Hirdetés
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Lesz az autókban KERS? Mit lehet tudni Vettel idejeiről? ( go Schumi amúgy )
-
7600 GS
addikt
Ti is látjátok, Alonsónak mákos a szája! Szegény Vettel, nem ezt érdemelte. Sumi meg jól ment! 3 év kihagyás után 41 évesen azért ez nemsemmi. A "nagy bajnok" Button nem tudta megelőzni. Azért röhögtem volna ha a végén Alonso odaveri.. Viszont Rosberg is nagyon szépet ment!
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Csak én hallottam, hogy Alonso a kanyarokban kirakta üresbe a Ferkát? Amúgymeg nemvéletlen Vettel az 1. számú pilóta a Red Bullnál..
-
7600 GS
addikt
YEEEEEEEEES! Ezt már megérdemelte volna mind a 2 előző futamon!
Xirtam: nem jól látod. Hogyha jól megy, miért ne lenne bajnok? Ő nem Hamilton meg Button hogy elszálljon magától. Emlékszel a pár évvel ezelőtti esős Imolai futamra? Ott sem érdemelte meg ? Pedig akkor még a Toro Rossoval ment. Körbeverte a mezőnyt.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Sumi oktat rendesen... Massa meg már ottvan gomboson.
-
7600 GS
addikt
VAN ISTEN! A BŰNŐS MOST BŰNHŐDIK! YEAH! Sumi azért szépen kibekkelte a mákosszájút...
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Senna és Chandhok autóval ment Monacóba Uhh, azért az a 300km kemény lehetett, amit Chandhok vezetett le. Az autópálya akkor életveszélyes lehetett.
-
7600 GS
addikt
Most olvasom, hogy Sumit feltartotta Rosberg. Mondjuk nem az ő hibája volt, a csapat engedte ki rosszkor a bokszból. De miért is jók a páratlan számú rajthelyek?
-
7600 GS
addikt
Lopják Hülkenberg autóját!
-
7600 GS
addikt
Glock kiliccsel előre megy.
-
7600 GS
addikt
Feljött a csatornafedél!
-
7600 GS
addikt
Hoppá-hoppá, mester megmutatott valamit magából. Alonso bebambult.
-
7600 GS
addikt
Azért az furcsa, hogy Vettel mind a 2 etapban gyorsabb volt, ahol nem volt problémája az autóval. 3 kerékkel meg nehéz jó időt futni. A Q3-ban is jó volt az uccsó köre, míg a kereke le nem blokkolt... ennyit erről. Sumi kieséséről annyit, hogy megpróbált még gyorsabb lenni, férfi volt, bevállalta. A Merci meg kezd gyorsulni, látszik rajtuk ( Sumin és Rosbergen is)
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Visszatérve Webber tavalyi sérülésére, amikor a lábát megműtötték. Egyszerűen HÜLYESÉG hogy az hátráltatta. Én is fociztam úgy, hogy részleges izomszakadásom volt, mégis 100%-ot tudtam nyújtani.
-
7600 GS
addikt
Hülye ez a Webber! ? Mit gondolt, Vettel a füvön fog elkanyarodni! Pedig nagyon szépen elment volna. KICKBANKILL!
-
7600 GS
addikt
Mekkora slusszpoén lenne, ha elfogyna a Mclarenekbeől a nafta!
-
7600 GS
addikt
Hopp-hopp, mester oktat! Ennyire fogynak a kemények?
-
7600 GS
addikt
Vajon Alonso most sem akarja majd tudni, hogy a seggében vannak mint Ausztráliában? Esőre mennyi sansz van?
-
7600 GS
addikt
válasz hodostamas #17226 üzenetére
Na akkor itt eső nem lesz az tuti, pedig még az meg tudná keverni a kártyákat . Mondjuk Sumiban bízok, hogy rajtnál egy 3-4 helyet jön előre.
-
7600 GS
addikt
De most komolyan, mekkora sz*pás már Alonsonak hogy kinyomja a Ferka szemét, erre Vettel összehoz egy hibás kört és ad neki 2 ezredet ... De az tény, hogy versenyben lesz az első helyért, ha nem rontja el a rajtot egy Jump Start-al.
-
7600 GS
addikt
válasz -Mike- #17233 üzenetére
Azt Vettel is beismerte, hogy pole-t érő köre nem volt makulátlan, ám a németet ez nem zavarta abban, hogy felhőtlenül örüljön első Németországban elért időmérős diadalának.
"A köröm nem volt száz százalékig tökéletes, volt néhány szakasz, ahol átléptem a határt, ami időbe került számomra. De végül elég volt ahhoz - bár csak egy hajszállal -, hogy elöl maradjak, és megszerezzem a pole-t. Végtelenül boldog vagyok - köszönet a csapatnak" - mondta.
Forrás:[link]
-
7600 GS
addikt
Elmagyarázná valaki, hogy miért kapott Vettel büntit, amikor az égvilágon semmit nem tudotcsinálni annak érdekében, hogy ne ütközzön neki buttonnak?
-
7600 GS
addikt
Na Hamilton intett, készüljetek, odavágom az autót ma is. Viszont a MediCar eléggé nyomta neki, hallatszott az a gyönyörű V8.
-
7600 GS
addikt
F*sz meklárenesek hogy örültek már. Nem érdemelte meg Vettel. Nem baj, a szerencse forgandó . Remélem hogy csoki is mutat még vmi crash test-et idén.
Dopebob: meg tudnád mondani, h mit csinált a Red Bull, amiért ezt érdemelték?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Sumi azért elég jól megy mostanában. Már Koreában is nagyon jól ment, eddig itt is. Rosberget toronymagasan veri.
-
7600 GS
addikt
SUMI!!!! Hamilton merész....
-
7600 GS
addikt
Azért a 8.-hely ellenére Schumi nagyot ment, és szerintem megvan a kellő esélye a pole-ra, legalábbis én nagyon drukkolok neki!
-
7600 GS
addikt
válasz AMD Power #21029 üzenetére
Igen, énis annak örültem volna legjobban! Remélem valami hasonlót megy, mint a 2006-os futamja.
-
7600 GS
addikt
Itt a magyarázat Schumi viszonylag gyenge idejére Nagyon sajnálom, ha nem kellett volna elengednie, akkor szerintem lazán bennt lehetett volna a top 5-ben.
-
7600 GS
addikt
válasz Silencer83 #21160 üzenetére
Én meg csak annyit, hogy remélem az olaszok megmutatják, hogy jó motort még mindig nem tudnak gyártani, elég, ha az utolsó előtti körben elfüstöl.
ámen
-
7600 GS
addikt
Ki mennyit tippel, hanyat eloz Schumi a rajt utan? Szerintem elkaphatja akar meg Webbert is, ha valami iszonytato nagyot rajtol, es azet be kell latni, erre van esely (Barcelona pl.) De mondjuk nem kell Alonsot sem felteni.
A szuperlagyak korulbelul hany kort birnak ki? Illetve a DRS egyaltalan nem lehet hasznalni, vagy csak az alagutban tilos?
Go Schumi&Vettel!
-
7600 GS
addikt
Kiváncsi leszek a gumikopásra, hogy szépen, folyamatosan kopik el a szuperlágy, vagy pedig hirtelen nagyot veszít a tapadásból, és akkor azonnal ki kell jönni a boxba. azt kifejtené valaki, hogy a rajt miért nem a Red Bull mellett szól? Vettel általában jól rajtol.
-
7600 GS
addikt
Hamilton mi a f*szt képzelt? Vazzeg Schumi is out.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16" 2019 CTO i9 32GB 1TB
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
- Kiváló Core i5(2.Gen) HP Elitebook 8560p,15.6"HD+,8Gb DDR3,1TB Sata II,jó akku,legolcsóbban,garival.
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest