- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Hát nekem szerintem már bukta a 100-as Tier, most vagyok 50 körül, de azóta nem toltam.
-
Spec
őstag
válasz
paatrick #11894 üzenetére
Mondjuk most így adtál egy ötletet. Van ugyebár az a rész ahol a szélturbinák vannak egy külön szigeten. Azokról ha leesel, akkor kampec, és ott viszonylag közel van egy élesztő kocsi. Aztán kötélen fel lehet menni újra és újra a szélturbinákra, majd megint leugrani
Eléggé félreeső a hely is, úgyhogy jó eséllyel nem csesztet senki. Egy pár meghalás újraélesztés lehet belefér mire elnyel a storm. -
Spec
őstag
válasz
paatrick #11894 üzenetére
Ez eddig még ok, de akkor se halsz meg egyből, hanem először még lemész négykézláb, aztán mire lemegy az életed (ez nem tudom mennyi, kb. 1 perc) utána purcansz csak ki. Aztán még a társad felmarkolja a kártyádat, és elballag vele egy élesztő kocsihoz, és feléleszt. Ráadásul az élesztő kocsik elég hülye helyen vannak, ahol tuti nem tudsz öngyi lenni, és akkor meg csomót kell menni. Eléggé macera. Szóval ezt élesben, meccsen legfejebb 1-2x játszod el, többször tuti nem.
-
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #11891 üzenetére
Jah, igen a ráugorva utazós egy rémálom. Közösen toljuk a párommal, egyszer ő visz engem, egyszer én őt, de így is mocsok lassan haladunk. Én asszem most 12/20-on vagyok vele. De már nincs kedvem tolni. Még ha csak pár 100 m-ről lenne szó, de több 1000 m-eket kell menni szintenként.
Ugyanígy vagyunk a Reboot Teammate-tel is. Az most csak 3/20 nekem. Egyszerűen nem halunk elégszerErre nincs valami jó trükk?
-
válasz
paatrick #11889 üzenetére
Szépen összefoglalta Spec , nekem pár kivétellel meg van csinálva az összes. Annyit hogy a folyamatos erdőfelgyújtás mellett a kocsik közül a kamion nagykerékkel a legmegfelelőbb a célnak, ugyanis a teljesen vastag fák kivételével az összeset kitöri fennakadás nélkül. A bandage elhasználósat úgy csinálhatod meg hogy automatából bevásárolsz az összes slot-ba 15ös pakkokban, és a kör szélére állsz,és szép lassan tekergeted magadra. Van egy olyan hogy utazz!! autóN, na ez nem lesz meg valószínűleg nekem sem, mert nem benne ülve kell utazni, hanem csak rajta állva. Platótoson se működik ha use gombbal utazol hátul, csak ha felugrassz és megpróbálsz nem leesni.
-
Spec
őstag
válasz
paatrick #11889 üzenetére
Szerintem lesz XP boost a vége előtt. Bár igyekeznek folyamatosan tenni be mindenféle extra küldiket, amivel azért lehet szépen felfelé tornászni az XP-t. Most volt egy pókember g*ci köpős küldi sorozat is, meg egy unvaulted-es is. Ezeket viszonylag gyorsan meglehetett csinálni és adott egy rakat XP-t.
Ha ráfekszel a Milestones-okra azzal is szépen lehet fejlődni. Van köztük pár, amit pl. nagyon gyorsan, és egyszerűen ki lehet fullozni.
Adok pár tippet, amiket én szoktam nyomni:
Catch fish: Egyértelmű. nyomjad a pecát ezerrel. Viszonylag hamar megy, főleg ha szigonnyal tolod. Végül is nem kell hozzá fish spot se, mert simán pecabottal bárhol lehet pecázni, igaz csak a kis sneciket szedi ki, de úgyis a darabszám számít.
Spend bars: Értelemszerűen költeni kell az arany rudakat mindenre is. Vehetsz NPC-től fegyókat, cuccokat, az uppoló álomásoknál lehet upgradelni is a fegyókat, ehhez is sok kell. Ahhoz hogy mindig legyen is belőle a legjobban úgy tudsz hozzájutni, ha mindenhol szétvered az ágyakat, kanapékat, az erre arra található széfekből, kincses ládákból, és a megölt ellenfelek által hátrahagyott motyóból is esik.
Complete bounties: Ahol látsz ilyen bountie-s táblát mindig nyomjál rá. Nem baj, ha nem akarsz vadászni az ellenfélre, mert jó eséllyel más kinyírja helyetted, és akkor is teljesül a bountie. Egyben megy a spend bar is a költéssel.
Destroy trees: Bogárral, flare gunnal, tüzes nyíllal (már nincs sajnos) gyújtogasd a fákat ahol sűrű. Szépen végig égnek. Autóval és quaddal is lehet szépen zúzni, főleg ahol a kisebb méretű fenyők vannak, azokat egyből viszi, csak le kell tarolni az erdőt vele.
Hunt wildlife: Ez egyértelmű, csak ölni kell ami mozog. Számít a csirke, béka, madár is, ezekkel könnyebb elbánni, mint a vaddisznóval, vagy a farkassal.
Use bandages or medkits: Odamész egy "életes automatához" (Mending Machine), és kifosztod belőle a bandaget, és 20-asával lehet vele szépen haladni. Ezzel megy a "Spend bars" is.
Vending machine purchases: Ezt meg a fegyós automatánál lehet legegyszerűbben megcsinálni. Lőszert kell belőle venni tonna számra. Elég jól lehet haladni vele. Ez is tolja a Spend barst is.
Place Top 10, Eliminations, Damage opponents, Destroy opponent structures: Ezeket legegyszerűebben úgy tudod nyomni, ha bemész Team rumble-ra. Ott aztán minden van eszetlenül, és pörögnek a számlálók szépen
A többit meg értelemszerűen, azok nem igényelnek túl sok magyarázatot -
paatrick
őstag
Jól gondolom hogy jövőhét hétvégétől extra supercharged hét jön a vége előtt?
Vagy nem lesz mert behozták a szintlépős fizetős skint, a többiek meg így jártak?
Ma is játszottam egy órát, de már nincsenek feladatok ami adna xp-t, így viszont 1 óra alatt 1 szintet léptem
Most 120-as körül vagyok, a sima skineket jó lenne még kipörgetni belőle. Az úgy 150-es szintig van kb. De 30 órát biztos nem tolok bele
-
Vertigo18
addikt
Így van! Anno decemberben én is itteni tanácsra játszottam ezt így végig. Ha nem "fizetsz" V-bucks-sal, akkor nincs mit "visszakapni". Nekem az előző season Crew-val lett meg, így amikor megvettem az új Crew-t még a mostani season előtt, akkor nem kaptam "vissza" az előző season 950 V-busk-át, mert nem fizettem külön érte. Ellenben pár nap múlva, amint elkezdődött az új season, megkaptam ingyen.
-
Spec
őstag
Nem-nem. Ez tuti ziher, hogy ha most megveszem a Crew-t, az alapból ad 1000 v-bucksot, és mivel a Crew átfedésben van a következő BP kezdetével, ezért azt is unlockolja. Ez tuti
Ez így volt decemberben is. Megvettem a Crew-t, megkaptam az 1000 v-bucksot, és mikor elkezdődött az ÚJ BP, akkor azt is aktiválta automatikusan.
Itt csak a 950 v-bucks visszatérítés a kérdés, de az megbeszéltük, hogy az most nekem nem jár vissza.
Ha nem a Crew-val oldottam volna fel a BP-et, hanem vagy cash-ért, vagy v-bucksért, akkor még az is visszajárna. -
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #11881 üzenetére
Köszi! Igen, én is így gondoltam, de azért szerettem volna egy megerősítést.
Végülis így se rossz üzlet a Crew. Ha most megveszem, akkor megadja a mostani skin packot, ami egész korrekt kivételesen, ad 1000 v-bucksot, és mivel még elvileg márciusban indul az új Battle Pass, ezért elvileg azt is megadja.
Eleve maga a BP is lenne kb. 2300 Ft, vagyis a skin pack, és az 1000 v-bucks így 1300 Ft-ba fáj csak. Az se rossz deal. -
Spec
őstag
Fortnite Crew kérdés:
Nekem aktív most az aktuális Battle Pass, és az előző is az volt. Az előző Battle Passt v-bucksért vettük meg, majd decemberben megvettem cashért a Crew-t. Ekkor visszakaptam 950 v-bucksot a Battle Pass-ra és mivel átfedés volt a decemberi Crew és az új chapter indulásával a mostani Battle Passt is aktiválta.
Ha most megveszem mostani Crew-t, akkor a jelenlegi Battle Pass után is kapok vissza 950 v-bucksot? Elvileg ez után még nem kaptam visszatérítést, de nem is fizettem érte külön, mert ugyebár a Crew aktiválta. Szerintetek?
Ui.: Azt tudom, hogy a Crew után jár alapból 1000 v-bucks, én nem erre gondolok, hanem az ezen felül visszaadott 950-re, ami a Battle Pass után jár vissza. -
30z.Samu
félisten
Most már az állatokat is magad mellé tudod állítani egy kis kajáért cserébe. Egyébként azt nem értem, hogy ezt eddig miért nem lehetett, ha már volt az a köpeny, aminek viselésével nem bántottak.
-
stewe780
őstag
Én 150 környékén megálltam. Rájöttem, hogy annyira nem is tetszenek a bonus skinek, szóval semmi feladat, csak a játék. De amit ma adott... Kezdetben a top10 se volt meg, aztán az már többször összejött. Egy második hellyel fejeztem be, azért sem hagyott ma nyerni... Egyszer sem...
Egyébként azt vettem észre, higy az assault lőszer nagyon könnyen elfogy. Rendesen vadászni kell rá, illetve keresgélni. -
0xmilan
addikt
Kollega ma squadban, 335-os szinttel.
-
mcwolf79
veterán
Faxom annyira dicsérik mindenhol ezt az Elden ring -et , hogy fizu után meg kell vennem . Bár még a Dying light 2-vel sem végeztem
-
csucsotke
aktív tag
Ki kellene építeni egy avatar rendszert valami facebookhoz hasonló alkalmazást amiben a regisztráció egy életen át tartana, és ki lehetne figyelni az aberrációra hajlamos egyéneket, és aztán ha multit játszanának akkor egyrészt időszakosan tiltani, másrészt egymással összesorsolni. Valami kolduspályát ahol olyak játszanak akiket nem zavar ha odamennek repülést koldulni, meg végtelen életet. A probléma főleg, az hogy olyak közé mennek akik ezzel a szánalommal nem élnek, és így zavaró szánalmas jelenlétük.
-
Spec
őstag
-
Apucy01
őstag
Minek kell megint nyilas misit játszani??????
-
Spec
őstag
válasz
stewe780 #11857 üzenetére
Jelentem megjött a +8 Gbyte RAM. Be is pattintottam a masinába. Egyrészt szépen megy dual channelben a két modul, így már emiatt is érezhető a sebességbeli javulás. A Fortnite esetében pedig látványosan javult a betöltési sebesség, stabilizálódott az átlag FPS is, és eltűntek az FPS dropok. Úgyhogy úgy tűnik ezzel megoldódott a gond.
-
Spec
őstag
válasz
stewe780 #11855 üzenetére
Ok, megnéztem, elvileg a gépben van egy GTX 1050 Ti dedikált VGA és ennek van saját VRAM-ja, 4 Gbyte. Amikor csak az OS fut, akkor viszont a proci IGP-je az aktív, és az nem használja a VRAM-ot, hanem az a rendszer memóriából csíp le. Ezért láttam bootolás után, hogy 3,5 Gbyte le van foglalva egyből.
Amikor fut egy játek, pl. a Fortnite, akkor aktiválódik a dedikált GPU, és az már a saját VRAM-ját használja.
Viszont akkor nem értem mitől ugrik a RAM használat 7,8 Gbyte-ra, amikor fut a Fortnite. Lehet, hogy az IGP számára lefoglalt RAM "beragad" akkor is, ha nem az az aktív?
Elvileg intelligensen vált a dedikált VGA és az IGP között, de lehet jobb lenne az IGP-t inkább teljesen letiltani a BIOS-ban? -
stewe780
őstag
Most én nem tudom, hogy a notiknál hogy van, de a videókártyák mellett én gyorsabb ramot szoktam látni, mint amit a rendszer használ. Általában az integrált semmire sem jók szokták a rendszermemóriát használni. Szóval véleményem szerint az általános lassúság simán lehet azért, mert a rendszermemória lassabb, mint amit egy GPU mellé pakolnak dedikáltan.
-
Spec
őstag
Köszi a javaslatot mindenkinek!
GEIL: Igen, a RAM upgrade szerintem is esedékes. Hiába van 8 Gbyte RAM a gépben, ugye ez egy laptop, tehát nem dedikált VGA kártya van benne, saját VRAM-mal, hanem a VGA a rendszer memórián osztozik. Megnéztem és kapásból 3,5 Gbyte RAM le van foglalva a VGA számára. Ehhez jön még hozzá a rendszer által, és a futó programok által igényelt, úgyhogy simán boot után kb. 4,5-4,7 Gbyte RAM van már eleve foglalva. Amint elindul a Fortnite ez felugrik 7,8-ra! Vagyis alig marad szabad RAM. Gondolom, ha játék közben valamitől megugrik a RAM igény, vagy elindul valami szolgáltatás a háttérben, máris elfogy az a szerény kis 200 Mbyte tartalék, és elkezd a rendszer swappelni. Gondolom ez okozza a megakadásokat. Már be is rendeltem egy 8 Gbyte-os modult, megnéztem, azt még simán be tudom csak pattintani, mert 2 slot van, amiben most 1 modul csücsül. A 16 Gbyte már csak elég lesz neki.
A többi beállítási lehetőséggel nincs gond szerintem. Amiket írtatok azok úgy vannak beállítva. A RAM hiány válasz lehet a megakadásokra, de az általánosan alacsonyabb FPS értéket továbbra se értem. Az OK, hogy esetlegsen 15-20%-kal alacsonyabb FPS adódik, mint egy asztali gépen, de a csaknem fele érték szerintem nem gömbölyű valahogy. Ekkor különbség nem szabadna legyen, és ezt a RAM hiány se okozhatja szerintem. -
Exelsior
őstag
Sziasztok,
Ha megengedtek egy javaslatot. quick cpu program.
Sok magnál sok mag parkolási fázisban van. Sajnos a fornite sok magot nem használ vagy csak kevésbé pörgeti. Én minden esetben ezt használom. Sokat segített sok játéknál.
Érdekes hogy a GPU nálam 99% de cpu 30% irtóan kellene egy optimizálás ennek az Unreal motornak. És nincs CPU limitem sem GPU limitem. -
GEIL
addikt
1. A kevés Ram miatt lehetnek a nagy fps beesések ( 4-5 fps-re)
2. Egy laptopban lévő "ugyanolyan számozású videokártya mindig és minden körülmények között elmarad az ugyanazon névvel ellátott asztali PC-be szánt videokártyától....össz sebességben, órajelekben, mindenben....de minimum 20% teljesítmény eltérés is lehet !Megoldásaim sorrendben:
- Azon a laptopon is be kell lőni rendesen a videokártya drivert...manuálisan állítani az élsimítást, anisotropic filtert...stb stb.....mert ha ráhagyod az "alkalmazásra" akkor megfekteti jobban.
- mindenképpen érdemes bepattintani még 8 Gb Ram-ot és a win lapozófájlt/virtuális memóriát kikapcsolni
- nem tudom hogy SSD-n van-e a rendszer és a játék...de arról kéne futtatni.
-windowst átnézni...hogy mik indulnak el automatikusan a rendszerrel....mik dolgoznak a háttérben...stb stb....."játék módot" ON-ra tenni
-laptop ne akksiról hanem 220-ról menjen, mert máshogy amúgy visszavesz a tempóból....eneregiellátás sémát "performance"-ra tenni !
-internetet kábelről kapja és ne wifiről
-
30z.Samu
félisten
Kíváncsiságból tettem egy próbát a GeForce Now-val és kellemes meglepetésemre egészen élhető. Már majdnem olyan, mintha a konzolomon játszanék, de csak majdnem...
Első körben hozta a 120 fps-t is, de aztán gondoltam egy merészet, párosítottam a controller-t a Mac-el és újracsatlakoztam. Na másodjára szerintem egy szarabb szervert kaphattam, mert nem tudta kitolni a 120 fps-t, hanem csak 60-at. De azt kb 95%-ban stabilan hozta. Gondolom ha lenne előfizetésem, akkor jobb szervereket is kaphatnék, de ez így is élhető.
-
- Zárj be minden más alkalmazást (az Epic Launchert is), amikor játszol
- Tedd fel töltőre, amikor játszol
- Energiagazdálkodási beállításokban állítsd be az "Ultimate Performance" módot
- Bizonyosodj meg róla, hogy nem fut a háttérben Windows Update és/vagy víruskeresés
- VGA driver a legfrissebb?
- És ezeken felül egy teljes gép restart sem árt néha -
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #11845 üzenetére
Hát esetünkben ugyebár biztos nem ez az oka, mer mindketten PC-n játszunk, hasonló kaliberű gépeken. A GPU pl. teljesen azonos is. Jó, a laptop változat nyilván némileg más mint a dedikált desktop változat, de azért ekkora különbség mégsem szabadna, hogy legyen.
Azonos felbontáson, azonos beállításokkal, közel fele FPS, az nagyon nem gömbölyű szerintem, és nem jövök rá az okára. -
30z.Samu
félisten
Valahogy nem megy nekik az optimalizálás, úgy látom. Valahol tök jól megy, valahol pedig nem. Én most a mobilos verziót néztem, mert lehet veszek majd egy tabletet és kíváncsiságból nézegettem videókat. Nem ez a prioritás a tabletnél, de azért néha jó lenne kicsit bohóckodni. És arra lettem figyelmes, hogy nem csak Switch-en nem tudják megoldani hogy ne drop-oljon, hanem igazából mindegyik ARM eszközön megfigyelhető ez. A kiszemelt gépen is illetve egy majdnem kétszer annyiba kerülő tableten is drop-ol, mint az állat. Lehet GeForce Now alatt jobban megy, ha azzal próbálkozom, azt nem tudom, de a natív alkalmazás egy trágya.
-
Spec
őstag
Szerintetek az miért lehet, hogy a párom laptopján nagyon vacakul fut a játék. Az én asztali PC-mben egy GTX 1050Ti kártya van, és nagy átlagban 80-90 FPS-t produkál a játék 1080p-ben, optimalizált beállításokkal. Szép folyamatos, nem akadozik.
Ezzel szemben a páromnak van egy Acer Predator 300-as laptopja, amiben egy Intel 8. gen i7-8750H proci van, 8 Gbyte RAM, és ugyanúgy GTX 1050Ti. És neki ugyanolyan beállításokkal, mint nálam, ugynaúgy 1080p-ben átlag 45-50 körüli FPS-e van, ami sokszor beesik 30-35-re, sőt, vannak olyan akadások is, amikor pár FPS-re, értsd 4-5 FPS-re leesik a framerate pár pillanatra. Jellemzően pont a mozgalmasabb eseményeknél, ami kicsit kezd a párom idegeire menni.
Ezt mi okozhatja? Először melegedés miatti thermal throttling-ra gyanakodtam, ami egy laptopnál jellemző, de nem ez a gond, mert olyan 60-65 foknál nem megy feljebb se a CPU, se a GPU.
Igaz az én gépemben 16 Gbyte RAM van, de nem hiszem, hogy ez okozná, hogy majdnem fele akkora FPS-t produkál a gépe ugyanolyan beállítások mellett. -
Vertigo18
addikt
Valaki rajtam kívül megszerezte már az új pickaxe-t?
Azért a 22 db. Top10 egy kicsit nehéz volt, főleg úgy, hogy az első két napban csak a szóló számított, utána tették be, hogy lehet Duo, Trio és Squad is.
Nomeg ebben a 6 napban 3x dolgoztam, így ez is nehezítette, de meglett -
Spec
őstag
Tőlem aztán teljesen ki is vehetnék. :)
https://esport1.hu/news/2022/02/17/epic-games-fortnite-ismet-valtoztattak-a-spider-man-web-shootersen-weka -
csucsotke
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #11829 üzenetére
Nem kell újra letölteni. Copyzd át a Fortnite könyvtárat az eredeti helyéről. Uninstall. Install az új helyre. Elindul a letöltés, megállítod 1 százaléknál. Telepítés megállít. Az elcopyzott Fortnite könyvtárral felülírod az új helyén az 1 % is Fortnite könyvtárat. Már nem emlékszem vagy kilépés az epicbol, restart mindenképpen jót tesz, aztán ha lehetséges az epicben jobb gombbal telepítés ellenőrzés, de lehet hogy simán csak folytat és már csak a hiányzó részt kell letöltened nem a 40+ gigát.
-
kid46
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #11829 üzenetére
Simán egyik helyről a másikra átrakni nem lehet. Először uninstall a játék, esetedben az E partíció, majd újra letölteni egy másik partícióra ami nálad az F. Utána frissíteni és már megy is.
-
Szabikaa20
őstag
Hali!
Nem tudom itt e kellene feltennem a kérdést...Telepítve van a Fortnite a PC-n.Fiam szeretett volna játszani, de kijött egy tábla, hogy frissítsen.Nem lehetett frissíteni, mert nem volt elég a tárhely az E partíción.Ezért a komplett könyvtárat átraktam az F-re az Epic Games-el együtt.Na most az a helyzet,hogyha el szeretném indítani, akkor nem találja az Epic Launcher a játékot és újra leszeretné tölteni a 40gigát.Nem lehet valahogy visszaolvastatni az Epic Launcher-be, hogy benne a játék már ne töltse le még 1x??Nekem volt ilyen 1x egy Steames játéknál.Konkrétan War Thunder.Már fel volt telepítve a játék és utánna vettem meg a GTA 5-öt amihez kellett a Steam.A steam utólag bedobta a War Thunder a Stem alá így nem kellett újra letöltenem.
Epic Launchernél nincs ilyesmi?
Köszi a választ!
-
pvil
tag
Sziasztok!
A Battle Royal módban van lehetőség a nehézségi szint állítására, hogy ne mindíg essek ki az elején
Xbox series s konzolon játszunk.Köszönöm!
-
zsoolt93
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy unokaöcsémnek zárolták az fornite fiókját mivel 12 év alatti. Eddig ezzel nem volt gond, hónapokig játszott gond nélkül. Az EPIC kérte, hogy szülő engedélyezze a játékot, nővérem el is kezdte a folyamatot hitelesítette is magát, ekkor engedélyezné a gyereknek a játékot, de a link valamiért minden esetben új child accountot (Child Sign Up) szeretne létrehozni és a meglévőt nem lehet csatolni a szülői profilhoz.
Mit lehet csinálni ilyenkor, hogy a meglévő accountot továbbra is tudja használni unokaöcsém? -
Spec
őstag
PS4-en nem tudod ezt beállítani (asszem). Kell hozzá egy PC is. be kell lépj az EPIC Games accountodba egy PC-n, és ott tudod linkelni a PSN fiókodat az EPIC fiókodhoz, és nem fordítva.
https://www.epicgames.com/help/en-US/epic-accounts-c74/connect-accounts-c110/how-do-i-link-my-console-account-to-my-epic-games-account-using-the-web-a3669 -
30z.Samu
félisten
Jönnek Uncharted karakterek a játékba, az "eredeti Nathan és Cloé, illetve a most megjelent filmben játszó Holland és Sophia Tailor. Hát...
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #11810 üzenetére
Fura, hogy így már 250-es vagy. Én tegnap lettem "csak" 160-as pedig azért viszonylag rendszeresen tolom. Jó nem vagyok egy nagy hardcore player, de mióta indult a chapter szerintem szinte minden nap valamennyit játszottam vele. Talán az ünnepek alatt volt több kihagyás. A napi küldiket igyekszem mindig lenyomni, meg a Season küldetéseket is. Naponta csinálok legalább 4-5 duo futamot a párommal, meg pár Team Rumble-t is a napi küldik miatt. Szóval azért van benne játékidőm, mégis csak 160-on vagyok jelenleg.
-
Vertigo18
addikt
Én jelenleg 250-es vagyok úgy, hogy szinte alig "játszottam", mindig csak a skinekhez tartozó questeket csináltam. Pl. Shanta páncélját úgy csináltam, hogy megnéztem a térképen, hol van viszonylag sok darab, oda glideoltam az elején, összeszedtem, kiléptem.
Foundation questeket is így csináltam, az elmúlt hónapban szerintem (nomeg az első héten) alig volt végigjátszott menetem...
-
Na én elértem a lvl 100-at este.
-
30z.Samu
félisten
Én tegnap megöltem egyet, számolta. Mondjuk nem pont ezt a küldetést csináltam. Felbéreltem a láma NPC-t és utaztam vele 1000 métert. Na akkor mentem valami bázis felé és az ottani IO-ból megöltem egyet, aki kint volt a bejáratnál. Ott adta, próbáld meg ott, ha eddig nem jártál arra, hátha.
-
Spec
őstag
Srácok, van egy olyan Season küldetés, hogy "Eliminate IO Forces - 0/3". Egyszerűn nem akarja megadni, már vagy 100-at megöltem, de nem történik semmi. Mit csinálok rosszul, van valami trükkje ennek, vagy simán csak bugos?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm gyermekei PS4-en játszanak a játékkal, de Epices bejelentkezéskor véletlenül a google-ra nyomtak és és eltűnt minden ami eddig volt nekik a játékban.
Gyakorlatilag nulláról újra indultak.
Kiléptek és megpróbáltak belépni PS fiókkal, de nem engedi nekik azt írja már be vannak jelentkezve.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest