Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
No azért nem kéne Rubinhoba még nyugdíjában is belerúgni, azzal, hogy Massához hasonlítjuk. Maszat akkor volt képes jó teljesítményre, amikor gusztustalan mértékben volt felpumpálva az egója, jó volt az autó alatta, és kevés a forgalom előtte. No ebből most semmi sincs. Rubens a vesztett szitukban is képes alkotni. Másrészt Maszatka kapott jó lehetőséget mint No1, Barika meg az "egyéni VB. bebiztosítása" végett kellett félreállnia egy olyan évben amikor 2 másodperccel jobbak voltak a konkurenciánál.
-
echterion
nagyúr
Nem az, élőben csinálta. Szerintem nem illett oda ez a mozdulat, de éreztem, mikor emelgette Kimi mögött az ujját, hogy ez lesz a mutogatásának a vége.
(#46988) Sztrego: Ahhoz képest elég jól el tudott húzni, mikor szóltak neki. Ehhez nem kell klasszis teljesítmény. Ráadásul a pole is az övé lett, amihez persze kellett az, hogy tudjon a határon menni, de a pole-t csak a leggyorsabb géppel lehet megcsinálni. Lehetsz akármekkora überfasza pilóta, ha nem alattad van a leggyorsabb gép, csak akkor lehetsz pole-ban, ha hibázik az, akinek a legjobb csomagja van.
A gumikhoz meg annyit, hogy szerintem az F1 vezetésének pont ez volt a célja ezzel a gumimizériával. Így szinte minden versenyen más a nyerő, csak sajnos tényleg nem arról szól, hogy ki a leggyorsabb.

-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
Más világ volt. Annak idején (1930) mikor valaki beült egy virsligumis lélekveszejtőbe, ami 300 fölött döngetett kétséges technikai minőséggel, zéró biztonsággal és igen gyakran elégtelen fékrendszerrel, felvállalta a lehetőségét, hogy akár meg is dögölhet.
Ugyanígy vállalja a következményeket mindenki, aki extrém sportot űz. Az adrenalinért, a hírnévért, az élményért és hogy felrobbantsa magában a sz@rt. Én ezt a túlbiztosítottságot nem értem... Aki beül abba a gépbe, az felvállal bizonyos kockázatot. Ezért kapja Ő a dollármilliókat és nem a taxisofőr a 13 légzsákos Merciben...De hogy a kérdésedre is válaszoljak, az emberélet ma sem ér többet, mint akkoriban. Nem az életet védik a szabályok, hanem a befektetést. Mert minden pilóta befektetés. Ki jobb, ki rosszabb...
-
proof88
addikt
-
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)