Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szerintem ha az élen a saját tempójában tud menni, Hamilton akkor legalább úgy kíméli az autót, mint ha hátul hirigelne, valszeg senki sem bánna ott vele kesztyüs kézzel. Ha Kova tudná tartani a ferkákat (feltételezve egy hami, Kova 1., 2.-t) pár körig akkor onnan Haminak már csak a távolságra kéne ügyelni.
Nem tudom miért gondolod, hogy Kimi -ha teheti- nem tartaná fel Hamiltont, szerintem simán. Az előző futamon is átadta a helyét Massának, és biztosan segíti most is. Neki aztán már tök mindegy....
Amúgy teljesen jó az okfejtésed, csak azt a vak hitet nem értem amit Kovalainen iránt táplálsz. Az egész szezon beli siralmas teljesítménye után, nem tudom mire alapozod a pole-ra képes versenyzést. Amúgy szerintem a második helyre sem jó!
Kimiről az egyik mondatodban azt írod Hamilton feltartásával kapcsolatban, hogy: "....de ezt Raikkonen nem fogja megcsinálni."
Míg alatta ezt írod: "Kimi viszont, ha Hamilton előtt rajtol, nyugodtan védekezhet lassítva a tempót, hogy felérjen Alonso Hamilton-ra..stb."Szerintem az lesz, hogy Massa eszetlenül fog tekerni (ha csak nem lesz eső
) Kimi Hamiltonhoz képest elfoglalt pozíciójától függően vagy feltartja, vagy hátulról próbálja idegesíteni, Kovalainen, nos ő szintén az kellene, hogy Massához hasonlóan nyomja amit tud, ezt kívánja a csapat érdek is és a végső VB helyezése is. Hamilton ezt a világbajnokságot már csak elveszítheti, neki a leg fontosabb a higgadt versenyzés, hibáktól és kakaskodástól mentesen.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Kimi Hamiltonhoz képest elfoglalt pozíciójától függően vagy feltartja, vagy hátulról próbálja idegesíteni, Kovalainen, nos ő szintén az kellene, hogy Massához hasonlóan nyomja amit tud, ezt kívánja a csapat érdek is és a végső VB helyezése is. Hamilton ezt a világbajnokságot már csak elveszítheti, neki a leg fontosabb a higgadt versenyzés, hibáktól és kakaskodástól mentesen.