- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
[CS]Blade2
addikt
-
remington2
senior tag
válasz
Ricardo #35689 üzenetére
Gyógyszerfüggő, ingerült típus. Kíváló versenyző, de extrémen sikerorientált, és nagyon nehezen viseli, ha nem nyer. A klasszisok egy fajtája.
De mondom, a Ferrari engedte elé szabálytalanul Massát. Annyira közel volt, hogy nem lett volna szabad eléengedni, csak hát van, akinek mindent szabad.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Ricardo #34651 üzenetére
Én is így gondoltam
7600 GS:
Hát, én nagyképű interjút csak Hamitől tudok elképzelni(ezzel együtt is favorit), úgyhogy ha Button próbálkozik is, az nem lesz sehol hozzá képest
Hakkinen meg no comment, abszolút kedvencek között van
mert az általa felsorolt pilótáknak a vb címe megérdemelt volt.
Ez lassan 5 az 1-hez lesz, nekünk
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ricardo #34639 üzenetére
Azért messze nem lett volna Massa féle eset. Ez egy üvegszáldarab volt, ami 'pille' könnyű a Massa -t eltalált rugóhoz képest. Az a rugó tömör, és nehéz volt. A tükröt alig fogja oda valami, kézzel lazán le lehet törni, sőt, volt már rá példa, hogy a menetszél is leszedte.
-
TESCO-Zsömle
titán
Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest