Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Kiváncsi vagyok Perez kap-e majd valamit azért a "rászkászos" manőverért. Meg akarta előzni a "Nasa autót", de mivel nem ment ezért kívülről kétszer jól odavert neki kerékkel. Zöld barátunk ugye se belül se kívül nem hagyott helyet neki, simán nekiterelte a falnak Perez-t, már ha nem lassított volna.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csákó hol hagyta a hátsó szárnyat?

-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Max 4x60percbe bele kell férni a futamnak, mert a tv-sek ugye többet nem tudnak rá szánni...

Extrém esőgumit vajon soron kívül visszahozzák?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D.Orion
veterán
Kicsi adok kapok.
Jó lenne pár belső kamerás felvétel. -
D.Orion
veterán
YES!
Jaj, de jó versenyünk lesz holnap reggel!
A Lotus tényleg tudja és a Mercedes sem kamuzott végre!
Végre lesz egy olyan évünk mikor többszereplős lesz a vb? 
Ui.: A Ferrari-val mi lesz? Hírtelen azt is elfelejtettem, hogy be se jutottak a Q3-ba.

-
D.Orion
veterán
My fail!
Elcsesztem az ébresztőóra beállítást, szombat va és én meg hétköznapit állítottam csak be.Fortissimus: Jó kis elemzés volt rajta pont az előbb a Mercedes-ről.
-
D.Orion
veterán
Most nézem a tavalyi időmérő eredményeket... Eddig nekem ebből megint az jön le, hogy konkrétan a holnapi Q3-ban is altatás lesz még. A tavalyi pole 1:23:529-től még nagyon messze vannak. de még az ~1:24:3-mas LH időtől is.
-
D.Orion
veterán

-
D.Orion
veterán
Sky Sports F1 2012 Intro
Sky Sports F1 Intro with The ChainRemélem nem volt még, rákerestem, de nem találtam a topikban,
-
D.Orion
veterán
Tudom-tudom, nem mindenki van fent FB-n.
-
D.Orion
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Most akkor konkrétan ez mind a válaszod?
Ehhez csak gratulálni tudok, már bocs.
Ha van valami egyértelmű bizonyítékod arra, hogy jó a Williams, akkor azt szeretném látni. Ezekből a teszt adatokból aki messzemenő következtetéseket tud levonni az ott ül már az egyik csapat boxában...Laikusként nézd meg az autókat, nézd mégig, hogy melyik hogy használja ki a lehetőségeit. Vesd össze akár a McLaren-el a Williams-et. Rakd egymásra a két autót és láthatod, hogy milyen hiányosságai vannak. De ha lejjebb keresel, akkor rakd oda a Lotus mellé. Szembetűnően egyszerű és puritán a Williams kasznija.
-
D.Orion
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Figyeld csak meg, hogy egész évben kullogni fog a Williams. A pilóták és a csapat azt nyilatkozik amit a sajtó és a szponzorok hallani akarnak. Elég csak ránézni a kipufogó rendszerükre... Annyira egyszerű, mint egy faék. Az autó orra is eléggé puritán. Az első szárnyban vannak jó elképzelések, de ami mögötte van.. konkrétan nincs ott semmi. Kicsit olyan faék jellegű az a kocsi. Persze ez mind erős magánvélemény, nem értek sem az aero-hoz sem a telemetriához, csak ránéztem a kocsira és azt mondom amit abból látok.
-
D.Orion
veterán
válasz
üzenetére
Hasonlót tippelek én is, de csak időmérőre, mert így szezon elején bárkinek lehalhat bármi a versenyen:
Red Bull(1-2)
McLaren(3-4)
Ferrari - Merdeces ( 5,7 - 6,8) Rosberg szerintem megveri Massa-t.
Lotus (9 Kimi)
Sauber(10 Kamui)
Lotus (11)
Sauber
Torro Rosso - Force India(szerintem itt továbbra is bármi lehet, még az is, hogy valamelyik berepül a 8. rajtpozícióba)
Williams
Caterham
HRT
MarussiaA Williams harmat gyenge lesz, de azért egy Caterham nem fogja megelőzni talán.
-
D.Orion
veterán
válasz
üzenetére
Nagyságrendileg nekem is ez az érzésem. Vegyük a Ferrari fénykorát. MS 25-30 másodpercet adott verseny végére a saját csapattársának. A többiek meg majdnem mind kört kaptak tőle. A két kocsi ugyanaz volt, csak a versenyző nem. Lehet, hogy ha a tavalyi kocsiban is egy olyan ült, mint a régi MS, akkor megint mindenki kört kapott volna. Persze ez csak erős találgatás, vitatkozni sem érdemes rajta. Vettel jó pilóta, de úgy vagyok vele, mint LH-val. VB autóval nem nehéz megnyerni mindent. MS volt a fehér holló, aki egy ronccsal verte a nagyokat. Azóta persze sokat fejlődött a sport és ezt már nem lehet megismételni, de még hasonlót sem látunk senkitől. Na jó, néha Kamui villant olyanokat, hogy mindenkinek koppan az álla.
Ui.: Azért raktam off-ba, mert nem szeretnék most ebből vitát kirobbantani.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mármint a vb-èrt? Az lenne még csodás év.
De teszem azt, hogyha a negyedik csapat címért püfőlné egymást a merci és a lotus, akkor annak is tudnék örülni. -
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
RB aero megint odavág majd.
Sok kicsi sokra megy, itt egy tized, ott öt század. A végén pedig megint fél másodperccel gyorsabbak lesznek a másodiknál. -
D.Orion
veterán
8.-án National Geog 22:00 magyarul.
-
D.Orion
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ez mindenre jó csak nem adatgyűjtésre. Vagyis biztos kinyernek belőle valamit, de tuti, hogy nem a gumira lebontva. Ennél konstansabb körökre bárki képes, hogy ha tényleg arra kíváncsiak, hogy mennyire kopik a gumi. Megint a legtöbb csapatnál majd csak az időmérő utolsó perceiben tudjuk meg, hogy mire képesek. Megy az altatás és etetés mindenkinél.
Ne vedd támadásnak vagy bármi negatívnak a hsz-em, csak azt mondom amit én látok, hogy megy a megvezetés mindenhol.
(#41854) Sztrego: Kétség sem fér hozzá, hogy Kimi igazi egyéniség. Remélem most is épp ugyanaz a különc versenyző lesz aki volt korábban még a McLaren-ben. Én akkor kedveltem meg igazán mikor szembement mindenkivel. Hiába kérték, hogy ne hajtsa a kocsit ő erre azt mondta, hogy építsenek olyat amit nem tud megfőzni. Kifejezett tiltások ellenére is megfutotta még a legutolsó körben a leggyorsabb kört. Csak, mert képes volt rá, és szerintem azért is mert tiltották.
A részegeskedés nekem sem tetszett, de azok az évek talán már elmúltak. Viszont a "having a shit" beszólásokat várom már. 
-
D.Orion
veterán
Kissé off:
Facebook profillal rendelkezőknek: GP Memories
Formula 1 in pictures from 1970 to 2011...Ui.: Elvileg regisztráció nélkül is megtekinthető.
(#41644) -Mike-: Az nem visszapillantó tükör, hanem aerodinamikai elem.

-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ennek nem lépcső van az orrán, hanem szakadék.
Ne legyen igazam, de abban az egy szem lépcsőben ki is merültek a főbb változtatások. Én így látom, de majd jönnek a highres képek és megtudjuk. Látszatra az "oldaldoboz" és a hátsó szárny alig változott. -
D.Orion
veterán
Mesternek most biztos Dejavu-ja van! Megint egy Renault megint Brazília megint defekt!

-
D.Orion
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Majdnem mondtam, hogy hajrá Videoton!
De a mi csapatunk Paksra megy. 
-
D.Orion
veterán
18:00 Formula1 - Sao Paolo Grand Prix (Practice 2) Live Stream
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha Webber autóját vesszük alapul, akkor kb tényleg oda lett volna esélye feljönni, mert láthattuk, hogy Webber RB-je a DRS végén már leszabályzott, így a McLaren és Ferrari előzése elég necces lett volna. Persze jó autóval nem csak a DRS zónákban lehet előzni, de a helyezést ott is meg kell tartani.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Motion_Blur & Misi 007: Szerintem van az a létszámú Tifosi szurkoló aki meg tudná akadályozni ezt a szentségtörést.
Lehet, hogy Maranello-ban vízágyúval kéne védeni a Ferrari gyárat, hogy ha valaha is bejelentenék LH leszerződtetését a Ferrari-hoz. Továbbá a Monza-i nagydíjat is el lehetne felejteni abban az évben, mert ha az olaszok valamihez értenek, akkor az a tüntetés... Haragból képesek lennének szabotálni az egész hétvégét.stevve: Alonso-nak most nincs miért idegeskednie. Esélytelenek nyugalmával versenyzik kb. év eleje óta. LH is hasonló helyzetben van, csak neki ott van Button akivel azért "küzdenie" kell. Akkor lesz majd az érdekes, hogy ha fej fej mellett lesz három csapat. Akkor derül ki igazán, hogy ki az aki tényleg ilyen nyugodt és ki az aki csak megjátssza.
-
D.Orion
veterán
válasz
Misi 007
üzenetére
Alonso mai napig a legnagyobb kétarcú személyiség LH-val egyetemben. Megjátsszák magukat, mintha színházban lennének. Most is mire fel ez a nagy barátság? Hát azért, mert ott a közös ellenség az RB(főleg Vettel). Ha valami történik jövőre és az RB nem lesz versenyképes, akkor Alonso és Hamilton azonnal egymás torkának fog esni és megy majd a mutogatás. Persze lehet, hogy marad továbbra is a nagy baráti ölelkezés, de akkor hét szentség, hogy 2013-ban egy csapatban lesznek és azért megy ez az etetés.
F1-ben a mai napig van pár olyan versenyző szerencsére aki kb. szarik rá arra, hogy ki mit gondol róla. Saját magát adja. Ilyen például az egyetlen kamikazénk. Őt aztán nem érdekli, hogy éppen kit tör össze.

-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Kanyarokban OK, egyenesben kevés. Ennyi.
Bocs, de ezzel szerintem pont senki nem ért egyet! Láttam mi volt Monza-ban? Mercedes gyorsabb volt egyenesben, mint McLaren kers+drs -el. Itt mi volt? Webber alig bírta megelőzni Rosberg-et az egyenesben, mert DRS alatt az RB már szabályzott, a Mercedes pedig még ment volna. Ha ugyanolyan állapotú gumik lettek volna, akkor soha nem megy el Webber Rosberg mellett. Pont az a baj a Mercedessel, hogy kanyarokban gyenge. Mint ahogy a Ferrari is gyenge a McLaren-hez képest. Vgay a McLaren az RB-hez képest. Az idei évben azoknak ment jól akik kanyarokra optimalizálták az autót, csak a nagy hosszú egyenessel rendelkező pályákon voltak hátrányban. Viszont tiszta körön még akkor is gyorsabbak a kanyarokra beállított autók, mint az egyenesekre. Ezt bizonyítják az időeredmények is.
Érdekes lett volna Amerikát megnézni, hogy a nagy oválon ki lett volna a leggyorsabb, gyanítom, hogy Top Speed-ben a Mercedes ott lett volna az első három között.
-
D.Orion
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Azt bírom mikor elkezdték sajnálni Button-t, hogy jaj elromlik a szervo??? Be fog durrani a keze, ha egyáltalán be tudja fejezni. Nem is olyan régen volt egy verseny amikor valakinek elromlott a szervo és biza simán behozta az autót. Vagy Ferrari vagy McLaren volt.
Egyébként pedig meg kell kérdezni a két "öreget" MS-t és Rubens-t, hogy milyen is az amikor három pedál van az autóban és kanyar közben az egyik kézzel bizony még váltani is kell. Régen is ment, akkor most miért ne menne nekik?
Pláne, hogy ma már olyan edzéseket tartanak az F1-es pilótáknak a személyi edzők amiről 93-94-ben még álmodni sem mertek. -
D.Orion
veterán
Vááá.... Nem fogom látni a futamot
Se élőben se ismétlésről. Marad majd holnap délutánra a rögzített anyag. Irány Zágráb EBEL meccs. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kutyát se láttam még így futni.

-
D.Orion
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
A beton volt az erősebb. Én azt a narancssárgára festett betontámasztékot(vagy mi a tököm az) nem nevezném rázókőnek. Gyanítom, hogy az azért is van befestve, hogy lássák a versenyzők, hogy az ott magasabb nem kéne rámenni. Valszeg nem volt rendesen lekerekítve és a széle lépcsős lehet, ezért tudta kiütni a kereket. Mintha személyautóval nekimennél a 15cm-es padkának.
-
D.Orion
veterán
Azt a faszkalap HRT--t! Most kell kirúgni az F1-ből! Ez mi volt? Egy olyan tempós kanyarban nem veszi észre, hogy jön valaki??? Mi a szart csinálnak annál a csapatnál? Versenyben ha éppen majd mondjuk Vettel meg LH jön mögötte csatát vívva, akkor is így fog viselkedni??

-
D.Orion
veterán
Óóóó istenem.. Annyit pofázik megint a jómadár, hogy nem veszi észre amikor élőben SCH kicsúszik a célegyenes ráfordítóban. Csak mikor vissza játsszák... Mi a szart néz ez az idióta megint...
És visszajátszáskor is totál meg van lepődve meg azt se tudja hirtelen hol csúszott ki... 
Ui.: Miért nem voltak betétfutamok? Azok kicsit lepucolták volna a pályát.

-
D.Orion
veterán
Fejlesztésekre csak úgy... Már párszor felvetődött bennem a gondolat, de eddig sosem írtam le. Most megteszem, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nem tudom, hogy jelenleg, hogy néz ki egy F1-es autó üzemanyag tankjának a belseje, de egy módosítás felötlött bennem:
Az autók súlypontja jelenleg is alacsonyan van, de én ezt még lejjebb vinném. Illetve megpróbálnám a lehető legalacsonyabb vagy éppen a legideálisabb irányba eltolni. Erre az üzemanyag tartályban található folyadékot használnám. Mivel a tank helye és mérete a szabályzatban nagyjából kötve van így arra gondolom nincs lehetőség, hogy más kialakítású netán osztott tankot használjanak. Így arra gondoltam, hogy a jelenlegi tankot kéne cellákra osztani. Verseny elején a feltankolt versenyautó természetesen teli cellákkal indulna, de ezekből folyamatosan fogy az üzemanyag és ezzel a "hiánnyal" lehetne játszadozni.
Az elképzelés: A cellákra(oszlopokra) osztott tank teteje dupla falu lenne. A két fal között lenne egy szerkezet(pl hidraulika motorokkal üzemeltetve) ami vezérlésre a kívánt cellá(k)ban lévő üzemanyagot átnyomja a kiválasztott cellá(k)ba. A cellák falában lenne egy kétirányú szelep, mely túlnyomásra nyílik. Így áramolhatna vezérlés határa az üzemanyag a tankon belül.
Miért lenne ez jó? Mindenki tudja, hogy kanyarodáskor a centrifugális erő kifelé kényszeríti a járművet. A tankban lévő folyadék ennek megfelelően a tank egyik oldalába tódul. Ha cellákra osztjuk a tankot és összekötjük az említett vezérlést a kormányművel, akkor kanyarodáskor(pl jobbos kanyar) a bal oldali cellákban lévő(az autó hosszirány tengelyén lévő középső cella a referencia pont) dupla fal leereszkedik és átnyomja az autó jobb felébe az üzemanyagot. Ezzel jobbra (a kanyar felé) eltolva/helyezve a súlypontot. Így megnő a leszorító erő azon az oldalon és nagyobb sebességgel lehet bevenni azt a kanyart. Továbbá csökkenti a súlyt/leszorító erőt a bal oldalon és így a külső gumik is kisebb terhelést kapnak.
Ha valaki ezt megépítené senki nem látná, hogy milyen rendszer van a kocsiban, hiszen kívülről semmi nem látszik. A kormányon sincsenek gombok, a pilótának sem kell semmit nyomkodnia. Természetesen a kanyarból kijőve és a kormányt/autót egyenesbe hozva a cellákban ismét egyelően oszlana el ismét az üzemanyag.
Súlynövekedés: Az a pár hidraulika motor(attól függ hány cell van) és vezeték max 5-7kg-ot jelent. Ezt máshol meg lehetne spórolni szerintem.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy ilyen szárny tuti nem bír ki egy egész versenyt(vagy elkopik, vagy leakad, vagy csak simán anyagfáradás miatt eltörik). Egyszerűen balesetveszélyes címen is be lehet tiltani. Engem kicsit a régi idők őrült próbálkozásaira emlékeztet(pl ventilátor az autó mögött vagy alatt), tetszik, de ezt tuti nem fogják engedni, plusz tényleg nem lehet olyan hatékony ilyen csapkodással. Persze a madarak is csapkodnak a szárnyaikkal felszállás előtt.

Ui.: Ez nem feltétlenül neked ment válasznak, csak így sikerült.

-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lesz ebből ugratás?
-
D.Orion
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
6 világbajnokkal, és ezek közül relatíve kettő csapat között dőlne el a vb.

-
D.Orion
veterán
Vótmá?? Eye-Level Camera Formula 1 - Lucas di Grassi Ehhez képest a hagyományos onboard sehol nincsen...

-
D.Orion
veterán
válasz
üzenetére
Sóder vs aszfaltra még annyit, hogy az aszfalt csak abban az esetben jobb, hogy ha feltételezzük, hogy a "bajba jutott" autónak 4ből minimum három kereke megvan és azzal fékezni is tud. Kettő vagy annál kevesebb kerékkel már biztos, hogy a sóder eredményesebben lassítja az autót. Egyébiránt pedig a mai autókhoz és versenykörülményekhez egyértelműen "jobb" hatásosabb az aszfaltozott bukótér. Mondjuk én például bizonyos pályákon egyértelműen megtiltanám az aszfaltozott bukótér használatát. Ausztráliában(tudom utcai pálya és az nem a bukótér miatt aszfaltos, hanem azért, mert közút, de nem ez a lényeg most, hanem az, hogy használják) milyen szánalmas már, hogy az egyik kanyart mindenki kiszélesíti és a pályát jelző fehér vonal túloldalára kiteszi a teljes autót. Biztos mindenki tudja, hogy melyik kanyarról van szó. Holott az a fehér vonal azért van ott, mert az jelképezi a pálya szélét, nem pedig az aszfaltcsík szélessége határozza meg a pálya szélét.
-
D.Orion
veterán
Egye fene, fizetem az ügyvédjét annak aki elintézi, hogy a kalocsai mintás nyerjen.
f1lááájvon megint mi ez az Iceman back? Nem kéne már bannolni a netről ezt a szennyláda szar oldalt(eme ügyvédet is megszponzorálom
)? Komolyan mondom hihetetlen, hogy mennyi gyökér van aki bármilyen f1nyál hírt elhisz, mintha csak a Blikk-et olvasná. Vagy lehet, hogy a többségnek ott az is a napi hírforrás?
Van néha egy-egy jó megérzése az oldalnak, de 99.99%-ban szenny az egész.Bocsánat ha valakit itt ezzel megsértettem, de mind tudjuk, hogy hogyan kell kezelni azt az oldalt.
-
D.Orion
veterán
Jól hallottam, hogy itt is képesek voltak "elrontani" a váltó áttételt a McLaren-nél? Konyhában voltam, így látni nem láttam, de annyit hallottam odakintről, hogy az egyik egyenesben leszabályzott a motor(vagy csak nem váltott fel
). Kicsit furcsa lenne egy ilyen pályán. -
D.Orion
veterán
Nem is tudtam erről a szabályról, de így jogos. Vajon akkor is észreveszik ezzt a szabályt, hogy ha nincs LH "kirohanása" és a hazai pálya előnye?
Persze, hogy észreveszik, csak kicsit trollkodtam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D.Orion
veterán
Aludtam időmérő alatt, mi történt Nico-val?

Nem kérdeztem semmit
, megtaláltam:
"hozzájuk meglepetésre a mercedeses Nico Rosberg csatlakozott, aki hidraulikus probléma miatt mért kört sem tudott futni. A már péntek óta műszaki problémával küzdő Vitantonio Liuzzi sem tudott eredményt felmutatni, így ők ketten értelemszerűen a 107 százalékos szintidőt sem tudták megfutni. Ettől függetlenül várhatóan mindketten rajthoz állhatnak majd vasárnap, még úgy is, hogy eddig a hétvége során Liuzzi egyszer sem tudta teljesíteni a kritikus szintidőt." -
D.Orion
veterán
No ebből se tudtunk meg semmit, csak azt, hogy mindenki altat.
-
D.Orion
veterán
La MiniViñeta - 011 - Singapore GP - Qualifying Szokásos minőség!

-
D.Orion
veterán
Loal... Hogy került fel az F1ProductionsHD youtube csatornájára pont a magyar RTL Klub adása Vettel Pole Lap-jéről?
Ráadásul ilyen ocsmány minőségben... -
D.Orion
veterán
Youtube Kamui Q2 fly.

-
D.Orion
veterán
No én offline, el kell ugrani rokonokhoz, 5 kör kimarad, remélem nem maradok el semmiről. MS 6.

-
D.Orion
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Mindenki tudja, hogy a Mercedes inkább az ötödik-hatodik csapat az F1-ben, mint a negyedik.
De jó volt látni ahogy a taktika+pálya+autóbeállítás+versenyző -nek köszönhetően 20+ köig láthattuk folyamatosan a Mercedes-t. -
D.Orion
veterán
Ajj, de nagyon jó egy rendező van.
Fogadjunk, hogy MS megcsúszott kicsit és ezért érhette utol LH.RB marketingosztálynak, most elég szar most, hogy Webber kiesése óta gyakorlatilag RB autó nem volt a közvetítésben.

remington2 +1 Konkrétan nyílt rádiókommunikációban közölték LH-val, hogy hol lesz neki hely hagyva?

-
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ugyanaz a váltóáttétel... Ha nem tűnt volna fel, akkor LH eléggé meglassult a fű miatt. MS-nek pedig elfogyott a gumi. LH is megelőzte volna már a következő körben, hogy ha nem erősködik ott a füves részen.
LH is vissza fog jönni box után MS elé. <Hopp mégse. Zweiten Lauf!

-
D.Orion
veterán
MS-nek kopik a gumi rendesen. Célegyenesre a két McLaren sokkal jobban tud fordulni.
Na mit mondtam.. MS mondta is rádión, hogy kopik a gumi.
-
D.Orion
veterán
Szépen csinálta, célegyenesre jobban gyorsított rá. MS meg kívülről!
Ez a Merci bazigyors egyenesben. Szegény Rosberg!
Milyen Merci diadal lett volna itt ma... -
D.Orion
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Nem bizony. Itt az fog dönteni, hogy kinek az idegrendszere mondja fel előbb a szolgálatot, ki fog előbb hibázni.
MS: 330km/h némi(50%) KERS gyorsítással. LH 326km/h DRS-el.

A mögöttük jövők nem érnek fel rájuk?
Button is ugyanazt futja, mint LH? -
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Én úgy láttam, hogy az első kanyar után, a koccanás után már LH volt elől. De hát mind1, legalább látunk itt is egy jó csatát. Fordítva LH már elment volna MS elől. Azért látszik, hogy a Merci egyenesben húz, mint állat, kanyarban viszont lassabb.
Vettel pedig látóhatáron kívűl autózik...

-
D.Orion
veterán
MS-nek meglesz LH?
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- FIFA 16 Playstation 4
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó lenne pár belső kamerás felvétel.
Jaj, de jó versenyünk lesz holnap reggel!
A Lotus tényleg tudja és a Mercedes sem kamuzott végre!
Elcsesztem az ébresztőóra beállítást, szombat va és én meg hétköznapit állítottam csak be.
De teszem azt, hogyha a negyedik csapat címért püfőlné egymást a merci és a lotus, akkor annak is tudnék örülni.
Azon kívűl, hogy két teljesen értelmetlen hely be van karikázva... Minek van ott az a két lyuk? Össze lesznek kötve, hogy ne hajoljon a szárny?

Az RB doboz volt.

i is jött!