Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #10330 üzenetére
Na, ezt örömmel hallom én is. Mint retro FPS-eken edződött gamer, engem is eléggé tudnak frusztrálni az építőmesterek. Főleg mióta berakták az átlőhetetlen páncél falat is a játékba.
Amúgy régóta foglalkoztat a kérdés, hogy egyesek hogy tudnak szinte szempillantások alatt több szintes komplett bunkert építeni maguk körül, mire én jó ha egy-két falat ki tudok tenni magam köré.
Ok, persze, értem hogy gyakorlott építők, vérprofik ebben, na de akkor is. Néha így is van hogy eléggé hihetetlen amit leművelnek. Ennyire szerintem senkinek nem jár gyorsan a keze.
Én magamban arra következtetésre jutottam, hogy vagy macrózható billentyűzetet és/vagy kontrollert használnak, és előre be van téve nekik egy gomb sor valamelyik billentyűre, amit lenyomnak, és olyan, mintha egy 8-10 gombós kombót nyomna be egy gombnyomásra.
Vagy futtatnak valami batch button szoftvert futtatnak a háttérben, aminek az eredménye ugyanez lényegében. Lenyom egy egyszerű billentyű kombót, mondjuk ALt+T, és erre elnyom egy 15 billentyű leütéses kombinációt, ami egyből alárak egy komplett felhőkarcolót. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Battlefield 6
- Steam topic
- További aktív témák...
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest