-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nektek is sz*rakszik ez a küldi, vagy csak nálam buggolt be? Hiába megyek a jelölt helyekre csak a táblák helye világít, de nem tudok felvenni sehol se táblát, hogy odavigyem. A stage 1 megvan, de a stage 2 of 2 nem akarózik.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
phain
tag
Sziasztok !
Aki controllerel játszik az mit ajánlana ? Valaki próbálta már A power a fusion pro 2 t ? -
30z.Samu
félisten
Nekem jó volt most. A minap meséltem, hogy beállítottam az első opciót a Colorbind menünél, kíváncsiságból visszatettem alapra, hát gyerekek, így kiégeti a retinámat. Megszokta a szemem a fakóbb színvilágot, annyira szaturált a játék alapból, hogy elkezdte enni a szemem. Fel sem tűnt addig, amíg nem játszottam egy keveset a "fakóbb" beállításokkal*, nem mellesleg így sokkal előbb kiszúrok tárgyakat vagy éppen player-t. Gondoltam leírom, hátha valakinek érzékenyebb a szeme és tenne egy próbát.
*persze ha egy ideig mással játszom és utána léptem be, akkor ez előtt is feltűnt, hogy hű de színes a játék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz DrTechnoid #14088 üzenetére
The Foundation-re gondolsz? Mert az más, az egy szerep. Szerintem pont azért se lesz más The Rock skin. Mert ő már a lore része.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #14091 üzenetére
Simán lehet, hogy lokális a probléma. Egy szintet nyomtam így, de most elég. Később talán jobb lesz.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
-
.LnB
titán
Játszhatatlan mértékű laggom van. Nálatok minden ok?
-
őstag
-
.LnB
titán
[link] logika...
Egyébként volt már ilyen, pont tegnap. Meg gondolom máskor is. És mindig úgy voltam vele, hogy hát lagg, ő hamarabb látott meg. De akkor nem. Hát ez van. #JobbraKellKerülni.
-
Deck
titán
Jó de így ha bal oldalra kell kinézni mikor jön az enemy a fél tested kinm lesz mire kitudsz nézni. Nem m1 azért.
Amúgy ha valaki bal kezes az feltudja cserélni a bal és jobb analógot? Hogy az aim legyen neki a domináns kézen? Unokaöcsém pont bal kezes. De lehet már m1 neki a sok ezer óra után... Megszokni teljesen másképp.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
.LnB
titán
-
Deck
titán
Tudjátok mi fura nekem? Fedezék mögött ha vagyok jobbra rendesen kitudok nézni de bal oldal esetében nem tudok kezet váltani, hogy a balba legyen a fegyver amíg kinézek, mondjuk az L3-al mint sok más játék esetében. Ez sose volt benne? Vagy majd újdonság lesz valamikor?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
30z.Samu
félisten
-
.LnB
titán
Természetesen, szubjektíven számít.
Csak én azt láttam be egy idő után, hogy ha én leülnék játszani egy profi ellen úgy, hogy ő használja a 60hz-es monitort, a sima bill-t, a gyengébb fülest, olcsóbb egeret. Én pedig a 240hz-es monitort, mecha bill-t, stb stb... Akkor is ő nyerne. Szóval nekem ezek már nem lényeges dolgok. És így is lehet egy játék szórakoztató.
-
.LnB
titán
Azt csak azért írtam, hogy sokan, sokféleképp gondolkodnak. Én nem akarlak meggyőzni. Csak arra próbáltalak rávezetni, hogy nem mindenki gondolkodik egyformán.
-
Deck
titán
"Ma már az is lényeges, hogy az egérpad RGB színben pompázzon. Meg, hogy az egerek olyan lyukacsosak legyenek mint a sajtreszelő. "
Még csak hasonlót se írtam, ne akarj végletekbe gondolkozni nem vagy te sith. És ízlés kérdése ez a téma, de h nem előny az tuti. Engem csak zavarnak ezek a dolgok."Ott majd meglátod mennyire lényeges dolgok ezek. Egy szintig azok persze."
Erről beszéltem. Ezek mind előny de h mennyire az rajtad múlik.Álom 120fps-en játszani, utána a 60fps igen csak más élmény, finoman fogalmazva. Multiba persze
[ Szerkesztve ]
PS5
-
.LnB
titán
De nem mindenkinek.
Én vagy 15 évig gondoltam azt, hogy lényeges. Aztán amikor átjöttem konzolra. Akkor ezt az egész "cirkuszt" magam mögött hagytam.
Ma már az is lényeges, hogy az egérpad RGB színben pompázzon. Meg, hogy az egerek olyan lyukacsosak legyenek mint a sajtreszelő.Konzolról játszol. Induljál el egy Arena kupán, vagy más kupán Fortnite-ban. Ahol vélhetően crossplay van. Ott majd meglátod mennyire lényeges dolgok ezek. Egy szintig azok persze. De egyéne válogatja, hogy megéri e azért áldozni ezekre, amilyen előny nyerhető velük. Számomra még az se éri meg, hogy felálljak a szép nagy tv elöl.
-
.LnB
titán
Hát valamilyen marketing dumával el kell adni ezeket a termékeket.
Te lényegesnek tartod. Nincs baj vele. De kár, hogy nem látod, hogy mennyi 60Hz-es tv-s játékos lő le téged a valóságban. Lehet lenne pár könnycsepp azon a 120Hz-es kijelződön.
Én a trágár emote-ok helyett, inkább kiíratnám neked ezeket az adatokat amikor lelőttek, hogy Devilkiller63 lelőtt: Aki átlag 23fps-sel játszik, 16"-os TN paneles monitorrol, Bagdadból- 70ms pinggel. Golyós egérrel.
Aztán akko' lenne: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Én játszottam már PS4-en nagy tévén, Xcloudon, Nintendón, laptopon lokálisan, GFN-en, és azt vettem észre, hogy lokálisan laptopon volt a legtöbb sikerélményem Mindegy, hogy kontrollerrel vagy egérrel. Most így ebből arra következtetek, hogy PC-n a legjobb a játék, még lowon is (laptopon úgy fut). De lehet tök hülyeség, csak épp így jött ki. Nextgen konzolokon még nem próbáltam.
-
Deck
titán
Lényeges különbség pedig, hogy a nagy tv-t nézed (amit be se látsz, input lag stb) vagy egy 24-27" monitoron játszol. Nem beszélve a 60 vs 120 fps-ről. + megfelelő beállítás megtalálása, grips a jobb aim miatt. Pont ezek azok amik számítanak ezen a szinten. És persze a tapasztalat. (nem beszélve azokról a kontrollerekről amiken van extra gomb hátul. De elvileg lesz dualsense pro amin lesz vagy a claw ha valaki képes rá )
[ Szerkesztve ]
PS5
-
30z.Samu
félisten
válasz Aby_2014 #14058 üzenetére
Ha a karaktered jobb oldalán akarsz lőni, azt meg tudod oldani hogy kevésbé látszódj ki. Bal oldalt meg a fél karakternek kint kell lenni, hogy rá tudj lőni. Gondolom mert a jobb kezében van a fegyver.
(#14060) .LnB: Pedig sok játékot konzolon nyomnak és bajnokságokon is konzolok vannak. De nem a Fortnite-ot.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Elég volt már abból, amikor minden játékot teljesen meg akartam tanulni. Napokig bújtam a netet, olvasgattam, videókat néztem. Megérteni a működésüket, a furcsaságukat. Naprakésznek lenni... stb stb.
Ráadásul a mi szintünkön nem a tévé a lényeg. Ilyen dolgok, hogy milyen egér, milyen megjelenítő, perifériák. Az az alsó skillhatáron dob. De fent, ott már ezek mit sem számítanak. A lényeges ponton, ahol eldől, hogy valaki igazán jó e, ott már ezek nem számítanak.
Ráadásul ez, az esetünkben konzolon. A konzol nem komoly multiplayer játékra van.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #14055 üzenetére
Pont ezért, a nem regisztrált találatokért állok értetlenül az elött, hogy ez így miért lehet versenyjáték. De ez sem feltétlenül ilyen egyszerű. Ez az egy dolog, amire már én is felfigyeltem. Viszont nem állandó a jelenség, vagyis én még annyiszor nem figyeltem fel rá, hogy ki merjem jelenteni, hogy állandó. Volt egy két szitu, amikor kicsit értetlenül néztem, hogy hova tűnt az én sebzésem.
Egyrészt, a versenyeken lehet, hogy más a szerver config. Lehet a szerverek terheltségével magyarázható a dolog. Ezért a competitív meccseket nem érinti a dolog.
Másrészt, láttam múltkor reddit-en egy videót (azóta kerestem újra, de nem találom, pedig be akartam ide linkelni), a srác pár méter távolságból futott egy másik után. Egy házban, szóval tényleg nagyon kis távolságra. Az elöl futó csak menekült, ő meg lőtte. 2-3 fegyverrel. És egyetlen találatot sem regisztrált a játék. Velem ilyen még nem fordult elő. De nagyon csúnyán nézett ki az eset. Teljesen WTF?!
Szóval ezzel a problémával szerintem küzd a játék. Nem tudom hol mehet el a dolog. Lehet a hitbox nincs a helyén. Lehet a lövés nem történik meg valójában..
Persze azért nem az van, hogy minden nap ujjal tudnék mutogatni az ilyen esetekre. Nálam ritka, és magam sem mondom azt, hogy ne lenne egyéb tényező, amire én nem gondoltam.A másik viszont, hogy ki hal meg hamarabb, ha lövitek egymást. Azért sok tényező van. A fegyverek ritkasága nagyon sokat számít. Epic és Legendary az már hülyebiztos. Alatta azért az se mindegy, hogy hova célzol. Testrészenként más a sebzés. És pont elég ha két szinttel ritkább fegyverrel fejbe darál valaki, ahhoz képest ha te a testét lövöd. De még talán azonos rarity-nál is jelentős a különbség.
Volt már olyan nekem is, hogy Common smg-vel lelőttem valakit, majd kiesett belőle egy Legendary smg amivel ő lőtt. Mák volt persze, meg valószínűleg nagyon rosszul célzott.Volt múltkor egy olyan szitu, hogy bementem BR-be megcsinálni egy Milestone-t. Majd mikor gyors meglett, odamentem egy ellenfél elé, hogy lőjön le. A srác elkezdett ugrálni, lőtt össze vissza. Megálltam, nyomtam egy Ramen Break emote-ot, letettem a kontrollert!! és vártam, hogy lelőjön végre. Képzeld el, még újra is töltött közben, annyira nem talált el. Fiammal szakadtunk a röhögéstől! Nem hittem a szememnek.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Rage47 #14055 üzenetére
Nálam az a baj, hogy ilyenkor nem csodálkozom, hanem anyázok de nagyon, meg olyankor is mikor fal mellől lőném az ellent, tisztán rá látok, de a szar a fal sarkát lövi és nem az embert, bezzeg engem kiszednek a sarok mögül...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #14054 üzenetére
Vagy amikor a Grapple Glove-ozó ellenfelet sniperrel oneshotolod. Amikro sikerül, így nézek a tévére: [link]
-
30z.Samu
félisten
"Vannak fura dolgok, néha felteszem a kérdést, hogy ez meg mivel lőtt le onnan? Aztán amikor 50-100m-ről én is ledarálok valakit Legendary SMG-vel, akkor választ is kapok."
Na igen, ilyen szokott lenni sokszor. van, amikor nagyon nem adja, de van amikor a leglehetetlenebb helyzetből is beadja a hit-et, esetleg a killt.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Most iszonyat nagyképűnek fogok tűnni, nyugodtan elküldhettek az 'nyámba.
De számomra sokkal rosszabb player az, aki állandóan azon gondolkodik, és sír, hogy ki csal. Mint aki valóban csal. Képesek vagytok a killek után azon gondolkodni, hogy na ő vajon mivel csalt le titeket?! Ahelyett, hogy beismernétek, hogy mindig van jobb játékos. Ezek a dolgok fejben már eldőlnek, mielőtt elindítanátok a játékot sajnos. Ha már utána is néztek, hogy milyen cheat programok vannak, az már veszett ügy.
Single Player játékokban könnyű játszani, ott könnyen jön a sikerélmény, de ez multiplayer. Hűs-vér emberekkel játszunk, és mint az élet minden terén, vannak jobbak. Nem vagyunk egyenlőek.Bennem még mindig nem merült fel, hogy csalóval találkoztam volna. Pedig az itt jelenlévők között, mostanában szerintem az egyik legtöbb időt én töltöm a játékkal. Vannak fura dolgok, néha felteszem a kérdést, hogy ez meg mivel lőtt le onnan? Aztán amikor 50-100m-ről én is ledarálok valakit Legendary SMG-vel, akkor választ is kapok.
Néha nem arra néz a játékos, amerre én vagyok, és lelő. Ez programhiba. Amiből van bőven, mert van olyan, hogy kontrétan hitet nem regisztrál a játék. Sőt, találkoztam már annyi furcsasággal, hogy én azt kérdőjeleztem meg, hogy ez a játék competitív alkalmas e. Mert szerintem a kódnak vannak ám gyengeségei.Azt nem tudom, hogy amikor ti lőttök valami olyat, amire még fel is kiáltotok, hogy "aztaqva". Akkor utána is eszetekbe jut, hogy én is csalok?! Mert mindenkinél vannak ilyen szituációk, amikor nagyon büszkék vagyunk magunkra. Olyankor vajon az ellenfél is rögtön csalót kiált?!
Volt szerencsém több játékban is elit (profi, fizetett) játékosokkal játszani (és most nem a divat streamerekről beszélek). És bár tudom, hogy semmit sem fog érni a szavam. De fingotok nincs, hogy ki csal. Meg se tudnátok különböztetni egy full profi játékost, és egy ügyes csalót.
Ha itt bárki azt gondolja magáról, hogy egy átlagosan jó, vagy tényleg jó játékos. Akkor gondoljátok el azt, hogy hozzátok, jó játékosokhoz viszonyítva, van lefele a nagyon béna játékos szint. Aki azt se tudja melyik oldalának kell lefele lennie az egérnek.
Viszont van felfele is ekkora ugrás skillben!A Fortnite-tal 390-200 millió aktív játékos játszik elvileg. Gondoljatok bele, hogy szerintetek, hány százaléka csalhat? Ennek talán az 1-2%-a. De legyen 5%, hogy nyugodtabbak legyetek. Mennyi az esély, hogy ti mindig csalóval futtok össze?! És mindig pont titeket csal le valaki?
El kellene ezt engedni. Fejben. Ti nyernétek vele a legtöbbet. Ha levetkőznétek ezt a mentalitást, jobb játékossá válnátok. Mert többet koncentrálnátok a lényegre.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz BerserkGuts #14045 üzenetére
Nekem ezek a vonalak semmit sem mondanak... Ez valami AIM assist dolog?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Deck
titán
válasz BerserkGuts #14045 üzenetére
Report. Ennyit tudsz tenni. Aztán megy a ban. (remélve, hogy sokat költött a fiókjára... ) Viszont engedd is el a témát különben a játékot se fogod élvezni és csak erre fogsz tudni gondolni.
No recoil és társai konzolon is vannak. Vehetnék ilyet a kontrollerhez de nem teszem. Mert, nem vagyok egy szánalmas patkány
Sajnos, a crossplay miatt meg bárki belefuthat bármibe.. De össze sem hasonlítható a helyzet a COD, Apex-el. Na ott durva a helyzet és majdnem névleges dolog az anti cheat.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
BerserkGuts
őstag
Meg a francokat inkább több a csaló én meg ezt vettem észre főleg szeretik a no-bildes játékmódot mert építeni nem tudnak de ott már hemzsegnek mert könnyű észre venni a no-reoilt egész táratkilövi 100méterről hogy a keze se moccan.
Valaki megoszthatná honnan kell leszedni ami ban nélkül is működik.
találtam pár fajtát de vagy nem ban-menbtes vagy nem update-elték viszont qrvra idegesít hogy mások simán csalnak speedhack stb....
12600KF/RTX 4090/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Apucy01
őstag
DrTechnoid!
Köszönöm!!!!!!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
draco31
veterán
válasz DrTechnoid #14034 üzenetére
Take The L-t szoktam tolni, ha valami nagy lövöldét sikerül megnyernem, de ezt csak ritkán. Illetve ha win van, akkor is. Az meg még ritkább
Ja és 33 vagyok és Switch-esASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #14041 üzenetére
Nem terveztem ma sokat játszani. De élveztem, aztán három szint lett a vége. Pontosabban kettő teljes szint, meg egy kicsi. Az egyik szinthez nem kellett sok. Aztán a végén meglett megint egy ilyen spéci skin, addig nyomtam míg meglett a lvl168.
-
.LnB
titán
Mikkel foglalkoztok ti.. Nem mindegy, hogy milyen emote-ot nyom? Megölt, az a baj, nem az emote. TR-ben mondjuk nincs idő ilyenekre. Max ha nyertek, a végén lehet emote-olni.
Nagyon látszik, hogy nincs már hétvége. Nagyon jól adta ma.
-
Apucy01
őstag
Srácok
úgy néz ki sikerült meg operálni a mikrofont jönne valaki egy duot tesz képpen a fiammal ?plsss! Szoszo68 igy keresetek.előre is köszi.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
30z.Samu
félisten
válasz DrTechnoid #14037 üzenetére
Vagy pont Ő mondta Neki, hogy nyomjad csak fiam, itt nem tud megverni senki.
Sic Parvis Magna
-
őstag
-
Deck
titán
De mi értelme? Tiszta szánalom aki ilyet nyom. Én hiába nyerek, eszembe se jutna ilyen
PS5
-
30z.Samu
félisten
Én a legtöbbször a szamár röhögést kapom meg, pláne amikor marad 3-5 HP-ja a gyereknek.
Sic Parvis Magna
-
őstag
Az a baj hogy szinte kivétel nélkül mindegyik BP item. Az embert az ideg veri szét ahogy tolják a pofámba, és nem tudok visszavágni semmivel 'Sajnos' az újabb season-ok nem tartalmaznak ilyeneket, javarészt az elejébe sürítették bele az összes ilyen toxikus elemet.
A leggyakoribbak Party Royale szerint :Take The L emote a Chapter 1 Season 3-ból 31-es szinten volt kapható :
Clown emoticon a Chapter 1 Season 6 Level 94-en :
TP (Toilet Paper) emoticon szintén a Chapter 1 Season 6-ból :
Stinky emoticon a Chapter1 Season 5-ből :
Az egyetlen ami megvan, a jó öreg Laugh It Up, ami meg store emote, néha néha bekerül a boltba. Úgyhogy epikék elmehetnek valahova hogy a szemétkedést csak a régi játékosoknak teszik lehetővé
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #14032 üzenetére
Számomra új lendületet adna a játéknak, és a lelkesedésemnek. Mert magamhoz képest szokatlanul fel tud cseszni, amikor egy profibb kőműves lealáz a francba.
-
.LnB
titán
Már kérdeztem/említettem a topikban, de nem igazán jött válasz rá ha jól emlékszem. Ezért utána jártam kicsit a Zero Build Team Rumble-nek. Meglepően friss bejegyzésekre bukkantam.
Azt nem tudom, hogy mennyire hiteles. Nem vagyok otthon Fortnite-os leaker témában.
-
Deck
titán
Rohadt toxic emote-ok. Persze eddig csak PC játékos nyomott ilyet ellenem. A konzolosok nem ilyenek
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
.LnB
titán
Szerintem az ára miatt teljesen jó vétel.
Ugyan nekem nem jön be se a feje, se a ruhája.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GEIL
addikt
"Scuba Crystal" skinről mi a véleményetek ?
(Ez még nincs meg nekem )[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #14014 üzenetére
kell az is....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
Skin témában akartam már írni, hogy összefutottam múltkor egy játékossal, aki Chaos Agent skinnel tolta (annak is a második stílusával.) És nagyon kivoltam tőle, mert nem láttam a pályán a skint. Nem tudom mi van azzal a skinnel, de mintha se kontúrja, se semmi fényesebb effektje nem lenne ingame. (Nyilván nem a zöld mezőn állva nem vettem észre).
De ahogy mozgott, ugrált, alig tudtam, mikor hol van. Nektek van ilyen skin?
-
.LnB
titán
Hétvégén lőttem Team Rumble-ben 20 kill-t. Eddigi rekord. Még képet is mentettem róla. Gondoltam király vagyok. Következő meccsen, random csapattárs, lőtt 28-at. Vannak ám playerek...
Meglehetne már az a 200-as szint, mert már kezdem unni ezt az erőltetett menetet. De ilyen vagyok, nem tudok leállni, amíg nincs meg. Ez az építés készít ki TR-ben..
Milestone-oknál révbe értem. Kettő teljesítetlen maradt, a Top10-es helyezések, és a Reboot Teammates. Minden más kész. A Top10-et még meg lehetne csinálni, de TR-ben ugye nem számolja. lvl200 után, miután újra BR-ezni fogok, még javíthatok rajta. De nem valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #14014 üzenetére
Jól tetted! Költsél te is!
Bár én mostanában kivárok.
Batman packot vettem utoljára. De használom is a Comic skint nagyon sokat.
Kivárok a VB-vel, szerintem a Dragon Ball eventig. Valahogy azt várom mostanában csak. Ott viszont szerintem megszerezhetőek lesznek a skinek ha már hét hétig fog menni az event.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #14012 üzenetére
Közepesebb domb is elég. Egyébként fura az a quest, mert én fordultam több mint 360°-ot többször is. De csak akkor adta be, amikor valóban magasabbról ugrottam le. De annyira magas nem volt, nem sérültem. Szóval nem kell túlgondolni, ne a hegy tetejéről ugorjatok le.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Apucy01 #14006 üzenetére
Amikor ugrasz le az állatról, csinálni kell a levegőben 360-as forgást.
Ez van már csak nekem is, csak nem kezdtem még el állítgatni a switch-en a senzit, hogy sikerüljön, bár nem is tudom melyiket kellene.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #14004 üzenetére
Valamiért?!
Azért nehezebb, mert több játékos, ezzel egyenesen arányosan több jó játékos ráér hétvégén. Nagyon sok játékban így van ez.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest