Hirdetés
Aktív témák
-
laci666
senior tag
Ez az Hami is nyert 1-et meg Kimi is.
Az meg hogy Kimi így oldotta meg az meg már az ő dolga,lehet mondani ennek is meg annak is.Én személy szerint azt mondom hogy jól csinálta, 19-re húzott egy lapot és bejött neki.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
tob!as
tag
Annakidején (1999-ben) Mika Salo is 9.ként végzett első futamán a Ferrariban, a német futamot meg megnyerte volna ha nem lett volna csapatutasítás!
Giancarlo teljesítménye ennek fényében szerintem igenis jó. Ne felejtsük el, hogy a Force India egy más karakterisztikájú autó, a Ferrari súlyelosztása, irányíthatósága teljesen más, éppen a benne lévő KERS rendszer miatt.
Nem egyszerű átszokni. Más csapat, más versenymérnök, más autó teszt nélkül! Badoer is jobb lett volna, ha nincs teszttilalom. -
wildrain
addikt
Azért erre ne vegyél mérget.
Én is nehezen hiszem, hogy azok után, hogy a Brawn hihetetlen előnnyel rendelkező autóját idény közben, tesztelés nélkül is beérte a McLaren és a Ferrari, plusz mindkét nagycsapat már a jövő évi autójára koncentrál, miközben a Brawn kénytelen év végéig fejleszteni, megint megismétlődik az idei év, és a Brawn a topon tud kezdeni... Igencsak meglepődnék. Ráadásul most nem lesznek KERS-féle zavaró tényezők sem. -
törölt tag
Pedig pont a legutóbbi futamon ezt láthattad. A két kiállásos taktika maradt alul az 1kiállással szemben. De Kovalainen időmérős teljesítménye a Brawn szintjén volt, Hamilton pedig Button-nal szemben le tudta faragni a 2 kiállás hátrányát...Kimi-nek még nem ment, de ők 'állítólag' ide se jöttek fejlesztésekkel.
Ezen a pályán, amin ráadásul a Brawn is erősebb volt, a McLaren volt olyan erős mint a Brawn és erősebb volt mint a Red Bull. -
Oliverda
félisten
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
Nekem meg úgy tünt hogy közel 1mp-t hozott körönként Button-n..ezen a pályán ami nem eszi a gumit, azon a Button-n aki puhán vezet.
Hamilton azért feszült ennyire, mert kevés volt a körszám, túl sokat akart ledolgozni egy körön, ezért autózott a határon..illetve mint láttuk azon túl. -
prmcsk
addikt
A Mercedes fölény miatt feloldják a motorbefagyasztást?
Hát már elfelejtetted ? A"kémbotrány" során annyira jól lekoppintották a ferkát, hogy jobb motorjuk lett, mint az eredeti...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
törölt tag
Persze hgoy volt tartalék...a McLaren nem volt 1mp-vel gyorsabb, sőt más pályán talán még nem is érte utol a Brawn-t, de Monza-ban mindenképpen egy szinten voltak...qual-n Kovalainen volt a leggyorsabb üzemanyagkorrigáltan, és ezzel nehéz lenne vitatkozni mivel nem én találtam ki. Azaz Monza-ban gyorsabb volt a McLaren mint a Brawn.
Más pályán talán még erősebb a Brawn.. -
Motion_Blur
félisten
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem nem fognak kapkodni értük. Ha csak valaki nem pár évre tervezi az F1-es csapatát.
A igazságszolgáltatásos esethez meg annyit, hogy a verseny előtt elmondták, hogy ki lehet menni oda az 1. körben. És ez így jó. Elmondják az eligazításon, hogy ki lehet menni oda, a versenyen meg megbüntetik...az lenne az igazságtalan. -
proof88
addikt
-
JJános
addikt
A Renault tör felfelé, mint a talajvíz?
Lonzinak vért kell néha izzadnia a pontszerző helyért.Kimi hiába nem beugró, akkor is jól alkalmazkodott a verdához. Próbálja nyomni szegény, remélem jövőre lesz esélye.
Lonzi majd szól időbe, hogy vezethetetlen a verda, tessék dolgozni rajta. Kiminek meg mindegy milyen az autó, de most már kezdem érteni Fisi gyengélkedését.2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
Bernieről most le lehet szállni, az újságírók kavartak vele.
Joe Saward (F1-es újságíró szaktekintély) hallotta az eredeti szavait audión szóról szóra, ő segített a brazil újságírónak megérteni a szavakat és figyelmeztette, hogy vigyázzon rá hogy hogyan interpretálja a témát.
Vigyázott egy fenét, első az olvasottság, Bernie kárára.
Én a rosszindulatú szenzációhajhász médiára csóválnám a fejemet, meg arra, hogy sok olvasó az újságírók által adott címet és interpretációt is a cikk alanyának tulajdonítják. Így aztán lehet köpködni megvezetetten.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
Szingapúr, Valencia, Hungaroring. Itt nagyon erős volt a McLaren, ha nem a legerősebb. Várható volt, hogy itt is az lesz. Szerintem sima Hamilton győzelem várható, de ezt már hetek óta megmondtam
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MPowerPH
félisten
Persze, kap. Most derül ki, hogy szeretne e egyáltalán még F1 -ben vezetni. Ha nemet mond, akkor tényleg ívesen tojja le az egészet. A 17 millát a Mercedesnél is megkeresné ugye, a kiegészítéssel együtt. És szerintem nem gyengén versenyképes csapat lenne a Mercedes gyár/Brawn dou. Ha Kimi oda kerülne, rá fogadnék jövőre.
Don't Tread On Me
-
Integra
titán
megteheti hogy ne fogadja el.
ezt csípem kimiben, azt csinál amit akar, ha kellek annyiért akkor király, ha nem nem, nem dől össze a világ, max mást csinálok, sok jó dolog van a világban. szívesen csinálná, de nem minden áron.
nem görcsöl. iszik.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Oliverda
félisten
"Brawn-nál sem tudott villantani pedig az bajnok kocsi volt múlt évben."
Azért ez nem igaz szvsz.
venember83: Nem de ennek örömére utánad most egyből belinkeli minden újonc.
Koba: 1:12.056
Elég jól tolja és úgy fest hogy talán a Sauber sem lesz rossz.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
Akkor nem okosabb lett volna ha csak mint mondjuk támogatók maradnak ? Mittomén adnak annyi pénzt hogy azt mondhassák ennyi pénzért Renault a neve a kocsinak és kiírják rá hogy Renault. Szerintem azért reklámnak nem utolsó ez sem. (de a csapat nem az ő terhük)
Amúgy egymást érték a zsaruk, osztrák Polizei is volt dögivel, még magyar lovasrendőröket is láttam.
Azokat mi is a tv-be . (Azt hiszem vágókép volt a rajt előtt közvetlen hogy paciznak le 2-en valami dombon) . Röhögtem is ott két lóerő a pályán meg sokkal több.
Amúgy a pályára beengedésnek a végén mi értelme azon kívül hogy esetleg összeszedsz pár gumi darabot?
Motion_Blur
Azért borzasztó hangos lehet ám és a fülnek is vannak határai.... Bár a NASCAR-ba még értettem a fülvédőt hisz negyvenkét kb 850LE-s autónak biztos hogy van hangja 1 ovál arénába, de azt hittem az F1 be ez tűrhető védés nélkül is hisz ott elég ritka hogy 2 autónál több menjen el előtted 1 szerre a versenybe. A rajt az más..
[ Szerkesztve ]
-
-
MPowerPH
félisten
Nekem ezek hiányoznak. Néztem már külföldön F1-et, és kint a kommentátorok óriásit rontanak a színvonalon. Én is sokat szidtam Palikot, de akkor éreztem, hogy az F1 közvetítésekhez kell egy jó kommentátor is, aki nem csak mormog, hanem úgymond beleéli magát.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Persze, mindig ő volt a legokosabb. Voltak momentumok, mikor én is mute -ztam, pl. mikor előjött a Shell laboratóriummal.
Én idén ilyeneket szeretnék látni végre. Lehet nagy kérés, de ha ilyen csaták lennének nem érdekelne, ki lesz a VB, csak izgi legyen az a vasárnapi futam.
Don't Tread On Me
-
remington2
senior tag
Azért tiltották be, mert akkoriban még a Ferrari nyelve az FIA gyomrában volt (alulról) és ha valami a Szent Tehénnek nem ment, azt automatikusan kivették a versenyből / módosították, ahogy azt a tehenészek óhajtották. Nem véletlen, hogy anno 10 éve egy kocsi is kigyulladt, meg voltak apróbb bakik (mint mindenben, amivel dolgoznak), de mit ad isten éppen a Massa-esettel lett tele a pohár. A Ferrari akkor amúgy is versenyhelyzetben volt, ami nyilván megengedhetetlen egy, a trófeához alanyi jogon ragaszkodó csapatnál, úgyhogy valamit húzni kellett.
/Kicsit olyan a Ferrari, mint a brazil válogatott: zseniális, ha nincs komolyabb ellenfél, akkor oktatnak és gyönyörködtetnek, de ha valaki focizni / versenyezni mer ellenük, akkor nem győznek hüledezni és köpködni, hogy eztígyhogy. Még jó, hogy mindkét csapat ideje lejáróban van: a brazilok padlón, a ferrari szintúgy. Isteni igazságszolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
JColee
őstag
Button ellen ő sem lett volna elég, annyival jobb volt akkor a kocsija (dupla diffúzor), hogy ekkora hátrányt nem pótolt volna a tehetsége.
Vettel meglehetett volna, mert ott az utolsó körig ment a harc kvázi. Lehet nem ragad be mint Lonsi az utolsó verseny és akkor nyert volna +1 VB-t.
Raikőnyen meg simán meg lett volna szvsz.Szerintem meg ilyeneken eleve hülyeség filózni.
-
kisza25
félisten
ez az írás nagyon elgondolkodtató és teljesen igaz, ez kb olyan, mint kihagyni 3év számítástechnikát és visszatérni, hogy akkor folytassuk ahol abbahagytuk, de közben elment az egész világ
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest