Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Egy ember hibája ...
Hamilton akkor nem ember? Nem volt kötelező neki kútba ugrani.
Én sajnos az egészről csak ma délben értesültem rádión. És le voltam döbbenve hogy mik vannak.
Nem értem az egészet. Mi értelme volt hazudni. Vagy csak überelni akarják MS Monaco-i parkolásást? Ha tavaly nem nyerték volna meg az egyéni VB-t azt hinném hogy fel akarják hívni magukra a figyelmet, de így csak leégetik a csapatot. Szerintem a Meki nem is a többiekkel harcol, hanem saját magával. Ha egy évben csak simán tenné mindenki a dolgát simán nyernének. Főleg azért mert a Ferrarinál is most hasonló megy. A több versenyes eltiltásból pedig szerintem semmi se lesz. Mert a Forma1, az egy nagy show a nézőknek. És nem fogják a Meki drukkereket így haza küldeni. Pénz vagy rajthely, vagy mindkettő lesz. Nem is lenne értelme az eltiltásnak.
Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kíváncsian várom, nagyon érdekel a következő mentő szöveg.