult, ha kész az előző három szörny, keressünk egy magaslatot (szerintem a legjobb a lakókocsi, mert nem túl magas és nincs pereme), majd erről "lőj headshotot 2x"! Szerencsére számolja a monsterekét is. Aztán keressünk két ládát (itt akár a sideway-ben) és verjük szét pickaxe-szel. A legjobb a már kinyitott láda, mert azt lehet célozni, ami ugye 100 sebzés, a még ki nem nyitott ládán nem jelenik meg a kék cél, így azt 10x kell eltalálni.
Aztán kilépés, belépés és mehetünk megint Ravenhez. Fontos hogy amikor kész az 5. Raven quest, akkor abban a menetben nem tudjuk felvenni a Raven questsorozatot.
Ez kb. 10 perc alatt megvan jó esetben, kb. 15.000 Xp.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz
Vertigo18 #10283 üzenetére
Hogy kell?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Wyll
őstag
válasz
paatrick #10277 üzenetére
Pontos nevén Epic Games Launcher, ez tkp az Epic játékáruháza, és egyben játéktelepítő és játékindító keretalkalmazása is. És igen, kelleni fog a használatához egy Epic fiók aka. regisztráció.
Story mód nincs. A Fortnite két alap játékmódja közül a SaveTheWorld fizetős, de a Battle Royale egyből ingyen is játszható. Igen, folyamatosan nyílnak meg a 100 helyes játékok. Bejelentkezés után 5-10-20 másodpercet néha várni kell, de ez minden.
Az egész játékon amúgy végigvonul egy "keretsztori", szereplőkkel, történésekkel, azaz minden season váltásnál van valami esemény illetve cinematic, ami tovább fűzi az edigieket, és bevezeti a következő season változásait, de ez nem része a valós játékmenetnek, szóval klasszikus végigjátszós rész nincs.
(Ittam már egy sör, nem is tudtam hogy van szupersegítőkész szintem is.)
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Exelsior
senior tag
válasz
30z.Samu #10280 üzenetére
Pedig rengeteg easter egg van meg rehtett utalások. Mi imádjuk. A Ghostrider csatornáját azért követjük.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
válasz
paatrick #10277 üzenetére
Story mód nincs. Minden Season-nal folytatódik a fő story. Ezeket a neten meg lehet nézni utolagosan. Mi pl. Azért is játszunk.
-
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
jön pár hülye kérdés de nézzétek el nem szoktam játszani.Szóval mit jelent az hogy letöltés epic launcherrel működik? Azt tudom hogy van steam meg epic meg ilyenek de kell oda regisztrálni hogy tudjak játszani?
Van valami story mód vagy ez a battle royale megy egyből? Folyamatosan nyílnak meg a 100 helyes játékok vagy óránként, 10 percenként? Tehát ha lelőnek és kiesek akkor egyből tudok másikba menni vagy nem?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
30z.Samu
félisten
válasz
Vertigo18 #10275 üzenetére
Hát ja, elég hamar átvált mókuskerék effektussá, ráadásul Team Rumble-ben nem is tudod csinálni a küldetéseket, hanem be kell ugranod meccsbe. Vagyis az elején nem engedte, azóta nem is néztem, pedig már a 18.2-nél járunk.
Ha esetleg pont többen akarják megcsinálni azt a küldetést, szívtad, mert aki előbb ragad fegyvert az le is lő, mint a huzat. Meg a szerverekkel kezdhetnének valamit, mert néha akkorát laggol, hogy öröm nézni.
Sic Parvis Magna
-
Vertigo18
addikt
válasz
30z.Samu #10274 üzenetére
Szerintem most már kezd javulni azzal, hogy az Epic meghallgatta a sirámainkat és nem bars-ért lehet megismételni a questeket, hanem xp-ért. Csak még így is kevés, meg hamar unalmassá válik ugyanazon küldetések hajkurászása. Szerintem a leggyorsabb a Madcap féle 5-ös, mivel az utolsó partchnál beraktak Madcap mellé 5-6 gombát is... Első küldije, hogy verj szét egy traktort... Kimegyek a malomból, az első pajta mellett, ami útba esik, ott áll egy traki... Második küldi, egyél 2 gombát! Vissza Madcaphez és ott van mellette a gomba (feltéve, ha balga módon nem szedi fel valaki már az elején). Harmadik küldi: kraftolj fegyvert... Az meg vagy a malomban, vagy mellette a pajtában úgyis lesz (Nuts and bolts).
A heti questek is már többet érnek, de hogy az első héttől ugyanazok vannak, az nem sok képzelőerőre vall!
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Kellene már játszanom lassan, megvettem első nap a pass-t, és azóta sem játszottam vele.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki xbox-on billentyűzettel és egérrel használja a játékot?
Valamit tennék a 30fps-es pixelháború ellen, amit a jelenlegi konfigurációm nyújt. Most a több százezer forintos pc és egy xbox között vacillálok. Az utóbbi lényegesen olcsóbb, csak nem tudom hasonló lesz-e egérrel és billentyűzettel, mint amit egy számítógép nyújt?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-
válasz
Apucy01 #10261 üzenetére
De sajnos vannak csalók, csak épp az Epic nem foglalkozik vele.
Volt is egy ilyen eset, az ember a földet nézte, és csak annyira nézett fel hogy fejbe lőtte az embert és ennyi volt...
Pár hete ezért is nem játszok, mert egyre érdekesebb lett mint ahogy Spec is írja.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Spec
őstag
válasz
Apucy01 #10253 üzenetére
Én is jártam már így többször, hogy epic shotgunnal 2-3-at belelöttem valakibe, tutira telibe találva, és lement kb. a fél pajzsa. Engem meg eltalált 1x és kampó, úgy hogy full pajzs/életem volt. Jah, és nem charge shotgunnal, hanem simával.
A másik amitől falra mászok, hogy nálam van mondjuk egy epic AR, olyan pontosan célzok vele, ahogy csak tudok (egérrel PC-n, nem konzolon!), és a fél tárat kilövöm rá mire párszor eltalálom, és megkrepál végre. Aztán jön valaki egy sima fehér AR-el és 150 m-ről 3 lövéssel elintéz úgy hogy ki se tudok térni, meg semmi.
Tegnap volt egy olyan, hogy a csávó rail gunnal egy lövéssel kiszedet a mozgó autóban, úgy hogy a kocsi gurult tovább, én meg megdöglöttem, és vége. Ezt hogy? Vannak azért érdekes dolgok."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Áhh, ilyen szitukra nem is pörgök már rá, csak ami teljesen egyértelműen sántít. Érted, ilyenekre gondolok, hogy állunk szembe egymással kb. 20 m-re, és folyamatosan lövünk AR-vel, vagy SMG-vel. Nem arról van szó, hogy én előbb meghalok, mert azt bénaságra is vissza tudom vezetni, hanem hogy nekem elfogy a lőszerem úgy hogy tudom, hogy full volt a tár. Az ellenfelem meg simán lő tovább és ledarál vele.
Nyilván látom, hogy nem váltott fegyót meg semmi, csak simán lő tovább. Na ezt nem értem."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Wyll
őstag
Szinte biztos hogy nem végtelen a lőszere, hanem csak neked tűnik úgy.
Csak találgatok, de lehet hogy nem is folyamatosan lő, hanem csak egy-egy golyót mindig de azt viszonylag gyakran, így a fire rate-je persze effektíve csökken de talán jobban céloz és kevesebb golyót pazarol. Illetve ha te egyhuzamban kilövöd a teljes tárat, az ugye "hangos", eközben simán lehet olyan szakasz mikor az ellenfél nem lő csak te ezt esetleg nem is hallod, így neki még marad golyója a tárban mire neked elfogy.
És persze az sem lehetetlen hogy két ugyanolyan fegyver van nála fullra töltve.
Amúgy meg ha kifogytál, akkor vagy azonnal kézbe egy másik fegyvert, vagy fedezékbe
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Spec
őstag
Azt áruljátok már el nekem, hogy lehetséges az, hogy egyesek ránézésre reload nélkül tudnak ledarálni AR-al, vagy SMG-vel?
Lehet én gondolom rosszul, de ha nekem is ilyen fegyóm van, és összetűzés előtt biztosan reloadoltam, vagyis tuti biztos teli a táram, akkor hogy francban lehet az, hogy nekem régen elfogy a skuló, és reloadolnom kell, az ellenfél meg még javában lő engem, és gyakorlatilag mintha végtelenítve lenne a lőszer nála, ledarál a fegyóval?
Egyre többször találkozom ilyennel. Ez valami bug, glitch, vagy hack, vagy csak rosszul csinálok valamit?"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
Nem is tudom... Egy szimpla csákány 800 vbucksért eléggé túlzás. Azt hittem tud valami spéci fícsört, hogy mondjuk gyorsabban lehet vele kikalapálni a motyót, vagy ilyesmi. De ha semmi extra nincs benne, csak a "kasza kinézet", az nem igazán megérős szerintem.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
Mert 800 vbucks.....és nem mindenkinek van meg.
Amúgy passzol sok skinhez....mindenszentek/halottak napja /halloween körül főleg érdekes lehet....jó csákány.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
Amúgy az miért is olyan jó? Csak kérdem...
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Exelsior
senior tag
válasz
-secret- #10246 üzenetére
Kicsit drága.
-
Reaper az Item Storeban!
-
GEIL
addikt
Frissítés van.....szerverek már állnak.
Az elkövetkező kedden és utána lévő kedden is lesz ilyen "szerverleállós" nagyobb frissités.
Battle Royale-ban apróbb bugokat javítanak, kozmetikai tárgyakat és új skineket élesítenek....stb.
jön egy újragondolt "darkos Drift" pack is, ami skinen, csákányon és hátizsákon kívül 2.000 feloldható vbucksot is fog tartalmazni.
Illetve az Epic-games elhintett egy info.-t, ami szerint Save thje worldben jön valami
"új küldetés és kihívás" is.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sefneni
őstag
Nálam is emiatt unalmas. Annyiban kimerül a napi játék, hogy a napi küldetéseket megcsinálom, és már lépek is ki.
Azt sem értem, hogy a 3 heti küldetés miért mindig ugyanaz.. Nekem alapból a barátos 5 meccses küldetés kuka.[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Spec
őstag
Igen, ez a része igaz. De pont a nem kellő változatosság, és unalmasság miatt, nekem max. arra van energiám, hogy a napi küldetéseket kinyomjam. Az hogy még ismételgessem is őket, az már eléggé meghaladja a képességeimet. De az hogy korlátlanul ismételhetőek, az valóban jó dolog. Meg az is, hogy egy körön belül frissülnek is, ha megcsinálsz egy küldit, azonnal adja a következőt, nem kell új meccset indítani, amit nem is értek, hogy korábban miért nem így volt.
-
gduck
addikt
Karakterek adják a küldetéseket, szerintem se változatos. Viszont ha megvan egy ötös "csomag" utána akár ugyanattól a karaktertől is kérheted megint, de másiktól is. Mivel ez a végtelenségig csinálható, így sokkal könnyebb XP-t gyűjteni, mivel nem kell a "központi megjelenésre" várni. Szóval szerintem sokkal több XP gyűjthető...
Amúgy nekem se tetszik ez az új rendszer. UNALMAS!
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Nekem annyira nem fekszik a mostani küldizési rendszer. A napi, heti küldetések is nehezebben teljesíthetőek, kevésbé változatosak, és kevesebb XP is gyűjthető velük érzésre.
Kb. egy hónapja van egy új játékmód, az "Impostor", ami igazából egy Among Us koppintás, de meglepően jól sikerült, és eleinte meglepően sok XP-t is adott, de sajna ezt is nerfelték. Ellenben a sok gyökér rászabadult, és pre-made csapatostul lépnek be a játékba, amivel nyilvánvalóan megölik a lényegét. Mivel, ha mondjuk belépnek egy 4 fős teammel, haverokkal, akkor kapásból tudják, és megbeszélik egymás között, ha van köztük impostor, ha nincs, és ez teljesen felborítja a játékmód mechanikáját, egyensúlyát.
Én egyedül ezeket fájlalom jelenleg..."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
Mi újság felétek ?
Pörögnek a levelek ?
Hogy álltok ?Laggok, bugok vagy esetleg a legutóbbi frissités óta pl PC-n rejtélyes crash-ek, fagyások ?
Esetleg konzoloknál magas pingek vagy alacsonyabb fps értékek ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
WJA
újonc
Helló!
Mi lehet az oka, hogy nem lehet squadban játszani battle royaleban?
Illetve nem lehet ernyőt nyitni a játék közben?[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
chungee #10231 üzenetére
Én úgy tudom, ha megvetted a v-bucksot, akkor azt már a fiókodhoz köti, és nem tudod elajándékozni. Másnak tudsz ajándékba venni, de azt eleve úgy kell megvenni is, vagy a megvett v-buckson tudsz venni a barátodnak ajándékba bármit. Ezt megteheted.
-
chungee
addikt
Napot!
A játékban Vettem magamnak v-buck-ot amelyet el szeretném ajándékozni ismerősömnek születésnapja alkalmából. Hogyan tudom megtenni
Rámentem a nevére és nincs ott ajándékozási lehetőség
-
GEIL
addikt
STW megszerzése csak ilyen packokból lehetséges....nem jár le...örökké a tiéd marad....bármikor játszhatod és úgy haladsz benne ahogy tetszik.
2-vel ezelőtti Crew packban benne volt ajándékként......Battle passben nincs benne.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
Értem, köszi! Még egy uccsó kérdés. Ha megveszem valamelyik aktuális pakkot, ami aktiválja a STW játékmódot, akkor az onnantól "örökös" gondolom, tehát nem jár le mint mondjuk a battle pass, igaz? Van-e esetleg más módja a STW aktiválásának, mint egy iylen pakkot megvenni, mert nem igazán látom se battle passban, se a crewban?
-
GEIL
addikt
Kb 2 éve játszom, de még nem vagyok a "végén".....van aki a fő küldetésvonalat végigtolja és szerinte az a vége....én kicsit jobban maximalista vagyok..., mert mind a 4 világban a fő bázist 6 helyett 10 szintig lehet erősíteni és védeni......érdemes csinálni azt is.....Bőven van tenni venni benne....mire egy világban lévő bázisunk teljesen be van csapdázva és építve, ott sok sok órára és rengeteg nyersanyagra lesz szükség......a 10-es védés után van egy 2,5 órás endurance mód is, ahol az aktuális bázisunkat kell megvédenünk....irdatlan sereg ellen....stb stb....
Szezonálisan vannak visszatérő kampányok, amiket érdemes fullozni, mert a belőlük megszerzett cuccok hasznosak...ha azokkal végeztünk, akkor visszamehetünk a félbehagyott pályáinkra....bármikor folytathatjuk.
Össze kell még gyűjteni az összes hőst és túlélőt....összepakolni a hős csapatokat és a túlélő csapatokat (nem mindegy mit mivel kombinálsz).
Meg kell szerezni (ajánlatos) az összes fegyvert és csapdát...mindegyiket fel kell fejlesztened maximum szintre.....de ezen kívül minden fegyónak és csapdának vannak belső "perkjeik", amik 5-8 tulajdonság, amiket szintén nekünk kell beállítani a hős csapatunknak megfelelően, hogy passzoljon és a legtöbbet hozzuk ki belőle pl sebzés vagy tartósság terén...
Mindent minimum 2x kell megszerezni, mert van egy "tároló és hátizsák" ahol az aktívan használt cuccokat tartjuk.....és van egy collection book is, ahol szintén megtalálható minden felszerelés, hős, túlélő, fegyver és csapdák....oda mint egy albumba lehet összegyűjteni mindent mégegyszer....az ott szerzett szintekért is hasznos cuccokat kapunk.....Lehet másokkal játszani...."solo, duo, trio és squad"..és mindenkinek kell aktív STW módnak lenni.
Nagyon sok lehetőség és variáció van a játékban.....2000 óra játékidő felett járok vele....de még sehol sincs a vége....mindig van más lehetőség és taktika......
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Szuper! Köszi a választ, így már mindent értek v-bucks ügyben. Annyit mondjatok meg még, hogy a STW játékmódba, nagyjából mennyi játékidőt lehet bele tenni? Van egy fix kampány sorozat, amit végigviszek és utána kifújt, vagy gyakorlatilag folyamatosan játszható, mert mindig jönnek az újabb és újabb küldetések?
A másik kérdésem, hogy lehet-e egy másik játékossal duo-ban játszani, vagyis két fős co-op módban? Ha igen, akkor mindkét játékosnak aktívnak kell lennie a STW módnak, vagy elég ha csak az egyiknél az, és ő meg tudja hívni a játékba valamelyik friendjét?"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
Szia !
SixusOne elmagyarázza alaposan és érthetően:
---> [link] <---
A "régi vevők"...(2020. július. 01. előtt vették meg az STW-t)
"Ők a founders csomagosok".....akik még béta verzioval kezdték....[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Elvileg nem 50 Vbucks-ot kapnak az új játékosok, hanem 50 "valamilyen ticket-et" kapnak a napi küldetésekre (+a random pályák 25-40, itt érdemes nézelődni, ma éppen nincs), amit csak lámákra lehet költeni ("lootbox"). Szóval BR-en belül nem tudod barbizásra (skin) vagy battlepass-ra költeni.
A régi founders pack vásárlók kapnak csak BR-ben is elkölthető játékpénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz
elder troll #10223 üzenetére
Köszi! Ezt hogy kell érteni, hogy a régi vevők farmolhatnak csak? Az újaknak nincs napi küldetés, vagy random pálya, ami v-bucksot adna? Ez elég érdekes...
-
elder troll
őstag
Ha szereted a zombihentelős tower defense játékokat, akkor érdemes megvenni.
Szerintem csak az aktuális pakkokból válogathatsz.
Most már csak 1000 Vbucks-ot tudsz kifarmolni a STW-ből, a régi vevők farmolhatnak ezen felül még játékpénzt (napi küldetés 50 vbuck, illetve random dobál 25-30-35-40 vbuck-os pályákat).
-
Spec
őstag
Sziasztok! Egy pár kérdésem lenne...
Én még sosem próbáltam a Save the World pve kampány részét a játéknak. Érdemes megvenni valamelyik pakkot, ami aktiválja ezt a részt?
Ahogy látom most két pakk van (The Lars Pack, The Lot-Bot Pack), és mindkettő 4792 Ft-ba fáj. Ezek között a pakkok között van valami érdemi különbség, azon kívül, hogy más skint ad? Esetleg nem lehet másik, régebbi pakkot valahonnan beszerezni, mert láttam, hogy az előzőek jobbak, mint ezek a mostaniak?
Érdekelne, hogy aki játszik ezzel a részével is a játéknak, az pár szót írna róla, hogy mit ad hozzá pluszban,. mennyi játék tartalom van benne, stb. Azt olvastam róla, hogy V-Bucksot is lehet benne farmolni, ez is igaz?
Előre is köszi a válaszokat!"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
0xmilan
addikt
Ezt a torta elott tancikalast nekem 50%-ban nem veszi be.
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #10214 üzenetére
szinte ingyen....főleg vbucks farmolós STW-vel nem gond az ilyen vásárlás.....
Ilyenkor "is" áldom az eszem hogy lecsaptam az STW-re annak idején....meg fiamnak is behúztam akcióban még a vbucks farmolós változatot.
Odafigyelés nélkül is kijön 1 év alatt 25.000 vbucks a küldikből...de talán keveset is mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Mai item shopba bekerült "Eddie Brock" Tom Hardy (Venom)
egy beépitett "átváltozós emote"-tal , de megvásárolható külön az előző Venom változat is:
Nem olcsó, de aki Marvel fan, az úgyis behúzza....[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
2,5 hete megy a season.....és majdnem az 1/3-nál tartasz (level 100-ig nézem)...december elejéig rengeteg időd van még....2,5 hónap kb. (10 hét még)....arányaiban nézve mindenre "is" elég az idő...
Fiam leve21-nél tart....semmilyen küldit nem csinált még célirányosan ebben a seasonban és vasárnap óta el se inditotta játékot....szóval lehet haladni.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
30z.Samu #10207 üzenetére
Mondjuk úgy oldják meg, hogy ne kényszerítsen duora, triora stb. Én például csak solo-ban játszom.
Külön kabaré, hogy az e heti küldetések ugyanazok, mint a múlt héten. Természetesen benne a baráttal top 10-ben lenni. Alkotói válságban van az epic?
Nem csodálom, hogy megy a lázadás. Eddig elég röhejes ez a szezon.
Ettől függetlenül 30-as vagyok. De ez így akkor is vicc.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Sefneni
őstag
Úgy tűnik a játékosok nem elégedettek a BR-ben megszerezhető XP mennyiséggel, ezért 28-án egy kis átalakítás jön a tapasztalatpontokban.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
GEIL
addikt
válasz
DrTechnoid #10201 üzenetére
Régebbi csomagok nem elérhetők.
-
válasz
30z.Samu #10200 üzenetére
Igen a skinekre , meg esetleg ami még a csomagban jár. De engem elsősorban az érdekelne hogy a régebbi - mert pl.neked tetszik a májusi csomag tartalma - pack-ok behúzható-e utólag. Én amiatt nem tudom kipróbálni mert idáig az összeset megvettem, így természetesen azt se látom ha esetleg lenne ilyen funkció.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest