Hirdetés

Aktív témák

• mefistofeles

veterán

LOGOUT blog

válasz #70869248 #30975 üzenetére

Szerintem ha az élen a saját tempójában tud menni, Hamilton akkor legalább úgy kíméli az autót, mint ha hátul hirigelne, valszeg senki sem bánna ott vele kesztyüs kézzel. Ha Kova tudná tartani a ferkákat (feltételezve egy hami, Kova 1., 2.-t) pár körig akkor onnan Haminak már csak a távolságra kéne ügyelni.
    Nem tudom miért gondolod, hogy Kimi -ha teheti- nem tartaná fel Hamiltont, szerintem simán. Az előző futamon is átadta a helyét Massának, és biztosan segíti most is. Neki aztán már tök mindegy....
    Amúgy teljesen jó az okfejtésed, csak azt a vak hitet nem értem amit Kovalainen iránt táplálsz. Az egész szezon beli siralmas teljesítménye után, nem tudom mire alapozod a pole-ra képes versenyzést. Amúgy szerintem a második helyre sem jó!
    Kimiről az egyik mondatodban azt írod Hamilton feltartásával kapcsolatban, hogy: "....de ezt Raikkonen nem fogja megcsinálni."
    Míg alatta ezt írod: "Kimi viszont, ha Hamilton előtt rajtol, nyugodtan védekezhet lassítva a tempót, hogy felérjen Alonso Hamilton-ra..stb."

Szerintem az lesz, hogy Massa eszetlenül fog tekerni (ha csak nem lesz eső :D ) Kimi Hamiltonhoz képest elfoglalt pozíciójától függően vagy feltartja, vagy hátulról próbálja idegesíteni, Kovalainen, nos ő szintén az kellene, hogy Massához hasonlóan nyomja amit tud, ezt kívánja a csapat érdek is és a végső VB helyezése is. Hamilton ezt a világbajnokságot már csak elveszítheti, neki a leg fontosabb a higgadt versenyzés, hibáktól és kakaskodástól mentesen.

Aktív témák